60χρονοσ ταξιτζής προσπάθησε να ασελγήσει σε 17χρονη

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: 60χρονοσ ταξιτζής προσπάθησε να ασελγήσει σε 17χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 29 Ιουν 2021, 18:48

Highlander έγραψε:
29 Ιουν 2021, 18:37
Είναι πιο πιθανό να είναι βιαστής άντρας ή γυναίκα;
Είναι πιο πιθανό να είναι δολοφόνος άντρας ή γυναίκα;
Απάντησε πρώτος αφού ρώτησα πρώτος και μετά θα σου απαντήσω και εγώ.

Είναι πιο πιθανό να είναι βιαστής ένας αλλοδαπός ή ένας Έλληνας;

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 29 Ιουν 2021, 18:50

Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 17:45
Green Dragon έγραψε:
29 Ιουν 2021, 17:43
Το ποσοστό βιαστών στους Πακιστανούς είναι μεγαλύτερο απ' ότι στους Έλληνες.
Πηγή ή αναφορά.
παραδοξως δεν υπαρχουν ( τουλαχιστον στις πρωτες σελιδες της αναζητησης) πρωτογενη στοιχεια με ποσοστα ή απολυτα νουμερα για το συνολο του Πακισταν. Μπορεσα ομως να βρω τα εξης ενδεικτικα:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Τα στοιχεια για το Πακισταν αφορουν μονο μια επαρχια, την Punjab, το τριτο screenshot μονο την δευτερη μεγαλυτερη πολη στο Πακισταν.
Επομενως εχεις απο την μια 167 επιβεβαιωμενες υποθεσεις βιασμων σε ολη την επικρατεια της Ελλαδας το 2019 και 3881 επιβεβαιωμενα περισταστικα σε μια πολη του Πακισταν. Μαθηματικος δεν ειμαι, αλλα νομιζω πως σημαινει 23,2 φορες περισσοτεροι βιασμοι. Tωρα, κοιτωντας τους πληθυσμους των 2 χωρων το 2019 (216 εκ το Πακισταν και 11 η Ελλαδα) προκυπτει (216/11=19,6) μονο απο μια επαρχια του πακισταν οτι αναλογικα εγιναν περισσοτεροι βιασμοι απο οτι στην Ελλαδα.
Πλεον, μπορει να συνεχισει η συζητηση και το σκεπτικο σου, χωρις τις εκατερωθεν προσβολες. :wave:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 29 Ιουν 2021, 19:01

Green Dragon έγραψε:
29 Ιουν 2021, 18:35
Είναι πιο πιθανό να είναι βιαστής ένας αλλοδαπός ή ένας Έλληνας;
Ίδιες πιθανότητες
Green Dragon έγραψε:
29 Ιουν 2021, 18:35
Δεν θα ξεφύγεις ΠΟΤΕ.
Εικόνα
BigChiefWahoo έγραψε:
29 Ιουν 2021, 18:36
Κακία ; Βλήμα όνομα και πράγμα.Αυτό που εύχεσαι σου εύχομαι.
Όχι, εγώ δεν ευχήθηκα πουθενά κάτι τέτοιο. Αν το είχα ευχηθεί θα ήμασταν ίδια πάστα. Δεν είμαστε όμως :g030:

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 29 Ιουν 2021, 19:17

Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 18:16
BigChiefWahoo έγραψε:
29 Ιουν 2021, 18:15
Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 00:22
Έλληνας. Μην το ξεχνάμε. Αν είναι να βάζουμε εθνικότητες, να τις βάζουμε παντού.
Ελπίζω ειλικρινά να σε επισκεφτούν αυτοί

Τέσσερις Ρομά είχαν βάλει στο στόχαστρο οικεία ηλικιωμένου άνδρα και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να εισβάλουν. Την δεδομένη χρονική στιγμή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κοιμόταν και ξύπνησε, αντικρίζοντας μπροστά του τους τέσσερις άνδρες. Οι αδίστακτοι Ρομά, ηλικίας 18-20 χρονών, άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, ζητώντας του να τους πει, που κρύβει τα λεφτά. Ο ηλικιωμένος εκλιπαρούσε να σταματήσουν, όμως εκείνοι συνέχισαν να τον χτυπάνε με μπουνιές και κλοτσιές.

Τις σπαρακτικές φωνές του, άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο δυο ομάδες ΔΙ.ΑΣ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Ήταν τόσο άμεση η αντίδραση της αστυνομίας που οι Ρομά εντοπίστηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού, τη στιγμή που προσπαθούσαν να διαφύγουν.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -skotonan/

Αλήθεια λέω ότι το εύχομαι.
Μαλάκα,ε ΜΑΛΑΚΑ :sal9:
Το πιστεύω ότι το εύχεσαι, μην παίρνεις όρκο. Ήμουν σίγουρος ότι θα το ευχόσουν. Θα πόνταρα καλά λεφτά εκεί.
Μα είναι και το δίκαιο αυτό.

Εσύ θες να βρίσκονται ανάμεσα μας, αν κάποιος λάθρο επομένως αποφασίσει να βλαψει δεν θα είναι άδικο να βλαψει κάποιον που "τα έλεγε";

Όπως δεν είναι αδικία να σκοτώνεται σε τροχαίο κάποιος που πάει με 50 και φοράει ζώνη και όχι αυτός που οδηγάει μεθυσμένος με 200;
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 29 Ιουν 2021, 19:17

Bazoomba έγραψε:
29 Ιουν 2021, 18:50
Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 17:45
Green Dragon έγραψε:
29 Ιουν 2021, 17:43
Το ποσοστό βιαστών στους Πακιστανούς είναι μεγαλύτερο απ' ότι στους Έλληνες.
Πηγή ή αναφορά.
παραδοξως δεν υπαρχουν ( τουλαχιστον στις πρωτες σελιδες της αναζητησης) πρωτογενη στοιχεια με ποσοστα ή απολυτα νουμερα για το συνολο του Πακισταν. Μπορεσα ομως να βρω τα εξης ενδεικτικα:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Τα στοιχεια για το Πακισταν αφορουν μονο μια επαρχια, την Punjab, το τριτο screenshot μονο την δευτερη μεγαλυτερη πολη στο Πακισταν.
Επομενως εχεις απο την μια 167 επιβεβαιωμενες υποθεσεις βιασμων σε ολη την επικρατεια της Ελλαδας το 2019 και 3881 επιβεβαιωμενα περισταστικα σε μια πολη του Πακισταν. Μαθηματικος δεν ειμαι, αλλα νομιζω πως σημαινει 23,2 φορες περισσοτεροι βιασμοι. Tωρα, κοιτωντας τους πληθυσμους των 2 χωρων το 2019 (216 εκ το Πακισταν και 11 η Ελλαδα) προκυπτει (216/11=19,6) μονο απο μια επαρχια του πακισταν οτι αναλογικα εγιναν περισσοτεροι βιασμοι απο οτι στην Ελλαδα.
Πλεον, μπορει να συνεχισει η συζητηση και το σκεπτικο σου, χωρις τις εκατερωθεν προσβολες. :wave:
κάτι δεν έχεις καταλάβει.τα στοιχεία είναι απλά για να τα ζητάμε σαν καψόνι όχι για να τα συζητάμε

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 29 Ιουν 2021, 19:23

nowhere έγραψε:
29 Ιουν 2021, 19:17
κάτι δεν έχεις καταλάβει.τα στοιχεία είναι απλά για να τα ζητάμε σαν καψόνι όχι για να τα συζητάμε
Κάτσε ρε μαν, είναι κι οι τρίτοι που διαβάζουν. Παραθέτω επιχειρήματα, παραθέτουν κι οι άλλοι και κάποιος που θα διαβάσει θα πει "αυτός έχει δίκιο κι ο άλλος άδικο, οπότε θ' ακολουθήσω τον αυτόν κι όχι τον άλλο". Για τους τρίτους γίνεται όλη η μανούρα. Αν δεν υπήρχαν οι τρίτοι εγώ μόνο για ταινίες και λογοτεχνία θα έγραφα εδώ μέσα, σιγά μην είχα τις αυταπάτες ότι θα αλλάξω άποψη στους συνομιλητές μου.

Άβαταρ μέλους
I know just what you re sayin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από I know just what you re sayin » 29 Ιουν 2021, 19:26

Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 00:22
Έλληνας. Μην το ξεχνάμε. Αν είναι να βάζουμε εθνικότητες, να τις βάζουμε παντού.
ο καθένας με τον πόνο του...
the comet the course the tail έγραψε:
22 Μάιος 2021, 00:59
μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 29 Ιουν 2021, 19:30

Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 19:23
nowhere έγραψε:
29 Ιουν 2021, 19:17
Κάτσε ρε μαν, είναι κι οι τρίτοι που διαβάζουν. Παραθέτω επιχειρήματα, παραθέτουν κι οι άλλοι και κάποιος που θα διαβάσει θα πει "αυτός έχει δίκιο κι ο άλλος άδικο, οπότε θ' ακολουθήσω τον αυτόν κι όχι τον άλλο". Για τους τρίτους γίνεται όλη η μανούρα. Αν δεν υπήρχαν οι τρίτοι εγώ μόνο για ταινίες και λογοτεχνία θα έγραφα εδώ μέσα, σιγά μην είχα τις αυταπάτες ότι θα αλλάξω άποψη στους συνομιλητές μου.
δεν υπαρχει καμια προκαταληψη απο μεριας μου. Εαν δω στοιχεια που να καταδεικνυουν αυτο που λες, οτι δεν υπαρχει διαφορα νοοτροπιας αναμεσα σε Ελλαδα και Πακισταν που να καταγραφεται επι πραγματικων περιστατων ειλικρινα θα παραδεχθω το λαθος μου. Υποθετω πως θα κανεις και εσυ το ιδιο σε αναλογη περιπτωση. Ειναι πιστευω μια ευκαιρια να τσεκαρεις τα δεδομενα που ανηρτησα, να επιβεβαιωσεις αν ισχυουν ή οχι και υστερα να συγκρινουμε τα οσα εχουν ειπωθει και παρατεθει και να επιβεβαιωσουμε απο κοινου οτι δεν προκειται για αυταπατη.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 29 Ιουν 2021, 19:36

Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 19:23
σωστά αρκεί να μην ζητάς στοιχεία αποδείξεις και λινκ.όταν κάνει ένα κόπο ο άλλος είναι άσχημο να τον γράφεις στα παπάρια σου

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 29 Ιουν 2021, 19:57

Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 19:01

Όχι, εγώ δεν ευχήθηκα πουθενά κάτι τέτοιο. Αν το είχα ευχηθεί θα ήμασταν ίδια πάστα. Δεν είμαστε όμως :g030:
Και ευχαριστώ το Θεό γι' αυτό.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 29 Ιουν 2021, 19:57

BigChiefWahoo έγραψε:
29 Ιουν 2021, 19:57
Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 19:01

Και ευχαριστώ το Θεό γι' αυτό.
Να κι ένα κοινό που έχουμε.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 29 Ιουν 2021, 19:58

Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 19:57

Να κι ένα κοινό που έχουμε.
Σε καμμία περίπτωση,θα είχα θέσει τέρμα στη ζωή μου αν ήμουν εσύ.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Ιουν 2021, 20:01

Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 17:40
Εμπεδοκλής έγραψε:
29 Ιουν 2021, 10:11
Τελευταία, κάποιοι για να μας αποδείξουν ότι είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν αλλοδαποί βιαστές αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις και καταγγελίες.

Τη συγκεκριμένη αναφορά περί σύλληψης και καταγγελίας δεν έχω καταφέρει να τη βρω στις δημοσιεύσεις της αστυνομίας. Καλό είναι να περιμένουμε πρώτα πριν αρχίσουμε τις πίπες του στυλ ορίστε και οι Έλληνες βιάζουν, όχι μόνο οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί...
Είναι παράλογο αν υπάρχουν βιαστές τέλος.
Όμως αυτή την παιδεία δεν την έχουν μόνο οι αλλοδαποί, την έχουν κι οι Έλληνες, οπότε είσαι λάθος όταν κρίνεις το δικό σου έθνος σαν ανώτερο του δικού τους από αυτό το στοιχείο. Αυτό προσπαθούμε να αποδείξουμε.
Το ότι επέλεξες αυτή την ανάγνωση δεν σε τιμά, κάτι λέει για τον τρόπο που μεγάλωσες και σκέφτεσαι.
Το ότι υπάρχουν Έλληνες βιαστές στην Ελλάδα σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε εισαγωγή και λαθρομετανάστες βιαστές; Για να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 29 Ιουν 2021, 20:05

Juno έγραψε:
29 Ιουν 2021, 20:01
[Το ότι υπάρχουν Έλληνες βιαστές στην Ελλάδα σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε εισαγωγή και λαθρομετανάστες βιαστές; Για να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό;
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ Η ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 29 Ιουν 2021, 20:10

Βλήμα έγραψε:
29 Ιουν 2021, 20:05
Juno έγραψε:
29 Ιουν 2021, 20:01
[Το ότι υπάρχουν Έλληνες βιαστές στην Ελλάδα σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε εισαγωγή και λαθρομετανάστες βιαστές; Για να αυξήσουμε τον ανταγωνισμό;
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ Η ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Συμφωνώ μαζί σου!!!
Επιπλέον αν ελέγξουμε τα σύνορα, επιβάλουμε μεγαλύτερες ποινές και ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, θα είναι πιο εύκολη η αντιμετώπιση των βιαστών και όχι μόνον αυτών.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών