.,
Τρολελέ, κόψε το μπαφολελέ γιατί σε χαλάει. Η αστυνομία, αφού τον συνέλλαβε είπε ότι τον είχε ως βασικό ύποπτο κι είχε εντοπίσει τα κενά και τις αντιφάσεις από την αρχή, άλλο που δεν το έλεγε πιο πριν, όσο έκανε τις έρευνες της και δεν ήταν κι υποχρεωμένη να το λέει στα μέσα ή σε εσένα. Κι επειδή έγραψες πάνω ότι αν το έλεγες το Μάιο θα στην έπεφταν και θα σε έλεγαν αριστερο, δεν ξερώ πού το ονειρεύτηκες. Εγώ το έγραφα τον Μάιο και μου την έπεφταν εδώ τρόλλια που δε νομίζω ότι είναι δεξιά, λέγοντας με κλουζώ. Και βεβαίως καμία σχέση δεν έχουν τα τρόλλια του νετ με τον εισαγγελέα και τις αρχές.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:44Λες πως προφανώς οι αστυνομικοί εξετάζαν τον πιλότο ως βασικό ύποπτο. Αυτό το πραφανώς δε τεκμηριώνεται από κανένα δημοσίευμα πρώτον και δεύτερον αν δεν ισχύει μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά. Από μία εσφαλμένη πλην καλοπροαίρετη εκτίμηση μέχρι μία προσπάθεια συγκάλυψης.
Ταυτόχρονα κατά την ΕΛΑΣ ο έλληνας ήταν ο βασικός ύποπτος αφού δεν ταίριαζε τίποτα στην ιστορία του.
Ψάξε
Aφού τον συνέλαβε, ακριβώς. Τα δημοσιεύματα προηγουμένως έλεγαν για Γεωργιανούς κλπ κλπ. Και τα δημοσιεύματα αυτά πιθανότατα αποτελούσαν διαρροή της ΕΛ.ΑΣ. Δε ξέρω τι έγραφες εσύ τον Μάη, εγώ ξέρω πως τότε στο χώρο των δεξιών σχολιαστών ακουγόταν αναλύσεις για την αλλοδαπή εγκληματικότητα αλλά ακόμα ακόμα και για το θέμα της οπλοκατοχής.Uppercut έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:09Τρολελέ, κόψε το μπαφολελέ γιατί σε χαλάει. Η αστυνομία, αφού τον συνέλλαβε είπε ότι τον είχε ως βασικό ύποπτο κι είχε εντοπίσει τα κενά και τις αντιφάσεις από την αρχή, άλλο που δεν το έλεγε πιο πριν, όσο έκανε τις έρευνες της και δεν ήταν κι υποχρεωμένη να το λέει στα μέσα ή σε εσένα. Κι επειδή έγραψες πάνω ότι αν το έλεγες το Μάιο θα στην έπεφταν και θα σε έλεγαν αριστερο, δεν ξερώ πού το ονειρεύτηκες. Εγώ το έγραφα τον Μάιο και μου την έπεφταν εδώ τρόλλια που δε νομίζω ότι είναι δεξιά, λέγοντας με κλουζώ. Και βεβαίως καμία σχέση δεν έχουν τα τρόλλια του νετ με τον εισαγγελέα και τις αρχές.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:44Λες πως προφανώς οι αστυνομικοί εξετάζαν τον πιλότο ως βασικό ύποπτο. Αυτό το πραφανώς δε τεκμηριώνεται από κανένα δημοσίευμα πρώτον και δεύτερον αν δεν ισχύει μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά. Από μία εσφαλμένη πλην καλοπροαίρετη εκτίμηση μέχρι μία προσπάθεια συγκάλυψης.
Κοινώς, έχεις βγάλει χωρίς κανέναν λόγο μία ιστορία περί ενδεχόμενης συγκάλυψης, επεδή ένας ποινικός που συνελλήφθη κι εξετάσθη και για την υπόθεση είπε ότι τον χτύπησαν.
Αυτό σχολιάζω. Το τίποτα που αιωρείται εδώ και 16 σελίδες σε ένα υπέροχο ερώτημα του Υδράργυρος.
Ακόμη κι αν η ΕΛΑΣ διέρρεε πληροφορίες για δήθεν γεωργιανούς, αυτό θα συνέβαινε στα πλαίσια της στρατηγικής προς τον πραγματικό δράστη. Κάτι τέτοια η αστυνομία τα κάνει ούτως ή άλλως προκειμένου να προκαλεί τον δράστη να κάνει κάποιο λάθος.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:19Aφού τον συνέλαβε, ακριβώς. Τα δημοσιεύματα προηγουμένως έλεγαν για Γεωργιανούς κλπ κλπ. Και τα δημοσιεύματα αυτά πιθανότατα αποτελούσαν διαρροή της ΕΛ.ΑΣ. Δε ξέρω τι έγραφες εσύ τον Μάη, εγώ ξέρω πως τότε στο χώρο των δεξιών σχολιαστών ακουγόταν αναλύσεις για την αλλοδαπή εγκληματικότητα αλλά ακόμα ακόμα και για το θέμα της οπλοκατοχής.Uppercut έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 19:09Τρολελέ, κόψε το μπαφολελέ γιατί σε χαλάει. Η αστυνομία, αφού τον συνέλλαβε είπε ότι τον είχε ως βασικό ύποπτο κι είχε εντοπίσει τα κενά και τις αντιφάσεις από την αρχή, άλλο που δεν το έλεγε πιο πριν, όσο έκανε τις έρευνες της και δεν ήταν κι υποχρεωμένη να το λέει στα μέσα ή σε εσένα. Κι επειδή έγραψες πάνω ότι αν το έλεγες το Μάιο θα στην έπεφταν και θα σε έλεγαν αριστερο, δεν ξερώ πού το ονειρεύτηκες. Εγώ το έγραφα τον Μάιο και μου την έπεφταν εδώ τρόλλια που δε νομίζω ότι είναι δεξιά, λέγοντας με κλουζώ. Και βεβαίως καμία σχέση δεν έχουν τα τρόλλια του νετ με τον εισαγγελέα και τις αρχές.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑22 Ιουν 2021, 18:44
Λες πως προφανώς οι αστυνομικοί εξετάζαν τον πιλότο ως βασικό ύποπτο. Αυτό το πραφανώς δε τεκμηριώνεται από κανένα δημοσίευμα πρώτον και δεύτερον αν δεν ισχύει μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά. Από μία εσφαλμένη πλην καλοπροαίρετη εκτίμηση μέχρι μία προσπάθεια συγκάλυψης.
Κοινώς, έχεις βγάλει χωρίς κανέναν λόγο μία ιστορία περί ενδεχόμενης συγκάλυψης, επεδή ένας ποινικός που συνελλήφθη κι εξετάσθη και για την υπόθεση είπε ότι τον χτύπησαν.
Με ρωτάς αν θα θελα να τιμωρηθεί ένας, για έγκλημα που δεν έχει κάνει