Τυχαιότητα αγαπητέ. Μπορεί αυτός που το έχει ξεκλείδωτο να μην περάσει κλέφτης και αυτός που το έχει κλειδωμένο να περάσει και να του το σπάσει. Ο κλέφτης θα κλέψει. Γιατί ο κλέφτης κλέβει. Δεν κλεβεται το θυμα.
βουργαροι βιασαν γυναικα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: βουργαροι βιασαν γυναικα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναιkongrosian έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 20:52εμετός η συσχέτιση βιασμού με κλοπή.
δλδ αν έρθω και σε σαπίσω στο ξύλο, θα φταις εσύ που δεν ξέρεις αυτοάμυνα;
Δεν φταίει μόνο ο λύκος που τρώει το πρόβατο, φταίει και το πρόβατο που δεν είχε λάβει τα μέτρα του για να μην το φάει ο λύκος
- kongrosian
αν ο κλέφτης είναι φτωχός και έχει ανάγκη, και το θύμα κάνας τύπος που κυκλοφορεί με αμαξάρα και γυαλιά ακριβά, δεν φταίει ο κλέφτης.
Ωραία τότε πάμε πάλι. Δηλαδή τότε η γυναίκα 50χρονη γιατί βιάστηκε; ποια ήταν η απροσεξία της;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- kongrosian
ο τσοπάνης φταίει. τα πρόβατα είναι χαζά ντιπ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 20:55Ναιkongrosian έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 20:52εμετός η συσχέτιση βιασμού με κλοπή.
Δεν φταίει μόνο ο λύκος που τρώει το πρόβατο, φταίει και το πρόβατο που δεν είχε λάβει τα μέτρα του για να μην το φάει ο λύκος
Την πιθανότητα που πρέπει ψάξεις είναι η πιθανότητα να πέσεις πανω σε κλέφτη. Είτε κλειδωμένο το αυτοκίνητο, είτε ξεκλείδωτο. Αλλιώς θα ήθελα και από σένα μια απάντηση σε αυτόUppercut έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 20:56Δεν απαντάς. Έχουν τις ίδιες πιθανότητες ή όχι;
Η γυναίκα 50χρονη γιατί βιάστηκε; ποια ήταν η απροσεξία της;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φταίνε που είναι χαζα σαν πρόβαταkongrosian έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 20:57ο τσοπάνης φταίει. τα πρόβατα είναι χαζά ντιπ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 20:55Ναιkongrosian έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 20:52
εμετός η συσχέτιση βιασμού με κλοπή.
Όχι, μικρή. Τις μαλακίες αυτές αλλού. Εμένα δεν θα αποφεύγεις την ερώτηση μου και θα κάνεις άλλες. Ξαναρωτάω, έχουν τις ίδιες πιθανότητες ή όχι;Naida έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 20:58Την πιθανότητα που πρέπει ψάξεις είναι η πιθανότητα να πέσεις πανω σε κλέφτη. Είτε κλειδωμένο το αυτοκίνητο, είτε ξεκλείδωτο. Αλλιώς θα ήθελα και από σένα μια απάντηση σε αυτό
Η γυναίκα 50χρονη γιατί βιάστηκε; ποια ήταν η απροσεξία της;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 24 Ιουν 2021, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kongrosian
Uppercut έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 20:54
Αν πας στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού και φωνάζεις «Πανάθα ολέ» θα φταις, παρόλο που αυτοί που θα σε δείρουν είναι τραμπούκοι και δεν δικαιολογείται η πράξη τους. Αν μπορούσες να είχεςι αποφύγει το σάπισμα που αναφέρεις και το δέχτηκες λόγω και δική σου απροσεξίας φταις κι εσύ. Αλλιώς να μην προσέχουμε.
Τυχαιότητα αγαπητέ. Μπορεί αυτός που...

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κυκλοφορούσε χωρίς να προσέχει σε μέρος που υπήρχαν μετανάστες (ρατσιστικο επιχείρημα)kongrosian έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 21:00είχε αφήσει ξεκλείδωτο το τσίγκινο βρακί της.

Μα δεν είναι σωστή η ερώτηση σου. Δεν βγάζει νοημα γιατί μια γυναίκα ακόμα και το βρακι της καπέλο να φορέσει αν δεν βρεθεί μπροστά της βιαστής, δεν θα βιαστεί. Διαφωνείς;Uppercut έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 21:00Όχι, μικρή. Τις μαλακίες αυτές αλλού. Εμένα δεν θα αποφεύγεις την ερώτηση μου και θα κάνεις άλλες. Ξαναρωτάω, έχουν τις ίδιες πιθανότητες ή όχι;
Υγ είσαι πιο μικρός από μένα, κατα πολύ κιόλας

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάτσε περίμενε θα μας απαντήσουν.kongrosian έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 21:00είχε αφήσει ξεκλείδωτο το τσίγκινο βρακί της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είπα τίποτα για κανένα καπέλο. Πίσω στο ερώτημα μου, έχουν τις ίδιες πιθανότητες ή όχι;Naida έγραψε: ↑24 Ιουν 2021, 21:08Μα δεν είναι σωστή η ερώτηση σου. Δεν βγάζει νοημα γιατί μια γυναίκα ακόμα και το βρακι της καπέλο να φορέσει αν δεν βρεθεί μπροστά της βιαστής, δεν θα βιαστεί. Διαφωνείς;
Υγ είσαι πιο μικρός από μένα, κατα πολύ κιόλας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 1055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
02 Απρ 2025, 18:52
-
- 53 Απαντήσεις
- 1252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
28 Αύγ 2024, 23:26
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γυναίκα στο Βερολίνο
από jackie Daniels » 13 Φεβ 2025, 16:26 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
13 Φεβ 2025, 16:26
-