Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2021, 08:58

Naida έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:02
alekhine έγραψε:
18 Ιουν 2021, 21:56
το χτυπουσε κιολας το παλικαρι μαθαινουμε τωρα

Εικόνα
Αυτά διάβαζα και εγώ τώρα. Έχει αναφέρει πολλές φορές στο ημερολόγιο της (αν ισχύει) ότι τον χτυπούσε και τον έβριζε. Αν ισχύει έτσι ο δολοφόνος είναι θύμα ενδοοικογενειακης βίας, που φυσικά δεν αλλάζει την πράξη αλλά παίρνει και κάποια άλλη διάσταση η ιστορία. Από την άλλη βέβαια ο όλος σχεδιασμός του και το κρύψιμο του τοσες μέρες είναι περίεργο. Όπως και το αν υπήρξε και άλλο άτομο μέσα στο σπίτι.
ειναι legit οτι αυτα ειναι πραγματι απο το ημερολογιο της και οχι κατασκευασματα δημοσιογραφων;

γιατι αν ειναι, περιεργο να μην τα αναφερει ο ιδιος στην απολογια του, οτι δηλαδη τον εδερνε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2021, 09:03

Lord Brum έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:14

προφανώς και τα λέω ειρωνικά. Είναι δυνατόν ολόκληρος μαντράχαλος να κάθεται να τις τρώει από ένα κοριτσάκι? Και άντε έγινε μια φορά και δεν τη βάρεσε εν αμύνει γιατί δεν χτυπάει γυναίκες (μόνο σκοτώνει). Μετά γιατί παρέμεινε, μήπως γούσταρε να τις τρώει?
Πάντως αν είναι αληθινά τα αποσπάσματα από το ημερολόγιο, δεν φαίνεται ναα είναι μφίδρομη η βία. Δεν θα έγραφε αν άρπαζα καμιά κι αυτή ότι ο μαλάκας με βάρεσε πάλι? Τεσπα όταν/αν παίξει ξύλο έστω μια φορά, καλό είναι να τραβάει ο καθένας τον δρόμο του.
εδω μπορουμε να αρχισουμε μια κουβεντα για την συνεπιμελεια. μπορει να καθοταν και να τις ετρωγε, για να μη χωρισει και χασει την επαφη με το παιδι του.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 19 Ιουν 2021, 09:08

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:03
Lord Brum έγραψε:

προφανώς και τα λέω ειρωνικά. Είναι δυνατόν ολόκληρος μαντράχαλος να κάθεται να τις τρώει από ένα κοριτσάκι? Και άντε έγινε μια φορά και δεν τη βάρεσε εν αμύνει γιατί δεν χτυπάει γυναίκες (μόνο σκοτώνει). Μετά γιατί παρέμεινε, μήπως γούσταρε να τις τρώει?
Πάντως αν είναι αληθινά τα αποσπάσματα από το ημερολόγιο, δεν φαίνεται ναα είναι μφίδρομη η βία. Δεν θα έγραφε αν άρπαζα καμιά κι αυτή ότι ο μαλάκας με βάρεσε πάλι? Τεσπα όταν/αν παίξει ξύλο έστω μια φορά, καλό είναι να τραβάει ο καθένας τον δρόμο του.
εδω μπορουμε να αρχισουμε μια κουβεντα για την συνεπιμελεια. μπορει να καθοταν και να τις ετρωγε, για να μη χωρισει και χασει την επαφη με το παιδι του.
Το ειχα γραψει πριν μερικες σελιδες. Χωρισμος με ξενη συνήθως σημαίνει ότι αντιο παιδι. Δυο φορές το χρόνο και αν.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2021, 09:08

Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:23
Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:16
Μετά το: "οι αδίστακτοι, αλλοδαποί κακούργοι βασάνισαν και δολοφόνησαν την άτυχη Καρολάιν", τα εμετικά τζουκμπόξ, προεξάρχοντος του βοθρολύματος skai, περνάνε με την ίδια άνεση και ευκολία στο αφήγημα: "μέγαιρα η Καρολάιν, κακοποιούσε τον άτυχο Μπάμπη και τού μαύριζε κάθε πρωί το μάτι".
Απόπατος.
Δλδ λες ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφουν;

Γιατί αν ισχύουν τα παρακάτω, εσύ δλδ τι συμπέρασμα βγάζεις ;

Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το ‘χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Άλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανα ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

Άλλη σημείωση αναφέρει στις 30.12.19: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.». Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Σε άλλη σημείωση στις 3 Ιουλίου του 20 γράφει: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. ….Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. …Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».
ωπα, αμα στεκουν αυτα, τη ζωη πατινι του ειχε κανει του φονια. οχι οτι δικαιολογειται η ελαφραινει το φονικο, απλα βλεπουμε ποσο ψευτικη ειναι η εξωτερικη εικονα της ευτυχισμενης οικογενειας.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 19 Ιουν 2021, 09:11

Citroenakias έγραψε:
11 Μάιος 2021, 20:39
Επικήρυξαν τους δολοφόνους λέει.. Καλά λέω ότι με τη νδ έχουμε γίνει φαρ ουεστ..
Δηλαδή ο πιλότος που ομολόγησε (αυτοκαρφώθηκε) θα πάρει και αμοιβή;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιουν 2021, 09:11

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2021, 07:45
Naida έγραψε:
18 Ιουν 2021, 20:47

Αφού δεν το ήξεραν ότι είναι μουρλός βρε.
απο που προκυπτει αυτο;
Στα δικά μας τώρα, οπότε φυσιολογική η σχέση του 28χρονου όπως με ειδοποίησαν από το κοντρόλ, με την 15χρονη. Και αν θυμάμαι καλά, δεν έχουν καν το δικαίωμα οι γονεις να επέμβουν για να την αποτρέψουν. Καλά τα λέω;
αφυσικη, αλλα οχι παρανομη. δεν μπορεις να ξερεις αν θα καταληξει σε φονικο η σε προεδρια της γαλλιας. η οτιδηποτε στο ενδιαμεσο.

δικαιωμα εχουν, μεχρι να γινει 18, συμφωνα με το νομο. περα απο το νομο, και 45 να ηταν η κορη παλι μπορουν να επεμβουν
αν ομως επεμβουν "με την καραμπινα" δυσκολο να φερουν το επιθυμητο αποτελεσμα. αποτελεσματικη επεμβαση μπορει να γινει μονο με ηπιους τροπους, και εφοσον εχει γινει σωστη δουλεια στο μεγαλωμα του παιδιου απο μικροτερη ηλικια.

Τωρα είναι αφύσικη; γιατί κάτι μήνες πριν σκιζοσουν για το πόσο νορμάλ είναι ένας ενήλικος να πάει με ένα 15χρονο. Αφού μωρέ έλα νταξ νόμιμο είναι, σεξ είναι, τι θα πάθει; και σου έλεγα συγκεκριμενα ένα παιδί χειραγωγειται σε αυτές τις ηλικίες και μπορεί πάρει δρόμο που δεν θα του βγει σε καλό και έλεγες σεξ είναι τι θα πάθει, σαν γονιός μόνο να το συμβούλεψω μπορώ γιατί εντάξει σεξ είναι τι θα πάθει κτλ κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 19 Ιουν 2021, 09:12

Prepon έγραψε:
11 Μάιος 2021, 20:46
Αλβανοί ή Γεωργιανοί, τι άλλο μπορεί να είναι;
Έλα ντε;

Σε λίγο θα μας πουν ότι είναι ένας καθωσπρέπει ελληναράς πιλότος με αρκετά χρήματα στην άκρη και σπίτι που θα ζήλευε κάθε νοικοκύρης! :011:

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 19 Ιουν 2021, 09:13

Ασέβαστος έγραψε:
Ποιο παιδί του μωρέ μαλάκα; Το άτομο είναι ψυχοπαθής. Δεν τρέφει αισθήματα για κανένα άνθρωπο, πόσο μάλλον για ένα παιδί. Το παιδί το κράτησε ζωντανό μόνο και μόνο γιατί το χρειαζόταν για να πλάσει την ιστορία της ληστείας. Αν πήγαινε με άλλο σενάριο, πχ εξαφάνισης, θα το πέταγε και το μωρό σε κανένα γκρεμό χωρίς κανένα δισταγμό.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2021, 09:19

Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:30
Lord Brum έγραψε:

Θύμα της μόδας πιθανον ο Μπάμπης.
Αυτή τον κοπαναγε κι εκεινος καθόταν να τρώει ξύλο προφανώς για να μην τον πουν φαλλοκρατη.

Έλα μου όμως που αυτά τα αρρωστημένα της εποχής οδηγούν μαθηματικως σε χειρότερες καταλήξεις.

Φρικαρε ο Μπάμπης μετα και τα έκανε πουτανα όλα.

Μα δεν ειναι λύση αυτή ρε άνθρωπε.

Χίλιες φορές να της έσπαγε 2-3 δόντια την πρώτη φορα που θα τολμαγε να του υψώσει φωνή παρά τώρα που έφτασαν στην δολοφονία.

Κρίμα
σωστο αυτο που λες.

ειναι και στον ανθρωπο ομως, και στο πως λειτουργει. και εγω εχω αυτο το ελαττωμα, δεν εχω ενδιαμεσα σταδια, να κανω κλιμακωτο καβγα με διαφορετικα επιπεδα θυμου. ειμαι ειτε απολυτα ηρεμος ειτε εντελως εκτος εαυτου.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 19 Ιουν 2021, 09:23

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:19
ειναι και στον ανθρωπο ομως, και στο πως λειτουργει. και εγω εχω αυτο το ελαττωμα, δεν εχω ενδιαμεσα σταδια, να κανω κλιμακωτο καβγα με διαφορετικα επιπεδα θυμου. ειμαι ειτε απολυτα ηρεμος ειτε εντελως εκτος εαυτου.
Γενικά, αυτές οι εκλογικεύσεις του στυλ "θα έπρεπε να κάνει αυτό κι εκείνο" είναι εντελώς αστείες σε μία τέτοια τραγική συζήτηση.
Προφανώς, για να φτάσεις σε φόνο, κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Κι αυτό το "κάτι δεν πάει καθόλου καλά" είναι που ανέλαβε τα ηνία του δράματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Ιουν 2021, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen » 19 Ιουν 2021, 09:24

Σενέκας έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:13
Ασέβαστος έγραψε:
Ποιο παιδί του μωρέ μαλάκα; Το άτομο είναι ψυχοπαθής. Δεν τρέφει αισθήματα για κανένα άνθρωπο, πόσο μάλλον για ένα παιδί. Το παιδί το κράτησε ζωντανό μόνο και μόνο γιατί το χρειαζόταν για να πλάσει την ιστορία της ληστείας. Αν πήγαινε με άλλο σενάριο, πχ εξαφάνισης, θα το πέταγε και το μωρό σε κανένα γκρεμό χωρίς κανένα δισταγμό.
Και μένα ο τύπος μου κάνει για να μη νιώθει τίποτα και για κανεναν-εντελώς Ντεξτερ. Ας κάνουμε υπομονή να δούμε πιο ήταν τελικά το κίνητρο.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 19 Ιουν 2021, 09:24

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:56
Nostalgia έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:28

Για να μιλήσουμε πιο πρακτικά, αν μία έφηβη μπει σε διαδικασία σοβαρής σχέσης και γάμου με έναν χειριστικό τύπο, την έχει βαμμένη από χέρι γιατί έχει μηδενικές εμπειρίες. Και ναι, σ' αυτές τις περιπτώσεις, δεν μου φαίνονται περίεργα τα όποια ψυχολογικά προβλήματα είχε (μπορεί να ήταν επιλόχεια κατάθλιψη, μπορεί σκέτη κατάθλιψη) και οι αντιδράσεις της να ήταν απλά ξεσπάσματα αποφόρτισης, το έχω ήδη γράψει. Πολύ περισσότερο, όταν δεν υπήρχε στήριξη από την οικογένεια της, γιατί -κατά τα φαινόμενα- δεν ήταν και πολύ ζεστές οι σχέσεις. Ή τα ήξεραν και αδιαφορούσαν ή δεν τα ήξεραν γιατί δεν ένοιωθε την άνεση να τους εξομολογηθεί τα προβλήματα της.

Οπότε, αυτό που έγραψα για χωρισμό αφορούσε στον τύπο και όχι την κοπέλα.
Αυτή όντως δεν είχε διέξοδο, για τους λόγους που περιγράφεις.
Ήταν έρμαιο της κατάστασης.
Αυτο το δεν ειχε διεξοδο δεν το δεχομαι, οχι μονο για την συγκεκριμενη, αλλα για καμμια γυναικα/αντρα/ανθρωπο.
Ναι, αλλά διέξοδο βρίσκεις μόνον αν αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να έχεις τη δυνατότητα να σταθείς στα πόδια σου και να κάνεις σαφή αποτίμηση του τι μπορείς να χάσεις σε σχέση με αυτό που θέλεις να κερδίσεις. Και τι μπορείς να κάνεις στην τελική, με τα υπάρχοντα δεδομένα. Η ανεξαρτησία γενικώς, είναι πολύ δύσκολη στην πραγμάτωση της, ειδικώς για μια γυναίκα που από την εφηβεία της, μπήκε σε μια άλλη κατάσταση κηδεμονίας. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχει κι ένα μωρό στο πλαίσιο, το οποίο θα διεκδικεί ο πατέρας.
Cecily Anne έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:59
Nostalgia έγραψε:

Αυτο το δεν ειχε διεξοδο δεν το δεχομαι, οχι μονο για την συγκεκριμενη, αλλα για καμμια γυναικα/αντρα/ανθρωπο.
Πρακτικά αγαπημένε, άμα δεν έχεις οικονομική ανεξαρτησία, δεν έχεις και διέξοδο.
Απανταω και στις 2 στα γρηγορα γιατι εχω ενα μνημοσυνο που πρεπει να παω. Η αδερφη της μιας γιαγιας μου εκεινα τα παλια τα χρονια (γεννημενη προπολεμικα) που το διαζυγιο ηταν και ντροπη και οι γυναικες δεν δουλευαν και και και μια χαρα χωρισε και εφυγε. Μαλιστα οταν ειπε στον πατερα της οτι θα χωρισει και της απαντησε "αν χωρισεις θα πεθανω απο την ντροπη" του ειπε "πεθανε τωρα, εγω πεθαινω καθε μερα". Δουλεψε απο χωραφι, παλιατζιδικο μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις για να μεγαλωσει και να σπουδασει τον γιο της και τα καταφερε μια χαρα στην ζωη της. Εαν στην ζυγαρια βαζεις οτι θα χασεις το μανικιουρ το πεντικιουρ το βραδυνο ποτακι την εβδομαδιαια βολτα στα Χοντος την biweekly επισκεψη στο κομμωτηριο, τις διακοεπς στα Ευρωπας και την μεζονετα και θα αναγκαστεις να ζησεις με λιγοτερα, γιατι αυτα θεωρεις οτι ειναι σημαντικα και πρεπει να εχουν ειδικο βαρος, τοτε δεν ειναι αδιεξοδο, ειναι επιλογη και την λουζεσαι.

Τις καλημερες μου και τα φιλια μου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 19 Ιουν 2021, 09:27

Nostalgia έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:56
Nostalgia έγραψε:

Ναι, αλλά διέξοδο βρίσκεις μόνον αν αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να έχεις τη δυνατότητα να σταθείς στα πόδια σου και να κάνεις σαφή αποτίμηση του τι μπορείς να χάσεις σε σχέση με αυτό που θέλεις να κερδίσεις. Και τι μπορείς να κάνεις στην τελική, με τα υπάρχοντα δεδομένα. Η ανεξαρτησία γενικώς, είναι πολύ δύσκολη στην πραγμάτωση της, ειδικώς για μια γυναίκα που από την εφηβεία της, μπήκε σε μια άλλη κατάσταση κηδεμονίας. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχει κι ένα μωρό στο πλαίσιο, το οποίο θα διεκδικεί ο πατέρας.
Cecily Anne έγραψε:
19 Ιουν 2021, 00:59
Nostalgia έγραψε:

Πρακτικά αγαπημένε, άμα δεν έχεις οικονομική ανεξαρτησία, δεν έχεις και διέξοδο.
Απανταω και στις 2 στα γρηγορα γιατι εχω ενα μνημοσυνο που πρεπει να παω. Η αδερφη της μιας γιαγιας μου εκεινα τα παλια τα χρονια (γεννημενη προπολεμικα) που το διαζυγιο ηταν και ντροπη και οι γυναικες δεν δουλευαν και και και μια χαρα χωρισε και εφυγε. Μαλιστα οταν ειπε στον πατερα της οτι θα χωρισει και της απαντησε "αν χωρισεις θα πεθανω απο την ντροπη" του ειπε "πεθανε τωρα, εγω πεθαινω καθε μερα". Δουλεψε απο χωραφι, παλιατζιδικο μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις για να μεγαλωσει και να σπουδασει τον γιο της και τα καταφερε μια χαρα στην ζωη της. Εαν στην ζυγαρια βαζεις οτι θα χασεις το μανικιουρ το πεντικιουρ το βραδυνο ποτακι την εβδομαδιαια βολτα στα Χοντος την biweekly επισκεψη στο κομμωτηριο, τις διακοεπς στα Ευρωπας και την μεζονετα και θα αναγκαστεις να ζησεις με λιγοτερα, γιατι αυτα θεωρεις οτι ειναι σημαντικα και πρεπει να εχουν ειδικο βαρος, τοτε δεν ειναι αδιεξοδο, ειναι επιλογη και την λουζεσαι.

Τις καλημερες μου και τα φιλια μου.
Έχουμε και την συγκεκριμένη περίπτωση στην οποία η κοπέλα του λέει "χωρίζω" και βρίσκεται με το μισό μαξιλάρι μέσα στο λαιμό της.
Μην προσπαθείς να βγάλεις γενικό κανόνα αντιμετώπισης καταστάσεων από τη γιαγιά σου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιουν 2021, 09:32

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2021, 09:08
Prepon έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:23
Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:16
Μετά το: "οι αδίστακτοι, αλλοδαποί κακούργοι βασάνισαν και δολοφόνησαν την άτυχη Καρολάιν", τα εμετικά τζουκμπόξ, προεξάρχοντος του βοθρολύματος skai, περνάνε με την ίδια άνεση και ευκολία στο αφήγημα: "μέγαιρα η Καρολάιν, κακοποιούσε τον άτυχο Μπάμπη και τού μαύριζε κάθε πρωί το μάτι".
Απόπατος.
Δλδ λες ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφουν;

Γιατί αν ισχύουν τα παρακάτω, εσύ δλδ τι συμπέρασμα βγάζεις ;

Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το ‘χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Άλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανα ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

Άλλη σημείωση αναφέρει στις 30.12.19: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.». Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Σε άλλη σημείωση στις 3 Ιουλίου του 20 γράφει: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. ….Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. …Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».
ωπα, αμα στεκουν αυτα, τη ζωη πατινι του ειχε κανει του φονια. οχι οτι δικαιολογειται η ελαφραινει το φονικο, απλα βλεπουμε ποσο ψευτικη ειναι η εξωτερικη εικονα της ευτυχισμενης οικογενειας.
Δηλαδή ΠΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι το κορίτσι δεν ήταν καλά;

Και τι ακριβώς θα πει "έκανε πατίνι τη ζωή του φονιά";

Αντιλαμβάνεστε ότι αντιμετωπίζετε την κοπέλα ως μια ηλεκτρική συσκευή που χάλασε και έκανε θόρυβο και ο μαλάκας αποφάσισε απλώς να την πετάξει;

Αντιλαμβάνεστε ότι μ' αυτήν τη λογική, οκ, δεν θα ήταν και τόσο φοβερό να σκοτώνουν οι γονείς τα παιδιά τους που έχουν πρόβλημα με ναρκωτικά ή τους γέρους που έχουν άνοια... επειδή απλώς "έκαναν τη ζωή τους πατίνι;"

Θα το βλέπατε με τον ίδιο τρόπο αν όλες οι γυναίκες που οι αλκοολικοί άντρες τους έχουν παρανοϊκή και βίαιη συμπεριφορά, τους τσεκούρωναν το βράδυ ενώ κοιμούνται;

Αν όχι, γιατί όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Ιουν 2021, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2021, 09:33

Ναύτης έγραψε:
18 Ιουν 2021, 22:50

Από ποιον έτρωγε ξύλο ρε, απ' αυτήν που έπνιξε με τα χέρια του;
Επικοινωνείς;
Δεν σηκώνουμε το χέρι μας ΠΟΤΕ, τύπε, όταν ο άλλος είναι προφανώς πιο αδύναμος απ' εμάς και όλως ιδιαιτέρως όταν μιλάμε για τη γυναίκα μας και τη μητέρα του παιδιού μας.
Αν δεν μπορούμε να τα βρούμε συζητώντας, φεύγουμε.
Κι αν το κορίτσι, επειδή είναι σε φάση επιλόχειας κατάθλιψης, μάς ρίξει και κάνα χαστούκι, ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ φαίνεται ο ανδρισμός και η παλικαριά, στο να μην σηκώσουμε το δικό μας χέρι.
Κατάλαβες;
διαφωνω.

οταν καποιος σηκωνει χερι πανω μας, συγχωρουμε μια, δυο.. και καποια στιγμη σηκωνουμε κι εμις χερι, κι ας ειναι αδυναμος, γυναικα, οτι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών