Αν είχε εντολές από την μητέρα της που είναι υπεύθυνη για αυτήν, ναι, τύπε.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 00:01Της επιτρέπει όμως, τυπε, η ισχύς της να λέγει τέτοια πράγματα;
ΓΎΡΙΣΕ Ή ΔΏΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΣΤΉΝ ΜΗΤΈΡΑ ΤΗΣ ..
Re: ΓΎΡΙΣΕ Ή ΔΏΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΣΤΉΝ ΜΗΤΈΡΑ ΤΗΣ ..
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Πες στο οργισμένο νιάτο να τα αφήσει αυτά τα επαναστατοκοθμονιστικά γιατί κι άλλες σαν κι αυτήν τα έλεγαν κάποτε και τελικά κατέληξαν κι αυτές με χαμένη αξιοπρέπεια και μάλιστα με πολύ χειρότερο σύζυγο.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
καπου την ακουσε αυτη την παπαρια και την ξεφουρνισε για να κανει εντυπωση ... ειναι στην εισαγωγη στην εφηβεια και εχεις να χορτασεις ανοησιες και ανασφαλειες ... παντως κρατα ηπια σταση και μην ξαναπεις τιποτε για την οικονομικη εξαρτηση που εχουνε απο εσενα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ναι ΟΚ. Κονόμησες τώραkongrosian έγραψε: ↑25 Ιουν 2021, 23:15δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την γυναίκα σου,
αλλά στα παιδιά σε τέτοια ηλικία δεν τρολλάρουν, δεν λένε αρλούμπες. τα παίρνουν σοβαρά.
έχε το υπόψη σου αυτό για την από εδώ και πέρα στάση σου.

Έχω αρχίσει να νιώθω πολύ άβολα με τα posts του ΑΙΝΕΙΑΝ πλέον.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
μεγαλη καταντια να προσπαθεις να κανεις κουμαντο την οικογενεια σου με τα λεφτα. ακομη χειροτερο απο το να γαμας με λεφτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
φυσικα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 00:01Της επιτρέπει όμως, τυπε, η ισχύς της να λέγει τέτοια πράγματα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Καλά, δεν είναι απίθανο τώρα που γερνάει ο Αινείαν να λέει κάποιες φορουμικές παπαριές του και εκτός φόρουμ για να αλιεύσει αντιδράσεις.
Ένα "εγώ σας ταΐζω, από εμένα ζείτε, το πορτοφόλι είναι δικό μου" να άκουσε μία-δύο-τρεις φορές η κοπέλα σε ενδοσυζυγικές συζητήσεις, δεν είναι χαζή, θα κατάλαβε.
Ένα "εγώ σας ταΐζω, από εμένα ζείτε, το πορτοφόλι είναι δικό μου" να άκουσε μία-δύο-τρεις φορές η κοπέλα σε ενδοσυζυγικές συζητήσεις, δεν είναι χαζή, θα κατάλαβε.

Η πλάκα είναι ότι αυτή η εισαγωγή στην εφηβεία κρατάει μέχρι τα 30 περίπου, σε κάποιες περιπτώσεις.
Ο όρος "ημιανήλικα" απεδείχθη σοφός χαρακτηρισμός.
Για αγοράκια και κοριτσάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή αυτά που γράφει ο ΑΙΝΕΙΑΝ στο πχώρουμ είναι σκέψεις σοβαρού ενήλικου. Οπότε το κοριτσάκι που είπε αυτή την κουβέντα χωρίς να ξέρουμε τι διάλογοι προηγήθηκαν λέει εφηβικές ανοησίες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 10:57
Η πλάκα είναι ότι αυτή η εισαγωγή στην εφηβεία κρατάει μέχρι τα 30 περίπου, σε κάποιες περιπτώσεις.
Ο όρος "ημιανήλικα" απεδείχθη σοφός χαρακτηρισμός.
Για αγοράκια και κοριτσάκια.
- Dwarven Blacksmith
- EKPLIKTIKOS
True

Ειδικά από τύπους που δίνουν με το σταγονόμετρο κ φοβούνται ότι όλοι θενε να τους φάνε τα λεφτά (ποια λεφτά κιόλας, λεφτά που δεν έχουν καν)
- Rocco Siffredi
Πες της ότι είναι ο καρπός αυτού του μεγάλου έρωτα που οδήγησε σε αυτόν τον γάμο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΥΡΙΣΕ Ο NEON IMPOSTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!????
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 15 Φεβ 2025, 07:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kapsoflantzas
15 Φεβ 2025, 13:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Πατούλης στο σπίτι του παιδοβιαστή Μίχου (που βίαζε και εξέδιδε τη δωδεκάχρονη)
από Kauldron » 01 Νοέμ 2023, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
08 Νοέμ 2023, 17:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κορη του Μπαλαουρα υποψηφια του Συριζα στην Αθήνα
από southern » 02 Αύγ 2023, 09:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 74 Απαντήσεις
- 2896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
08 Μαρ 2025, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος μετά από πυροβολισμούς
από Parrot » 11 Απρ 2024, 00:01 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
11 Απρ 2024, 09:43
-