Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από nostromos » 17 Ιουν 2021, 22:53
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:51
nostromos έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:47
ο δραστης υιοθετησε τη μεθοδολογια συμμοριων αλλοδαπων που μπουκαρουνε σε σπιτια ... να υπενθυμισουμε οτι τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει απροσδιοριστος αριθμος τετοιων ομαδων
Ο δράστης αποδεικνύεται ψυχοπαθής και θα υιοθετούσε οτιδήποτε τον βόλευε.
Σε παρακαλώ, συγκεντρώσου στο θέμα και μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση.
ψυχοπαθης παει να το παιξει δεν ξερουμε αν ειναι ...
και να εισαι το ιδιο ευαισθητος με ενα σωρο αλλους που πολιτικοποιησανε τη συζητηση ... οχι επιλεκτικες ευαισθησιες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Πάνας
από Πάνας » 17 Ιουν 2021, 22:53
Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:49
Πάνας έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:43
Που θες να ξέρω τι παίζει αναμεταξύ σας, μια ερώτηση έκανες και απάντησα.

20 σελίδες λέμε ότι ομολόγησε και συζητάμε και σκάει μύτη και λέει "νομίζω ομολόγησε"
Εσείς, εγώ είχα άλλα θέματα. δεν είδα τι έγραφαν και πότε. Τες πα λήξης , κατάλαβα εκ των υστέρων.
the end
-
Uppercut
από Uppercut » 17 Ιουν 2021, 22:54
ο δραστης υιοθετησε τη μεθοδολογια συμμοριων αλλοδαπων που μπουκαρουνε σε σπιτια ... να υπενθυμισουμε οτι τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει απροσδιοριστος αριθμος τετοιων ομαδων
Η μεθοδολογία των συμμοριών είναι να μπαίνουν χωρίς κανένα ίχνος παραβίασης, να βγάζουν το παράθυρο από μέσα, να σκοτώνουν χωρίς κανένα όφελος μία γυναίκα (όχι να τη δέρνουν/βασανίζουν για να τους πει που είναι τα λεφτά) ενώ αφήνουν παντελώς άθικτο τον άντρα, να ζητάνε υλικά από τον ίδιο γιατί αυτοί δεν έχουν, να μην ψάχνουν για λεφτά πουθενά αλλού πέρα από το σημείο που έδειξε ο πιλότος μη τυχόν και του κάνουν ακαταστασία και να αφήνουν το κινητό άθικτο ενώ αράζουν μία ολόκληρη ώρα μέσα στο σπίτι; Δεν μιλάω για όσα βγήκαν τώρα.
Ποια ακριβώς ήταν η μεθοδολογία των ληστών που υιοθέτησε πέρα από το να πει την λέξη "ληστές";

20 σελίδες λέμε ότι ομολόγησε και συζητάμε και σκάει μύτη και λέει "νομίζω ομολόγησε"
Τζιμάνια και τα δύο ρε.

nowhere έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:52
Uppercut έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:42
Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:40
Που εννοείται θα τα έχει προβλέψει όλα.

Και μετά από δύο χρόνια οι φανς της θα λένε παντού πως η Αγγελική εξιχνίασε και αυτήν την υπόθεση.
και δεν θα θυμάται κανείς εσένα που το έλυσες από την πρώτη ώρα και σταύρωνες δημόσια τον σύζυγο χωρίς τα στοιχεία που βγήκαν σήμερα

Εγώ τον σταύρωνα με τα στοιχεία που υπήρχαν τότε και την ψεύτικη ιστορία του, την εφάμιλλη με αρπαγή από εξωγήινους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 17 Ιουν 2021, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
nostromos
από nostromos » 17 Ιουν 2021, 22:54
klg έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:52
nostromos έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:49
αδικο εχει ...?
Ναι από ότι φαίνεται έχει άδικο σε κάθε επίπεδο.
ειδες καμια πορεια υπερ της κοπελας ...?
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 17 Ιουν 2021, 22:54
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:51
Ο δράστης αποδεικνύεται ψυχοπαθής και θα υιοθετούσε οτιδήποτε τον βόλευε.
Σε παρακαλώ, συγκεντρώσου στο θέμα και μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση.
Δεν την απορποσανατολιζει. Δίκιο έχει. Κάθε μέρα ακούμε (και πιάστηκε και η σπείρα Γεωργιανων πχ) για μπουκες στα σπίτια, δεσιματα, βασανιστήρια κλπ.
Από εκεί μοιάζει να πήρε ιδέες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 17 Ιουν 2021, 22:54
Ο δράστης απλά ήξερε τι ρατσισμός και καφριλικι παίζει, και πήγε να κρυφτεί εκεί για να την βγάλει καθαρή. Αλλά η υπόθεση ήταν τρελή εξαρχής.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
ΟΥΤΙΣ
- Μέγας Ιεροσυντονιστής
από ΟΥΤΙΣ » 17 Ιουν 2021, 22:55
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:51
Τι να πεις για την κοπέλα. Αντί να ζήσει την νεότητα της όπως πρέπει ξενοιαστη, πήγε και παντρεύτηκε τον ψυχακια και έκανε παιδί από τα 18. Όλα λάθος εξ αρχής. Εγώ αν ήμουν ο πατέρας της, θα έβγαζα καραμπίνα.
Όλοι παριστάνετε τους προοδευτικούς μέχρι η κόρη να φέρει τον γκόμενο στο σπίτι.

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
nostromos
από nostromos » 17 Ιουν 2021, 22:56
Uppercut έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:54
Η μεθοδολογία των συμμοριών είναι να μπαίνουν χωρίς κανένα ίχνος παραβίασης, να βγάζουν το παράθυρο από μέσα, να σκοτώνουν χωρίς κανένα όφελος μία γυναίκα (όχι να τη δέρνουν/βασανίζουν για να τους πει που είναι τα λεφτά) ενώ αφήνουν παντελώς άθικτο τον άντρα, να ζητάνε υλικά από τον ίδιο γιατί αυτοί δεν έχουν, να μην ψάχνουν για λεφτά πουθενά αλλού πέρα από το σημείο που έδειξε ο πιλότος μη τυχόν και του κάνουν ακαταστασία και να αφήνουν το κινητό άθικτο ενώ αράζουν μία ολόκληρη ώρα μέσα στο σπίτι; Δεν μιλάω για όσα βγήκαν τώρα.
Ποια ακριβώς ήταν η μεθοδολογία των ληστών που υιοθέτησε πέρα από το να πει την λέξη "ληστές";

Τζιμάνια και τα δύο ρε.

nowhere έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:52
Uppercut έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:42
Και μετά από δύο χρόνια οι φανς της θα λένε παντού πως η Αγγελική εξιχνίασε και αυτήν την υπόθεση.
και δεν θα θυμάται κανείς εσένα που το έλυσες από την πρώτη ώρα και σταύρωνες δημόσια τον σύζυγο χωρίς τα στοιχεία που βγήκαν σήμερα

Εγώ τον σταύρωνα με τα στοιχεία που υπήρχαν τότε και την ψεύτικη ιστορία του, την εφάμιλλη με αρπαγή από εξωγήινους.
η μεθοδολογια ηταν αυτη που ειχε υποστει ο συναδελφος του πιλοτου λιγα χρονια πριν απο συμμορια που μενει ασυλληπτη ... απο που φανταζεσαι πηρε την ιδεα ...?
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ληστεία και σε σπίτι συναδέλφου του πιλότου - «Έκαναν στη σύζυγό μου ό,τι και στην Καρολάιν»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -karolain/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
nostromos την 17 Ιουν 2021, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 17 Ιουν 2021, 22:57
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:55
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Ιουν 2021, 22:51
Τι να πεις για την κοπέλα. Αντί να ζήσει την νεότητα της όπως πρέπει ξενοιαστη, πήγε και παντρεύτηκε τον ψυχακια και έκανε παιδί από τα 18. Όλα λάθος εξ αρχής. Εγώ αν ήμουν ο πατέρας της, θα έβγαζα καραμπίνα.
Όλοι παριστάνετε τους προοδευτικούς μέχρι η κόρη να φέρει τον γκόμενο στο σπίτι.

Γκομενους να φέρει, αλλά όταν ο άλλος θέλει να την παντρευτεί στα 18 και να την κάνει μάνα, αρχίζεις και γυαλίζεις καραμπίνα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
- 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-
-
- 1122 Απαντήσεις
- 21362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
27 Αύγ 2024, 12:37
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.