Βλήμα έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:13
Juno έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:10
Συμφωνώ μαζί σου!!!
Επθπλεον αν ελέγξουμε τα σύνορα, επιβάλουμε μεγαλύτερες ποινές και ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, θα είναι πιο εύκολη η αντιμετώπιση των βιαστών και όχι μόνον αυτών.
Εκτός από τους βιαστές όμως θα απελαθούν: οικογενειάρχες που ήθελαν ένα καλύτερο μέλλον για τους δικούς τους, φουκαράδες που επειδή ο πόλεμος στον οποίο βρίσκονται είναι άτυπος δεν αναγνωρίζονται ως πρόσφυγες -αν κι η ζωή τους εξακολουθεί να κινδυνεύει- και δεν απολαμβάνουν τα δικαιώματά τους, αυριανοί επιστήμονες που δεν μπορούν να ανθίσουν στην χώρα τους...
Ένα σωρό κόσμος.
Τα no 1 και 3 δεν είναι πρόσφυγες, πίσω γρήγορα.
Τι να κάνουμε και εγώ θέλω ένα καλύτερο μέλλον στο Μονακό, αλλά κανείς δεν με καταλαβαίνει και θα μπορούσα να ανθίσω στο τριώροφο ρετιρέ με την νεροτσουλήθρα εκείνου του ουρανοξύστη στο Μονακό (το έχεις δει; Θ-Ε-Ι-Κ-Ο!!!!!!!!), αλλά δεν μπορώ να πάρω άσυλο εκεί.

Θα κάνουν λοιπόν ό,τι κάναμε εδώ μετά την Ελληνική Επανάσταση. Ο Καποδίστριας μετά τη σχολή Ευελπίδων, άνοιξε την Ακαδημία και Γεωπονική (αγροτική και κτηνοτροφική σχολή ήταν) και τίποτα άλλο για αρχή. Θέλαμε δασκάλους για να μορφωθούν οι πολίτες και αγρότες και κτηνοτρόφους για τον πρωτογενή τομέα. Δεν ασχολήθηκε με τον Κίτσο που ήθελε να γίνει ερευνητής μικροβιολόγος και τη Μαριγούλα που ήθελε να γίνει συγγραφέας ξέρω γω.
Και τέλος πάντων, τι μας ενδιαφέρει αν κάποιος αλλαχμπαράκης θέλει να γίνει επιστήμονας; Του έχουμε καμία υποχρέωση;
Διευκρίνισε αν θέλεις το no 2, αλλά αν είναι να πεις για τίποτα βεντέτες, μην μπεις στον κόπο.