Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
sys3x
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sys3x » 19 Ιουν 2021, 18:20
Nostalgia έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 17:55
Prepon έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 17:26
Από το προφίλ του δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, όπως το ενδεχόμενο να διακινουσε ναρκωτικά που γράφεται.
Πιστεύω δεν θα καταδεχοταν να κάνει τέτοιο πράγμα.
Επιπλέον δείχνει να ήταν καλός άνθρωπος.
Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε κάποια στιγμή την ιστορία πίσω από όλο αυτο
Τι καλος ανθρωπος ρε συ;

Θέλει να την σπάσει στο φως, ακόμη και τώρα που τα κατάφερε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 19 Ιουν 2021, 18:23
sys3x έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 18:20
Από το προφίλ του δεν φαίνεται κάτι τέτοιο, όπως το ενδεχόμενο να διακινουσε ναρκωτικά που γράφεται.
Τι καλος ανθρωπος ρε συ;

Θέλει να την σπάσει στο φως, ακόμη και τώρα που τα κατάφερε.

ΟΚ τοτε....

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
wooded glade
από wooded glade » 19 Ιουν 2021, 18:27
Λόγοι για δολοφονίες συζύγων είναι οι εξής:
α) Νέος/νέα σύζυγος να σκοτώσει γριά/γέρο για να κληρονομήσει.
β) Ο/η σύζυγος θέλει να διώξει την/τον σύζυγο.
γ) Ζήλεια, αν η/ο σύζυγος πιαστεί επ' αυτοφώρω με άλλον/άλλην.
Στην περίπτωση της Καρολάϊν δεν υπάρχει λογική - δεν βγάζουν νόημα αυτά που λέει ο δράστης.
Το σχεδίασε από πριν βέβαια, δεν ήταν "εν βρασμώ ψυχής", αλλά γιατί ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
από alekhine » 19 Ιουν 2021, 18:29
Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 17:58
Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 17:55

κελεπούρι, αν είχα μια αδελφή θα του την έδινα
15- και να έχει σαν όνειρο της ζωής της να παντρευτεί πριν βγάλει δίπλωμα οδήγησης.
σορι που θα στο χαλασω αλλα υπαρχουν παρα πολλες τετοιες

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
nikos p 2020
από nikos p 2020 » 19 Ιουν 2021, 18:30
wooded glade έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 18:27
Λόγοι για δολοφονίες συζύγων είναι οι εξής:
α) Νέος/νέα σύζυγος να σκοτώσει γριά/γέρο για να κληρονομήσει.
β) Ο/η σύζυγος θέλει να διώξει την/τον σύζυγο.
γ) Ζήλεια, αν η/ο σύζυγος πιαστεί επ' αυτοφώρω με άλλον/άλλην.
Στην περίπτωση της Καρολάϊν δεν υπάρχει λογική - δεν βγάζουν νόημα αυτά που λέει ο δράστης.
Το σχεδίασε από πριν βέβαια, δεν ήταν "εν βρασμώ ψυχής", αλλά γιατί ;
Είναι απλό, ήταν σε κύκλωμα και απείλησε ότι, αν την εμποδίσει να πάρει το παιδί και να φύγει θα τον καρφώσει.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 19 Ιουν 2021, 18:32
alekhine έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 18:29
15- και να έχει σαν όνειρο της ζωής της να παντρευτεί πριν βγάλει δίπλωμα οδήγησης.

Κι εγώ τι να κάνω τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
από alekhine » 19 Ιουν 2021, 18:34
Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 18:32
alekhine έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 18:29

Κι εγώ τι να κάνω τώρα;
τιποτα
απλα να εχεις στο μυαλο σου οτι το φαινομερο καρολαιν που μικροπαντρευτηκε δεν ειναι και τιποτα σπανιο

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Prepon
από Prepon » 19 Ιουν 2021, 18:36
Τι καλος ανθρωπος ρε συ;

Αν τα παρακάτω δεν είναι χαρακτηριστικά καλού ανθρώπου, τότε εγώ είμαι τέρας μεταμορφωμένο σε άνθρωπο.
[Αλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες.
Άλλη σημείωση αναφέρει στις 30.12.19: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Prepon την 19 Ιουν 2021, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 19 Ιουν 2021, 18:37
alekhine έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 18:34
Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 18:32
Κι εγώ τι να κάνω τώρα;
τιποτα
απλα να εχεις στο μυαλο σου οτι το φαινομερο καρολαιν που μικροπαντρευτηκε δεν ειναι και τιποτα σπανιο

Ναι ρε συ. Και φτάνουν οι περισσότερες δυστυχισμένες σε κάποια φάση της ζωής να μην ξέρουν από πού να πιαστούν για να φτιάξουν κάπως τη ζωή τους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 19 Ιουν 2021, 18:45
Prepon έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 18:36
Τι καλος ανθρωπος ρε συ;

Αν τα παρακάτω δεν είναι χαρακτηριστικά καλού ανθρώπου, τότε εγώ είμαι τέρας μεταμορφωμένο σε άνθρωπο.
[Αλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες.
Άλλη σημείωση αναφέρει στις 30.12.19: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω
Εαν δεν περναγε καλα ας εφευγε ρε συ, μην λεμε τα αυτονοητα. Οποιος δεν περναει καλα φευγει, ειτε ειναι γυναικα ειτε αντρας. Σιγα μην αρχιζουμε να πνιγουμε τα ταιρια μας.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
από Πτολεμαίος » 19 Ιουν 2021, 18:51
Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 17:56
nikos p 2020 έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 17:52
Στη Ελλάδα του σήμερα λίγο δύσκολο. Εκτός κι αν είσαι γόνος πλούσιας οικογένειας ή ασχολείσαι με παρανομίες.
Ξέρεις πόσα βγάζει ένας πιλώτος; Ξέρεις τι περιουσία έχει; Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές δουλειές που πληρώνουν καλά όπως το εμπορικό ναυτικό πχ, ο πιλώτος, ένας καλός αρχιτέκτωνας κτλ
Ρε μλκ, του γαμησες τη μάνα του ωμέγα

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Prepon
από Prepon » 19 Ιουν 2021, 18:52
Πάντως μια πιθανότητα που σίγουρα θα έδινε άλλη διάσταση στο γεγονός θα ήταν ενδεχόμενες απόπειρες της Καρολάιν να βλάψει το παιδί.
Δεν έχω φυσικά στοιχείο για να υποστηρίξω ένα τέτοιο σενάριο , αλλά αν δεν κάνω λαθος κάτι παρομοιο υποστήριξε ο δράστης στην ομολογία του, ότι δλδ η Καρολάιν πέταγε με δύναμη το παιδί από την αγκαλιά της και ότι γενικά δεν ήθελε να βρίσκεται κοντά του.
Ενώ και κάποια αποσπάσματα από το ημερολόγιο θα μπορουσαμε να πούμε ότι ίσως υποδηλώνουν κάτι σχετικό.
Στα σίγουρα θα ήταν μια τεράστια ακόμη ανατροπή σε αυτό το θριλερ
Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: « του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του».
Άλλη σημείωση της Καρολάιν στο ημερολόγιο της: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. ....,.........Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. ».
Prepon την 19 Ιουν 2021, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Prepon
από Prepon » 19 Ιουν 2021, 18:54
Nostalgia έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 18:45
Prepon έγραψε: ↑19 Ιουν 2021, 18:36
Τι καλος ανθρωπος ρε συ;

Εαν δεν περναγε καλα ας εφευγε ρε συ, μην λεμε τα αυτονοητα. Οποιος δεν περναει καλα φευγει, ειτε ειναι γυναικα ειτε αντρας. Σιγα μην αρχιζουμε να πνιγουμε τα ταιρια μας.
Ναι ρε φίλε, ας εφευγε. Το είπαμε.
Αλλά το ότι όχι μόνο έμεινε μετά που τον έδερνε αλλά και όλη τη μέρα τη ρωταγε αν είναι καλά και μήπως θέλει κάτι να φάει, ε να πάρει , αυτή δεν είναι συμπεριφορά κακού. Πόσο μάλλον δολοφόνου
Prepon την 19 Ιουν 2021, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Parrot
από Parrot » 19 Ιουν 2021, 18:55
Απ' ότι φαίνεται απ' το ημερολόγιο οι τσακωμοί ήταν περιστασιακοί, ενώ σε άλλα σημεία η σχέση τους δείχνει θετικά σημάδια.
Αμέσως - αμέσως εκμηδενίζεται (όχι εντελώς) αυτό που είπε ο κατηγορούμενος ότι θόλωσε και τη σκότωσε.
Λέει θόλωσε γιατί το προηγούμενο βράδυ τσακώθηκαν, αλλά απ' το θόλωσε μέχρι τις κινήσεις προμελετημένου εγκλήματος, υπάρχει μια κάποια απόσταση.
Δηλαδή, δεν σκοτώνεις εν βρασμω, και μετά και πριν το εγκλημα κάνεις προμελετημένες κινήσεις.
Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Επίσης, στην ομολογία του ο δράστης λέει ρητά ότι δεν είχε συνεργούς. Γιατί; Θα έπρεπε να έχει συνεργούς; Και αν δεν είχε τότε ποιός τον έδεσε;
Άλλο ερώτημα, αν το θύμα πάλεψε έστω και στον ύπνο της, δεν βρέθηκαν ίχνη DNA στα νύχια της; Ο ιατροδικαστής δεν κατάλαβε ότι η γυναίκα πέθανε στον ύπνο της;
Πολλά ερωτήματα, πολλά κενά στο όλο αφήγημα.
Δεν πιστεύω ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.
-
-
- 44 Απαντήσεις
- 1451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Δεκ 2023, 20:24
-
-
- 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
18 Ιαν 2024, 21:17
-
-
- 790 Απαντήσεις
- 16525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
Χθες, 22:25
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.