Το ερώτημα είναι πώς έφτασαν στα χέρια τους και γιατί δεν πέφτουν μηνύσεις πρώτον στα μμε που το αναπαράγουν δεύτερον στους υπεύθυνους από την αστυνομία που τα διέρρευσαν.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:00ΜΜΕHighlander έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:59Δν καταλαβαίνω πάντως, αν ισχύει ότι τα έγραψε αυτή, τι δουλειά έχει να βγαίνουν στα ΜΜΕ αποσπασματα από το ημερολόγιο της νεκρής. Ποιος δίνει την άδεια γι αυτό;
Και συγκεκριμένα κομμάτια έτσι.
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Highlander
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Ρε σεις, πάτε καλά; Αυτό καταλάβατε από το "αλύπητο ξύλο" που έριχνε η νεκρή στον άτυχο σύζυγο;Prepon έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:55Διαφωνώ, δεν είναι καθόλου χαζός.
Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για να λέει κάποιος μαλακίες.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΣ, πως νομίζεις δικαιολογείται στον εαυτό του ένας άντρας που τον έχει σούζα η γυναίκα του και του ρίχνει ενίοτε και καμιά ψιλή;
Κάπως έτσι φαντάζομαι, θα λέει νταξει μωρέ δεν είναι και κακοποίηση αυτό που μου κάνει , άσε που δεν πονάω παρά ελάχιστα, ούτε μου αφήνει και κάποιο μόνιμο κουσουρι. Άσε που είμαι σίγουρος ότι μου φέρεται σαν σκύλο επειδή με λατρεύει, από την πολύ αγάπη τα κάνει όλα αυτά το μωρό μου . Αλλιώς θα με χώριζε, δεν θα καθόταν μαζί μου
Ε, υπάρχουν και αυτοί. Χωρίς να χρειάζεται να είναι βλάκες.
Πως θα ερμηνεύσουν τώρα και το συγκεκριμένο γεγονός; Κάπως αντίστοιχα φανταζομαι
Ότι τον είχε σούζα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχεις δίκιο, εγώ το είπα ακόμη πιο ωμά.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:00Αηδιάζουμε με τις φράσεις να της σπάσει δύο δόντια με το πρωτο υψωμα της φωνής. Όχι με το να ανταποδώσει κάποιος στη βία που θα δεχθεί.
Η ουσία πάντως δεν αλλάζει, αν ο Μπάμπης της έκοβε εξ αρχής τον αέρα ούτε αυτός θα είχε φάει τόσο ξύλο και υπάρχει και μια πιθανότητα αυτή σήμερα να ζούσε επειδή ίσως μαζευόταν
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
ΌχιΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:01Ρε σεις, πάτε καλά; Αυτό καταλάβατε από το "αλύπητο ξύλο" που έριχνε η νεκρή στον άτυχο σύζυγο;Prepon έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:55Διαφωνώ, δεν είναι καθόλου χαζός.
ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΝΝΟΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΣ, πως νομίζεις δικαιολογείται στον εαυτό του ένας άντρας που τον έχει σούζα η γυναίκα του και του ρίχνει ενίοτε και καμιά ψιλή;
Κάπως έτσι φαντάζομαι, θα λέει νταξει μωρέ δεν είναι και κακοποίηση αυτό που μου κάνει , άσε που δεν πονάω παρά ελάχιστα, ούτε μου αφήνει και κάποιο μόνιμο κουσουρι. Άσε που είμαι σίγουρος ότι μου φέρεται σαν σκύλο επειδή με λατρεύει, από την πολύ αγάπη τα κάνει όλα αυτά το μωρό μου . Αλλιώς θα με χώριζε, δεν θα καθόταν μαζί μου
Πως θα ερμηνεύσουν τώρα και το συγκεκριμένο γεγονός; Κάπως αντίστοιχα φανταζομαι
Ότι τον είχε σούζα;
Αυτό το καταλάβαμε από αυτούς που λένε δεν πειράζει αν η γυναίκα ρίχνει χαστούκι στον άντρα, αφού δεν πονάει πολύ.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Rocco Siffredi
Γιατί σε ποια υπόθεση τέτοιου μεγέθους δεν διαρρέουν τα πάντα γιατί σας κάνει εντύπωσηHighlander έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:01Το ερώτημα είναι πώς έφτασαν στα χέρια τους και γιατί δεν πέφτουν μηνύσεις πρώτον στα μμε που το αναπαράγουν δεύτερον στους υπεύθυνους από την αστυνομία που τα διέρρευσαν.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:00ΜΜΕHighlander έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:59
Δν καταλαβαίνω πάντως, αν ισχύει ότι τα έγραψε αυτή, τι δουλειά έχει να βγαίνουν στα ΜΜΕ αποσπασματα από το ημερολόγιο της νεκρής. Ποιος δίνει την άδεια γι αυτό;
Φυσικά και είναι, αλλά όχι απλά χαζός, ντιπ για ντιπ.Prepon έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:55Διαφωνώ, δεν είναι καθόλου χαζός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Highlander
Πάντως τωρα συνειδητοποίησα ότι η κοπέλα ήταν γεννημένη το 2001 και έχω πάθει ένα μικρό γενεακο σοκ
Παντως χαλατε τη φορουμικη πιατσα.
Ποσταρετε στο νημα διαρκως που αφορα Ελληνα,λευκο δολοφονο.
Ειπαμε,μονο οταν ειναι αλλοδαπος γινεται χαμος σε ενα νημα,ποτε οταν ειναι Ελληνας.
Ποσταρετε στο νημα διαρκως που αφορα Ελληνα,λευκο δολοφονο.
Ειπαμε,μονο οταν ειναι αλλοδαπος γινεται χαμος σε ενα νημα,ποτε οταν ειναι Ελληνας.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Γιατί μηνυσεις;Highlander έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:01Το ερώτημα είναι πώς έφτασαν στα χέρια τους και γιατί δεν πέφτουν μηνύσεις πρώτον στα μμε που το αναπαράγουν δεύτερον στους υπεύθυνους από την αστυνομία που τα διέρρευσαν.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:00ΜΜΕHighlander έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:59
Δν καταλαβαίνω πάντως, αν ισχύει ότι τα έγραψε αυτή, τι δουλειά έχει να βγαίνουν στα ΜΜΕ αποσπασματα από το ημερολόγιο της νεκρής. Ποιος δίνει την άδεια γι αυτό;
Δεν ανήκουν στον κληρονόμο πλέον τα υπάρχοντα της Καρολάιν; Δεν μπορεί να τα διαθέσει όπως αυτός επιθυμεί;
Σε αυτό έχει δίκαιο ο ζαίος, κανονικά θα έπρεπε να έχουν γαμήσει ήδη τη μανούλα του σκάϊ και όποιου αλλού διαρρέει τέτοιου είδους πληροφορίες.Rocco Siffredi έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:04Γιατί σε ποια υπόθεση τέτοιου μεγέθους δεν διαρρέουν τα πάντα γιατί σας κάνει εντύπωσηHighlander έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:01Το ερώτημα είναι πώς έφτασαν στα χέρια τους και γιατί δεν πέφτουν μηνύσεις πρώτον στα μμε που το αναπαράγουν δεύτερον στους υπεύθυνους από την αστυνομία που τα διέρρευσαν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δικηγόροι. Ο δικηγόρος του δολοφόνου έχει σαφώς κίνητρο να δώσει στα μμε τα συγκεκριμένα αποσπάσματα που εμφανίστηκαν στα κανάλιαHighlander έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:59Δν καταλαβαίνω πάντως, αν ισχύει ότι τα έγραψε αυτή, τι δουλειά έχει να βγαίνουν στα ΜΜΕ αποσπασματα από το ημερολόγιο της νεκρής. Ποιος δίνει την άδεια γι αυτό;
Μα δεν αρνήθηκε κανείς πως υπάρχουν και Έλληνες δολοφόνοι.
Η διαφορά είναι πως ΣΥΝΗΘΩΣ ο Έλληνας δολοφονεί κάποιον γνωστό του, ενώ ο Αλβανός ΣΥΝΗΘΩΣ μπουκαρει σε ένα τυχαίο σπίτι και όποιον πάρει ο χαρος. Αν δλδ προσεχείς δεν θα τη βρεις από Έλληνα. Ότι και να κάνεις όμως, αν ο Αλ θέλει το ευρώ σου , τη γάμησες.
Κρίμα για την κοπέλα, αλλά δεν παντρεύτηκε από προξενιό, εκείνη τον επέλεξε για άνδρα της τον ψυχακια
-
ξαναρωτάω, τι ακριβώς από όλα αυτά δεν έχουμε ξαναδεί; ΓΙατί πχ από Αλβανούς έχουμε δει δολοφονίες για 20ε, είχαμε το 15 μετά τον νόμο παρασκευόπουλου γεωργιανούς να βγάινουν από την φυλακή και να σκοτώνουν την πρώτη βδομάδα που ήταν έξω. Υπάρχει κάποιο κριτίριο που λέει ότι αν σκοτώσεις την γυναίκα σου και τον σκύλο σου είσαι χειρότερο από το να σκοτώσεις μετά την αποφυλάκιση σου;stavmanr έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:55Πνίξιμο γυναίκας στον ύπνο, πνίξιμο σκύλου στον ξύπνιο, αυτοδέσιμο σε καρέκλα, σκηνοθεσία Χόλιγουντ, άψογη ηθοποιϊα επί 40 ημέρες, ορφανό τέκνο από δύο πλέον γονείς κλπ.Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:53τι ακριβώς έχει αυτή η μοναδική περίπτωση σε σύγκριση με όλα τα άλλα φονικά που έχουν γίνει στην Ελλάδα δηλαδή;stavmanr έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:19
Έλα όμως που ο φονιάς αυτής της μοναδικής περίπτωσης φόνου στην Ελλάδα δεν είναι ένας εξ αυτών.
Και δεν είναι ο πρώτος. Πριν λίγα χρόνια άλλος κυκλοφορούσε με το κεφάλι της γυναίκας του στους δρόμους μεγάλου νησιού μας.
Το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθείτε μόνιμα να κάνετε τέτοιο λαϊκισμό, να κάνετε hijacking στα νήματα που αφορούν σοβαρές καταστάσεις, δείχνει μία ιδεοληπτική προσήλωση σε βαθμό ...κακουργήματος.
Για ...γεωργιανός καλά τα κατάφερε!
Και ταυτόχρονα, έχουμε δεκάδες σελίδες να γεμίζουν από τις απίθανες ιδεοληψίες του καθενός.
Όσο για τις ιδεοληψίες ναι συμφωνώ, γράφεις μπόλικες
Εχω γραψει καμια δεκαρια φορες οτι δεν μπορει να ειναι ελαφρυντικο για το φονο.Uppercut έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 13:54Το οποίο δεν βασίζεται κάπου εκτός αν έχεις το context και τις λεπτομέρειες για το πώς τον είχε χτυπήσει. Κι εμένα με είχε χτυπήσει ο ανιψιός που ήταν 11 αλλά δεν κακοποιήθηκα.
Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά, αλλά έπαιξε ρόλο η υποτιθέμενη κακοποίηση. Όσο «παίζει ρόλο» το ρούχο που φοράς ή το πρωινό του χέσιμο για ένα πίτμπουλ που απλά ήταν θέμα χρόνου να επιτεθεί σε κάποιον εννοείς.
Το οτι ο τυπος ηταν θυμα ενδοοικογενειακης βιας φαινεται απο το ημερολογιο της κοπελας.
Νομιζω οτι καταλαβαινεις τη διαφορα του να σε χτυπησει μια φορα ο ανιψιος σου απο το να σε χτυπαει επανειλημμενως η γυναικα σου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Σενέκας έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 15:07Δικηγόροι. Ο δικηγόρος του δολοφόνου έχει σαφώς κίνητρο να δώσει στα μμε τα συγκεκριμένα αποσπάσματα που εμφανίστηκαν στα κανάλιαHighlander έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 14:59Δν καταλαβαίνω πάντως, αν ισχύει ότι τα έγραψε αυτή, τι δουλειά έχει να βγαίνουν στα ΜΜΕ αποσπασματα από το ημερολόγιο της νεκρής. Ποιος δίνει την άδεια γι αυτό;

τα γνωστά καθάρματα που βιοπορίζονται με τον χειρότερο τρόπο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-