lonelyrider έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 16:48
Εντωμεταξύ τα σάιτ διαδίδουν κάτι πληροφορίες ότι δεν συμφωνούν οι ώρες κάποιων περιστατικών της υπόθεσης με τις καταθέσεις του πιλότου.
Και λέω γω, είναι δυνατό σε τέτοια περιστατικά να κρατάει ο αλλος ώρα για τις μετέπειτα καταθέσεις?
Είναι πολύ πιθανό σε τέτοιες περιπτώσεις οι καταθέσεις να αποκλίνουν χρονικά.
CSI Glyka Nera!
Λένε πως η μνήμη από το βιομετρικό ρολόι της έδειξε σφυγμούς, όταν ήταν νεκρή σύμφωνα με την κατάθεση και μια δική του Fitness App έδειχνε δραστηριότητα τις ώρες που αυτός είπε πως κοιμόταν. Παιδιά, επειδή είμαστε θερμόαιμος, μεσογειακός λαός με κλίση στις βεντέτες, σβήστε όλους αυτούς τους διαόλους από κινητά και ρολόγια γιατί δεν θέλει και πολύ να μπλέξει ο άνθρωπος!
Κουβαλάμε τους ρουφιάνους πάνω μας!
Πάντως εμένα μου το είχε πει από την αρχή ... ταξιτζής

που το είχε συζητήσει, λέει, με ... συναδέλφους του

Και μου είχε πει πως πέρυσι αυτή ήταν κάτι μήνες στο νησί, δήθεν αποκλεισμένη λόγω κορωνοϊού, και ποια μάνα αφήνει το νεογέννητο να πάει διακοπές και μια σωστή μάνα θα έπεφτε στη θάλασσα να γυρίσει πίσω κολυμπώντας και αυτές οι ξένες δεν είναι για οικογένεια, κάνουν ένα παιδί πιτσιρίκες για να έχουν να τρώνε τη διατροφή και ποιος ξέρει τι του είπε του ανθρώπου και του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Πάντως εγώ φοβήθηκα και κατέβηκα πιο νωρίς, καλά που δεν είχα πει ακριβώς τη διεύθυνση γιατί τέτοια περιγραφή, ούτε μπροστά να ήταν.