Πριν τον γάμο;

Όχι. Σε ρωτώ αν η ψυχολογική βία των γυναικών είναι ισότιμη με των ανδρών κι αν η σωματική βία των γυναικών...
Ούτε πριν ούτε μετά
Εμείς όταν λέγαμε πχ "με βάρεσε ο αδερφός μου " εννοουσαμε μου έδωσε μια. Αν έπεφτε ξύλο λέγαμε τις έφαγα. Ή με έδειρε. Τεσπα παρανόηση. Όντως είναι στενάχωρα πράγματα αυτά και πόσες γυναίκες (και άντρες) τα βιώνουν καθημερινά και δεν μιλάνε.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 22:32Στο χωριό μου, όταν λέμε ''με βάρεσε'', σημαίνει πως έφαγα ξύλο. Απλά πράγματα, κατανοητά. Τα υπόλοιπα, είναι ''παρηγοριά στον άρρωστο''.
Στενοχωριέμαι με τέτοιες συμπεριφορές, τι να πω..
Παίζαμε καράτε...Gewponos90 έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 22:57
Ναι.Όταν λες ξυλο;
Μήπως ξέχασες την αυτοάμυνα; Σόρρυ που δεν θα σου χαλάσω τις προκαταλήψεις και που δεν ανήκω στις περιπτώσεις των γυναικών που δεν έχουν χτυπήσει άντρα, άλλα έφηβη κλώτσησα δυνατά άντρα για να καταφέρω να ξεφύγω ενώ με είχε ήδη συρτή στο πάτωμα. Μάζεψα ό,τι δυνάμεις είχα για να καταφέρω να ξεφύγω και τα κατάφερα. Αν δεν το έκανα μπορεί και να μου χρέωναν το ότι δεν προσπάθησα και δεν αντέδρασα. Το αναφέρω γιατί λες πως η μόνη περίπτωση που δικαιολογείς την βία είναι σε σεξουαλικά παιχνίδια.Η μόνη περίπτωση που η βία εξαιρείται είναι αν μιλάμε για συνεταιρικές, σεξουαλικές φάσεις, όταν δυο ενήλικοι γουστάρουν παρομοίως με ό,τι γίνεται.
Αλλά ελάτε και πείτε μου ότι δεν έχετε βαρέσει άνδρα. Εγώ το λέω χύμα: δεν έχω βαρέσει ποτέ γυναίκα. Εσείς μπορείτε να το πείτε αυτό για άνδρες;
Εξαρτάται από τη γυναίκα και τον άνδρα, δηλαδή την προσωπικότητα και όχι το φύλο τους.Βλήμα έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 22:42Όχι. Σε ρωτώ αν η ψυχολογική βία των γυναικών είναι ισότιμη με των ανδρών κι αν η σωματική βία των γυναικών...
καλά, αυτό γάμα το.
Γενικά, αν πάρεις φάσεις που οι γυναίκες ασκούν την βία και αντιστρέψεις τα φύλα, με τις συνθήκες ακριβώς ίδιες, δεν θα σου είναι πιο εύκολο να χαρακτηρίσεις τον άνδρα ως "κακοποιητικό"; Δεν θα ήσουν διατεθειμένη να συγχωρήσεις στην γυναίκα περισσότερα πράγματα απ' ό,τι στον άνδρα;
μα, είναι τόσο κινηματογραφικό. σιγά την βία - ειδικά αν προέρχεται από γυναίκα. κάποιο σοβαρό και δίκαιο λόγο θα έχει.Βλήμα έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 21:21Εμμμ... όχι. Το "χαστουκάκι" μια χαρά βία είναι. Είναι βία από άνδρα προς γυναίκα, είναι βία κι από γυναίκα προς άνδρα.kongrosian έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 20:38ένα χαστουκάκι από γυναίκα δεν είναι βία. είναι επιβεβαίωση ότι νοιάζεται για σένα.
Μετά το ξύλο κάναμε και σεξ, συζούσαμε βασικά... να σου πω την αλήθεια είναι και η μοναδική που στεναχωρήθηκα που χωρίσαμε μετά από την γυναίκα μου που ήμουν παντρεμένος. Περνούσαμε ωραία. Αλλά συνέβησαν και κάτι άλλες καταστάσεις... ήθελε παιδί και γω εκείνη την εποχή δεν ήθελα, ήμουν φρεσκοχωρισμένος.Gewponos90 έγραψε: ↑23 Ιουν 2021, 23:00
Να κάνετε σεξ ούτε λόγος ε; Για αυτό είναι πρώην