Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Ιουν 2021, 23:05

Αν ήταν πάνω κάτω στην ίδια ηλικία, θα υπήρχαν ελαφρυντικά, αν παραδινοταν αμεσα. Όταν ψήνεις ένας 14χρονο να κάνετε μόνιμη σχεση, και 18 χρόνων απόκομμένο από γονείς, πατρίδα, τα πάντα, κάνει αποτυχημένη γέννα, και μετά γίνεται μητέρα, είσαι ο υπεύθυνος για ότι συμβαίνει, άρα πρέπει να βρεις λύσεις για τα σκατα που κατάφερες. Όχι να πηγαίνεις σε άχρηστες λαιφ κοουτσερς, να σκοτώνεις, να κρέμας σκυλιά, και να πουλάς παραμύθια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 18 Ιουν 2021, 23:06

Naida έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:57
Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:50
Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:44

Τι θες να γράψουμε δλδ;

Ότι όποιος τρώει ξύλο δέκα φορές το μήνα από τον / την σύζυγο δεν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

Πλάκα κάνουμε μωρέ τώρα;
Από ποιον έτρωγε ξύλο ρε, απ' αυτήν που έπνιξε με τα χέρια του;
Επικοινωνείς;
Δεν σηκώνουμε το χέρι μας ΠΟΤΕ, τύπε, όταν ο άλλος είναι προφανώς πιο αδύναμος απ' εμάς και όλως ιδιαιτέρως όταν μιλάμε για τη γυναίκα μας και τη μητέρα του παιδιού μας.
Αν δεν μπορούμε να τα βρούμε συζητώντας, φεύγουμε.
Κι αν το κορίτσι, επειδή είναι σε φάση επιλόχειας κατάθλιψης, μάς ρίξει και κάνα χαστούκι, ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ φαίνεται ο ανδρισμός και η παλικαριά, στο να μην σηκώσουμε το δικό μας χέρι.
Κατάλαβες;
Σαν γυναίκα στο λέω αυτά το δεν σηκώνουμε χέρι και καθόμαστε και τις τρώμε, είναι χαζά. Όταν κάποιος θα σου επιτεθεί θα πρέπει να ξέρει το ρίσκο που παίρνει να ανταποδώσεις.
Σχετικά με την επιλόχειος οπωσδήποτε χρειάζεται στήριξη από ειδικό.
Δεν ξέρω με τι άντρες έχεις συνηθίσει να κάνεις παρέα στη ζωή σου, πάντως εμένα η μάνα μου κι ο πατέρας μου από παιδάκι με μάθανε ότι τις γυναίκες και τούς αδύναμους τούς χτυπάνε μόνον οι δειλοί.
Ανταποδίδεις τη βία μόνον όταν είσαι σε αυτοάμυνα, όχι όταν -για οποιονδήποτε λόγο- σε χαστουκίσει ένα κορίτσι.
Δεν είναι μαγκιά να δείρεις μια γυναίκα, είναι ντροπή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 18 Ιουν 2021, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 18 Ιουν 2021, 23:07

Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:02

Ρε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δείρει μια κοπέλα έναν άντρα που αποδεδειγμένα την έπνιξε με τα χέρια του.
Τισταδιάλα, δεν καταλαβαίνεις;
Μπορεί να είχε στιγμές οργής, μπορεί σε κάποια φάση να τον χαστούκισε, να τον κλώτσησε και μετά να έγραψε ότι τον έδειρε.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Τι σκατά εκλογίκευση είναι αυτή που επιχειρείς σ' ένα τέτοιο έγκλημα.
Δεν "σάλεψε" ο Μπάμπης, γιατί, αν "σάλευε", μετά το έγκλημα, όταν ξαναρχόταν στα συγκαλά του, θα κατέρρεε από τις τύψεις και θα φώναζε την αστυνομία για να τον συλλάβει.
Ο Μπάμπης είναι ένας στυγνός δολοφόνος, μια εγκληματική προσωπικότητα.
Και όλα ξεκινούν από τη "λογική" που έγραψες παραπάνω: "δεν της έσπαγε καλύτερα δυο δόντια";
1. Αν κάτσει ο άντρας να της φάει, η κοπέλα μπορεί να τον δειρει. Άρα καθόταν και τον εδερνε

2. Άντρα με στιγμές οργής , τον δικαιολογείς;

3. Στυγνός δολοφόνος που τρώει ξύλο και βρισιδι από ένα δεκαοχτάχρονο και αυτός όλη την υπόλοιπη μέρα τη ρωτάει αν έφαγε;;;;; Δεν έχω υπόψη μου άλλον τέτοιο στυγνό δολοφόνο.

4. Αντιθέτως. Όλα ξεκινούν από τη λογική δεν πειράζει αν τρώμε ξύλο από κάποιον πιο αδύναμο, αφού ανήκουμε σε κυρίαρχη ομάδα καλώς μας δέρνουν. Ε, να τα αποτελέσματα αυτού του παραλογισμού
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιουν 2021, 23:08

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:05
Αν ήταν πάνω κάτω στην ίδια ηλικία, θα υπήρχαν ελαφρυντικά, αν παραδινοταν αμεσα. Όταν ψήνεις ένας 14χρονο να κάνετε μόνιμη σχεση, και 18 χρόνων από κομμένο από γονείς, πατρίδα, τα πάντα, κάνει αποτυχημένη γέννα, και μετά γίνεται μητέρα, είσαι ο υπεύθυνος για ότι συμβαίνει, άρα πρέπει να βρεις λύσεις για τα σκατα που κατάφερες. Όχι να σκοτώνεις, να κρέμας σκυλιά, και να πουλάς παραμύθια.

Σωστός. Αλλά η ενδοοικογενειακή βία δεν πρέπει να δικαιολογείται αν με νοεις.
Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:58
Naida έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:52
Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:48

Εννοείται.
Ένα εκατομμύριο άλλοι δρόμοι υπάρχουν

Για πρακτικούς λόγους όπως γίνεται αντιληπτό δεν γίνεται να συγκρίνουμε τη δολοφονία με ένα εκατομμύριο άλλες εκδοχές

Θα τη συγκρίνουμε με κάτι που ομολογουμένως είναι κατακριτέο σαν φαινομενο, την βία.

Η ερώτηση παραμένει, όσο άβολη κι αν είναι, καλύτερα να της έσπαγε τα μούτρα ή τώρα ;
Η ερώτηση σου δεν έχει κάποια βάση. Ποιος το λέει ότι αν της έσπαγε τα μούτρα θα σταματαγε εκεί το.θεμα;
Δλδ η άλλη θα ήξερε πως αν τολμούσε να ξανασηκωσει χέρι θα της έλειπαν ακόμη 2 δόντια και θα το ξαναέκανε;

Δεν είμαι και μάντης, ίσως και να το ξαναέκανε

Εγώ θεωρώ όμως πως θα είχε μπει στη θέση της και δεν θα ξεχειλωνε το θέμα.

Γνώμη μου, ίσως κάνω και λαθος
Φυσικά και θα μπορούσε να το ξανακάνει.
Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:02
Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:55
Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:50

Από ποιον έτρωγε ξύλο ρε, απ' αυτήν που έπνιξε με τα χέρια του;
Επικοινωνείς;
Δεν σηκώνουμε το χέρι μας ΠΟΤΕ, τύπε, όταν ο άλλος είναι προφανώς πιο αδύναμος απ' εμάς και όλως ιδιαιτέρως όταν μιλάμε για τη γυναίκα μας και τη μητέρα του παιδιού μας.
Αν δεν μπορούμε να τα βρούμε συζητώντας, φεύγουμε.
Κι αν το κορίτσι, επειδή είναι σε φάση επιλόχειας κατάθλιψης, μάς ρίξει και κάνα χαστούκι, ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ φαίνεται ο ανδρισμός και η παλικαριά, στο να μην σηκώσουμε το δικό μας χέρι.
Κατάλαβες;
Η ίδια γράφει στο ημερολόγιο της ότι τον έδερνε.
Έχω επομένως βάσιμους λόγους να τονθεωρησω ως δεδομένο.

Άρα ναι, ο Μπάμπης έτρωγε ξύλο από τη γυναίκα του και δεν αντιδρούσε.

Αυτό όμως είναι αφυσικο για οποιονδήποτε άνθρωπο, αν συνεχίζεται επ αόριστον.

Η κοπέλα τον έδερνε, σύμφωνα με το ημερολόγιο της, πριν καν γεννήσει και συνέχισε και πολλούς μήνες μετά τη γέννα, σχεδόν ένα χρόνο.

Δεν γνωρίζω τέτοια περίπτωση επιλοχειας κατάθλιψης

Ίσως και να υπάρχει και για 3-4 χρόνια, τι να πω;
Αλλά κι ο άλλος δεν είναι ρομπότ .

Αν είχε αντιδράσει από την πρώτη φορά θεωρώ ότι δεν έφταναν ως εκεί.
Αν ο τύπος κατάπινε , κατάπινε και κατάπινε ε ηρθε η ώρα που σαλεψε.
Πάλι τα ίδια;
Ρε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δείρει μια κοπέλα έναν άντρα που αποδεδειγμένα την έπνιξε με τα χέρια του.
Τισταδιάλα, δεν καταλαβαίνεις;
Μπορεί να είχε στιγμές οργής, μπορεί σε κάποια φάση να τον χαστούκισε, να τον κλώτσησε και μετά να έγραψε ότι τον έδειρε.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Τι σκατά εκλογίκευση είναι αυτή που επιχειρείς σ' ένα τέτοιο έγκλημα.
Δεν "σάλεψε" ο Μπάμπης, γιατί αν "σάλευε" μετά το έγκλημα, όταν ξαναρχόταν στα συγκαλά του, θα κατέρρεε από τις τύψεις και θα φώναζε την αστυνομία για να τον συλλάβει.
Ο Μπάμπης είναι ένας στυγνός δολοφόνος, μια εγκληματική προσωπικότητα.
Και όλα ξεκινούν από τη "λογική" που έγραψες παραπάνω: "δεν της έσπαγε καλύτερα δυο δόντια";

Δεν ξέρουμε πως μπορεί να λειτούργησε η ψυχολογία του. Πάντως σε ένα σημείο γράφει πως αυτός έσπασε την πόρτα. Ίσως να μην ήταν και τόσο ήρεμος και ο Μπάμπης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 18 Ιουν 2021, 23:09

georgebi έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:46
Μικρη η συμμετοχή σήμερα στη Θεσσαλονίκη.... :e040:

άλλα ήταν που θέλαμε να μαζευτούμε νωρίς για να δούμε και τη Νικολούλη
:oops:
Πριν μερικούς μήνες, ένας σεσημασμένος αλλοδαπός μαστροπός και διακινητής νεογέννητων με τομέα δράσης τη Θεσσαλονίκη δολοφόνησε στην Αλβανία δύο γυναίκες-θύματα των δραστηριοτήτων του, με τις οποίες παλαιότερα συζούσε, διότι οι συγκεκριμένες (που ήταν και αδελφές) προσπάθησαν να αλλάξουν τις ζωές τους. Λόγω του ''ελληνικού'' υπόβαθρου της, η υπόθεση θα μπορούσε να γίνει αφετηρία για να έρθουν στην επικαιρότητα ζητήματα όπως η εκμετάλλευση των γυναικών, η βία εναντίον τους, το τράφικινγκ, η σωματεμπορία στην Ελλάδα, τα κυκλώματα των παράνομων υιοθεσιών κλπ.

Όμως από ό,τι φαίνεται ο δράστης μάλλον δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, ούτε είχε το κατάλληλο προφίλ για να κινητοποιήσει την οργή των συλλογικοτήτων, των θηλυκοτήτων, των ινφλουένσερ και του τουίτερ.

Υπόθεση διπλής δολοφονίας στην Αλβανία

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Ιουν 2021, 23:10

:smt023

Εικόνα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 18 Ιουν 2021, 23:12

Δεν τον δικαιολογω, επρεπε να ειχε φυγει και να μην εφτανε εκει η ιστορία. Τωρα θα παει φυλακη και δικαια.
Απο την αλλη αυτη απο οσα γραφει η ιδια, τον χτυπαγε τακτικα, τον προσβαλλε και τον μειωνε.
Εδω δυστυχως βρισκεται και ενα προβλημα που το εχουμε δει πολλες φορες με οσους παντρευονται ξενες. Αν τα πραγματα στραβωσουν, δεν θα βλέπεις τα παιδια σου καθε σαββατοκύριακο αλλα 2 φορες το χρόνο και αν. Εχω δει ανθρωπο να κανει υπομονη ακριβως γι'αυτο τον λογο, δυστυχως ομως ουτε αυτη δεν ειναι λυση. Δεν υπαρχει καλη λυση σε τετοιες περίπτωσεις.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιουν 2021, 23:12

Naida έγραψε:
Σαν γυναίκα στο λέω αυτά το δεν σηκώνουμε χέρι και καθόμαστε και τις τρώμε, είναι χαζά. Όταν κάποιος θα σου επιτεθεί θα πρέπει να ξέρει το ρίσκο που παίρνει να ανταποδώσεις.
Ναι, φοβερό ρίσκο. Το να αντιδράσεις αν κάποιος άγνωστος σου επιτεθεί, είναι άλλο πράγμα.

Αλλά το να θεωρείς ότι ο μέσος άντρας θα τρομοκρατηθεί αν σηκώσει χέρι η γυναίκα, είναι φαντασίωση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, απλώς χωρίζεις.
Με το "απλώς" δεν εννοώ ότι είναι εύκολο αλλά είναι η πιο σωτήρια λύση για αμφότερους.
Τα συσσωρευμένα απωθημένα εκδίκησης, δημιουργούν τα σαλταρίσματα με τις ακραίες εκβάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 18 Ιουν 2021, 23:13

Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:07
(...)
Για το κορίτσι έγραψα, αλλά προφανώς έχεις αντιληπτικό πρόβλημα.
Στα υπόλοιπα δεν σού απαντώ, ειλικρινά έχω αηδιάσει.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Ιουν 2021, 23:15

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:09
georgebi έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:46
Μικρη η συμμετοχή σήμερα στη Θεσσαλονίκη.... :e040:

άλλα ήταν που θέλαμε να μαζευτούμε νωρίς για να δούμε και τη Νικολούλη
:oops:
Πριν μερικούς μήνες, ένας σεσημασμένος αλλοδαπός μαστροπός και διακινητής νεογέννητων με τομέα δράσης τη Θεσσαλονίκη δολοφόνησε στην Αλβανία δύο γυναίκες-θύματα των δραστηριοτήτων του, με τις οποίες παλαιότερα συζούσε, διότι οι συγκεκριμένες (που ήταν και αδελφές) προσπάθησαν να αλλάξουν τις ζωές τους. Λόγω του ''ελληνικού'' υπόβαθρου της, η υπόθεση θα μπορούσε να γίνει αφετηρία για να έρθουν στην επικαιρότητα ζητήματα όπως η εκμετάλλευση των γυναικών, η βία εναντίον τους, το τράφικινγκ, η σωματεμπορία στην Ελλάδα, τα κυκλώματα των παράνομων υιοθεσιών κλπ.

Όμως από ό,τι φαίνεται ο δράστης μάλλον δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, ούτε είχε το κατάλληλο προφίλ για να κινητοποιήσει την οργή των συλλογικοτήτων, των θηλυκοτήτων, των ινφλουένσερ και του τουίτερ.

Υπόθεση διπλής δολοφονίας στην Αλβανία

Εικόνα
Τη ξέρω την υπόθεση φίλε μου....και μπήκα στον πειρασμό να κάνω και νήμα....επέλεξα από σεβασμό στη μνήμη των γυναικών να μην το κάνω....

UPD τώρα είδα από το λινκ πως το πως το είχες κανει εσύ ....το οποίο παραδόξως - γιατί άραγε; - πήγε άπατο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 18 Ιουν 2021, 23:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιουν 2021, 23:16

Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:06

Δεν ξέρω με τι άντρες έχεις συνηθίσει να κάνεις παρέα στη ζωή σου, πάντως εμένα η μάνα μου κι ο πατέρας μου από παιδάκι με μάθανε ότι τις γυναίκες και τούς αδύναμους τούς χτυπάνε μόνον οι δειλοί.
Ανταποδίδεις τη βία μόνον όταν είσαι σε αυτοάμυνα, όχι όταν -για οποιονδήποτε λόγο- σε χαστουκίσει ένα κορίτσι.
Δεν είναι μαγκιά να δείρεις μια γυναίκα, είναι ντροπή.
Έχω μάθει να μη θεωρώ τον εαυτό μου αδύναμο. Έχω στο μυαλό μου πως αν αποφασίσω να εκδήλωσω βία θα έχω συνέπεια την βία. Και το ανάποδο.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 18 Ιουν 2021, 23:16

Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:13
Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:07
(...)
Για το κορίτσι έγραψα, αλλά προφανώς έχεις αντιληπτικό πρόβλημα.
Στα υπόλοιπα δεν σού απαντώ, ειλικρινά έχω αηδιάσει.
Κανένα αντιληπτικο πρόβλημα.

Δικαιολογείς στιγμές οργής από κάποια γυναίκα αλλά δεν δικαιολογείς στιγμές οργής από κάποιον άνδρα.

Συνεπεστατος..... πλας ωραία άποψη περί ισότητας έχεις...

Αλλά, ας μη σε αηδιάζω άλλο.
Aριστοτελης έγραψε:
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιουν 2021, 23:18

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:12
Naida έγραψε:
Ναι, φοβερό ρίσκο. Το να αντιδράσεις αν κάποιος άγνωστος σου επιτεθεί, είναι άλλο πράγμα.

Αλλά το να θεωρείς ότι ο μέσος άντρας θα τρομοκρατηθεί αν σηκώσει χέρι η γυναίκα, είναι φαντασίωση.

Με το "απλώς" δεν εννοώ ότι είναι εύκολο αλλά είναι η πιο σωτήρια λύση για αμφότερους.
Τα συσσωρευμένα απωθημένα εκδίκησης, δημιουργούν τα σαλταρίσματα με τις ακραίες εκβάσεις.
Μεταξύ μας τώρα, ας μιλήσουμε λίγο πρακτικά.
Είσαι 19-20 ετών με ένα μωρό που καλά καλά δεν έχει κλείσει χρόνο.
Είσαι σκατά στο γάμο σου.
Λεφτά και άνεση γιοκ (είναι του συζύγου).
Οι γονείς σε έχουν παντρέψει από ανήλικη. Δεν έχετε καν σχέση τέτοια ώστε να εξομολογηθείς ότι θες διαζύγιο.
Η κοινωνία δεν έχει δομές, για να σε στηρίξει.
Πού στο διάτανο θα πας;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιουν 2021, 23:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 23:12
Naida έγραψε:

Ο μέσος άντρας αν η γυναίκα σηκώσει χέρι θα ανταποδώσει και καλά θα κάνει. Αυτό λέω. Καλά θα κάνει να ανταποδώσει. Αλλά είναι και αυτοί που έχουν υποστεί τέτοια ψυχολογική βία που δέχονται και τη σωματική χωρίς αντίδραση. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες θυματα κακοποίησης.

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 18 Ιουν 2021, 23:20

Antares έγραψε:
11 Μάιος 2021, 13:36
Γεωργιανοί πιθανόν και σεσημασμένοι, που αποφυλακίσθηκαν.
Με τατουάζ στο μπράτσο και χρυσή καδένα...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών