αδικο εχει ...?
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ναι δεν υπάρχει native support στο λειτουργκό, αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική να το κάνεις. Το γεεθα για παράδειγμα ξέρω σίγουρα ότι χρησιμοποιεί τέτοια εργαλεία και διαδικασίες για επίσημες forensic έρευνες, οπότε δεν θα μου φαινόταν περίεργο να το κάνει και η αστυνομία και να είναι και admissible σε ελληνικά δικαστήρια. Θα ρωτήσω αύριο απο περιέργεια να δω τι παίζει.enaon έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:42ναι περίπου το ίδιο λέμε νομίζω, δεν υπάρχει υποστήριξη για φορενσικ στον πυρήνα, και δεν μπορώ να φανταστώ οτι έχουμε θεσμοθετήσει τέτοια εργαλεία εμείς, φαντάζομαι τα εχουν για πρακτική χρήση.klg έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:24Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που κάνεις forensic acquisition σε τέτοια πράγματα, που σου εξασφαλίζει ότι δεν είναι πειραχτεί τίποτα. Σε πολύ γενικές γραμμές κάνεις image τον δίσκο της κάμερας, σε ένα forensic format συνήθως, το οποίο έχει και τα ανάλογα hashes, όλη η διαδικασία με τη χρήση hardware write blocker, κλπ. Άμα κάποια στιγμή βαριέσαι και θες να σκοτώσεισ χρόνο, τσέκαρε αυτό, που παρουσιάζει τα concepts σε αρκετά καλό βαθμό.
Θυμάμαι πάντως infosec εταιρεία φίλου, όταν παρείχε υπηρεσίες για τέτοια forensics χρησιμοποιούσε Encase. Τώρα η αστυνομία δεν ξέρω ποια διαδικασία έχει υλοποιήσει, αλλά πάντως παίζουν τέτοια πράγματα και στην Ελλάδα.
το πακετο calea του μικροτικ ειναι καλό παράδειγμα κεντρικου σχεδιασμού, το απαιτεί το φβι στους δρομολογητες στην Αμερική αν εχω καταλάβει καλά, το εχεις δεί;
https://wiki.mikrotik.com/wiki/CALEA
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Θα τα κληρωσουν σε δέκα τυχερούς/ες που θα εμβολιαστούν με αστραζενεκα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ποιος θα αναλάβει την υπεράσπιση του; 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ο δράστης αποδεικνύεται ψυχοπαθής και θα υιοθετούσε οτιδήποτε τον βόλευε.
Σε παρακαλώ, συγκεντρώσου στο θέμα και μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Otto Weininger
Ο ιδιος. Γι'αυτό ομολόγησε, για να πάρει τα φράγκα, σε φάση " με βρήκα"
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Τι να πεις για την κοπέλα. Αντί να ζήσει την νεότητα της όπως πρέπει ξενοιαστη, πήγε και παντρεύτηκε τον ψυχακια και έκανε παιδί από τα 18. Όλα λάθος εξ αρχής. Εγώ αν ήμουν ο πατέρας της, θα έβγαζα καραμπίνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 17 Ιουν 2021, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ναι από ότι φαίνεται έχει άδικο σε κάθε επίπεδο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
ρητορικη ερωτηση φανταζομαι
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κεχαγιόγλου λογικά
και δεν θα θυμάται κανείς εσένα που το έλυσες από την πρώτη ώρα και σταύρωνες δημόσια τον σύζυγο χωρίς τα στοιχεία που βγήκαν σήμερα

Οι μπουκς.δινουν για κουγια αποδοση 1.27 ενώ ο κεχαγιογλου είναι στο 2.70
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Το εγκληματολογικό

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Δείτε τι αλήτες πληρώνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-