38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 12:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:21
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:14
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:05

Δε βρίσκω ούτε έναν λόγο να με πάει στο σπίτι μου, κάποιος που δεν ξέρω εγώ, ειδικώς αργά το βράδυ. Ακριβώς επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες που πιθανόν να το εκλάβουν ως συναίνεση για περαιτέρω ασμπέτε.
Σου είχα περιγράψει συγκεκριμένο σκηνικό με άτομο από την παρέα που χωρίς την συναίνεση της κοπελας προχώρα σε σεξουαλική πράξη μαζί της. Και μου είχες πει συγκεκριμένα "ο γνωστός μαλακας που όλου ξέρουμε έναν" κάπως έτσι. Το θυμάσαι;
Δεν θυμάμαι το σκηνικό. Οπότε κάνε παράθεση του λινκ ή γράψε με περισσότερες λεπτομέρειες τη φάση.
Θα το ψάξω και θα στο παραθέσω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 12:24

stavmanr έγραψε:
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:17
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μα είναι μαλάκας. Ειδικώς και γενικώς.
Ναι κορίτσι μου, ο τύπος που θα προχωρήσει χωρίς συναινεση είναι απλά ο μαλακας. Οχι βιαστής. Ο μαλακας της παρέας.
Σε λίγο θα γίνει χαζούλης, αφελής, παρορμητικός κλπ.
Να μου το θυμηθείς.
Α ναι έχει αναφέρει κατά κάποιο τρόπο ότι εάν ξυπνήσεις τις ορμές του άντρα δεν μπορεί να σταματήσει μετά αν του πείς όχι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Ιουν 2021, 12:25

stavmanr έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:20
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:18
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:16

εντάξει νάιδα, δεν φταίει αυτή που πιστεύει ότι ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο με ροζ συνεφάκια και αγγελούδια να πετάνε στον ουρανό, που να φανταστεί άλλωστε ότι 5 μαντράχαλοι που μόλις γνώρισε και τη κάλεσαν σπίτι πιθανό να θέλουν να τη βιάσουν, δεν ξανακούστηκε
κι επαναλάμβάνω: αξίζει να βιαστεί; σίγουρα όχι. μπορούσε να το προβλέψει και να το αποφύγει; σίγουρα ναι.
Η καθαρίστρια; πίστευε και αυτη στο ότι.... Για πες.
Σύμφωνα με την Πασιφάη θα έπρεπε να έχει ζητήσει ψυχιατρικές γνωματεύσεις επί των ενοίκων της πολυκατοικίας πριν πάει να την καθαρίσει; Πώς πηγαίνεις έτσι κυρά μου, στα τυφλά να εργαστείς; Ανευθυνότητα!
Θα σου ζητήσω ευγενικά να το διαγράψεις και να μην βάζεις στο στόμα μου ή να υποθέτεις κάτι που δεν είπα. Αλλιώς θα πατήσω αναφορά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 28 Ιουν 2021, 12:26

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 11:07
Ναύτης έγραψε:
28 Ιουν 2021, 10:52
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 10:43

Ότι φταίω που με βίασε γιατί μπήκα στο αυτοκίνητο και πήγα για ποτό με έναν άγνωστο.
Αν μπεις στο αυτοκίνητο ενός φίλου σου και σε βιάσει τι θα πεις;
Όχι, δεν έχεις ποτέ και σε καμιά περίπτωση την παραμικρή ευθύνη για τον βιασμό σου.
Ωστόσο, είναι εντελώς ανεύθυνη συμπεριφορά να μπαίνεις οικειοθελώς στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου που σε ψάρεψε ένα βράδυ στον δρόμο, πόσω μάλλον να δεχτείς να πας και στο σπίτι του.
Για την "περίπτωση" του φίλου σου, έχεις ομολογουμένως κακή κρίση στην επιλογή φίλων.
Ετσι :lol:
Ε πώς, αλλιώς;
Κοίταξε, αν μπεις στο αυτοκίνητό του καλύτερού σου φίλου για να σε γυρίσει σπίτι, ενώ είναι εμφανώς μεθυσμένος, κι αυτός ρίξει το αυτοκίνητο σ' ένα γκρεμίδι και σκοτωθείτε, δεν φταις εσύ που εκείνος μέθυσε, ούτε που οδηγούσε μεθυσμένος, ούτε που έπεσε το αυτοκίνητο στον γκρεμό και σκοτώθηκες, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ όμως ήταν εντελώς ανεύθυνη συμπεριφορά εκ μέρους σου να μπεις εξ' αρχής στο αυτοκίνητο ενός οδηγού που εν γνώσει σου ήταν ντίρλα.
Με την ίδια λογική, οι γονείς λέμε στα παιδάκια να μην πιάνουν την κουβέντα με αγνώστους στο δρόμο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, και καλό είναι αυτά που λένε οι γονείς στα παιδάκια να τα θυμούνται τα κορίτσια όταν μεγαλώσουν και να μην μπαίνουν νυχτιάτικα σε αυτοκίνητα αγνώστων που τις ψαρεύουν στο δρόμο, ούτε να πηγαίνουν στα σπίτια των αγνώστων αυτών.
Με άλλα λόγια δεν βλάπτει να λειτουργούμε και να συμπεριφερόμαστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έτσι ώστε να προφυλάξουμε, όσο γίνεται, τούς εαυτούς μας από τον κάθε αλητάμπουρα και το κάθε αρπακτικό που κυκλοφορεί εκεί έξω.
Α ναι.
Η εν λόγω καθαρίστρια δεν φταίει πουθενά και σε τίποτα, το γράφω γιατί μάλλον χρειάζεται να το σημειώνουμε σε κάθε ποστ, μη τυχόν και φανεί ότι δικαιολογούμε τους βιασμούς.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 28 Ιουν 2021, 12:27

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:

Σου είχα περιγράψει συγκεκριμένο σκηνικό με άτομο από την παρέα που χωρίς την συναίνεση της κοπελας προχώρα σε σεξουαλική πράξη μαζί της. Και μου είχες πει συγκεκριμένα "ο γνωστός μαλακας που όλου ξέρουμε έναν" κάπως έτσι. Το θυμάσαι;
Δεν θυμάμαι το σκηνικό. Οπότε κάνε παράθεση του λινκ ή γράψε με περισσότερες λεπτομέρειες τη φάση.
Κι αν δεν το βρεις;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Ιουν 2021, 12:27

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:17
ΓΑΛΗ έγραψε:
stavmanr έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:08

:o
Μα είναι μαλάκας. Ειδικώς και γενικώς.
Ναι κορίτσι μου, ο τύπος που θα προχωρήσει χωρίς συναινεση είναι απλά ο μαλακας. Οχι βιαστής. Ο μαλακας της παρέας.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει παρέα που θα υποστηρίξει έναν βιαστή. Πέρα από τις ποινικές υπάρχουν και κοινωνικές επιπτώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 28 Ιουν 2021, 12:28

Naida έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 09:40

Καταλαβαίνεις οτι με αυτή τη φράση σου είναι σαν λες ότι η 30χρονη γαιδαρα τα ήθελε και τα έπαθε; και είναι κάτι που το έχεις ξαναπεί. Ότι το θυμα πήγαινε γυρεύοντας. Και ξαναεχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση. Ξανά και ξανά. Και δεν καταλαβαινεις ότι στην ουσία με αυτό που κάνεις ρίχνεις ευθύνη στο θύμα. Εσύ κατά το δοκούν βγάζεις ποιο θυμα έχει ευθύνη και ποιο όχι. Εγω από την άλλη δεν ρίχνω ευθύνη στο θύμα. Ψάχνω όμως με τη δική σου λογική σε κάθε θυμα την ευθύνη. Αυτό δεν κάνεις και εσύ; Γιατί διαμαρτυρεσαι;
εντάξει νάιδα, δεν φταίει αυτή που πιστεύει ότι ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο με ροζ συνεφάκια και αγγελούδια να πετάνε στον ουρανό, που να φανταστεί άλλωστε ότι 5 μαντράχαλοι που μόλις γνώρισε και τη κάλεσαν σπίτι πιθανό να θέλουν να τη βιάσουν, δεν ξανακούστηκε
κι επαναλάμβάνω: αξίζει να βιαστεί; σίγουρα όχι. μπορούσε να το προβλέψει και να το αποφύγει; σίγουρα ναι.
γιατί τα συγχέεις; μιλάμε για μια υποθετική 30χρονη που ακολούθησε 5 αγνώστους στο σπίτι τους
η καθαρίστρια σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με αυτό, δεν έκανε καμία λάθος επιλογή, ήταν κάτι πέρα από τις επιλογές της
στην υποθετική όμως περίπτωση της 30αρας ο βιασμός θα μπορούσε να αποφευχθεί αν δεν έκανε τη λάθος επιλογή
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 12:29

Ναύτης έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:26
Naida έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
28 Ιουν 2021, 10:52

Όχι, δεν έχεις ποτέ και σε καμιά περίπτωση την παραμικρή ευθύνη για τον βιασμό σου.
Ωστόσο, είναι εντελώς ανεύθυνη συμπεριφορά να μπαίνεις οικειοθελώς στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου που σε ψάρεψε ένα βράδυ στον δρόμο, πόσω μάλλον να δεχτείς να πας και στο σπίτι του.
Για την "περίπτωση" του φίλου σου, έχεις ομολογουμένως κακή κρίση στην επιλογή φίλων.
Ε πώς, αλλιώς;
Κοίταξε, αν μπεις στο αυτοκίνητό του καλύτερού σου φίλου για να σε γυρίσει σπίτι, ενώ είναι εμφανώς μεθυσμένος, κι αυτός ρίξει το αυτοκίνητο σ' ένα γκρεμίδι και σκοτωθείτε, δεν φταις εσύ που εκείνος μέθυσε, ούτε που οδηγούσε μεθυσμένος, ούτε που έπεσε το αυτοκίνητο στον γκρεμό και σκοτώθηκες, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ όμως ήταν εντελώς ανεύθυνη συμπεριφορά εκ μέρους σου να μπεις εξ' αρχής στο αυτοκίνητο ενός οδηγού που εν γνώσει σου ήταν ντίρλα.
Με την ίδια λογική, οι γονείς λέμε στα παιδάκια να μην πιάνουν την κουβέντα με αγνώστους στο δρόμο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, και καλό είναι αυτά που λένε οι γονείς στα παιδάκια να τα θυμούνται τα κορίτσια όταν μεγαλώσουν και να μην μπαίνουν νυχτιάτικα σε αυτοκίνητα αγνώστων που τις ψαρεύουν στο δρόμο, ούτε να πηγαίνουν στα σπίτια των αγνώστων αυτών.
Με άλλα λόγια δεν βλάπτει να λειτουργούμε και να συμπεριφερόμαστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έτσι ώστε να προφυλάξουμε, όσο γίνεται, τούς εαυτούς μας από τον κάθε αλητάμπουρα και το κάθε αρπακτικό που κυκλοφορεί εκεί έξω.
Α ναι.
Η εν λόγω καθαρίστρια δεν φταίει πουθενά και σε τίποτα, το γράφω γιατί μάλλον χρειάζεται να το σημειώνουμε σε κάθε ποστ, μη τυχόν και φανεί ότι δικαιολογούμε τους βιασμούς.
Για το γκρεμίδι που λες μιλάς για ατύχημα. Ο βιασμός δεν είναι ατύχημα :)
Όπως έγραψα και στον Αλογομουρη ο κάθε άνθρωπος παίρνει τις Χ αποφάσεις για την επικίνδυνοτητα ακόμα και να περάσει τον δρόμο. Αυτό τι σχέση έχει με το συμβάν του βιασμου δεν έχω αντιληφθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 28 Ιουν 2021, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 28 Ιουν 2021, 12:30

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:28
Naida έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

γιατί τα συγχέεις; μιλάμε για μια υποθετική 30χρονη που ακολούθησε 5 αγνώστους στο σπίτι τους
η καθαρίστρια σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με αυτό, δεν έκανε καμία λάθος επιλογή, ήταν κάτι πέρα από τις επιλογές της
στην υποθετική όμως περίπτωση της 30αρας ο βιασμός θα μπορούσε να αποφευχθεί αν δεν έκανε τη λάθος επιλογή
Άρα η ευθύνη που βιάστηκε είναι και εν μέρει δική της;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Ιουν 2021, 12:33

stavmanr περιμένω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Ιουν 2021, 12:34

vagabondo έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:27
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:22
ΓΑΛΗ έγραψε:

Κι αν δεν το βρεις;
Θα το περιγράψει πάλι.

Και εγώ θα γράψω τα ίδια που υποθέτω ότι έγραψα τότε.
Δεν αλλάζω τόσο εύκολα απόψεις.

Ελπίζω απλώς να μην εννοεί κάποια φάση ημισυναίνεσης... :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 28 Ιουν 2021, 12:34

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:29
Ναύτης έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:26
Naida έγραψε:

Ε πώς, αλλιώς;
Α ναι.
Για το γκρεμίδι που λες μιλάς για ατύχημα. Ο βιασμός δεν είναι ατύχημα :)
Όπως έγραψα και στον Αλογομουρη ο κάθε άνθρωπος παίρνει τις Χ αποφάσεις για την επικίνδυνοτητα ακόμα και να περάσει τον δρόμο. Αυτό το σχέση έχει με το συμβάν του βιασμου δεν έχω αντιληφθεί.
Δεν είναι ατύχημα το γκρεμίδι, όταν ο άλλος οδηγεί μεθυσμένος και πάρει κι άλλον στον λαιμό του. Είναι έγκλημα.
Δεν είναι το ίδιο πράγμα το να περνάς τον δρόμο και να σε χτυπήσει ο απρόσεκτος οδηγός με το να μπεις οικειοθελώς νυχτιάτικα στο αυτοκίνητο ενός αγνώστου που σε ψάρεψε στον δρόμο κι από πάνω να τον ακολουθείς μετά στο σπίτι του μαζί με τούς φίλους του.
Μην είσαι πεισματάρα και μην προσπαθείς να μάς πείσεις ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη δύση.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Ιουν 2021, 12:36

stavmanr έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:20

Σύμφωνα με την Πασιφάη θα έπρεπε να έχει ζητήσει ψυχιατρικές γνωματεύσεις επί των ενοίκων της πολυκατοικίας πριν πάει να την καθαρίσει; Πώς πηγαίνεις έτσι κυρά μου, στα τυφλά να εργαστείς; Ανευθυνότητα!
συμφωνα με τον σταβμαρ ηταν μια πουτανα που τα ηθελε.

α, ετσι ειναι οταν βαζεις λογια στο στομα του αλλου, ε; δεν εχει πλακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 28 Ιουν 2021, 12:37

Παιδιά ηρεμήστε.

Μιλάμε για βιασμό.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 28 Ιουν 2021, 12:38

Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:15
Thor έγραψε:
28 Ιουν 2021, 12:12
Naida έγραψε:
28 Ιουν 2021, 09:40

Καταλαβαίνεις οτι με αυτή τη φράση σου είναι σαν λες ότι η 30χρονη γαιδαρα τα ήθελε και τα έπαθε; και είναι κάτι που το έχεις ξαναπεί. Ότι το θυμα πήγαινε γυρεύοντας. Και ξαναεχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση. Ξανά και ξανά. Και δεν καταλαβαινεις ότι στην ουσία με αυτό που κάνεις ρίχνεις ευθύνη στο θύμα. Εσύ κατά το δοκούν βγάζεις ποιο θυμα έχει ευθύνη και ποιο όχι. Εγω από την άλλη δεν ρίχνω ευθύνη στο θύμα. Ψάχνω όμως με τη δική σου λογική σε κάθε θυμα την ευθύνη. Αυτό δεν κάνεις και εσύ; Γιατί διαμαρτυρεσαι;
Ο μαλακας που εδειχνε ενα βιντεο να κανει πατιναζ σε παγωμενη λιμνη και στο τελος εσπασε ο παγος κι επεσε μεσα,οταν το δεις,δεν θα πεις,το μαλακα,πηγαινε γυρευοντας να πεσει μεσα στα παγωμενα νερα και να ψοφολογησει απο υποθερμια.
Δε στροφαρει το γιδι να σκεφτει,καλα,ειναι αρκετα παχυς ο παγος ή θα παω απατος;
Τα θελε και τα παθε,θα σκεφτεις.
Μιλάς για ατύχημα αν δεν το κατάλαβες. Δεν κάνει κάποιος ενέργεια σκόπιμη να τον βλάψει. Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά;
Μιλαμε για ατυχημα που προκληθηκε απ'την μαλακια που κουβαλαει στη κεφαλα του.
Αντιλαμβανεσαι την ομοιοτητα;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών