Σταμάτα να γελοιοποιείσαι.
Δεν προσβάλλω κανέναν.
Τις νοοτροπίες σας και τις ιδεολογίες σας στηλιτεύω.
"Δεν κατάλαβες ακριβώς...δεν εννοούσα ότι στις επιλογές οφείλεται ο βιασμός αλλά ότι για να βιαστείς φταίνε οι επιλογές σου"
Το παραπάνω μπολνταρισμένο,το είπε η Πασιφάη;
ΕΓΩ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΙΛΩΝ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ; ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΩ;
Αρα απ'την στιγμή που δεν το έγραψε η Πασιφάη και το έβγαλες απ'το κεφάλι σου πιθανολογώντας, είσαι φάουλ. Είσαι αναξιόπιστος συνομιλητής και δεν έχεις ούτε την τσίπα να ζητήσεις συγγνώμη. Ντροπή σου.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΟΥ? Να στο εξηγήσω;
Σου έγραψα αυτό:
Πού υποστήριξα τους βιαστές;Πασιφάη έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 11:08Ρε κορίτσι μου, ποιός ευθύνεται γενικότερα στην επιλογή των φίλων σου; Η Μαρίτσα η γειτόνισσα, ο Μπάμπης ο γαλατάς ή ο Μήτσος ο κουρέας; Θα μας τρελλάνεις;
Και ανταπάντησα:
Πασιφάη έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 14:33Σου έγραψα αυτό:Πού υποστήριξα τους βιαστές;
Στα μεγενθυνα. Καταλαβαίνεις τώρα τι έγραψες;Πασιφάη έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 11:08Ρε κορίτσι μου, ποιός ευθύνεται γενικότερα στην επιλογή των φίλων σου; Η Μαρίτσα η γειτόνισσα, ο Μπάμπης ο γαλατάς ή ο Μήτσος ο κουρέας; Θα μας τρελλάνεις;
δηλαδη ολοι οσοι βιαζονται, ειναι ανευθυνοι.ολοι.όποιος βιάζεται είναι "ανεύθυνος" και δεν επιλέγει σωστά.
Μα ναι. Κι εγώ έβαλα όλον το διάλογο.Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 14:42
Βαλτην όλη κοπέλαρα μουΣτα μεγενθυνα. Καταλαβαίνεις τώρα τι έγραψες;
Η Πάσι, θα κάνει μπανάκι στην μπανιέρα της και θα μπινελικώσει ευγενικά, μιας και κατέχει το ''άθλημα''.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 14:51
λες λοιπον οτι η πασι ανηκει στο ειδος ανθρωπου που θα εγραφεδηλαδη ολοι οσοι βιαζονται, ειναι ανευθυνοι.ολοι.όποιος βιάζεται είναι "ανεύθυνος" και δεν επιλέγει σωστά.
αυτο ειναι καργα προσβλητικο για εναν ανθρωπο, χειροτερο απο μερικα γαμωσταυριδια που τρωγεσαι να μαζεψεις.
τοσο οσο και οταν λετε για μενα οτι ριχνω ευθυνες στο 12χρονο.
εγω ειμαι καπως σκληροπετσο τομαρι, και δεν βλεπω να σας κανω τη χαρη να ξεπεφτω σε μπινελικια, ισως αυτο επιδιωκεις, για να μαζεψω κανα μπαν και να γλυτωσεις την ξεφτιλα. οχι, εδω θα ειμαι να σε κογιοναρω.
για την πασι δεν μπορω να εγγυηθω, βλεπω να ανεβαζει θερμοκρασια και δε θα το γλυτωσεις το λουσιμο, και αυτη το μπανιο.
Τα γράφω μεγάλα για να φαίνονται.