Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 18 Ιουν 2021, 00:33

Σενέκας έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:28
nostromos έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:15

Δεν είναι τόσο απλό το ζουμί.

Το ότι ήταν εμφανίσιμος και ευκατάστατος, σημαίνει ότι δεν θεωρούσε απαραίτητα λαχείο το ότι είχε μια νεώτερη και όμορφη γυναίκα, γιατί μπορούσε εύκολα να την αντικαταστήσει με κάποια επίσης ωραία και νέα. Μπορεί και να είχε βρει ήδη κάποια.

Πολύ περισσότερο αν η κοπέλα είχε ψυχολογικά προβλήματα, που έκαναν δύσκολη τη συμβίωση και για τους δύο. Είναι πολύ πιθανόν να της τα είχε δημιουργήσει αυτός αλλά να μην ήθελε να χωρίσουν για να μην του πάρει το παιδί.

Οι προβληματικοί άνθρωποι γενικώς, έχουν μια αρρωστημένη κτητικότητα και δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι κάποιος ή κάποια θέλει να τους αφήσει, ακόμη και αν οι ίδιοι δεν έχουν πια το ίδιο ενδιαφέρον. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχει και παιδί στην ιστορία.
νομιζω οτι ο τυπος ειχε κατα καποιο τροπο επενδυσει στην αρκετα νεοτερη και απειρη γυναικα ... υπεθετε οτι θα εβλεπε προβλημα μερικα χρονια αργοτερα οποτε και θα ειχε καμποσο χρονο να διαχειριστει τη διαφορα ηλικιας και κατα συνεπεια ορεξεων ... αυτουνου του εσκασε σχεδον αμεσως ειτε απο επιλοχειο ειτε απο τις παραινεσεις της ψευτοψυχολογου για ανεξαρτησια ...
Σταματήστε να λοιδορείτε το όνομα μιας πεθαμένης χωρίς να έχετε στοιχεία ρε γαμημένα ζώα
Μην κάνετε projection τα δικά σας σε άλλους και προπαντός μη χτίζετε την υπερασπιστική γραμμή του δολοφόνου. Αυτό.
Ήταν όμορφος, επιτυχημένος, του έκανε τη ζωή δύσκολη, θα του έπαιρνε το παιδί. Τι είναι αυτά;

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 18 Ιουν 2021, 00:33

το μπουστη τον πιλοτο

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιουν 2021, 00:34

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:30
Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:24

Ε μην τον λυπάσαι, διότι είναι αναμενόμενο. Αν η τύπισσα δεν είναι Ελληνίδα και χωρίσουν, τί θα κάθεται να κάνει στην Ελλάδα; Θα πάει στην οικογένειά της. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η οικογένεια είναι στην Ελλάδα και η κοπέλα είχε μεγαλώσει εδώ.
Εσυ τον γειτονα παντρευτηκες?

Νομιζεις εχει μεγαλη διαφορα αν το ζευγαρι ειναι απο Ολλανδια/ Γερμανια ή απο Διδυμοτειχο/ Καστελοριζο?
Εγώ είμαι από αυτές που φωνάζουν για συνεπιμέλεια από την πρώτη μέρα, γιατί ακριβώς είμαι από νησί και έχουν δει πολλά τα ματάκια μου από τύπισσες που χώρισαν και γύρισαν στις μαμάδες τους και τα παιδιά βλέπουν τον πατέρα τους μια φορά το τρίμηνο στην καλύτερη. Επίσης είμαι από αυτές που ενώ ήμουν ένα κάρο χρόνια εξωτερικό, ήμουν πάντα με Έλληνα, γιατί είχα στο μυαλό ότι θα γυρίσω Ελλάδα και δε θα ξεσπιτώσω κανένα καημένο να με ακολουθήσει στη χαβούζα. Οπότε γι'αυτό λέω ότι είναι αναμενόμενο να σηκωθεί να φύγει ο αλλοδαπός να πάει στη χώρα του μετά το διαζύγιο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιουν 2021, 00:34

gassim έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:31
Στο μεταξύ αυτός πως πίστεψε οτι μπορεί να σκηνοθετήσει κάτι τόσο τραβηγμένο και να την γλιτώσει χωρίς να βρεθεί στον χώρο ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο της ιστορίας του;
Δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο ήταν προαποφασισμένο ή το έστησε όλο αφού την είχε σκοτώσει πάνω σε καυγά ή ό,τι άλλο. Ίσως επηρεάστηκε από την κλοπή του συναδέλφου του που έμεινε ανεξιχνίαστη.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 18 Ιουν 2021, 00:35

Θα περάσει καλά στη φυλακή αυτός
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 18 Ιουν 2021, 00:35

ST48410 έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:23
Τέλος πάντων εδώ δεν ξέρουμε τι συνέβη. Μπορεί να είναι δικαιολογίες του πατέρα. Μπορεί λόγια του αέρα της μάνας αν περνούσε επιλόχειο κατάθλιψη. Να δούμε τι έχει να πει και η ψυχολόγος.
Η ψυχολογος μπορει να ειναι και συνεργος

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιουν 2021, 00:35

ST48410 έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:32
Cecily Anne έγραψε:
Σόρρυ, δεν πάει έτσι, διότι αυτή θα πρέπει να μπορεί να επιβιώσει. Αν δεν έχει στον ήλιο μοίρα σε μια ξένη χώρα τί πιο φυσιολογικό να πάει να μεγαλώσει το παιδί της στη χώρα της. Εκτός κι αν εδώ είχε δουλειά, σπίτι κλπ. και ο φίλος σου έδινε διατροφή που και πάλι δύσκολο το βλέπω να μείνεις σε μια χώρα χωρίς στήριξη από κανένα.
Διαφωνώ. Το να επιλέξει να γυρίσει στη χώρα της το καταλαβαίνω και το δέχομαι. Και το να διεκδικήσει να πάρει νόμιμα μαζί της το παιδί. Το να βουτήξει το παιδί και να φύγει χωρίς να το συζητήσει και να υπάρξουν οι σχετικές διευθετήσεις, με τίποτα. Όση ευθύνη έχει ο άνδρας που παντρεύεται αλλοδαπή, άλλη τόση έχει κι η αλλοδαπή που συμφωνεί να τον ακολουθήσει και να ζήσει σε άλλη χώρα. Δεν ζούμε στο '60.
Καμάρι μου το παιδί της είχε κατά 100% την υπηκοότητά της και άρα μπορούσε να το πάρει μαζί, αλλιώς θα την είχαν συλλάβει. Πάρτο απόφαση ότι αυτά είναι ΠΟΛΥ συνηθισμένα πράγματα στις περιπτώσεις διαζυγίων σαν αυτές του φίλου σου και μην πέφτεις από τα σύννεφα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 18 Ιουν 2021, 00:36

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:20
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:19
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:18

Και εγω εχω φιλο. Εναν χρονο μετα τη γεννηση χωρις λογω και αιτια. Κυριολεκτικα ομως. Εχει γινει κουρελι και ειναιπολυ καλο παιδι.
Με απόφαση δικαστηρίου;
Οχι ακομα. Για την ωρα πηρε το παιδι και εφυγε.
Τότε ο φίλος σου πρέπει να της αλλάξει τα πρέκια δικαστικά. Και να είσαι σίγουρος ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσει την επιμέλεια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιουν 2021, 00:37

Υδράργυρος έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:35
ST48410 έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:23
Τέλος πάντων εδώ δεν ξέρουμε τι συνέβη. Μπορεί να είναι δικαιολογίες του πατέρα. Μπορεί λόγια του αέρα της μάνας αν περνούσε επιλόχειο κατάθλιψη. Να δούμε τι έχει να πει και η ψυχολόγος.
Η ψυχολογος μπορει να ειναι και συνεργος
Σήμερα άφησαν να εννοηθεί στις ειδήσεις ότι έδωσε συμπληρωματική κατάθεση η οποία βοήθησε στην τελική έκβαση. Δεν το είπαν καθαρά αλλά αυτό εξέλαβα.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 18 Ιουν 2021, 00:37

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:34
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:30
Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:24

Ε μην τον λυπάσαι, διότι είναι αναμενόμενο. Αν η τύπισσα δεν είναι Ελληνίδα και χωρίσουν, τί θα κάθεται να κάνει στην Ελλάδα; Θα πάει στην οικογένειά της. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η οικογένεια είναι στην Ελλάδα και η κοπέλα είχε μεγαλώσει εδώ.
Εσυ τον γειτονα παντρευτηκες?

Νομιζεις εχει μεγαλη διαφορα αν το ζευγαρι ειναι απο Ολλανδια/ Γερμανια ή απο Διδυμοτειχο/ Καστελοριζο?
Εγώ είμαι από αυτές που φωνάζουν για συνεπιμέλεια από την πρώτη μέρα, γιατί ακριβώς είμαι από νησί και έχουν δει πολλά τα ματάκια μου από τύπισσες που χώρισαν και γύρισαν στις μαμάδες τους και τα παιδιά βλέπουν τον πατέρα τους μια φορά το τρίμηνο στην καλύτερη. Επίσης είμαι από αυτές που ενώ ήμουν ένα κάρο χρόνια εξωτερικό, ήμουν πάντα με Έλληνα, γιατί είχα στο μυαλό ότι θα γυρίσω Ελλάδα και δε θα ξεσπιτώσω κανένα καημένο να με ακολουθήσει στη χαβούζα. Οπότε γι'αυτό λέω ότι είναι αναμενόμενο να σηκωθεί να φύγει ο αλλοδαπός να πάει στη χώρα του μετά το διαζύγιο.
Δηλαδη ησουν παντα με Ελληνα για πρακτικους λογους? Αν ερωτευωσουν εναν ξενο τι θα εκανες?

Επισης, εφοσον λοιπον εισαι απο νησι και εχουν δει πολλα τα ματακια σου καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει διαφορα στο Ολλανδια/ Γερμανια και Διδυμοτειχο/ Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 18 Ιουν 2021, 00:37

ST48410 έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:34
gassim έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:31
Στο μεταξύ αυτός πως πίστεψε οτι μπορεί να σκηνοθετήσει κάτι τόσο τραβηγμένο και να την γλιτώσει χωρίς να βρεθεί στον χώρο ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο της ιστορίας του;
Δεν ξέρουμε ακόμα κατά πόσο ήταν προαποφασισμένο ή το έστησε όλο αφού την είχε σκοτώσει πάνω σε καυγά ή ό,τι άλλο. Ίσως επηρεάστηκε από την κλοπή του συναδέλφου του που έμεινε ανεξιχνίαστη.
καλά αν ηταν προσχεδιασμένο ήταν το πιο fail σχεδιο όλων των εποχών, αν το έκανε πάνω στον πανικό του καπως βγάζει νόημα.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 18 Ιουν 2021, 00:38

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:11
Τι σου κάνει εντύπωση; Γυναικοκτονία είναι από τη στιγμή που την σκότωσε μόνο και μόνο επειδή ήταν η γυναίκα του.
Και αν ήταν τυφλή και τη σκότωνε για αυτό θα ήταν τυφλοκτονία :102:

Σε έναν νορμάλ κόσμο θα ήταν, you know, ανθρωποκτονία απλά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 00:38

Belisarius έγραψε:
17 Ιουν 2021, 20:51
Πάνας έγραψε:
17 Ιουν 2021, 20:48
Belisarius έγραψε:
17 Ιουν 2021, 20:42
Το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι το αν η κάρτα μνήμης από τις κάμερες έχει αφαιρεθεί πριν ή μετά από τη τελευταία ένδειξη παλμών στο ρολόι του θύματος.
Επειδή χρησιμοποιώ κάμερες διαφόρων τύπων, οι οποίες παίρνουν κάρτα μνήμης αδυνατώ να καταλάβω πως μπορεί να δεις κάτι τέτοιο, δηλαδή το πότε αφαιρέθηκε.
Αν γίνεται όντως, νομίζω ότι ξεφεύγει κατά πολύ των γνώσεων ενός μέσου (ή και εντατικού) χρήστη.
Εμμ... εννοείται. Γι' αυτό υπάρχει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τεχνικές υπηρεσίες της αστυνομίας όπου δουλεύουν καταρτισμένα άτομα με πολύ εξειδικευμένες γνώσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιουν 2021, 00:38

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:35
ST48410 έγραψε:
18 Ιουν 2021, 00:32
Cecily Anne έγραψε:
Σόρρυ, δεν πάει έτσι, διότι αυτή θα πρέπει να μπορεί να επιβιώσει. Αν δεν έχει στον ήλιο μοίρα σε μια ξένη χώρα τί πιο φυσιολογικό να πάει να μεγαλώσει το παιδί της στη χώρα της. Εκτός κι αν εδώ είχε δουλειά, σπίτι κλπ. και ο φίλος σου έδινε διατροφή που και πάλι δύσκολο το βλέπω να μείνεις σε μια χώρα χωρίς στήριξη από κανένα.
Διαφωνώ. Το να επιλέξει να γυρίσει στη χώρα της το καταλαβαίνω και το δέχομαι. Και το να διεκδικήσει να πάρει νόμιμα μαζί της το παιδί. Το να βουτήξει το παιδί και να φύγει χωρίς να το συζητήσει και να υπάρξουν οι σχετικές διευθετήσεις, με τίποτα. Όση ευθύνη έχει ο άνδρας που παντρεύεται αλλοδαπή, άλλη τόση έχει κι η αλλοδαπή που συμφωνεί να τον ακολουθήσει και να ζήσει σε άλλη χώρα. Δεν ζούμε στο '60.
Καμάρι μου το παιδί της είχε κατά 100% την υπηκοότητά της και άρα μπορούσε να το πάρει μαζί, αλλιώς θα την είχαν συλλάβει. Πάρτο απόφαση ότι αυτά είναι ΠΟΛΥ συνηθισμένα πράγματα στις περιπτώσεις διαζυγίων σαν αυτές του φίλου σου και μην πέφτεις από τα σύννεφα.
Ούτε είπα ότι είναι ασυνήθιστο, ούτε έπεσα από τα σύννεφα. Δεν το θεωρώ σωστή συμπεριφορά και δεν μπορώ να το δικαιολογήσω όμως με κανένα τρόπο. Όταν η προτεραιότητα των δύο είναι το παιδί, αυτό είναι απαράδεκτο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών