Τόσο ζόρι θέλει για να πετάξεις ένα drone; Χωρίς update όπως ήταν στο κουτί δεν πετάει;Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Αύγ 2018, 12:37Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να ανάψουν τα φωτάκια, γιούχου
Θέλει firmware update το κοντρόλ, το drone, και η εφαρμογή στο τηλέφωνο
Επίσης λέει το gps δεν είναι ισχυρό άρα αρνούμαι να πετάξω, και αν τολμήσεις να πας σε άλλη χώρα (που πάω μεθαύριο) θα πρέπει πάλι να συνδεθείς πρώτα στο ίντερνετ (καλή τύχη εκεί που πάω), να βρεις τον κρυμμένο θησαυρό και να πηδήξεις μέσα από 18 κρίκους σαν φώκια.
Μου δίνω περίπου 3,5% πιθανότητες να τα κάνω όλα αυτά σωστά
Όχι στο δικό μου το σύμπαν τίποτα δε δουλεύει όπως βγαίνει απ'το κουτί
Όλα αυτά στο χωριό;Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Αύγ 2018, 12:4811 θεωρητικά αλλά είναι περίπου 48 χρονών σε ότι έχει να κάνει με τηλέφωνα/ίντερνετ/παιχνίδια/τζόϊστικ
Ε, δώστο όπως είναι και θα την βρει την άκρη ο μικρός!Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Αύγ 2018, 12:4811 θεωρητικά αλλά είναι περίπου 48 χρονών σε ότι έχει να κάνει με τηλέφωνα/ίντερνετ/παιχνίδια/τζόϊστικ
χαχα, έχω που λές πεί στην βαφτιστήρα οτι θα έχω εναέρια κάλυψη του σαρβαιβορ πάρτη που θα κάνουμε, έχω πάει νωρίς και το έχω βάλει στην θέση του, όλα είναι στην εντέλεια και πάω να το πετάξω για να μας κοιτά. Θρακομακεδόνες. Μπά. Έχει μία κόκκινη βούλα εκεί που είμαι, δεν πετάς λέει, έχει το τατόι κοντά, έλεος, άντε να το εξηγήσεις τώρα αυτό στο παιδάκι.