Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Πασιφάη
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Πασιφάη » 30 Ιουν 2021, 10:45
O I έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 02:59
Πασιφάη έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 13:46
O I έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 13:00
Θαύμα!
Θαύμα!!! Θα καταγράφει στα σύγχρονα θαύματα
Τελικά δεν μπορεί.. κάποιοι άνθρωποι είναι προνομιούχοι με το χρόνο

.,
Έπρεπε να ήσουν χθες από μια μεριά να μ'έβλεπες, όταν διάβαζα το νήμα.
Δεν γνωρίζω πόσες φορές έπιασα το κεφάλι μου και είπα,''ωχ Θεέ μου, ωχ Παναϊα μου, ωχ Χριστούλη μου''.Και στο καπάκι, κάποια στιγμή, ώρα απογευματινή, χτύπησα κι ένα χιλιάρι ντεπόν αναβράζον.
Όχι πες μου. Άνθρωπος είμαι κι έσπασα.

Φίλε μου Ο Ι, όπως με κόβω, και με την παράνοια που επικρατεί εδώ μέσα, ( μέχρι και ο γάϊδαρος του
Ασέβαστος , έσκασε..), με βλέπω να παίρνω τα όρη τ'άγρια βουνά και να ξεκινάω τα πατερημά, μπας και σωθεί η ψυχασθένειά μου.

Εγκό από την άλλη Πασιφάη, ενώ ο δυστυχής ξεκίνησα πρωί-πρωί να φτιάξω ένα ταβάνι σε δωμάτιο - αποθήκη με θέα τή θάλασσα που μετασκευάζω σε υπνοδωμάτιο λόγω φυσικής δροσιάς, σταμάτησα να πιώ καφέ και έκανα το τραγικό λάθος να ρίξω μια ματιά στο πχόρουμ να δω τι παίζει με νήμα που άνοιξα .. και στο τέλος, ούτε ταβάνι έφτιαξα. μέχρι αργά το βράδι! και λειώνω στη ζέστη αυτή τή στιγμή στους 29-30c

Μη νομίζεις.. κι εγώ φορουμικά πολλές φορές σκοτεινιάζω. ξες, όπως χάνονται τα πάντα γύρω σου όταν συγκεντρώνεσαι να καταλάβεις βαθύτερα τις έννοιες συνάμα ποιο πρόσωπο φέρει τέτοιες απόψεις και τι είδους εμπειρίες έχει και σε τι χώρους μεγαλώνει και και και.
Και χαμένος χρόνος για τους συγκεκριμένους λόγους εδώ που τα λέμε

Από την άλλη, εδώ στας επαρχίας τής παραθαλσσίας ορεινής περιοχής Χαλκιδηκαίων, μη νομίζεις.. η συμμετοχή σε τέτοια θέματα φέρνει πονοκέφαλο κι εδώ στην εξοχή όσο διαβάζεις τέτοια ευφυΐη σχόλια. ακόμα και με βοτάνια δε σώζεται η ψυχασθένεια, ούτε το κάψιμο, ούτε ο πονοκέφαλος
Τελικά
Υπάρχει και μια άλλη δυσκολία
ο πειρασμός να απαντήσεις στα ευϊέστατα
Αρρώστια. πχορουμική πανδημία

Ξουτ ξουτ ξουτ
Πάτερ Μεγλοδύναμε!

Βόηθα την πχπορουμοκατάσταση...

.,
Προβλέπεται μεγάλη μέρα και σήμερα. Εφοδιάσου με την απαιτούμενη ψυχραιμία.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Ναύτης
από Ναύτης » 30 Ιουν 2021, 10:45
Naida έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 10:42
Ναύτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 08:58
Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:44
Δηλαδή; ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός πιθανού βιαστή για να προσέχουμε;
Έχει πέος.
Αφού τα ξέρεις, τι ρωτάς;

Ξέρω ρε παιδί μου, να μην κυκλοφορούμε γυμνές στα χαφτεια. Είμαστε οκ ασφαλείς;
Μια χαρά είσαι, μην στεναχωριέσαι.
Μην προφυλάσσεις τον εαυτό σου εσύ κι έτσι και τύχει καμιά στραβή άρχισέ τον στα τεταρτοκυματικά και θα πει ήμαρτον σε χρόνο dt το παλιογούρουνο.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 30 Ιουν 2021, 11:44
Naida έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 10:41
Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 08:43
Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 20:44
Δηλαδή; ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός πιθανού βιαστή για να προσέχουμε;
αυτο θα ηταν μια καλη και ενδιαφερουσα συζητηση.
προφανως δεν ειναι καποια εξωτερικα χαρακτηριστικα εμφανισης, συμπεριφορες ειναι που πρεπει να χτυπανε καμπανακια.
και δεν πρεπει μονο να προσεχετε τους ανθρωπου-πιθανους βιαστες, αλλα πολυ περισσοτερο τις καταστασεις, συνθηκες στις οποιες θα ειστε ευαλλωτες σε επιθεση.
γενικοτερα να προτιματε να ειστε με κοσμο, και οχι μονες σας με αντρες που δεν γνωριζετε.
Βγάλε μας βρε παιδί μου πχ μια λίστα με το τι να μην κάνουμε για να μην πέσουμε θυματα βιασμού.
1. λογικη.
αλλο τιποτα δεν χρειαζεται. και βεβαια δεν ειναι οτι θα αποφυγετε με απολυτη βεβαιοτητα την οποια βια, απλως θα μειωθουν, πολυ η λιγο, οι πιθανοτητες να την υποστειτε.
-
Thor
- Phorum.gr user: Thor
από Thor » 30 Ιουν 2021, 11:48
Naida έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 18:24
Uppercut έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 18:20
Βέβαια, ίσως με τον μεταπχωρουμικό μου σχολιασμό να κάνω τους χαρακτήρες (γεροεραστής, φεμινίστρια - ΓΥΝΑΙΚΑ, σαπόρτερ - τιμωρός ακροδεξιών) να σπάσουν τον τέταρτο τοίχο, που στην εν λόγω περίπτωση δεν ήξεραν καν πως τους περιέκλειε, και να βγουν εκτός ρόλου. Από την άλλη είναι τόσο καλά βαλμένοι στον ρόλο που παίζουν σε ένα τόσο μεγάλο μέρος της καθημερινότητας τους, μιας κι έχουν ανάγκη να αυτοκαθοριστούν ψευδώς σε μία απέλπιδα προσπάθεια διαφυγής από την ζοφερή πραγματικότητα της ζωής τους, που δεν ξεφεύγουν. Όλα καλά....
Α με εμένα δεν θα δεις διαφορά, όπως είμαι εδώ είμαι και έξω.

Γι'αυτο δε βγαινεις και πολυ εξω,ε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 30 Ιουν 2021, 12:28
Ναύτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 10:45
Ναύτης έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 08:58
Έχει πέος.
Αφού τα ξέρεις, τι ρωτάς;

Μην προφυλάσσεις τον εαυτό σου εσύ κι έτσι και τύχει καμιά στραβή άρχισέ τον στα τεταρτοκυματικά και θα πει ήμαρτον σε χρόνο dt το παλιογούρουνο.
Η καθαρίστρια ας πούμε τι δεν έκανε σωστά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 30 Ιουν 2021, 12:30
Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 11:44
Naida έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 10:41
Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 08:43
αυτο θα ηταν μια καλη και ενδιαφερουσα συζητηση.
προφανως δεν ειναι καποια εξωτερικα χαρακτηριστικα εμφανισης, συμπεριφορες ειναι που πρεπει να χτυπανε καμπανακια.
και δεν πρεπει μονο να προσεχετε τους ανθρωπου-πιθανους βιαστες, αλλα πολυ περισσοτερο τις καταστασεις, συνθηκες στις οποιες θα ειστε ευαλλωτες σε επιθεση.
γενικοτερα να προτιματε να ειστε με κοσμο, και οχι μονες σας με αντρες που δεν γνωριζετε.
Βγάλε μας βρε παιδί μου πχ μια λίστα με το τι να μην κάνουμε για να μην πέσουμε θυματα βιασμού.
1. λογικη.
αλλο τιποτα δεν χρειαζεται. και βεβαια δεν ειναι οτι θα αποφυγετε με απολυτη βεβαιοτητα την οποια βια, απλως θα μειωθουν, πολυ η λιγο, οι πιθανοτητες να την υποστειτε.
Ναι αλλά δεν βοηθάς βρε αγόρι μου. Λογική λες και φεύγεις. Πες μας συγκεκριμένα πράγματα, τι να μην κάνει μια γυναίκα για να μην προκαλέσει τον βιασμό της.
Que Sera, Sera...
-
Ναύτης
από Ναύτης » 30 Ιουν 2021, 12:31
Naida έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 12:28

-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Ιουν 2021, 12:33
Κάτι σχετικά με την καθαρίστρια και την περιπέτεια της
Δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες πχ εάν γνώριζε από πριν τον επίδοξο βιαστή της εάν είχαν πριν επικοινωνία και πολλά άλλα
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Ιουν 2021, 12:35
Φταίει μία γυναίκα για τον βιασμό της
Άσχετα με το εάν φταίει ή όχι αυτό δεν δίνει άλλοθι και ελαφρυντικά στον βιαστή
Φταίει στον βαθμό που μπορούσε να προλάβει την κατάσταση και δεν το έκανε
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 30 Ιουν 2021, 12:38
Thor έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 11:48
Uppercut έγραψε: ↑29 Ιουν 2021, 18:20
Βέβαια, ίσως με τον μεταπχωρουμικό μου σχολιασμό να κάνω τους χαρακτήρες (γεροεραστής, φεμινίστρια - ΓΥΝΑΙΚΑ, σαπόρτερ - τιμωρός ακροδεξιών) να σπάσουν τον τέταρτο τοίχο, που στην εν λόγω περίπτωση δεν ήξεραν καν πως τους περιέκλειε, και να βγουν εκτός ρόλου. Από την άλλη είναι τόσο καλά βαλμένοι στον ρόλο που παίζουν σε ένα τόσο μεγάλο μέρος της καθημερινότητας τους, μιας κι έχουν ανάγκη να αυτοκαθοριστούν ψευδώς σε μία απέλπιδα προσπάθεια διαφυγής από την ζοφερή πραγματικότητα της ζωής τους, που δεν ξεφεύγουν. Όλα καλά....

Όχι ρε συ, δεν συναναστρεφομαι με άτομα που θεωρούν ότι το θυμα βιασμού ευθύνεται για τον βιασμό του. 2-3 ατομακια που εξέφραζαν τέτοια τσιτάτα και αηδιαζε η ψυχή μου ειδικά με την περίπτωση τοπαλουδη, τους έκοψα από παρέα. Και όχι μόνο εγώ.
Que Sera, Sera...
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 30 Ιουν 2021, 12:44
Κανένα λάθος δεν έκανε η γυναίκα. Το μεροκάματό της πήγε να βγάλει. Εδώ όμως σε ρωτάμε από προχθές, άλλο πράγμα. Πρέπει ή δεν πρέπει να προσέχει η μαλάκω Πασιφάη επί παραδείγματι, όταν κινείται σε κακόφημες συνοικίες βράδυ; Πρέπει να μπαίνει σε αυτοκίνητα αγνώστων; Πρέπει να συναναστρέφεται με τον εκάστοτε τυχάρπαστο και να δέχεται αβίαστα έστω και ένα γαμωκερασμα; Κι αν ναι, γιατί; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς ρε μάνα μου; Δεν είναι Πυρηνική Φυσική. Ειλικρινά.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Thor
- Phorum.gr user: Thor
από Thor » 30 Ιουν 2021, 13:06
Naida έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 12:38

Όχι ρε συ, δεν συναναστρεφομαι με άτομα που θεωρούν ότι το θυμα βιασμού ευθύνεται για τον βιασμό του. 2-3 ατομακια που εξέφραζαν τέτοια τσιτάτα και αηδιαζε η ψυχή μου ειδικά με την περίπτωση τοπαλουδη, τους έκοψα από παρέα. Και όχι μόνο εγώ.
Και πολυ καλα εκανες.
Εδω μεσα ομως,δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να ριχνει το φταιξιμο στα θυματα.
Απλα,υπαρχουν καποιοι,μεταξυ τους και συ,που προσπαθουν να το περασουν σαν να υφισταται.
Αυτο στηλιτευουμε τοσες μερες.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Ιουν 2021, 13:10
Thor έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 13:06
Naida έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 12:38

Και πολυ καλα εκανες.
Εδω μεσα ομως,δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να ριχνει το φταιξιμο στα θυματα.
Απλα,υπαρχουν καποιοι,μεταξυ τους και συ,που προσπαθουν να το περασουν σαν να υφισταται.
Αυτο στηλιτευουμε τοσες μερες.
Μία γυναίκα που βιάστηκε φταίει στον βαθμό που μπορούσε να προλάβει ή να αποτρέψει τον βιασμό της και δεν το έκανε
Ή ευθύνη της δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τον βιαστή της ο οποίος θα πρεπει να τιμωρηθεί με πολύ αυστηρές ποινές
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 30 Ιουν 2021, 13:10
Πασιφάη έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 12:44
Κανένα λάθος δεν έκανε η γυναίκα. Το μεροκάματό της πήγε να βγάλει. Εδώ όμως σε ρωτάμε από προχθές, άλλο πράγμα. Πρέπει ή δεν πρέπει να προσέχει η μαλάκω Πασιφάη επί παραδείγματι, όταν κινείται σε κακόφημες συνοικίες βράδυ; Πρέπει να μπαίνει σε αυτοκίνητα αγνώστων; Πρέπει να συναναστρέφεται με τον εκάστοτε τυχάρπαστο και να δέχεται αβίαστα έστω και ένα γαμωκερασμα; Κι αν ναι, γιατί; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς ρε μάνα μου; Δεν είναι Πυρηνική Φυσική. Ειλικρινά.

Κοίτα επειδή το iq μου δεν είναι πολύ υψηλό και επειδή στις έχω δώσει τις απαντήσεις, μάλλον δυσκολεύομαι να σου δώσω τις απαντήσεις και να τις κατανοήσεις. Οπότε άστο, ας μιλάμε για αλλά εμείς.
Que Sera, Sera...
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 30 Ιουν 2021, 13:14
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 13:10
Μία γυναίκα που βιάστηκε φταίει στον βαθμό που μπορούσε να προλάβει ή να αποτρέψει τον βιασμό της και δεν το έκανε
Ή ευθύνη της δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τον βιαστή της ο οποίος θα πρεπει να τιμωρηθεί με πολύ αυστηρές ποινές
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
30 Οκτ 2024, 07:57
-
-
- 283 Απαντήσεις
- 8009 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Μαρ 2024, 20:18
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Δεκ 2023, 19:00
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.