ΣΟΚ : την βίαζαν 3 μερες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: ΣΟΚ : την βίαζαν 3 μερες
Εσυ και ο Dr. House...
Εγω παλι ειμαι πιο παραδοσιακος σε αυτα τα θεματα. Θα προτιμησω κατι πιο χειροπιαστο απο το ενστικτο μου.
Εγω παλι ειμαι πιο παραδοσιακος σε αυτα τα θεματα. Θα προτιμησω κατι πιο χειροπιαστο απο το ενστικτο μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ναι μωρέ ξεχνιέμαι και νομίζω ανοίγεις το νήμα όντως για τον βιασμό του θυματος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου για την Φυσιογνωμικη αλλά για μένα είναι αληθινότατη όσο και η Χημεία. Εννοείται ότι θα κρίνουμε έναν άνθρωπο από τη φάτσα του για οποιαδήποτε αλληλεπιδραση πρόκειται να έχουμε μαζί του.George_V έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 21:37Κοιτα αν δεν σε ενοχλει να πολιορκει την 14χρονη κορη σου και ενδεχομενως να την πηδαει κιολας ενας 28χρονος πιλοτος με γεια σου και χαρα σου. Ελευθερια εχουμε.Prepon έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 21:33Για 38χρονο Κερκυραίο δεν ξέρω, αλλά δεν σε αμφισβητώ.George_V έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 21:26Mπορει να μην κανει παρεα η κορη σου με τον συγκεκριμένο αλλα μπορει να κανει με πιλοτους ή κανα ψηλο ξανθο 38χρονο Κερκυραιο απο αλλο παρομοιο νημα.
Νομιζω πως θα ηταν καλυτερη συντροφια. Τι λες?SpoilerShowΚαι για να μην κατηγορηθω δεν υπερασπιζομαι ουτε τους Αλβανους ουτε τους Ελληνες. Απλα καταδεικνυω το ατοπο του ΟΡ σχετικα με το ποιον μπορει να κανει παρεα η κορη του/μου/μας. Ο βιασμος ειναι ειδεχθες εγκλημα και οποιος το διαπράττει πρεπει να σαπιζει στη φυλακη ειτε ειναι Ελληνας ειτε αλλοδαπος ειτε ζητιάνος ειτε βιομήχανος.
Αφου δεν ξερουμε ποιος ειναι ποιος και τι κρυβει μεσα του. Κρινουμε απο το εξωφυλλο σε συζητηση καφενειου. Μπορει ο σκουπιδιάρης να ειναι πολυ πιο ευγενης και ακακος απο οτι ενας αστυνομικος ας πουμε.
Ο πιλότος , πανθομολογουμενως εμφανισακα δε σε προϊδεάζε. Άσε που δεν ήταν καν βιαστής, αλλα εγκλήματα έκανε.
Το Αλβανακι της φωτό , με τη λιγδα , δε χρειάζεται να μπεις καν στον κόπο να το γνωρίσεις ως άνθρωπο. Η εικόνα δε μιλάει απλά,φωνάζει.
Εσύ φυσικά μπορείς να δείχνεις τη φωτό του συγκεκριμένου στη κόρη σου και να της λες : να , ένα τέτοιο παιδί θέλω να συναναστρέφεσαι.
Ελευθερία δεν έχουμε; Ε , μεγάλωσε τα παιδία σου όπως νομίζεις και επέτρεψε μου να μεγαλώσω και εγώ τα δικά μου όπως πιστεύω εγώ θα είναι καλύτερα για αυτα
Αλλα νομικα ειναι αδικημα. Αρα ειναι και "τεχνικα" βιαστης.
Οσο για μενα αν κανω κορη δεν θα κρινω τη σχέση της απο τη φάτσα του αγοριου της αλλα απο τις πληροφοριες που θα παρω για το ποιον του. Καταλαβες ποια ειναι η διαφορα?
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δε διαφωνω αλλα επειδη με την φυσιογνωμικη εχεις μεγαλυτερο κινδυνο να κανεις λάθος η να πεσεις εξω στην προβλεψη σου εγω προσωπικα προτιμω πιο χειροπιαστες πληροφοριες για το ποιον του συνομιλητη μου απο το αν ειναι λουσμένος η εχει μεγάλη μυτη η ειναι αλλοιθωρος.Πτολεμαίος έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 22:18Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου για την Φυσιογνωμικη αλλά για μένα είναι αληθινότατη όσο και η Χημεία. Εννοείται ότι θα κρίνουμε έναν άνθρωπο από τη φάτσα του για οποιαδήποτε αλληλεπιδραση πρόκειται να έχουμε μαζί του.George_V έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 21:37Κοιτα αν δεν σε ενοχλει να πολιορκει την 14χρονη κορη σου και ενδεχομενως να την πηδαει κιολας ενας 28χρονος πιλοτος με γεια σου και χαρα σου. Ελευθερια εχουμε.Prepon έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 21:33
Για 38χρονο Κερκυραίο δεν ξέρω, αλλά δεν σε αμφισβητώ.
Ο πιλότος , πανθομολογουμενως εμφανισακα δε σε προϊδεάζε. Άσε που δεν ήταν καν βιαστής, αλλα εγκλήματα έκανε.
Το Αλβανακι της φωτό , με τη λιγδα , δε χρειάζεται να μπεις καν στον κόπο να το γνωρίσεις ως άνθρωπο. Η εικόνα δε μιλάει απλά,φωνάζει.
Εσύ φυσικά μπορείς να δείχνεις τη φωτό του συγκεκριμένου στη κόρη σου και να της λες : να , ένα τέτοιο παιδί θέλω να συναναστρέφεσαι.
Ελευθερία δεν έχουμε; Ε , μεγάλωσε τα παιδία σου όπως νομίζεις και επέτρεψε μου να μεγαλώσω και εγώ τα δικά μου όπως πιστεύω εγώ θα είναι καλύτερα για αυτα
Οσο για μενα αν κανω κορη δεν θα κρινω τη σχέση της απο τη φάτσα του αγοριου της αλλα απο τις πληροφοριες που θα παρω για το ποιον του. Καταλαβες ποια ειναι η διαφορα?
Δλδ αν καποιος εβλεπε τον Χαουαρντ Χιουζ στο δρομο π.χ. με τη φυσιογνωμικη μπορει να του εριχνε και καμια κλωτσια.
Δεν κρινω ποτε ενα βιβλιο απο το εξωφυλλο. Θα διαβασω την περιληψη, ισως κανα δυο σελιδες και φυσικα τις κριτικες αλλων.
Καλυτερο απο το να παω με το ενστικτο της πρωτης ματιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 26 Ιουν 2021, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μα γιατί;Πτολεμαίος έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 22:18Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου για την Φυσιογνωμικη αλλά για μένα είναι αληθινότατη όσο και η Χημεία. Εννοείται ότι θα κρίνουμε έναν άνθρωπο από τη φάτσα του για οποιαδήποτε αλληλεπιδραση πρόκειται να έχουμε μαζί του.George_V έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 21:37Κοιτα αν δεν σε ενοχλει να πολιορκει την 14χρονη κορη σου και ενδεχομενως να την πηδαει κιολας ενας 28χρονος πιλοτος με γεια σου και χαρα σου. Ελευθερια εχουμε.Prepon έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 21:33
Για 38χρονο Κερκυραίο δεν ξέρω, αλλά δεν σε αμφισβητώ.
Αφού έρευνες έχουν δείξει πως 1/158.654 φορές μπορεί να πέσεις έξω.
Πάντως εγώ δε μιλάω για φυσιογνωμικη με την έννοια έχει μεγάλη μύτη ή φαρδυ μέτωπο αλλά για κοινή λογική και συμπεράσματα που μπορεί να εξάγεις από την καταγ....εεεε από το εν γένει παρουσιαστικό καποιου
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Sid Vicious
Εννοειται πως αρχικα κρινουμε ανθρωπους απο τις φατσες τους, ειναι η πρωτη εντυπωση και πληροφορια.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τι χάπι είναι αυτό;
Το πουλάν στα φαρμακεία ή είναι κάτι σα το έξταση; που φτιάχνεται σε παράνομα εργαστήρια

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Δεν νομίζω ότι πουλιέται στα φαρμακεία. Προφανώς παράνομο αλλά σε παρόμοιες ειδήσεις ακούγεται συχνά.
Edit. Μάλλον κάνω λάθος. Εδώ λέει άλλα:
Το συνηθέστερο ναρκωτικό του βιασμού, το «ρούφι» ή «ύπνος» ή «βούλπε» είναι ένα ισχυρότατο ηρεμιστικό, που χορηγείται για βραχύ χρονικό διάστημα στη θεραπεία της έντονης αϋπνίας. Κυκλοφορεί στην αγορά με την ονομασία Hipnosedon ή Vulpegal και – επίσημα τουλάχιστον - χορηγείται μόνο με συνταγή γιατρού.
Η επιστημονική του ονομασία είναι φθοριονιτραζεπάμη. Πέραν της χρήσης της στην αϋπνία, η φθοριονιτραζεπάμη αποτελεί συχνό αντικείμενο κατάχρησης και εξάρτησης, συχνά σε συνδυασμό με ηρωίνη (για να μειώσει τα σταρητικά), κοκαΐνη ή κρακ (και στις δύο περιπτώσεις για να περιορίσει το ανεξέλεγκτο «ανέβασμα», γι’ αυτό άλλωστε συχνά αποκαλείται και «αλεξίπτωτο»).
Το ισχυρό αυτό κατασταλτικό, όπως ισχύει άλλωστε και με όλα τα ηρεμιστικά, γίνεται ακόμα ισχυρότερο αν συνδυαστεί με αλκοόλ (ένα άλλο ισχυρό κατασταλτικό του κεντρικού νευρικού μας συστήματος) – τόσο ισχυρό που εκμηδενίζει την αντίσταση, αλλά και τη μνήμη μας. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος καθώς μπορεί να προκαλέσει καταστολή της αναπνοής, ιδίως αν κάποιος έχει ήδη αναπνευστικά προβλήματα.
Η δράση του φαρμάκου ξεκινά 15-30 λεπτά μετά τη λήψη του. Η αίσθηση που αποκομίζει κανείς από τη χρήση του φαρμάκου είναι μια κατάσταση σαν μέθη, χωρίς hangover την επόμενη ημέρα, που ακολουθείται από μια έντονη υπνηλία. Για έναν τρίτο παρατηρητή, αυτός που έχει πάρει φθοριονιτραζεπάμη μοιάζει πιωμένος, τα μάτια του είναι κόκκινα, και συχνά τραυλίζει σαν μεθυσμένος.
Κάποιες φορές παρατηρείται μια περίεργη άρση των αναστολών: το θύμα συμπεριφέρεται λίγο «έξαλλα», χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχει κανέναν συνειδητό έλεγχο της συμπεριφοράς του. Επίσης, πολύ συχνά δεν είναι δυνατό να θυμηθούμε τίποτε από όσα μας συνέβησαν όσο βρισκόμασταν υπό την επίδραση του φαρμάκου (προδρομική αμνησία). Όταν πια περάσει η επίδραση του φαρμάκου, περίπου 8 ώρες μετά τη λήψη του, η μνήμη μας επανέρχεται στη φυσιολογική της ικανότητα να καταγράφει γεγονότα.
https://www.tanea.gr/2019/02/26/greece/ ... -prokalei/
Ααα.. για υπνοσεντόν και βουλμπεγκαλ πρόκειται...ST48410 έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 22:48Δεν νομίζω ότι πουλιέται στα φαρμακεία. Προφανώς παράνομο αλλά σε παρόμοιες ειδήσεις ακούγεται συχνά.
Edit. Μάλλον κάνω λάθος. Εδώ λέει άλλα:
Το συνηθέστερο ναρκωτικό του βιασμού, το «ρούφι» ή «ύπνος» ή «βούλπε» είναι ένα ισχυρότατο ηρεμιστικό, που χορηγείται για βραχύ χρονικό διάστημα στη θεραπεία της έντονης αϋπνίας. Κυκλοφορεί στην αγορά με την ονομασία Hipnosedon ή Vulpegal και – επίσημα τουλάχιστον - χορηγείται μόνο με συνταγή γιατρού.
Η επιστημονική του ονομασία είναι φθοριονιτραζεπάμη. Πέραν της χρήσης της στην αϋπνία, η φθοριονιτραζεπάμη αποτελεί συχνό αντικείμενο κατάχρησης και εξάρτησης, συχνά σε συνδυασμό με ηρωίνη (για να μειώσει τα σταρητικά), κοκαΐνη ή κρακ (και στις δύο περιπτώσεις για να περιορίσει το ανεξέλεγκτο «ανέβασμα», γι’ αυτό άλλωστε συχνά αποκαλείται και «αλεξίπτωτο»).
Το ισχυρό αυτό κατασταλτικό, όπως ισχύει άλλωστε και με όλα τα ηρεμιστικά, γίνεται ακόμα ισχυρότερο αν συνδυαστεί με αλκοόλ (ένα άλλο ισχυρό κατασταλτικό του κεντρικού νευρικού μας συστήματος) – τόσο ισχυρό που εκμηδενίζει την αντίσταση, αλλά και τη μνήμη μας. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος καθώς μπορεί να προκαλέσει καταστολή της αναπνοής, ιδίως αν κάποιος έχει ήδη αναπνευστικά προβλήματα.
Η δράση του φαρμάκου ξεκινά 15-30 λεπτά μετά τη λήψη του. Η αίσθηση που αποκομίζει κανείς από τη χρήση του φαρμάκου είναι μια κατάσταση σαν μέθη, χωρίς hangover την επόμενη ημέρα, που ακολουθείται από μια έντονη υπνηλία. Για έναν τρίτο παρατηρητή, αυτός που έχει πάρει φθοριονιτραζεπάμη μοιάζει πιωμένος, τα μάτια του είναι κόκκινα, και συχνά τραυλίζει σαν μεθυσμένος.
Κάποιες φορές παρατηρείται μια περίεργη άρση των αναστολών: το θύμα συμπεριφέρεται λίγο «έξαλλα», χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχει κανέναν συνειδητό έλεγχο της συμπεριφοράς του. Επίσης, πολύ συχνά δεν είναι δυνατό να θυμηθούμε τίποτε από όσα μας συνέβησαν όσο βρισκόμασταν υπό την επίδραση του φαρμάκου (προδρομική αμνησία). Όταν πια περάσει η επίδραση του φαρμάκου, περίπου 8 ώρες μετά τη λήψη του, η μνήμη μας επανέρχεται στη φυσιολογική της ικανότητα να καταγράφει γεγονότα.
https://www.tanea.gr/2019/02/26/greece/ ... -prokalei/
Ε, αν ο άλλος έχει συνταγή γιατρού (που προφανώς θα έχει επειδή μόνο έτσι μπορεί να τα προμηθευτεί) τότε δεν πρόκειται να του κάνουν τίποτα και να τον πιάσουν μ' αυτά.
Η λύση είναι είτε οι φαρμακευτικές εταιρίες να τα τροποποιήσουν στη δραστική ουσία ή να καταργηθούν παντελώς ως επικίνδυνα φάρμακα.
Αυτά τα φάρμακα πωλούνται ανελλιπώς στα φαρμακεία περίπου από το 1980 απ' ότι γνωρίζω... επίσης είναι υπεύθυνα για το μεγαλύτερο μέρος τής εγκληματικότητας σε νεαρές ηλικίες

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Το παράξενο στην υπόθεση είναι οι τρεις μέρες και μάλιστα το κέντρο τής Αθήνας.
Το άρθρο το μόνο που διευκρινίζει είναι ότι της έριξαν στο ποτό κάποιο χάπι. Ούτε ότι ήταν δεμένη ή φιμωμένη ούτε τίποτα.
Εδώ γεννούνται κάποια ερωτήματα
Καλά, τρεις μέρες κρατάει η επίδραση αυτού τού χαπιού; και δεν κοιμόντουσαν αυτά τα παλουκάρια να βρει ευκαιρία να φύγει ή έστω να βγει στο παράθυρο να ζητήσει βοήθεια;
Όταν την έβγαλαν στον δρόμο για να την παρατήσουν στο λιμάνι, μουγκή ήταν και δεν ζήτησε βοήθεια τότε;

Παράξενη υπόθεση
.,
Χλωμό το βλέπω να έχει ο πιτσιρικάς τέτοια συνταγή. Και τέλος πάντων δεν έχει απολύτως κανένα λόγο να πάει στο bar με το φάρμακο μαζί. Αφού υποτίθεται ότι θα το πάρει λίγο πριν κοιμηθεί. Επίσης μια εξέταση αίματος ίσως να ανιχνεύει αν έχει κάνει ο ίδιος χρήση του φαρμάκου που υποτίθεται ότι είναι για αυτόν.
Ας δούμε τι θα γίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά ίσως υπάρχει και κάποιο κενό νόμου που πρέπει να κλείσει γιατί ακούγεται συχνά αυτή η πρακτική.
και μένα με παραξενεύουν αυτά που λες αλλά δεν αποκλείεται να της ξαναέδωσαν και κάτι άλλο μετά όσο την είχαν στο σπίτι. Αφού τους έπιασαν θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη. Το θέμα είναι να κοπεί αυτή η μόδα.O I έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 23:21Το παράξενο στην υπόθεση είναι οι τρεις μέρες και μάλιστα το κέντρο τής Αθήνας.
Το άρθρο το μόνο που διευκρινίζει είναι ότι της έριξαν στο ποτό κάποιο χάπι. Ούτε ότι ήταν δεμένη ή φιμωμένη ούτε τίποτα.
Καλά, τρεις μέρες κρατάει η επίδραση αυτού τού χαπιού; και δεν κοιμόντουσαν αυτά τα παλουκάρια να βρει ευκαιρία να φύγει ή έστω να βγει στο παράθυρο να ζητήσει βοήθεια;
Όταν την έβγαλαν στον δρόμο για να την παρατήσουν στο λιμάνι, μουγκή ήταν και δεν ζήτησε βοήθεια τότε;
Παράξενη υπόθεση
.,
Ναι έχεις δίκιο, πολύ παράξενη υπόθεση . Πέρασε τρεις μέρες οργίων και μετά πήγε τους κατήγγειλε, τα είπε όλα όπως τα σκαρφίστηκε, πως της το έκαναν, πέρασε από ιατροδικαστη να εξετάσει τα γεννητικά της όργανα για σημάδια βιασμού, θα τα πάει και στο δικαστήριο να τα πει πάλι άλλη μια και μπροστά σε δικηγόρους. Μάλλον επειδή δεν την πήραν μαζί τους στην Μύκονο τα σκαρφίστηκε όλα.O I έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 23:21Το παράξενο στην υπόθεση είναι οι τρεις μέρες και μάλιστα το κέντρο τής Αθήνας.
Όταν την βάλαν στον δρόμο για να την παρατήσουν στο λιμάνι, μουγκή ήταν και δεν ζήτησε βοήθεια τότε;
Παράξενη υπόθεση
.,
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ST48410 έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 23:25και μένα με παραξενεύουν αυτά που λες αλλά δεν αποκλείεται να της ξαναέδωσαν και κάτι άλλο μετά όσο την είχαν στο σπίτι. Αφού τους έπιασαν θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη. Το θέμα είναι να κοπεί αυτή η μόδα.O I έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 23:21Το παράξενο στην υπόθεση είναι οι τρεις μέρες και μάλιστα το κέντρο τής Αθήνας.
Παράξενη υπόθεση
.,

.,
Εχεις δίκιο - η πιο πιθανή εξήγηση.Naida έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 23:27Ναι έχεις δίκιο, πολύ παράξενη υπόθεση . Πέρασε τρεις μέρες οργίων και μετά πήγε τους κατήγγειλε, τα είπε όλα όπως τα σκαρφίστηκε, πως της το έκαναν, πέρασε από ιατροδικαστη να εξετάσει τα γεννητικά της όργανα για σημάδια βιασμού, θα τα πάει και στο δικαστήριο να τα πει πάλι άλλη μια και μπροστά σε δικηγόρους. Μάλλον επειδή δεν την πήραν μαζί τους στην Μύκονο τα σκαρφίστηκε όλα.O I έγραψε: ↑26 Ιουν 2021, 23:21Το παράξενο στην υπόθεση είναι οι τρεις μέρες και μάλιστα το κέντρο τής Αθήνας.
Όταν την βάλαν στον δρόμο για να την παρατήσουν στο λιμάνι, μουγκή ήταν και δεν ζήτησε βοήθεια τότε;
Παράξενη υπόθεση
.,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 100 χρονια φυλακη σε λουγκρες που βιαζαν τα υιοθετημενα παιδια τους
από Vardos » 02 Μάιος 2025, 23:38 » σε Κοινωνικά θέματα - 18 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
04 Μάιος 2025, 15:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το μηνιάτικο φτάνει για 19 μέρες
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Ιαν 2024, 02:03 » σε Οικονομία - 56 Απαντήσεις
- 1783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Απρ 2024, 07:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαύρες μέρες της Ελλάδας από την ΝΔ.
από Niki » 15 Αύγ 2024, 20:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 304 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
04 Σεπ 2024, 10:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλείνει το μετρό λολ θεσσαλονίκης για 40 μέρες!!!
από Ληστοσυμμορίτης » 31 Μαρ 2025, 21:17 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 28 Απαντήσεις
- 1001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
01 Απρ 2025, 15:49
-