Είμαι γνωστό λευκό φαλοκρατικο γουρουνιΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:24ωπα ρε φίλε, μην κάνεις γυναικοπροσβολή και γυναικοϋποτιμηση, αυτό είναι γυναικοαδικία.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:19Καλά εσύ μπορείς να λες όσες θεωρίες θες, δεν πάει να πει ότι θα σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά
Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
-
Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Πες μου πόση ώρα πιστεύεις θα κάτσω στη γωνιά μου να κλαίω που ip του φόρουμ που πήζει στον σεξισμό και τον μισογυνισμό δεν θα με πάρουν στα σοβαρά; όχι έτσι δως μου μια εκτίμηση βρε αδερφέ.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:19
Καλά εσύ μπορείς να λες όσες θεωρίες θες, δεν πάει να πει ότι θα σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Πολλή βασικά, το ότι κάθεσαι και γράφεις τόσες μπούρδες είναι η απόδειξηNaida έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:26Πες μου πόση ώρα πιστεύεις θα κάτσω στη γωνιά μου να κλαίω που ip του φόρουμ που πήζει στον σεξισμό και τον μισογυνισμό δεν θα με πάρουν στα σοβαρά; όχι έτσι δως μου μια εκτίμηση βρε αδερφέ.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:19
Καλά εσύ μπορείς να λες όσες θεωρίες θες, δεν πάει να πει ότι θα σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Καραμελίτσα έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 16:43Εννοείς θα περίμενες όργανο υπό την αιγίδα της ΕΕ να αναφέρεται εκπεφρασμένα στο Ισλάμ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 16:31Και όπως ήταν αναμενόμενο, για τις ισλαμικές πρακτικές, ούτε μία αναφορά.Καραμελίτσα έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 16:22Λοιπόν. Από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την ισότητα των φύλων
Γενικός ορισμός: δολοφονίες γυναικών και κοριτσιών εξαιτίας του φύλου τους, οι οποίες διαπράττονται ή γίνονται ανεκτές τόσο από ιδιώτες όσο και από δημόσιους φορείς.Ο όρος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη δολοφονία γυναίκας ως αποτέλεσμα άσκησης βίας από ερωτικό σύντροφο, τον βασανισμό και τη δολοφονία γυναίκας ως αποτέλεσμα μισογυνισμού, τη δολοφονία γυναικών και κοριτσιών ως «εγκλήματα για λόγους τιμής» και λοιπές μορφές δολοφονίας, τη στοχευμένη δολοφονία γυναικών και κοριτσιών στο πλαίσιο ένοπλων συγκρούσεων, και περιπτώσεις γυναικοκτονίας οι οποίες συνδέονται με συμμορίες, το οργανωμένο έγκλημα, εμπόρους ναρκωτικών και την εμπορία γυναικών και κοριτσιών. Ο όρος «femicidio» (από το αγγλικό «femicide», ήτοι γυναικοκτονία) χρησιμοποιείται εκτενώς στη Λατινική Αμερική ως χρήσιμο εργαλείο για την αντιμετώπιση της ανησυχητικής κλιμάκωσης των πολύ βίαιων δολοφονιών γυναικών και κοριτσιών. Εισήχθη παράλληλα η λέξη «feminicidio» προκειμένου να αποτυπωθεί το στοιχείο της ατιμωρησίας και της θεσμικής βίας λόγω έλλειψης λογοδοσίας και επαρκούς ανταπόκρισης από την πλευρά του κράτους, όταν διαπράττονται τέτοιες δολοφονίες. Ο δεύτερος όρος χρησιμοποιείται όταν διακυβεύεται η ευθύνη του κράτους. Στατιστικός ορισμός Η δολοφονία μιας γυναίκας από ερωτικό σύντροφο και ο θάνατος μιας γυναίκας ως αποτέλεσμα πρακτικής που είναι επιβλαβής στις γυναίκες. Ως ερωτικός σύντροφος νοείται πρώην ή νυν συζύγος ή συντρόφος, ανεξάρτητα από το αν ο/η δράστης/στρια έχει μοιραστεί ή μοιράζεται την ίδια κατοικία με το θύμα.
Παίζουν στο χώρο του άρρητου.
Παπαροευρωκότες.
Να γελάσω ή να κλάψω;
Όποιος αναφέρεται για το συγκεκριμένο θέμα στη Λατινική Αμερική και παραλείπει τη Μέση Ανατολή είναι απατεώνας και αναγκαστικά χάνει την αξιοπιστία του.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Ευρωπαικη ένωσηπατησιωτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:40Όποιος αναφέρεται για το συγκεκριμένο θέμα στη Λατινική Αμερική και παραλείπει τη Μέση Ανατολή είναι απατεώνας και αναγκαστικά χάνει την αξιοπιστία του.

Με πυροδοτείς να ανακυκλώσω το ερώτημα.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:28Πολλή βασικά, το ότι κάθεσαι και γράφεις τόσες μπούρδες είναι η απόδειξηNaida έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:26Πες μου πόση ώρα πιστεύεις θα κάτσω στη γωνιά μου να κλαίω που ip του φόρουμ που πήζει στον σεξισμό και τον μισογυνισμό δεν θα με πάρουν στα σοβαρά; όχι έτσι δως μου μια εκτίμηση βρε αδερφέ.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:19
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι διαφορά έχει με την συζυγοκτονια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και όχι μόνο.Fluffy έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:48Ευρωπαικη ένωσηπατησιωτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:40Όποιος αναφέρεται για το συγκεκριμένο θέμα στη Λατινική Αμερική και παραλείπει τη Μέση Ανατολή είναι απατεώνας και αναγκαστικά χάνει την αξιοπιστία του.
-
ΑναμενομενοNaida έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:49Με πυροδοτείς να ανακυκλώσω το ερώτημα.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:28Πολλή βασικά, το ότι κάθεσαι και γράφεις τόσες μπούρδες είναι η απόδειξη
Μου έσβησες την πυροδότηση.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:51ΑναμενομενοNaida έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:49Με πυροδοτείς να ανακυκλώσω το ερώτημα.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 18:28
Πολλή βασικά, το ότι κάθεσαι και γράφεις τόσες μπούρδες είναι η απόδειξη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομικά καμία υποθέτω;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Δεν αναφέρομαι στα της νομικής. Λεω τι διαφορά έχει η συζυγοκτονια με την ανθρωποκτονια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εσωτερικευμένη μισανδρία, αυτό είναι το θέμα. Άνδρες που χρησιμοποιούν φεμινιστικό λεξιλόγιο είναι άνδρες ευνουχισμένοι. Όπως ο νηματοθέτης αλλά δεν το προσωποποιώ, είναι γενική κατρακύλα του δυτικού πολιτισμού. Self-hating white male.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βασανίζεται ο Μητσοτάκης – Μία γυναικοκτονία χαλάει τα χίλια πράγματα που κάνει
από Frappezitis » 05 Απρ 2024, 20:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Απρ 2024, 20:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γυναικοκτονία της Άννα από την Κούβα: Η ιστορία της τρανς γυναίκας και το misgendering της ΕΛΑΣ
από AlienWay » 11 Ιούλ 2023, 14:43 » σε Εγκληματικότητα - 293 Απαντήσεις
- 10550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
20 Σεπ 2024, 20:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ούτε λέξη για εκλογές το ζαβό του πασοκ
από Τοξοβόλος_UK » 19 Ιουν 2024, 15:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
19 Ιουν 2024, 20:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν έχει βρεθεί η λέξη που θα χαρακτηρίζει τον ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΕ.
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2024, 08:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
01 Νοέμ 2024, 10:03
-