Μάλλον το αντίθετο.
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Και 50,0001% να είναι πάλι εγώ έχω δίκιο.
Ρουφα
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 10:31Και μόνον οι... ευφυείς του φόρουμ που λειτουργούν με ...δεδομένα, θα κατηγορούσαν για ρατσιστική αναφορά σε γεωργιανούς όσους/ες "έδειξαν" Έλληνα.

- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Νομίζω ότι εξαρτάται και το έγκλημα. Σε απόλυτους αριθμούς ίσως οι Έλληνες να υπερτερούν. Υπάρχει διαχωρισμός με το είδος. Επίσης πρέπει να δούμε και τα ποσοστά επί του πληθυσμού.
Υποθετικά, σε μία χώρα με 9εκατ ντόπιους και 1 εκατ ξένους, εφόσον οι ντόπιοι είναι υπεύθυνοι για το 60% των εγκλημάτων και οι ξένοι για το 40% είναι ασόβαρο να μη παραδέχεσαι ότι οι ξένοι προκαλούν πολύ σοβαρό πρόβλημα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Με πιο χαζή και απελπισμένη απάντηση πεθαίνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 21 Ιουν 2021, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και σε κάθε περίπτωση,αν είσαι άνδρας με την την δική μου έννοια του όρου και όχι τη νομική, σε κάθε επόμενο έγκλημα μπορούμε να στοιχηματίζουμε οι δυο μας για την εθνικότητα του δράστη.
Αν είναι Έλληνας θα χάνω, αν είναι γύφτος ή ξένος θα κερδίζω.
Ρωτάω επομένως , θα στοιχηματιζες πάνω στην κοσμοθεωρία σου ή είσαι απλά άλλη μια "περίπτωση"?
Εγώ στοιχηματίζω πως δε θα στοιχηματίζεις, γιατί κατά βάθος ούτε εσύ δεν πιστεύεις τις μπούρδες που λες , δεν είσαι άνδρας με τη δική μου έννοια του όρου.
Σε κάθε περίπτωση η πρόκληση ισχυει
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πολύ επιλεκτικά είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Άλλοι έχουν λίγα, άλλοι πολλά, άλλοι καθόλου. Όταν η διαφθορά δικαιοσύνης, αστυνομίας, ανεξάρτητων θεσμών, θεσμών, στην χώρα είναι εκτεταμένη, ότι και να μου πούνε είναι αέρας. Υπάρχει εγκληματικότητα στα πιο υψηλά επίπεδα. Αυτή κάνει σόου, ανοίγει σύνορα, αφήνει ελεύθερους στυγερούς εγκληματίες. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω από την λαίλαπα.
Ο αντιρατσιστικός στιβαρός λόγος μιας φορουμικής χλαπάτσας.
Χλαπάτσα Mega Elastic 500gr (1 Τεμάχιο)
Παίζει σε πολλές αποχρώσεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σου φαίνεται για εκτίμηση το : Και 50,0001% να είναι πάλι εγώ έχω δίκιο.;;;
Τέλος η συζήτηση μαζί σου, δεν μπορώ άλλη βλακεία Δευτέρα πρωί.
Καλή σου μέρα φίλε
Επιστημονική προσέγγιση. "Άντρας με τη δική μου έννοια". "Στοίχημα".
Καλά κατάλαβα από την αρχή.
Εγώ να δεις πόσο καλά σε κατάλαβαstavmanr έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 10:43Επιστημονική προσέγγιση. "Άντρας με τη δική μου έννοια". "Στοίχημα".
Καλά κατάλαβα από την αρχή.
Ε, ακριβώς γι' αυτό καίγεται το λειτουργικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1798 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-