Φταίνε τα αβγά ή τα κουμούνια για τα δεινά της ανθρωπότητας ;
- wooded glade
Φταίνε τα αβγά ή τα κουμούνια για τα δεινά της ανθρωπότητας ;
Κατά τη γνώμη μου φταίνε τα αβγά περισσότερο και θα το τεκμηριώσω αν και θα δυσαρεστήσω τους φίλους μου τα αβγά.
Φταίνε και τα κουμούνια βέβαια, όπου κυβέρνησαν (1917-1990, και 1990-today στην Κίνα-Κούβα κλπ) καθώς και για την παλιότερη φάση με το reigne terreur της Γαλλικής επανάστασης.
Αλλά φταίνε τα αβγά, τα οποία μάλιστα ήταν αυτά που έφεραν και τα κουμούνια στην επιφάνεια (κάϊζερ-τραίνο).
Έγινε λοιπόν το 1943 η απόβαση των συμμάχων στην Ιταλία, νίκησαν οι σύμμαχοι, απο-φασιστοποιήθηκε η Ιταλία - ή απελευθερώθηκε.
Ποιά ήταν η πρώτη δουλειά των συμμάχων ;
Ήταν να πάρουν τη Σοφία Λώρεν στο Χόλυγουντ και λίγο μετά τις Άννα Μανιάνι - Τζίνα Λολομπριγκίτα. Έτσι οι Ιταλοί έζησαν καλά κι εμείς καλύτερα.
Έγινε και ο πόλεμος desert storm στο Ιράκ το 2003. Τι έγινε όμως μετά το "ελεύθερο Ιράκ" ; Είδατε να βγαίνει καμία σταρ του Χόλυγουντ από το Ιράκ ; Να νικάει στη γιουροβίζιον ; Τίποτα δεν είδατε και έγινε λοιπόν ξανά αίμα και άμμος το Ιράκ. Θα μου πείτε φταίει και ο μωαμεθανισμός γι αυτό, αλλά φταίνε εν πολλοίς και οι αβγο-νοοτροπίες των δυτικών, επειδή οι Ιρακινοί μιλάνε αράπικα και πολλοί από αυτούς είναι σκουρόχρωμοι.
Έτσι λοιπόν φταίνε τα αβγά για όλο το πλέγμα καταστάσεων. Ο Σαντάμ Χουσεϊν ναι, αλλά και τα αβγά.
Διότι όταν είμαι εγώ Ιρακινός αλλά μου στέλνουν κάθε χρόνο πρόσκληση στο Ascot, Cheltenham στο vip, σιγά μην κάτσω να ακούω τον ... Σαντάμ.
Αυτά ως προς την ιστορία.
Τα επόμενα χρόνια θα δούμε όμως άλλα έργα.
Είναι η εποχή big brother που ήδη έχει ξεκινήσει.
Εδώ μας λένε ότι η ΑΑΔΕ παρακολουθεί τα faceboook group και όποιος έχει πολλούς φίλους θα καλείται για φορολογικό έλεγχο !
Φταίνε και τα κουμούνια βέβαια, όπου κυβέρνησαν (1917-1990, και 1990-today στην Κίνα-Κούβα κλπ) καθώς και για την παλιότερη φάση με το reigne terreur της Γαλλικής επανάστασης.
Αλλά φταίνε τα αβγά, τα οποία μάλιστα ήταν αυτά που έφεραν και τα κουμούνια στην επιφάνεια (κάϊζερ-τραίνο).
Έγινε λοιπόν το 1943 η απόβαση των συμμάχων στην Ιταλία, νίκησαν οι σύμμαχοι, απο-φασιστοποιήθηκε η Ιταλία - ή απελευθερώθηκε.
Ποιά ήταν η πρώτη δουλειά των συμμάχων ;
Ήταν να πάρουν τη Σοφία Λώρεν στο Χόλυγουντ και λίγο μετά τις Άννα Μανιάνι - Τζίνα Λολομπριγκίτα. Έτσι οι Ιταλοί έζησαν καλά κι εμείς καλύτερα.
Έγινε και ο πόλεμος desert storm στο Ιράκ το 2003. Τι έγινε όμως μετά το "ελεύθερο Ιράκ" ; Είδατε να βγαίνει καμία σταρ του Χόλυγουντ από το Ιράκ ; Να νικάει στη γιουροβίζιον ; Τίποτα δεν είδατε και έγινε λοιπόν ξανά αίμα και άμμος το Ιράκ. Θα μου πείτε φταίει και ο μωαμεθανισμός γι αυτό, αλλά φταίνε εν πολλοίς και οι αβγο-νοοτροπίες των δυτικών, επειδή οι Ιρακινοί μιλάνε αράπικα και πολλοί από αυτούς είναι σκουρόχρωμοι.
Έτσι λοιπόν φταίνε τα αβγά για όλο το πλέγμα καταστάσεων. Ο Σαντάμ Χουσεϊν ναι, αλλά και τα αβγά.
Διότι όταν είμαι εγώ Ιρακινός αλλά μου στέλνουν κάθε χρόνο πρόσκληση στο Ascot, Cheltenham στο vip, σιγά μην κάτσω να ακούω τον ... Σαντάμ.
Αυτά ως προς την ιστορία.
Τα επόμενα χρόνια θα δούμε όμως άλλα έργα.
Είναι η εποχή big brother που ήδη έχει ξεκινήσει.
Εδώ μας λένε ότι η ΑΑΔΕ παρακολουθεί τα faceboook group και όποιος έχει πολλούς φίλους θα καλείται για φορολογικό έλεγχο !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 20 Ιουν 2021, 17:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Φταίνε τα αβγά ή τα κουμούνια για τα δεινά της ανθρωπότητας ;
Φταίει το πιοτό
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με ρέγουλα τη ρετσίνα έρχεται καύσωνας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- wooded glade
Πάλι δεν τα είπα καλά για το κόμμα ;
Είδες που στάλεγα ;
- wooded glade
Πολύ damage control.
Τι δεν είπα καλά για το κόμμα εδώ ;
Τι δεν είπα καλά για το κόμμα εδώ ;
- wooded glade
Ναι, επειδή σκέφτομαι να μπω στο σπα, υπάρχει κάποιος κομμουνιστής να ρωτήσω κάτι; Το μπελούγκα το τρώμε πριν ή μετά τη θεραπεία με φύκια ;;;
Πάλι πιωμένος είσαι σε γούντι;;;
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Βασικά για όλα μα όλα τα δεινά της ανθρωπότητας φταίμε πάντοτε σε όλους τους χρόνους και τόπους ΕΜΕΊΣ ΌΙ ΑΙΝΕΙΑΝ
Οι οποίοι υπάρχουμε σε όλους τους λαούς και εποχές
Όμως αυτό όχι μόνον δεν μας ενοχλεί αλλά είμαστε και υπερήφανοι γι αυτό ..
Οι οποίοι υπάρχουμε σε όλους τους λαούς και εποχές
Όμως αυτό όχι μόνον δεν μας ενοχλεί αλλά είμαστε και υπερήφανοι γι αυτό ..
- Γενιά της Αμαρτίας

- wooded glade
Εσύ τι να φταις ;
Αφού πουλάς πασατέμπο στην Ομόνοια.
Ο ΑΙΝΕΙΑΝ δεν είναι ένα πρόσωπο είναι διαχρονική ιδέα ...που υπάρχει σε όλους τους λαούς τόπους και χρόνους από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας
- Γενιά της Αμαρτίας
Επιτέλους γράφεις αστεία!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Ιουν 2021, 21:56Ο ΑΙΝΕΙΑΝ δεν είναι ένα πρόσωπο είναι διαχρονική ιδέα ...που υπάρχει σε όλους τους λαούς τόπους και χρόνους από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας
Μιλώ πολύ σοβαράΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑20 Ιουν 2021, 21:57Επιτέλους γράφεις αστεία!
Οι ιδέες που εκφράζει ο ΑΙΝΕΙΑΝ εδω μέσα τις εφάρμοσαν αμέτρητοι άλλοι ΑΙΝΕΙΑΝ σε όλους τους λαούς τόπους και χρόνους και όλοι αυτοί φταίνε για τα δεινά της ανθρωπότητας !!!
Συγκοινωνούντα δοχεία ο φασισμός και η επαναστατική αριστερά. Ιστορικά, εμφανίζονταν πακέτο.
Δεν έχουν καμία θέση στην κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Δεν έχουν καμία θέση στην κοινοβουλευτική δημοκρατία.
μακρυά απο κουκυά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Ιαν 2024, 08:14
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι το μέλλον της ανθρωπότητας ο βίος του Έλληνα Δ.Υ ;
από talaipwros » 14 Μάιος 2024, 14:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
14 Μάιος 2024, 19:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Xριστιανοταλιμπαν Eλληνουτσοι οι καρκίνοι της ανθρωπότητας.Ο ΟΡΙΣΜΟΣ
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2024, 08:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 20 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
18 Οκτ 2024, 16:22
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 540 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
09 Ιαν 2024, 11:21