38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 02 Ιούλ 2021, 14:03

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:54
Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:46
Σε απλά λιμανίσια.
Πάω για ποτό σε μπαράκι,την πέφτει απο δίπλα κάποιος να κεράσει, και πιάνουμε το παρλάρε. Αν κάποια στιγμή μου πει, ''πάμε σπίτι μου μανάρι για ποτάρες'', εγώ τί πρέπει να κάνω; Να ακολουθήσω; Κι αν το πράξω και μου συμβεί κάτι, εγώ δεν θα έχω καμία απολύτως γαμημένη ευθύνη που τον ακολούθησα; Τί διάολο ρε φίλε; Πάω σαν πρόβατο στη σφαγή. Πού τον ξέρω τον άλλονα; Αυτό γιατί δεν απαντιέται επιτέλους με σαφήνεια από τη Ναϊδα;
Σου έχω απαντήσει αρκετές φορές αλλά είπαμε το iq μου είναι χαμηλό και δεν έχω άλλο τρόπο να σου απαντήσω και να καταλάβεις την απάντηση μου. Για αυτό σου λέω μαζί για μοτορια και κραγιόν.
Όχι. Δεν έχεις απαντήσει ξεκάθαρα. Εγώ πάλι ναι. Η άρνησή σου και ο τρόπος σου, μου υποδηλώνουν άνθρωπο που δεν μπορεί να συνδιαλέγεται εξ'΄ίσου με όλους. Πάει επιλεκτικά. Ανίσχυρη σε έναν υποτυπώδη ολοκληρωμένο αντίλογο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 02 Ιούλ 2021, 14:04

Συμφωνήσαμε ότι το iq της μικρής είναι χαμηλό. Ας το λήξουμε εδώ. Έχει και ζέστη, δεν βαριέστε τώρα;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιούλ 2021, 14:04

sys3x έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:55

Πολλές καλησπέρες από την νjυφ του Θερμαϊκού σε στέλνω πίνοντας φραπόγαλο μέτριο προς το γλυκό με καστανή ζάχαρη.
:8)
παρατα την παστα και πιες ενα σκετο, να σε δει ο θεος (που δεν υπαρχει) :8)

καλημερα απο το εργαστηριο-καμινι μου, οπου ακονιζω ευλαβικα ολες τις βεργες της παρεας για την κυριακη. cry havoc.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 02 Ιούλ 2021, 14:06

Uppercut έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:04
Συμφωνήσαμε ότι το iq της μικρής είναι χαμηλό. Ας το λήξουμε εδώ. Έχει και ζέστη, δεν βαριέστε τώρα;
Για να μας δουλεύει ψιλό γαζί τόσες μέρες, της κόβει δλδ; :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιούλ 2021, 14:06

Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:49
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 12:33

Για τις τσιρλιντιζούδες που διεκδικούν το δικαίωμα στην πρόκληση, αποποιούμενες πάσα ευθύνη γιατί χαζοφεμ, δεν λέει.
Ξέχασες κι αυτές που διεκδικούν το δικαίωμα του να φορούν μπούργκα. Δίχως να κατανοούν τη σοβαρότητα των εννοιών περί ελευθερίας.
Μα όλως τυχαίως, δεν άκουσα ποτέ κάποια τσιρλιντιζού να αναφέρεται σε ευάλωτα πατριαρχικά διαδικαστικά.

Το χαλάλ σεξ, λόγω θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων, είναι διατήρηση ταυτότητας, σιγά μην το καταδικάσουν.

Στα ρηχά πλατσουρίζουν πάντα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Ιούλ 2021, 14:07

Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:04
sys3x έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:55

Πολλές καλησπέρες από την νjυφ του Θερμαϊκού σε στέλνω πίνοντας φραπόγαλο μέτριο προς το γλυκό με καστανή ζάχαρη.
:8)
παρατα την παστα και πιες ενα σκετο, να σε δει ο θεος (που δεν υπαρχει) :8)

καλημερα απο το εργαστηριο-καμινι μου, οπου ακονιζω ευλαβικα ολες τις βεργες της παρεας για την κυριακη. cry havoc.
Φραπόγαλο ΠΟΤΕ σκέτο αδερφέ, ΠΟΤΕ, όλα τα άλλα τα καφεδάκια (καπουτσίνους, φρέντους, φίλτρου κτρ εννοείται σκέτα) οκ εκτός από τον ελληνικό που και σε αυτόν ρίχνω μια πρέζα δηλjητήριο, έτσι για το ονόρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιούλ 2021, 14:13

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:59

Ρε φιλαράκι μπορεί να πάω με χαρά και να μη θέλω να συνεχίσω,μπορεί να βρωμάει και να ξενερώσω,να τον βγάλει έξω να είναι 10 ποντοι και να ξενερώσω,
να γίνει πιο άγριος και να τον φοβηθω, να μου έρθει αναγούλα από το ποτό, να το μετανιώσω μωρ μαλακαα, πρέπει να κάτσω με το ζόρι να γαμηθω επειδή ο άλλος καβλωσε αλλιώς έχει βιασμό; (αγαπημένη ατάκα).
οχι. και odds are, αμα συμβει στα αληθεια, δε θα σε βιασει κανεις. αλλα αμα εισαι γκαντεμω και πεσεις στον μαλακα, προβλημα.

γιαυτο, καλο ειναι αυτες οι περιπτωσεις που κανεις κατι τετοιο να ειναι οσο το δυνατον σπανιοτερες. να μην πηγαινεις καθε φορα με χαρα και μετα να το μετανιωνεις, αστο, χεστο, καλυτερα μην πας καθολου, μεχρι να εισαι 100% σιγουρη τι θες.
να μην αντιμετωπιζεις τετοιες καταστασεις με τη σκεψη "παμε και βλεπουμε", γιατι δε θα τη γλυτωνεις παντα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 14:13

Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:03
Naida έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:46
Σε απλά λιμανίσια.
Πάω για ποτό σε μπαράκι,την πέφτει απο δίπλα κάποιος να κεράσει, και πιάνουμε το παρλάρε. Αν κάποια στιγμή μου πει, ''πάμε σπίτι μου μανάρι για ποτάρες'', εγώ τί πρέπει να κάνω; Να ακολουθήσω; Κι αν το πράξω και μου συμβεί κάτι, εγώ δεν θα έχω καμία απολύτως γαμημένη ευθύνη που τον ακολούθησα; Τί διάολο ρε φίλε; Πάω σαν πρόβατο στη σφαγή. Πού τον ξέρω τον άλλονα; Αυτό γιατί δεν απαντιέται επιτέλους με σαφήνεια από τη Ναϊδα;
Σου έχω απαντήσει αρκετές φορές αλλά είπαμε το iq μου είναι χαμηλό και δεν έχω άλλο τρόπο να σου απαντήσω και να καταλάβεις την απάντηση μου. Για αυτό σου λέω μαζί για μοτορια και κραγιόν.
Όχι. Δεν έχεις απαντήσει ξεκάθαρα. Εγώ πάλι ναι. Η άρνησή σου και ο τρόπος σου, μου υποδηλώνουν άνθρωπο που δεν μπορεί να συνδιαλέγεται εξ'΄ίσου με όλους. Πάει επιλεκτικά. Ανίσχυρη σε έναν υποτυπώδη ολοκληρωμένο αντίλογο.
Δεν πειράζει, διαφυλάσσω την ψυχική σου υγεία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 14:15

Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:13
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:59

Ρε φιλαράκι μπορεί να πάω με χαρά και να μη θέλω να συνεχίσω,μπορεί να βρωμάει και να ξενερώσω,να τον βγάλει έξω να είναι 10 ποντοι και να ξενερώσω,
να γίνει πιο άγριος και να τον φοβηθω, να μου έρθει αναγούλα από το ποτό, να το μετανιώσω μωρ μαλακαα, πρέπει να κάτσω με το ζόρι να γαμηθω επειδή ο άλλος καβλωσε αλλιώς έχει βιασμό; (αγαπημένη ατάκα).
οχι. και odds are, αμα συμβει στα αληθεια, δε θα σε βιασει κανεις. αλλα αμα εισαι γκαντεμω και πεσεις στον μαλακα, προβλημα.

γιαυτο, καλο ειναι αυτες οι περιπτωσεις που κανεις κατι τετοιο να ειναι οσο το δυνατον σπανιοτερες. να μην πηγαινεις καθε φορα με χαρα και μετα να το μετανιωνεις, αστο, χεστο, καλυτερα μην πας καθολου, μεχρι να εισαι 100% σιγουρη τι θες.
να μην αντιμετωπιζεις τετοιες καταστασεις με τη σκεψη "παμε και βλεπουμε", γιατι δε θα τη γλυτωνεις παντα.
Ναι το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί που τον λες μαλακα. Δεν είναι μαλακας.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 14:15

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:06
Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:49
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 12:33

Για τις τσιρλιντιζούδες που διεκδικούν το δικαίωμα στην πρόκληση, αποποιούμενες πάσα ευθύνη γιατί χαζοφεμ, δεν λέει.
Ξέχασες κι αυτές που διεκδικούν το δικαίωμα του να φορούν μπούργκα. Δίχως να κατανοούν τη σοβαρότητα των εννοιών περί ελευθερίας.
Μα όλως τυχαίως, δεν άκουσα ποτέ κάποια τσιρλιντιζού να αναφέρεται σε ευάλωτα πατριαρχικά διαδικαστικά.

Το χαλάλ σεξ, λόγω θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων, είναι διατήρηση ταυτότητας, σιγά μην το καταδικάσουν.

Στα ρηχά πλατσουρίζουν πάντα. :lol:
Έλα μωρέ, αυτοί είναι οι γνωστοί μαλακες που όλοι ξέρουμε.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 02 Ιούλ 2021, 14:30

Naida έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Naida έγραψε:

Μπα, μπα..Αμύνεσαι με ειρωνεία. Είσαι αρκετά καλή, αλλα όχι άριστη στο άθλημα όπως εγώ..
Θα απαντήσεις ή θα πρέπει να διαβάσουμε τΙς ιερές Ναϊδο-γλυφές, για να προσδιορίσουμε σε πόσο πρώιμο στάδιο σκέψης βρίσκεσαι;

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 02 Ιούλ 2021, 14:33

Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:30
Naida έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Μπα, μπα..Αμύνεσαι με ειρωνεία. Είσαι αρκετά καλή, αλλα όχι άριστη στο άθλημα όπως εγώ..
Θα απαντήσεις ή θα πρέπει να διαβάσουμε τΙς ιερές Ναϊδο-γλυφές, για να προσδιορίσουμε σε πόσο πρώιμο στάδιο σκέψης βρίσκεσαι;
Και μετά μου λες ότι δεν έχεις καεί στο πχώρουμ.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 02 Ιούλ 2021, 14:34

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:42
Thor έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:26
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:19

Μα αυτό σου λέω βρε, δεν διαχωρίζει το δικαστήριο σε θύματα σε "τα θελε ο κωλος της" και σε "δεν τα θελε ο κωλος της".
Τα θύματα βιασμού είναι θύματα βιασμού.
Κατσε να σ'τα κανω τσουρεκια λιγο.
Αλλο ρωταω,για τις καθαριστριες λεει τιποτα;
Μα ναι βρε σου λέω, λέει για όλα τα θύματα βιασμού. Δεν τα διαχωρίζουν αν ήταν προκλητική και ο καημένος βιαστής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του.
Κατσε ρε Βιρνα,για τις καθαριστριες τιποτα;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 02 Ιούλ 2021, 14:36

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:33
Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:30
Naida έγραψε:

Και μετά μου λες ότι δεν έχεις καεί στο πχώρουμ.
Κάνει ζέστη για να πάω για τσίπουρα και μινάρω εδώ μέσα. Συγχώρεσέ με. :102:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 14:48

Thor έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:34
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:42
Thor έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:26

Κατσε να σ'τα κανω τσουρεκια λιγο.
Αλλο ρωταω,για τις καθαριστριες λεει τιποτα;
Μα ναι βρε σου λέω, λέει για όλα τα θύματα βιασμού. Δεν τα διαχωρίζουν αν ήταν προκλητική και ο καημένος βιαστής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του.
Κατσε ρε Βιρνα,για τις καθαριστριες τιποτα;
Αφού ειναι θύμα βιασμού άρα λέει και για αυτή. Τι νόμιζες βρε; ότι θα ξεχώριζαν τα θύματα ανάλογα με την άποψη που έχουν για τις γυναίκες; τς τς Βιρνα, μάθε μπάλα.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών