SOS @%*#@!ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
Re: SOS @%*#@!ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
Οσο και αν φαινεται περιεργο,αν ειναι πετρελαιο δεν παθαινεις κατι
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
φίλε, αυτό αναρωτήθηκα κι εγώ..τί στα κομμάτια?ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 16:55Από σαρωνικό;Σουβλίτσα έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 16:54
Ναι οκ, το θέμα είναι τί κάνω με αυτούς!
Είχα ξαναπάρει ψάρια από εκεί, και τότε μου είχε φανεί σαν κάτι να μυρίζει το ένα αλλά λέω, μπα, μην με λένε και παράξενη, θα είναι από αυτά τα κουτιά του ντελίβερυ η μυρωδιά
Αλλά τούτο δω το πράγμα, ε όχι ρε φίλε, μιλάμε, τους έλεγα ρε δεν σας μυρίζει το ψάρι? Φάγαμε όλοι από λίγο για να δοκιμάσουμε την σκορπίνα ψητή και πάω κι εγώ να φάω και βρώμαγε, λεω μπας κι εχει τετοια μυρωδιά η σκορπίνα (η άλλη μου λέει, αυτό το ψάρι είναι για βραστό, νόμιζε θα είναι το κρέας του) κάνω να φάω το κεφάλι και οκ, τα είδα όλα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
έχει κρατηθεί το κεφάλι, το υπόλοιπο καταναλώθηκεΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 16:57Το πειστήριο του εγκλήματος (η σκορπίνα ντε) έχει κρατηθεί;
φτάνει αυτό ή πρέπει να ενεργήσω πιο δραστικά?
δεν θέλω ούτε εκδίκηση που λένε ούτε τίποτα απλά ρε γαμώτο, δεν μπορεί να έτυχε και δεν μπορεί να έτυχε μόνο σε εμένα (δυο φορές συνέβη, την πρώτη οκ, λέω ιδέα μου...), δηλαδή πες οτι τρώει και μικρό παιδί, δηλαδή είναι σωστό να το αφήσω έτσι?
αμα εχεις τζακι,ριχ'τα μεσα,με προσοχη μονο μη λαμπαδιασεις.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
[syrizaios mode on]Το μαγαζί είναι βιτρίνα, στην πραγματικότητα ανήκει στην Ομάδα Αλήθειας. Έτσι, ο μαγαζάτορας ισχυρίζεται ότι τα ψάρια προέρχονται από τον Σαρωνικό, τα περιχύνει με πετρέλαιο και τα παραδίδει στους ανυποψίαστους πολίτες. Άλλη μία προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκεΣουβλίτσα έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 16:58φίλε, αυτό αναρωτήθηκα κι εγώ..τί στα κομμάτια?ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 16:55Από σαρωνικό;Σουβλίτσα έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 16:54
Ναι οκ, το θέμα είναι τί κάνω με αυτούς!
Είχα ξαναπάρει ψάρια από εκεί, και τότε μου είχε φανεί σαν κάτι να μυρίζει το ένα αλλά λέω, μπα, μην με λένε και παράξενη, θα είναι από αυτά τα κουτιά του ντελίβερυ η μυρωδιά
Αλλά τούτο δω το πράγμα, ε όχι ρε φίλε, μιλάμε, τους έλεγα ρε δεν σας μυρίζει το ψάρι? Φάγαμε όλοι από λίγο για να δοκιμάσουμε την σκορπίνα ψητή και πάω κι εγώ να φάω και βρώμαγε, λεω μπας κι εχει τετοια μυρωδιά η σκορπίνα (η άλλη μου λέει, αυτό το ψάρι είναι για βραστό, νόμιζε θα είναι το κρέας του) κάνω να φάω το κεφάλι και οκ, τα είδα όλα

@ Βόρεια Ήπειρος: μη το γ@μήσομε κι όλας, δεν θα στήσετε στον φάρυγγά μου πανηγύρι! :P

όντως!

- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Τί, όλο το φάγατε;Σουβλίτσα έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 17:00έχει κρατηθεί το κεφάλι, το υπόλοιπο καταναλώθηκεΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 16:57Το πειστήριο του εγκλήματος (η σκορπίνα ντε) έχει κρατηθεί;φτάνει αυτό ή πρέπει να ενεργήσω πιο δραστικά?
δεν θέλω ούτε εκδίκηση που λένε ούτε τίποτα απλά ρε γαμώτο, δεν μπορεί να έτυχε και δεν μπορεί να έτυχε μόνο σε εμένα (δυο φορές συνέβη, την πρώτη οκ, λέω ιδέα μου...), δηλαδή πες οτι τρώει και μικρό παιδί, δηλαδή είναι σωστό να το αφήσω έτσι?

\
Εγώ θεωρώ ότι είναι αρκετά χοντρό, απλώς πρέπει να αποδειχθεί όλη αυτή η ιστορία
Για πείτε ρε, τί κάνω με αυτούς?
@ Βόρεια Ήπειρος: δεν ήταν μεγάλο το ψάρι, ήταν για δοκιμή ανάμεσα σε άλλα
Έχω κρατήσει το κεφάλι, έχω νομίζω τις αποδείξεις της παραγγελίας, τα κουτιά με το λογότυπο, τις κλήσεις τις τηλεφωνικές για την παραγγελία, έχω εμένα να μου κάνουν αμα θενε εξέταση (
), τί άλλο χρειάζεται δηλαδή, να βάλω το ψάρι να μαρτυρήσει?
@ Βόρεια Ήπειρος: δεν ήταν μεγάλο το ψάρι, ήταν για δοκιμή ανάμεσα σε άλλα
Έχω κρατήσει το κεφάλι, έχω νομίζω τις αποδείξεις της παραγγελίας, τα κουτιά με το λογότυπο, τις κλήσεις τις τηλεφωνικές για την παραγγελία, έχω εμένα να μου κάνουν αμα θενε εξέταση (

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μα τί υπονοείτε σας παρακαλώ;
Αφού έχουμε διαβεβαίωση του ίδιου του σεβαστού Υπουργού Ναυτιλίας, ο οποίος επιθεώρησε ιδίοις όμμασι τις ακτές και τις βρήκε καθαρές!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Καλά, παίζει να είναι από το πετρέλαιο του Σαρωνικού όλο αυτό?
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτά που καθάρισαν - αν καθάρισαν - είναι στην επιφάνεια, αυτά που βλέπουμε! Στον βυθό γίνεται Ο χαμός με τα υπολείμματα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Εντωμεταξύ, παίζει να ήταν τπτ άλλο? Παραφινέλαιο ας πούμε, λάδι μηχανής? Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την μυρωδιά
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Είναι η σκορπίνα που βύθισε το δεξαμενόπλοιο, καιρό την ψάχνουν οι αρχές για να απαγγελθούν κατηγορίες.
Γίνεται ρε συ να έχει ποτίσει όλο το ψάρι έτσι?????
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Δεκ 2023, 23:16
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Νέρων του LA [Οι Woke αρχές, η DEΙ πυροσβεστική και το ψάρι του Gavin Newsom]
από Αρίστος » 12 Ιαν 2025, 09:24 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
12 Ιαν 2025, 13:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αναβλύζον πετρέλαιο στην ελληνική επικράτεια
από Ληστοσυμμορίτης » 02 Φεβ 2025, 00:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-