*Privacy badgersharp έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 17:55Γερό σχόλιοargouen έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 17:53εκει ειναι, σκρολ νταουνjim panatha • 36 λεπτά πριν
Οι εμβολιασμενοι νσ κανετε το στσυρο σας που δεν εχετε παει στον αλλο κοσμο απο εμφραγμα. Να συνεχισετε να τον κανετε διοτι το να σας κρεμονται ψαλιδια στο σωμα σημαινει οτι ουτε καν φανταζεσται τι σας εχουν ριξει στο αιμα σας. Γιαυτο μην κοκορευεσθε που γινατε πειραματοζωα με μη αδειοδοτημενα εμβολια
Όλα οκ, μού τα έκοβε ο private budger. Δεν νοιώθει...ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Υγεια
Δημοσιευση: 21/06/2021 - 07:53
89 σχόλια
Γραβάνης: το 4ο κύμα θα αφορά τους ανεμβολίαστους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γραβάνης: το 4ο κύμα θα αφορά τους ανεμβολίαστους
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Διχαστικές βλακίες που χωρίζουν τον κόσμο σε ψεκ και μη ψεκ. Και οι αψέκαστοι είναι οι περισσότεροι οπαδοί του Κούλη που πήγαινε σε συνέδρια ομοιοπαθητικής και την εκθείαζε μαζί με "ιατρούς" που τώρα είναι κατά των εμβολιασμών. Το τέταρτο κύμα θα έρθει αφού πάλι άνοιξαν τα πάντα και έχουμε και καλοκαίρι με τουρίστες. Οποιος κινδυνεύει από σοβαρή νόσηση δηλαδή είναι πάνω από 45-50, ή έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα πρέπει να εμβολιαστεί. Οι άλλοι ας κρίνουν ο καθένας με βάση την εργασία τους τυχόν προβλήματα υγείας κτλ. Ολη η υπόλοιπη συζήτηση είναι άκαιρη. Το εμβόλιο σε προστατεύει σε μεγάλο ποσοστό από σοβαρή νόσηση. Εκεί έπρεπε να εστιάσουν την προσοχή τους όλοι. Οχι να μιλαμε για επιχείρηση ελευθερία, πετάμε τις μάσκες και λοιπές φανφάρες.
Ο,τι και να ισχύει, το θέμα είναι οτι αν κάνουν τέτοια μπρός-πίσω, προφανώς και δεν βοηθάει στο να δημιουργείται εμπιστοσύνη στον κόσμο.ST48410 έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 18:21Όχι. Αλλά αν το έχω καταλάβει σωστά τόσο εδώ όσο και στις άλλες χώρες συνεκτιμήθηκε η πιθανότητα να κολλήσει κάποιος και το ρίσκο των παρενεργειών. Και η πιθανότητα αυτή ήταν εξαιρετικά αυξημένη 2 μήνες πριν. Γενικώς δεν βλέπω εντελώς διαφορετική στρατηγική εδώ σε σχέση με τις περισσότερες και μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές χώρες. Κάποιες που το απέσυραν νωρίτερα δεν είχαν το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε εμείς την Άνοιξη.
Άντε τώρα να εμπιστευτείς τύπους σαν αυτόν για ιατρικά θέματα:
Έχει και νανοβιολογική μπαντάνα που θεραπεύει τις ημικρανίες.
Μόνο νανοβιολογική καπότα δεν έχει, για όποιον τον πονάει το κάτω κεφάλι.
Έχει και νανοβιολογική μπαντάνα που θεραπεύει τις ημικρανίες.
Μόνο νανοβιολογική καπότα δεν έχει, για όποιον τον πονάει το κάτω κεφάλι.
Αν ηταν αξιοπιστος ο εοδυ ολο και καποια στοιχηματικη θα εβγαζε αποδοσεις

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ναι αυτό φταίει, όχι οι ψεκες που από το λεφτά υπάρχουν πήγαν στο go back και πλέον μαχονται σθεναρά τον βασίλη πύλεςKauldron έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 18:28Ο,τι και να ισχύει, το θέμα είναι οτι αν κάνουν τέτοια μπρός-πίσω, προφανώς και δεν βοηθάει στο να δημιουργείται εμπιστοσύνη στον κόσμο.ST48410 έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 18:21Όχι. Αλλά αν το έχω καταλάβει σωστά τόσο εδώ όσο και στις άλλες χώρες συνεκτιμήθηκε η πιθανότητα να κολλήσει κάποιος και το ρίσκο των παρενεργειών. Και η πιθανότητα αυτή ήταν εξαιρετικά αυξημένη 2 μήνες πριν. Γενικώς δεν βλέπω εντελώς διαφορετική στρατηγική εδώ σε σχέση με τις περισσότερες και μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές χώρες. Κάποιες που το απέσυραν νωρίτερα δεν είχαν το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε εμείς την Άνοιξη.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι να ψηφίσουν.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 16:17Υπαρχουνε ανθρωποι που εχουν παρουσιασει αλλεργειες στο παρελθον. Υπαρχουν αλλοι που φοβουνται τις υπαρκτες παρενεργειες, υπαρχουν αλλοι που απλως φοβουνται. Να ψοφησουνε;Highlander έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 16:14Ενταξει πέραν των ευθυνών που έχει η κυβέρνηση για καλύτερο σύστημα υγείας, υπάρχει όντως θέμα ατομικής ευθύνης για τα εμβόλια.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 16:11
Θα παιξει πολυ η ατομικη ευθυνη, η κυβερνηση δε θα κανει τιποτα ουτε μεθ ουτε τιποτα, περιορισμοι στις συναθροισεις θα υπαρχουνε αλλα οχι τετοιοι που να προκαλουν οικονομικες επιπτωσεις, μονο πολιτικες
Για ποιον λόγο κάποιος μέχρι το φθινόπωρο να μην κάνει εμβόλιο;
Είμαι αλλεργική, έκανα αυτό που ενδείκνυται για την περίπτωσή μου και με ρίμαξε. Παρόλα αυτά όταν έρθει νη ώρα να ξανακάνω δεν θα πω δεν κάνω, θα πω κάνω κάποιο άλλο.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γιατι πουλακι μου;Δεν την αγαπας τη ζωουλα σου;Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 19:07
Είμαι αλλεργική, έκανα αυτό που ενδείκνυται για την περίπτωσή μου και με ρίμαξε. Παρόλα αυτά όταν έρθει νη ώρα να ξανακάνω δεν θα πω δεν κάνω, θα πω κάνω κάποιο άλλο. .
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι εννοείς ρήμαξε; Τι έπαθες (αν θέλεις να πεις);Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 19:07Ναι να ψηφίσουν.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 16:17Υπαρχουνε ανθρωποι που εχουν παρουσιασει αλλεργειες στο παρελθον. Υπαρχουν αλλοι που φοβουνται τις υπαρκτες παρενεργειες, υπαρχουν αλλοι που απλως φοβουνται. Να ψοφησουνε;Highlander έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 16:14
Ενταξει πέραν των ευθυνών που έχει η κυβέρνηση για καλύτερο σύστημα υγείας, υπάρχει όντως θέμα ατομικής ευθύνης για τα εμβόλια.
Για ποιον λόγο κάποιος μέχρι το φθινόπωρο να μην κάνει εμβόλιο;
Είμαι αλλεργική, έκανα αυτό που ενδείκνυται για την περίπτωσή μου και με ρίμαξε. Παρόλα αυτά όταν έρθει νη ώρα να ξανακάνω δεν θα πω δεν κάνω, θα πω κάνω κάποιο άλλο.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Αμα δε μας κόψει τις τσόντες, δεν ανησυχώ.
"Κανάγιας"? Από το Μπλέκ?
Δεν μπορώ να χάσω κάτι που δεν είχα ποτέ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω 2 πνευμονίες στην πλάτη μου. Λες να είμαι για τρίτη;GoBack έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 19:09Γιατι πουλακι μου;Δεν την αγαπας τη ζωουλα σου;Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 19:07
Είμαι αλλεργική, έκανα αυτό που ενδείκνυται για την περίπτωσή μου και με ρίμαξε. Παρόλα αυτά όταν έρθει νη ώρα να ξανακάνω δεν θα πω δεν κάνω, θα πω κάνω κάποιο άλλο. .
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολα είναι όταν αρρωσταίνω. Δεν έχω επιλογή.
Τετάρτη εμβόλιο στις 8 π.μ. Πόνος στο χέρι 12 ώρες μετά. Ντεπόν στις 22:30 γιατί με τρελαίνει ο πόνος στο χέρι. Σκέφτηκα πως δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι. Ρίγος στις 00:30, στη 01:30 εμετός. Στις 02:00 καρφώνεται 39,2. Ντεπόν στις 02:30. 02:45 εμετός, ξερνάω και το ντεπόν. Δεν αντέχω να κάνω κάτι άλλο εκείνη την ώρα, ξεραίνομαι. Στις 07:00 38,7. Παίρνω αντιπυρετικό. Πέφτει στο 37,8. Είμαι καλά!! Πέρασε!! Δεν έχω κνίδωση!! Στις 11:00 είμαι κατακόκκινη πατόκορφα από την κνίδωση. Εξάντληση. Στη 13:00 38,8 αντιπυρετικό. Περνάει έτσι το υπόλοιπο της ημέρας. Παρασκευή, η κνίδωση έχει χειροτερέψει αλλά ο πυρετός υποχωρεί, οκ λέω θα περάσει. Σάββατο, έχω αρρυθμίες

Αυτά.
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 19:38Έχω 2 πνευμονίες στην πλάτη μου. Λες να είμαι για τρίτη;GoBack έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 19:09Γιατι πουλακι μου;Δεν την αγαπας τη ζωουλα σου;Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 19:07
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολα είναι όταν αρρωσταίνω. Δεν έχω επιλογή.Τετάρτη εμβόλιο στις 8 π.μ. Πόνος στο χέρι 12 ώρες μετά. Ντεπόν στις 22:30 γιατί με τρελαίνει ο πόνος στο χέρι. Σκέφτηκα πως δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι. Ρίγος στις 00:30, στη 01:30 εμετός. Στις 02:00 καρφώνεται 39,2. Ντεπόν στις 02:30. 02:45 εμετός, ξερνάω και το ντεπόν. Δεν αντέχω να κάνω κάτι άλλο εκείνη την ώρα, ξεραίνομαι. Στις 07:00 38,7. Παίρνω αντιπυρετικό. Πέφτει στο 37,8. Είμαι καλά!! Πέρασε!! Δεν έχω κνίδωση!! Στις 11:00 είμαι κατακόκκινη πατόκορφα από την κνίδωση. Εξάντληση. Στη 13:00 38,8 αντιπυρετικό. Περνάει έτσι το υπόλοιπο της ημέρας. Παρασκευή, η κνίδωση έχει χειροτερέψει αλλά ο πυρετός υποχωρεί, οκ λέω θα περάσει. Σάββατο, έχω αρρυθμίεςόλη την ημέρα, και εξάντληση. Νοιώθω σαν να με πέρασε ένα κοπάδι από ελέφαντες. Κυριακή πλακώνομαι στο νερό. Δεν ξέρω πόσο βοήθησε, σήμερα όμως είμαι πολύ καλύτερα.
Αυτά.

Αυτό ήταν το Πφιζερ;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ευχαριστώ. Είμαι οκ σήμερα.sharp έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 19:42Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιουν 2021, 19:38Έχω 2 πνευμονίες στην πλάτη μου. Λες να είμαι για τρίτη;
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολα είναι όταν αρρωσταίνω. Δεν έχω επιλογή.Τετάρτη εμβόλιο στις 8 π.μ. Πόνος στο χέρι 12 ώρες μετά. Ντεπόν στις 22:30 γιατί με τρελαίνει ο πόνος στο χέρι. Σκέφτηκα πως δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι. Ρίγος στις 00:30, στη 01:30 εμετός. Στις 02:00 καρφώνεται 39,2. Ντεπόν στις 02:30. 02:45 εμετός, ξερνάω και το ντεπόν. Δεν αντέχω να κάνω κάτι άλλο εκείνη την ώρα, ξεραίνομαι. Στις 07:00 38,7. Παίρνω αντιπυρετικό. Πέφτει στο 37,8. Είμαι καλά!! Πέρασε!! Δεν έχω κνίδωση!! Στις 11:00 είμαι κατακόκκινη πατόκορφα από την κνίδωση. Εξάντληση. Στη 13:00 38,8 αντιπυρετικό. Περνάει έτσι το υπόλοιπο της ημέρας. Παρασκευή, η κνίδωση έχει χειροτερέψει αλλά ο πυρετός υποχωρεί, οκ λέω θα περάσει. Σάββατο, έχω αρρυθμίεςόλη την ημέρα, και εξάντληση. Νοιώθω σαν να με πέρασε ένα κοπάδι από ελέφαντες. Κυριακή πλακώνομαι στο νερό. Δεν ξέρω πόσο βοήθησε, σήμερα όμως είμαι πολύ καλύτερα.
Αυτά.Εύχομαι ολόψυχα να έχει περάσει.
Εγώ πάντως θα ξανακάνω εμβόλιο. Προτιμώ το δύσκολο πενταήμερο παρά τον κίνδυνο να μου γίνει εισαγωγή σε ΜΕΘ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιδημία ιλαράς στο Τέξας πλήττει ανεμβολιαστους
από Ίακχος » 12 Απρ 2025, 13:53 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
12 Απρ 2025, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς την πάτησε η Ευρώπη όσον αφορά το Ουκρανικό
από AlienWay » 19 Φεβ 2025, 13:40 » σε Διεθνής πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
19 Φεβ 2025, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φάτε γίδια την κοροϊδία με τις τριετιες (Η εξειδίκευση του υπουργείου αφορά ελάχιστους)
από Μαδουραίος » 17 Σεπ 2023, 05:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 1084 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
18 Σεπ 2023, 14:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα δεχοσασταν ενα κυμα 500.000 Ισραηλινων(εβραιων)προσφυγων?
από Στρακαστρουκας » 06 Νοέμ 2023, 18:49 » σε Διεθνής πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
06 Νοέμ 2023, 23:56
-