Βία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Βία
Πολύ αινιγματικός είσαι αδερφέ.Βλήμα έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 21:08Έχω μια απάντηση (που πιθανόν να είναι λάθος), αλλά θα ήθελα να απαντήσουν πρώτα γυναίκες στην ερώτηση του νήματος πριν την εκθέσω.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
FactsΒλήμα έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 20:33Υπάρχει γυναίκα που δεν έχει βαρέσει σχέση της; Στα ίσια, έστω μία. Υπάρχουν καταστάσεις "ναι μεν τον βάρεσα, αλλά κι αυτός μπλα μπλα μπλα..." που δικαιολογούμε σε γυναίκες αλλά δεν θα δικαιολογούσαμε σε άνδρες όμως στα ίσια: γυναίκα να μην έχει βαρέσει άνδρα υπάρχει;
Συν ψυχολογικούς εκβιασμούς, βρισιές, προσβολές κλπ. που περνάνε στο έτσι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Εμμμ... όχι. Το "χαστουκάκι" μια χαρά βία είναι. Είναι βία από άνδρα προς γυναίκα, είναι βία κι από γυναίκα προς άνδρα.kongrosian έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 20:38ένα χαστουκάκι από γυναίκα δεν είναι βία. είναι επιβεβαίωση ότι νοιάζεται για σένα.
- EKPLIKTIKOS
Έχω φάει ξύλο από σχέση αλλά οκ 
Έχω φάει ξύλο κ από τον τρίχρονο γιο μου τι να κάνουμε τώρα, παιδί της φάπας έχω καταντήσει

Έχω φάει ξύλο κ από τον τρίχρονο γιο μου τι να κάνουμε τώρα, παιδί της φάπας έχω καταντήσει

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 20:37Δεν ξέρω που οδηγεί αυτή η λαγνεία με τη βία. Ναι θα μου πεις θα σταματήσει να υπάρχει γύρω μας αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε; Δεν ξέρω. Η τηλεόραση όμως μας προκαλεί εθισμό στη βία, είναι δεδομένο. Τρεφόμαστε με βία.

Αλλά καί στα φόρουμ.
Η βία μονοπωλεί τα θέματα.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε ένα ενήλικο άτομο κι ένα τρίχρονο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 21:24Έχω φάει ξύλο από σχέση αλλά οκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 23 Ιουν 2021, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μίλησέ μας, τύπε.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 21:24Έχω φάει ξύλο από σχέση αλλά οκ
Βγάλτο από μέσα σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δεν έχουμε χρόνο να απολαύσουμε ούτε τα πιο απλά πράγματα. Εγω σαν επίδοξος συγγραφέας νιώθω μοναξιά.stavmanr έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 21:27Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 20:37Δεν ξέρω που οδηγεί αυτή η λαγνεία με τη βία. Ναι θα μου πεις θα σταματήσει να υπάρχει γύρω μας αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε; Δεν ξέρω. Η τηλεόραση όμως μας προκαλεί εθισμό στη βία, είναι δεδομένο. Τρεφόμαστε με βία.
Αλλά καί στα φόρουμ.
Η βία μονοπωλεί τα θέματα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Για την γκόμενα λέω ρε δικέ μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 21:30Στο γιο μου αρέσει να χοροπηδάει πάνω μου, μερικές φορές πετυχαίνει αρχιδια κ πονάει
Dein Herz, meine Gier
Είναι διαφορετική η διαπίστωση "άνδρας βαρά γυναίκες" με το "δεν υπάρχει άνδρας να μην έχει βαρέσει".
Το 20% των ανδρών να βαράει, σπάνια υπάρχει γυναίκα να μην έχει φάει τις ψιλές της. Εγώ όμως δεν λέω ότι δεν υπάρχει άνδρας να μην τις έχει φάει, λέω ότι το 100% των γυναικών έχει βαρέσει. Σας κατηγορώ όλες ως κακοποιητικές.