καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη δεν ειναι δυνατον να πει κανεις οτι ολα τα θυματα, παντου και παντα εχουν/δεν εχουν ευθυνη.
38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εχω απαντησει 100 φορες, και παμε 101, οχι για σενα, αλλα ετσι, για την πιθανοτητα να το διαβασει καποιος που δεν ετυχε να διαβασει ολο το νημα, και να δει τις προηγουμενες 100
γαμημενο ΤΙ
γαμημενο ΠΟ
γαμημενο ΤΑ
τι-πο-τα.
και οποιος γαμιολης ξαναγαμωρωτησει την ιδια γαμημενη ερωτηση, γαμιεται.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ηρεμα μαλάκα. Έχεις οικογένεια. Πιές ένα ντεπόν, κάνε διαλογισμό, πιές μια μπύρα, πάμε για τσίπουρα.Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 13:47εχω απαντησει 100 φορες, και παμε 101, οχι για σενα, αλλα ετσι, για την πιθανοτητα να το διαβασει καποιος που δεν ετυχε να διαβασει ολο το νημα, και να δει τις προηγουμενες 100
γαμημενο ΤΙ
γαμημενο ΠΟ
γαμημενο ΤΑ
τι-πο-τα.
και οποιος γαμιολης ξαναγαμωρωτησει την ιδια γαμημενη ερωτηση, γαμιεται.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Περίμενε να το φτιάξω λίγο.Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 13:30το να μην προκαλεσει ειναι δικα σου λογια, και ειναι λαθος.
τα δικα μου ειναι να αποφυγει, να μειωσει τις πιθανοτητες. και εχουν ηδη γραφτει στο νημα αρκετα συγκεκριμμενα πραγματα, οπως να μην πηγαινει με αγνωστους κλπ, τα οποια δεν εχω σκοπο να ξαναγραψω απο την αρχη.
και ειναι και πολλα αλλα, βιβλιο θα μπορουσε να γραφτει, αλλα η λεξη που τα συνοψιζει ολα ειναι "λογικη"
Να έχει την προσωπική της ευθύνη να προσέχει να μην βιαστεί ναι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εν τω μεταξύ, πέρα από την ημέρα της μαρμότας που ζούμε με την Naida, έχει πέσει σε λούπα κι ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 και παραθέτει επανειλημμένως και μανιωδώς τον...εαυτό του μέχρι να τού δώσει κάποιος σημασία.
Μαλάκα μου, τι ΦΟΡΟΥΜΑΡΑ είν' αυτή!
Μαλάκα μου, τι ΦΟΡΟΥΜΑΡΑ είν' αυτή!

Αν τα θύματα είχαν ευθύνη θα δικάζονταν. Σε οποιαδήποτε περίπτωση.
Το γεγονός ότι προσπαθείς να γενικεύσεις, δεν σου βγαίνει και αρχίζεις τις περιπτωσιολογίες που και πάλι δεν σου βγαίνουν, δεν αλλάζει κάτι στο γεγονός ότι πασχίζεις να ενοχοποιήσεις τα θύματα.
Η οποιαδήποτε αφέλεια, παρορμητικότητα, χαλαρότητα δεν αποτελεί ευθύνη. Αποτελεί ανθρώπινη ιδιότητα.
Μόνο κάτι Όρκς που έμαθαν μόνο πολεμικές τέχνες στη ζωή τους ζουν λες κι έχουν πάρει 300 κιλά αδρεναλίνης, με συμπτώματα ψύχωσης ότι δήθεν τους κυνηγούν σε κάθε γωνία...
Ο βιαστής έχει ΑΚΕΡΑΙΗ την ευθύνη του βιασμού. Είναι επιλογή του να παγιδεύσει και να βλάψει έναν συνάνθρωπό του.
Όχι βρε δεν κατάλαβες. Ο βιαστής έχει 100% ευθύνη για τον βιασμό. Το θυμα έχει ευθύνη που δεν προσεξε όσο έπρεπε και βιάστηκε. Καταλαβαίνεις τώρα;stavmanr έγραψε: ↑30 Ιουν 2021, 19:55Αν τα θύματα είχαν ευθύνη θα δικάζονταν. Σε οποιαδήποτε περίπτωση.
Το γεγονός ότι προσπαθείς να γενικεύσεις, δεν σου βγαίνει και αρχίζεις τις περιπτωσιολογίες που και πάλι δεν σου βγαίνουν, δεν αλλάζει κάτι στο γεγονός ότι πασχίζεις να ενοχοποιήσεις τα θύματα.
Η οποιαδήποτε αφέλεια, παρορμητικότητα, χαλαρότητα δεν αποτελεί ευθύνη. Αποτελεί ανθρώπινη ιδιότητα.
Μόνο κάτι Όρκς που έμαθαν μόνο πολεμικές τέχνες στη ζωή τους ζουν λες κι έχουν πάρει 300 κιλά αδρεναλίνης, με συμπτώματα ψύχωσης ότι δήθεν τους κυνηγούν σε κάθε γωνία...
Ο βιαστής έχει ΑΚΕΡΑΙΗ την ευθύνη του βιασμού. Είναι επιλογή του να παγιδεύσει και να βλάψει έναν συνάνθρωπό του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε ένα δικαστήριο και σε μια καταδίκη ενός βιαστή υπάρχουν διάφορες ποινές
-εξετάζουν κατά περίπτωση τις συνθηκες ενός βιασμού .. σταβ
-εξετάζουν κατά περίπτωση τις συνθηκες ενός βιασμού .. σταβ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δηλαδή;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λες ότι στο δικαστήριο εξετάζουν τις συνθηκες ενός βιασμού. Και σε ρωτάω εγώ, δηλαδή; τι εννοείς;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ η ΗΜΕΔΑΠΟΣ
από Frappezitis » 25 Οκτ 2024, 15:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
30 Οκτ 2024, 07:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 8009 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση H 12χρονη είχε καταγγείλει πως έγινε ο βιασμός της με χρήση όπλων και απειλών.
από Αρίστος » 16 Μαρ 2024, 14:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Μαρ 2024, 20:18
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Δεκ 2023, 19:00