Δώσε μας τα φώτα σου. ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ;Cecily Anne έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 02:31Παιδιά γίνεται χαμός στη Νικολούλη και τον Χίο. Μιλάνε για παράνομες δραστηριότητες, για τρίτα πρόσωπα, απειλές και τέτοια.
Θολωμενος απο μισος. Δε το πολυσκεφτηκε.
Έλα ρε φίλε τώρα, ποιο καράτε....Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 06:52Καλά αφού ήξερε τόσο καράτε η κοπέλα και τον έδερνε, πως κατάφερε να χώσει ένα μαξιλάρι στην μούρη της για 5 λεπτά χωρίς αντίσταση;
Ξερω γω, κάποιοι μας την έβγαλαν θυληκο Μπρους λι, και ο άλλος την έπνιξε με το μαξιλάρι λες και ήταν καμιά γιαγιά 90 χρόνων.Von Mackensen έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 07:12Έλα ρε φίλε τώρα, ποιο καράτε....Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 06:52Καλά αφού ήξερε τόσο καράτε η κοπέλα και τον έδερνε, πως κατάφερε να χώσει ένα μαξιλάρι στην μούρη της για 5 λεπτά χωρίς αντίσταση;
Γιατί όποιος είναι να κάνει έγκλημα, θα πει, για καθηστε ρε παιδιά, μετά θα αρχίσουν οι φεμινιστριες τις συγκεντρώσεις, και τόσο κριντζ δεν παλεύεται. Γιατί να κάνω τόσο κακό στον κόσμο; τι μου έφταιξε;
απο που προκυπτει αυτο;
αφυσικη, αλλα οχι παρανομη. δεν μπορεις να ξερεις αν θα καταληξει σε φονικο η σε προεδρια της γαλλιας. η οτιδηποτε στο ενδιαμεσο.Στα δικά μας τώρα, οπότε φυσιολογική η σχέση του 28χρονου όπως με ειδοποίησαν από το κοντρόλ, με την 15χρονη. Και αν θυμάμαι καλά, δεν έχουν καν το δικαίωμα οι γονεις να επέμβουν για να την αποτρέψουν. Καλά τα λέω;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 07:37Γιατί όποιος είναι να κάνει έγκλημα, θα πει, για καθηστε ρε παιδιά, μετά θα αρχίσουν οι φεμινιστριες τις συγκεντρώσεις, και τόσο κριντζ δεν παλεύεται. Γιατί να κάνω τόσο κακό στον κόσμο; τι μου έφταιξε;
Στην αρχή έχει αρκετά δίκιο, μετά αρχίζει τις τζημεριες. Επίσης αυτό που λέει περί τσουβάλιασματα αντρών για μια ελάχιστη μειοψηφία, να το θυμάται όταν τσουβάλιαζει τους μετανάστες ως εγκληματίες για μια ελάχιστη τους μειοψηφία επίσης.dtri2020 έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 07:48Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 07:37Γιατί όποιος είναι να κάνει έγκλημα, θα πει, για καθηστε ρε παιδιά, μετά θα αρχίσουν οι φεμινιστριες τις συγκεντρώσεις, και τόσο κριντζ δεν παλεύεται. Γιατί να κάνω τόσο κακό στον κόσμο; τι μου έφταιξε;
Δεν έχω φυσικά καμμία ελπίδα πως θα καταλάβεις αυτά που λέει ο Τζήμερος!
Ξευτελισμένα όρνια
Άσε τα κορίτσια να κάνουν την επανάστασή τους με αγαθά "ελατήρια". ανεπηρέαστα από συλλογικότητες της εποχής