Μα ακριβώς τα θέματα που είναι ακραία αποτελούν το δώρο και την ουσία της ελευθερίας του λόγου.Ναύτης έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:11Διάλεξες λάθος θέμα για να υποτροπιάσεις όμως.
Είναι μερικά ζητήματα που δεν σηκώνουν πλάκα.
Αν θες την γνώμη μου αυτό δεν ήταν σάτιρα. Ήταν κακή προσέγγιση τρολλαρίσματος που δεν σου βγήκε. Όσο για τα όρια στην σάτιρα που λες, ναι. Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχουν, όταν καπελώνονται από ασύδοτες απόψεις που ονομάζονται ''ελεύθερες''.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:07Ας υποθέσουμε πως έκανα σάτιρα. Υπάρχουν όρια στη σάτιρα;
Όπου «σάτιρα» βάλε «δημόσιο διάλογο».
Αυτά λίγο πολύ είναι αμπελοσοφίες.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:14Αν θες την γνώμη μου αυτό δεν ήταν σάτιρα. Ήταν κακή προσέγγιση τρολλαρίσματος που δεν σου βγήκε. Όσο για τα όρια στην σάτιρα που λες, ναι. Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχουν, όταν καπελώνονται από ασύδοτες απόψεις που οναμάζονται ''ελεύθερες''.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:07Ας υποθέσουμε πως έκανα σάτιρα. Υπάρχουν όρια στη σάτιρα;
Ο δημόσιος διάλογος, επίσης.
Ναι ρε, βασικά συμφωνώ. Όχι με το αν η ελευθερία λόγου έχει όρια -σαφώς έχει- αλλά στο ότι η σάτιρα δεν έχει. Το θέμα είναι τι ακριβώς είναι η σάτιρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:13Μα ακριβώς τα θέματα που είναι ακραία αποτελούν το δώρο και την ουσία της ελευθερίας του λόγου.
Τέσπα, δεν τα παρατάω διότι πρέπει να ασχοληθώ επαγγελματικά με το σοβαρό γράψιμο και το πχώρουμ προσφέρεται ως πεδίο πειράματος.
Αυτοπροσδιορίζομαι ως «ο άνθρωπος χωρίς χιούμορ». Δεκτό.Ναύτης έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:17Ναι ρε, βασικά συμφωνώ. Όχι με το αν η ελευθερία λόγου έχει όρια -σαφώς έχει- αλλά στο ότι η σάτιρα δεν έχει. Το θέμα είναι τι ακριβώς είναι η σάτιρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:13Μα ακριβώς τα θέματα που είναι ακραία αποτελούν το δώρο και την ουσία της ελευθερίας του λόγου.
Τέσπα, δεν τα παρατάω διότι πρέπει να ασχοληθώ επαγγελματικά με το σοβαρό γράψιμο και το πχώρουμ προσφέρεται ως πεδίο πειράματος.
Τέσπα, το χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Απλώς ήταν εντελώς λάθος το timing.
Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο, εκτός κι αν υιοθέτησες τώρα grouchy προφίλΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:18Αυτοπροσδιορίζομαι ως «ο άνθρωπος χωρίς χιούμορ». Δεκτό.Ναύτης έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:17Ναι ρε, βασικά συμφωνώ. Όχι με το αν η ελευθερία λόγου έχει όρια -σαφώς έχει- αλλά στο ότι η σάτιρα δεν έχει. Το θέμα είναι τι ακριβώς είναι η σάτιρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:13
Μα ακριβώς τα θέματα που είναι ακραία αποτελούν το δώρο και την ουσία της ελευθερίας του λόγου.
Τέσπα, το χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Απλώς ήταν εντελώς λάθος το timing.
Όχι, όχι, το μόνο προφίλ που υιοθετώ είναι το σοβαρό. Σου είπα απλώς για την αυτοεικόνα μου! Ειλικρινά.Ναύτης έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:20Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο, εκτός κι αν υιοθέτησες τώρα grouchy προφίλΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:18Αυτοπροσδιορίζομαι ως «ο άνθρωπος χωρίς χιούμορ». Δεκτό.
Σε θέμε σαν κολασμένοι, γενικά. Ξεκόλλα ρε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:23Όχι, όχι, το μόνο προφίλ που υιοθετώ είναι το σοβαρό. Σου είπα απλώς για την αυτοεικόνα μου! Ειλικρινά.Ναύτης έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:20Εγώ δεν έγραψα κάτι τέτοιο, εκτός κι αν υιοθέτησες τώρα grouchy προφίλΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:18
Αυτοπροσδιορίζομαι ως «ο άνθρωπος χωρίς χιούμορ». Δεκτό.
Θέλω να ασχοληθώ με το πχώρουμ και να συνεισφέρω όπου μπορώ. Δε με θέτε σοβαρό;
Καθόλου αμπελοφιλοσοφίες. Όταν μπαίνεις να κάνεις πλάκα σε τέτοια θέματα, εξαιρετικά σοβαρά, γνωρίζεις από πριν τις τυχόν επιπτώσεις. Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν το ανέχονται. Κάποιοι άλλοι, δείχνουν μια ουδετερότητα, κάποιοι άλλοι επικροτούν.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:16Αυτά λίγο πολύ είναι αμπελοσοφίες.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:14Αν θες την γνώμη μου αυτό δεν ήταν σάτιρα. Ήταν κακή προσέγγιση τρολλαρίσματος που δεν σου βγήκε. Όσο για τα όρια στην σάτιρα που λες, ναι. Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχουν, όταν καπελώνονται από ασύδοτες απόψεις που οναμάζονται ''ελεύθερες''.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:07
Ας υποθέσουμε πως έκανα σάτιρα. Υπάρχουν όρια στη σάτιρα;
Στο δια ταύτα· έβρισα κανέναν ή παραβίασα κάποια ελευθερία; Γιατί το αντίστροφο έγινε, σε μένα.
Καλά τα λες...Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:27Καθόλου αμπελοφιλοσοφίες. Όταν μπαίνεις να κάνεις πλάκα σε τέτοια θέματα, εξαιρετικά σοβαρά, γνωρίζεις από πριν τις τυχόν επιπτώσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:16Αυτά λίγο πολύ είναι αμπελοσοφίες.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:14
Αν θες την γνώμη μου αυτό δεν ήταν σάτιρα. Ήταν κακή προσέγγιση τρολλαρίσματος που δεν σου βγήκε. Όσο για τα όρια στην σάτιρα που λες, ναι. Σαφέστατα και πρέπει να υπάρχουν, όταν καπελώνονται από ασύδοτες απόψεις που οναμάζονται ''ελεύθερες''.
Στο δια ταύτα· έβρισα κανέναν ή παραβίασα κάποια ελευθερία; Γιατί το αντίστροφο έγινε, σε μένα.
Ανέλυσα παραπάνω την άποψή μου περί σάτιρας και ελευθερίας. Δεν θα μπω στο παιχνίδι που επιχειρείς. Ως γνωστόν, η διαστρέβλωση στα λεγόμενα άλλων συνομιλητών σου, είναι η αγαπημένη σου ασχολία.stavmanr έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:30Καλά τα λες...Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:27Καθόλου αμπελοφιλοσοφίες. Όταν μπαίνεις να κάνεις πλάκα σε τέτοια θέματα, εξαιρετικά σοβαρά, γνωρίζεις από πριν τις τυχόν επιπτώσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 13:16
Αυτά λίγο πολύ είναι αμπελοσοφίες.
Είσαι, λοιπόν, υπέρ να διαγράφονται νήματα και σχόλια πχ. με ρατσιστικό περιεχόμενο ή επειδή σατιρίζουν κοινωνικές ομάδες που υφίστανται ρατσισμό.
Συμφωνούν και οι υπόλοιποι σε αυτό;