Αν ήταν χωρίς συναισθήματα δεν θα την ρωταγε όλη μέρα αν έχει φάει γιατί δε θα νοιάζονταν.Nostalgia έγραψε: ↑20 Ιουν 2021, 11:01
Ρε αγορινα, δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις να μας πεις ανεβαζοντας συνεχεια οτι αυτος ηταν μετρημενος και ηρεμος και αυτη ευεξαπτη και με ξεσπασματα. Εμενα αυτο μου χτυπαει μεγαλυτερο καμπανακι ως προς εκεινον οτι προκειται για ανθρωπο χωρις συναισθηματα που ειναι ικανος για ολα. Εαν τραβαγε οσα τραβαγε οπως προσπαθεις να μας παρουσιασεις και συνεχιζε να μενει σε αυτη την σχεση τοτε μιλαμε για προβληματικο ανθρωπο. Η αγαπη δεν αρκει για να μεινει καποιος σε μια προβληματικη σχεση, οι λογοι παντα ειναι αλλοι που σε "κρατουν", η αγαπη απλα ειναι η δικαιολογια. Μπορει επειδη ενοιωθε σουπερ γαματος τυπος να μην ηθελε να αποδεχτει οτι απο την στιγμη που θα εφευγε η γυναικα του θα γινοταν ενας ακομα "χασομουνης" οπως τοσοι αλλοι. Μπορει ολο αυτο να του χαλαγε το πρεστιζ που ειχε δημιουργησει στο κεφαλι του. Μπορει να μην γουσταρε στην ιδεα οτι κατι που θεωρουσε κτημα του θα το γαμαει αλλος, μπορει 1002 πραγματα να ειχε στο κεφαλι του, παντως νορμαλ δεν ηταν.
Αυτα τα ηρεμα και μετρημενα "ρομποτακια" ειναι συνηθως τα χειροτερα....
Δεν θα την πήγαινε σε ψυχολόγους.
Ούτε θα έτρεχε αυτός το παιδί στους γιατρούς για να ξαπλαρει η άλλη όλη μέρα.
Γενικά θα ήταν απαθής και θα τα είχε γράψει όλα στ αρχιδια του.
Εδώ δείχνει ότι προσπάθησε πράγματι να βελτιώνει τη σχέση τους.
Κατά τα άλλα δεν προσπαθώ να πω κάτι.
Ό,τι αντιλαμβάνομαι, πχ ήταν καλό παιδί ο Μπάμπης, το λέω. Μπορεί να κάνω και λαθος, χεστηκα. Δεν είμαι Νάρκισσος για να θέλω σώνει και καλά να επιβεβαιωθω και για αυτό να μιλάω πάντα κατόπιν εορτής, σαν τους γνωστούς εδώ μέσα.
Την ανθρώπινη ψυχή - άβυσσο επιχειρώ να ψιλαφησω όπως έκαναν και οι άλλοι σοφοί πριν από εμένα, διαχρονικα