Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Την Δευτέρα θα βγει ο Ευαγγελάτος και θα κάνει επί ένα ημίωρο βίρτουαλ αναπαράσταση για "τη φάπα που έδωσε η Καρολάιν στον Μπάμπη, αφού φάγανε πρωινό, και πώς ο Μπάμπης έβαλε την κομπρέσα με το μολυβόνερο στο πονεμένο του μάτι".
Δλδ λες ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφουν;Ναύτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:16Μετά το: "οι αδίστακτοι, αλλοδαποί κακούργοι βασάνισαν και δολοφόνησαν την άτυχη Καρολάιν", τα εμετικά τζουκμπόξ, προεξάρχοντος του βοθρολύματος skai, περνάνε με την ίδια άνεση και ευκολία στο αφήγημα: "μέγαιρα η Καρολάιν, κακοποιούσε τον άτυχο Μπάμπη και τού μαύριζε κάθε πρωί το μάτι".
Απόπατος.
Γιατί αν ισχύουν τα παρακάτω, εσύ δλδ τι συμπέρασμα βγάζεις ;
Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το ‘χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».
Άλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανα ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».
Άλλη σημείωση αναφέρει στις 30.12.19: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.». Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».
Σε άλλη σημείωση στις 3 Ιουλίου του 20 γράφει: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. ….Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. …Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ωχχχ
Βιτσιόζος κι όλας..

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Έπρεπε να είχε πάει σε γιατρό μετά το ξύλο που έτρωγε να είχε αποδείξεις για την κακοποιηση
Θύμα της μόδας πιθανον ο Μπάμπης.
Αυτή τον κοπαναγε κι εκεινος καθόταν να τρώει ξύλο προφανώς για να μην τον πουν φαλλοκρατη.
Έλα μου όμως που αυτά τα αρρωστημένα της εποχής οδηγούν μαθηματικως σε χειρότερες καταλήξεις.
Φρικαρε ο Μπάμπης μετα και τα έκανε πουτανα όλα.
Μα δεν ειναι λύση αυτή ρε άνθρωπε.
Χίλιες φορές να της έσπαγε 2-3 δόντια την πρώτη φορα που θα τολμαγε να του υψώσει φωνή παρά τώρα που έφτασαν στην δολοφονία.
Κρίμα
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ότι όπως πάρα πολλά ζευγάρια, έτσι κι αυτό είχε τα προβλήματά του.Prepon έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:23Δλδ λες ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφουν;Ναύτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:16Μετά το: "οι αδίστακτοι, αλλοδαποί κακούργοι βασάνισαν και δολοφόνησαν την άτυχη Καρολάιν", τα εμετικά τζουκμπόξ, προεξάρχοντος του βοθρολύματος skai, περνάνε με την ίδια άνεση και ευκολία στο αφήγημα: "μέγαιρα η Καρολάιν, κακοποιούσε τον άτυχο Μπάμπη και τού μαύριζε κάθε πρωί το μάτι".
Απόπατος.
Γιατί αν ισχύουν τα παρακάτω, εσύ δλδ τι συμπέρασμα βγάζεις ;SpoilerShowΣυγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το ‘χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».
Άλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανα ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».
Άλλη σημείωση αναφέρει στις 30.12.19: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.». Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».
Σε άλλη σημείωση στις 3 Ιουλίου του 20 γράφει: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. ….Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. …Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».
Τα προβλήματα τα ζευγάρια τα συζητούν και, εάν δεν μπορούν να τα λύσουν πολιτισμένα, χωρίζουν.
Δεν δολοφονεί ο ψυχάκιας τη γυναίκα του με τα χέρια του δίπλα στο μωρό τους, ούτε κρεμάει τον σκύλο για να φανεί αληθοφανές το στόρι για τη δήθεν ληστεία.
Ουδεμία σημασία έχει αν το κορίτσι πέρναγε μια δύσκολη φάση, αλλά η κλειδαρότρυπα πουλάει πολύ.
Λίγο πολύ όλες οι γυναίκες που γεννάνε βιώνουν την μεταλόχεια κατάθλιψη και το λάθος τους είναι που πήγαν σε αυτή την τσαρλατάνο που δεν είχε πτυχίο.Prepon έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:23Δλδ λες ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφουν;Ναύτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:16Μετά το: "οι αδίστακτοι, αλλοδαποί κακούργοι βασάνισαν και δολοφόνησαν την άτυχη Καρολάιν", τα εμετικά τζουκμπόξ, προεξάρχοντος του βοθρολύματος skai, περνάνε με την ίδια άνεση και ευκολία στο αφήγημα: "μέγαιρα η Καρολάιν, κακοποιούσε τον άτυχο Μπάμπη και τού μαύριζε κάθε πρωί το μάτι".
Απόπατος.
Γιατί αν ισχύουν τα παρακάτω, εσύ δλδ τι συμπέρασμα βγάζεις ;
Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το ‘χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».
the end
Χωρίς να θέλω να προτρέξω για το συγκεκριμένο περιστατικό, μου δίνεις όμως "τόπο" να σχολιάσω.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 21:38Αν όντως είχε κρυφή σχέση με άντρα τότε εκεί είναι που θα βουίξει ο τόπος για το τι κάνει η τοξική αρρενωπότητα και η εσωτερικευμένη ομοφοβία που προκειμένου να κρατήσει ο άλλος την στρέητ εικόνα καταφεύγει σε τέτοια εγκλήματα.
Δε νομίζω να βουίξει ο τόπος γι' αυτό το λόγο που επισημαίνεις
Ο τόπος θα βουίξει για το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος με "άρρωστο" σεξουαλικό προσανατολισμό ο οποίος θέλει να έχει το ΔΙΚΟ του παιδί με το "έτερον όμοιον" με αντίστοιχο σεξουαλικό προσανατολισμό.
Αστοχίες τού εκσυγχρονισμού τής κοινωνίας θα το έλεγα...

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Το παραπάνω post είναι τρανή και αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η κοινωνία μας είναι γεμάτη "Μπάμπηδες".Prepon έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:30(...)
Θύμα της μόδας πιθανον ο Μπάμπης.
Αυτή τον κοπαναγε κι εκεινος καθόταν να τρώει ξύλο προφανώς για να μην τον πουν φαλλοκρατη.
Έλα μου όμως που αυτά τα αρρωστημένα της εποχής οδηγούν μαθηματικως σε χειρότερες καταλήξεις.
Φρικαρε ο Μπάμπης μετα και τα έκανε πουτανα όλα.
Μα δεν ειναι λύση αυτή ρε άνθρωπε.
Χίλιες φορές να της έσπαγε 2-3 δόντια την πρώτη φορα που θα τολμαγε να του υψώσει φωνή παρά τώρα που έφτασαν στην δολοφονία.
Κρίμα
ισχύουν όλα αυτά αλλά ακόμα και σ αυτό το μπουρδέλο πως είναι δυνατόν να είναι νόμιμη η δημοσιοποίηση ενός ημερολογίου που τεχνικά δεν γίνεται να έχεις την έγκριση του ατόμου που ανήκει?Σενέκας έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:12τα μμε ούτως ή άλλως έχουν βγάλει απο την αρχή τη ζωή της νεκρής στα μανταλάκια. Τα μεσημεριανάδικα και τα βοθροσάιτ δεν έχουν αφήσει κάτι ανέγγιχτο σ'αυτή την ιστορία. Αν υπάρχει ημερολόγιο, σε λίγο θα αρχίσουν να ποστάρουν ολόκληρες σελίδες. Ειλικρινά, δυσκολεύομαι να βρω ένα μέρος στην αντιμετώπισης της υπόθεσης απο την ελληνική κοινωνία που να μην δείχνει με τον πιο εξόφθαλμο τρόπο ότι είμαστε ένας τριτοκοσμικός βόθρος. Απο την αστυνομία, μέχρι τα μμε και τα ζώα στα φορα και στο τουιτερ, όλοι για κλάματα
Κάτι μου λέει πως αν ήταν ο Μπάμπης που την κοπαναγε κάθε Τρίτη και Πέμπτη δεν θα το χαρακτήριζες ένα προβληματακι σαν αυτά που έχουν πάρα πολλά ζευγάρια.Ναύτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:30Ότι όπως πάρα πολλά ζευγάρια, έτσι κι αυτό είχε τα προβλήματά του.Prepon έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:23Δλδ λες ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφουν;Ναύτης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:16Μετά το: "οι αδίστακτοι, αλλοδαποί κακούργοι βασάνισαν και δολοφόνησαν την άτυχη Καρολάιν", τα εμετικά τζουκμπόξ, προεξάρχοντος του βοθρολύματος skai, περνάνε με την ίδια άνεση και ευκολία στο αφήγημα: "μέγαιρα η Καρολάιν, κακοποιούσε τον άτυχο Μπάμπη και τού μαύριζε κάθε πρωί το μάτι".
Απόπατος.
Γιατί αν ισχύουν τα παρακάτω, εσύ δλδ τι συμπέρασμα βγάζεις ;SpoilerShowΣυγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το ‘χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».
Τα προβλήματα τα ζευγάρια τα συζητούν και, εάν δεν μπορούν να τα λύσουν πολιτισμένα, χωρίζουν.
Δεν δολοφονεί ο ψυχάκιας τη γυναίκα του με τα χέρια του δίπλα στο μωρό τους, ούτε κρεμάει τον σκύλο για να φανεί αληθοφανές το στόρι για τη δήθεν ληστεία.
Ουδεμία σημασία έχει αν το κορίτσι πέρναγε μια δύσκολη φάση, αλλά η κλειδαρότρυπα πουλάει πολύ.
Το ότι δεν δολοφονεί ένας άνθρωπος που έχει τα λογικά του, συμφωνώ μαζί σου. Εννοείται.
Τι ήταν αυτό όμως που τον τρελλανε;
Τι θα λέγαμε αν γυναίκα σκότωνε τον άντρα της επειδή την κακοποιούσε;
Νομίζω για να είμαστε δικαιοι πρέπει να πούμε τα ίδια
-
Ο ψυχακιας ήθελε να κάνει μάνα ένα 15χρονο, τα κατάφερε, την σκότωσε, και τώρα γκρινιάζει πως ήταν τσαντισμενη όλη την ώρα. Καλό σαπισμα στη φυλακή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ρε συ σε αυτού του είδους τις σχέσεις δεν είναι όλα τόσο ξεκάθαρα όπως τα βλέπουμε εμείς οι απέξω. Μην κρίνεις από τον εαυτό σου πως νομίζεις ότι θα το αντιμετώπιζες λόγω υπεροχής μυϊκής δύναμης. Αν ο άλλος είναι ευάλωτος ψυχολογικά και ασκήσεις βία ψυχολογική και σωματική δεν αντιδράει εύκολα να ξεφύγει. Είναι κωλοκατασταση.Lord Brum έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:14προφανώς και τα λέω ειρωνικά. Είναι δυνατόν ολόκληρος μαντράχαλος να κάθεται να τις τρώει από ένα κοριτσάκι? Και άντε έγινε μια φορά και δεν τη βάρεσε εν αμύνει γιατί δεν χτυπάει γυναίκες (μόνο σκοτώνει). Μετά γιατί παρέμεινε, μήπως γούσταρε να τις τρώει?
Πάντως αν είναι αληθινά τα αποσπάσματα από το ημερολόγιο, δεν φαίνεται ναα είναι μφίδρομη η βία. Δεν θα έγραφε αν άρπαζα καμιά κι αυτή ότι ο μαλάκας με βάρεσε πάλι? Τεσπα όταν/αν παίξει ξύλο έστω μια φορά, καλό είναι να τραβάει ο καθένας τον δρόμο του.
Έχω δει άντρες που πέρναγαν για γαματοι και "εγώ φεύγω με την πρώτη στραβή" να δέχονται πράγματα αδιανόητα για εκείνους. Και να μη φεύγουν. Γιατί έπεσαν στη λούμπα της χειραγωγησης.
Το ίδιο βέβαια έχω δει και με γυναίκες. Και εκεί παίζει και ο παράγοντας ξύλο πιο συχνά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εδώ έχεις δίκιο. Αλλά αν έπεφτε ξύλο, υπήρχε θέμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 22:34Ο ψυχακιας ήθελε να κάνει μάνα ένα 15χρονο, τα κατάφερε, την σκότωσε, και τώρα γκρινιάζει πως ήταν τσαντισμενη όλη την ώρα. Καλό σαπισμα στη φυλακή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μερικές ώρες έλειψα και γυρνώντας τον βρήκα γκευ παντοφλακια?
Μιλάμε για άλλα επίπεδα πρόσφυσης!
Μιλάμε για άλλα επίπεδα πρόσφυσης!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-