Όχι. Δεν έχεις απαντήσει ξεκάθαρα. Εγώ πάλι ναι. Η άρνησή σου και ο τρόπος σου, μου υποδηλώνουν άνθρωπο που δεν μπορεί να συνδιαλέγεται εξ'΄ίσου με όλους. Πάει επιλεκτικά. Ανίσχυρη σε έναν υποτυπώδη ολοκληρωμένο αντίλογο.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:54Σου έχω απαντήσει αρκετές φορές αλλά είπαμε το iq μου είναι χαμηλό και δεν έχω άλλο τρόπο να σου απαντήσω και να καταλάβεις την απάντηση μου. Για αυτό σου λέω μαζί για μοτορια και κραγιόν.Πασιφάη έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:46Σε απλά λιμανίσια.
Πάω για ποτό σε μπαράκι,την πέφτει απο δίπλα κάποιος να κεράσει, και πιάνουμε το παρλάρε. Αν κάποια στιγμή μου πει, ''πάμε σπίτι μου μανάρι για ποτάρες'', εγώ τί πρέπει να κάνω; Να ακολουθήσω; Κι αν το πράξω και μου συμβεί κάτι, εγώ δεν θα έχω καμία απολύτως γαμημένη ευθύνη που τον ακολούθησα; Τί διάολο ρε φίλε; Πάω σαν πρόβατο στη σφαγή. Πού τον ξέρω τον άλλονα; Αυτό γιατί δεν απαντιέται επιτέλους με σαφήνεια από τη Ναϊδα;
38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Συμφωνήσαμε ότι το iq της μικρής είναι χαμηλό. Ας το λήξουμε εδώ. Έχει και ζέστη, δεν βαριέστε τώρα;
παρατα την παστα και πιες ενα σκετο, να σε δει ο θεος (που δεν υπαρχει)

καλημερα απο το εργαστηριο-καμινι μου, οπου ακονιζω ευλαβικα ολες τις βεργες της παρεας για την κυριακη. cry havoc.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Για να μας δουλεύει ψιλό γαζί τόσες μέρες, της κόβει δλδ;

Μα όλως τυχαίως, δεν άκουσα ποτέ κάποια τσιρλιντιζού να αναφέρεται σε ευάλωτα πατριαρχικά διαδικαστικά.
Το χαλάλ σεξ, λόγω θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων, είναι διατήρηση ταυτότητας, σιγά μην το καταδικάσουν.
Στα ρηχά πλατσουρίζουν πάντα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φραπόγαλο ΠΟΤΕ σκέτο αδερφέ, ΠΟΤΕ, όλα τα άλλα τα καφεδάκια (καπουτσίνους, φρέντους, φίλτρου κτρ εννοείται σκέτα) οκ εκτός από τον ελληνικό που και σε αυτόν ρίχνω μια πρέζα δηλjητήριο, έτσι για το ονόρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
οχι. και odds are, αμα συμβει στα αληθεια, δε θα σε βιασει κανεις. αλλα αμα εισαι γκαντεμω και πεσεις στον μαλακα, προβλημα.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:59
Ρε φιλαράκι μπορεί να πάω με χαρά και να μη θέλω να συνεχίσω,μπορεί να βρωμάει και να ξενερώσω,να τον βγάλει έξω να είναι 10 ποντοι και να ξενερώσω,
να γίνει πιο άγριος και να τον φοβηθω, να μου έρθει αναγούλα από το ποτό, να το μετανιώσω μωρ μαλακαα, πρέπει να κάτσω με το ζόρι να γαμηθω επειδή ο άλλος καβλωσε αλλιώς έχει βιασμό; (αγαπημένη ατάκα).
γιαυτο, καλο ειναι αυτες οι περιπτωσεις που κανεις κατι τετοιο να ειναι οσο το δυνατον σπανιοτερες. να μην πηγαινεις καθε φορα με χαρα και μετα να το μετανιωνεις, αστο, χεστο, καλυτερα μην πας καθολου, μεχρι να εισαι 100% σιγουρη τι θες.
να μην αντιμετωπιζεις τετοιες καταστασεις με τη σκεψη "παμε και βλεπουμε", γιατι δε θα τη γλυτωνεις παντα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν πειράζει, διαφυλάσσω την ψυχική σου υγεία.Πασιφάη έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 14:03Όχι. Δεν έχεις απαντήσει ξεκάθαρα. Εγώ πάλι ναι. Η άρνησή σου και ο τρόπος σου, μου υποδηλώνουν άνθρωπο που δεν μπορεί να συνδιαλέγεται εξ'΄ίσου με όλους. Πάει επιλεκτικά. Ανίσχυρη σε έναν υποτυπώδη ολοκληρωμένο αντίλογο.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:54Σου έχω απαντήσει αρκετές φορές αλλά είπαμε το iq μου είναι χαμηλό και δεν έχω άλλο τρόπο να σου απαντήσω και να καταλάβεις την απάντηση μου. Για αυτό σου λέω μαζί για μοτορια και κραγιόν.Πασιφάη έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:46Σε απλά λιμανίσια.
Πάω για ποτό σε μπαράκι,την πέφτει απο δίπλα κάποιος να κεράσει, και πιάνουμε το παρλάρε. Αν κάποια στιγμή μου πει, ''πάμε σπίτι μου μανάρι για ποτάρες'', εγώ τί πρέπει να κάνω; Να ακολουθήσω; Κι αν το πράξω και μου συμβεί κάτι, εγώ δεν θα έχω καμία απολύτως γαμημένη ευθύνη που τον ακολούθησα; Τί διάολο ρε φίλε; Πάω σαν πρόβατο στη σφαγή. Πού τον ξέρω τον άλλονα; Αυτό γιατί δεν απαντιέται επιτέλους με σαφήνεια από τη Ναϊδα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί που τον λες μαλακα. Δεν είναι μαλακας.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 14:13οχι. και odds are, αμα συμβει στα αληθεια, δε θα σε βιασει κανεις. αλλα αμα εισαι γκαντεμω και πεσεις στον μαλακα, προβλημα.Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:59
Ρε φιλαράκι μπορεί να πάω με χαρά και να μη θέλω να συνεχίσω,μπορεί να βρωμάει και να ξενερώσω,να τον βγάλει έξω να είναι 10 ποντοι και να ξενερώσω,
να γίνει πιο άγριος και να τον φοβηθω, να μου έρθει αναγούλα από το ποτό, να το μετανιώσω μωρ μαλακαα, πρέπει να κάτσω με το ζόρι να γαμηθω επειδή ο άλλος καβλωσε αλλιώς έχει βιασμό; (αγαπημένη ατάκα).
γιαυτο, καλο ειναι αυτες οι περιπτωσεις που κανεις κατι τετοιο να ειναι οσο το δυνατον σπανιοτερες. να μην πηγαινεις καθε φορα με χαρα και μετα να το μετανιωνεις, αστο, χεστο, καλυτερα μην πας καθολου, μεχρι να εισαι 100% σιγουρη τι θες.
να μην αντιμετωπιζεις τετοιες καταστασεις με τη σκεψη "παμε και βλεπουμε", γιατι δε θα τη γλυτωνεις παντα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έλα μωρέ, αυτοί είναι οι γνωστοί μαλακες που όλοι ξέρουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 14:06Μα όλως τυχαίως, δεν άκουσα ποτέ κάποια τσιρλιντιζού να αναφέρεται σε ευάλωτα πατριαρχικά διαδικαστικά.
Το χαλάλ σεξ, λόγω θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων, είναι διατήρηση ταυτότητας, σιγά μην το καταδικάσουν.
Στα ρηχά πλατσουρίζουν πάντα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπα, μπα..Αμύνεσαι με ειρωνεία. Είσαι αρκετά καλή, αλλα όχι άριστη στο άθλημα όπως εγώ..Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 14:13Δεν πειράζει, διαφυλάσσω την ψυχική σου υγεία.
Θα απαντήσεις ή θα πρέπει να διαβάσουμε τΙς ιερές Ναϊδο-γλυφές, για να προσδιορίσουμε σε πόσο πρώιμο στάδιο σκέψης βρίσκεσαι;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Και μετά μου λες ότι δεν έχεις καεί στο πχώρουμ.Πασιφάη έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 14:30Μπα, μπα..Αμύνεσαι με ειρωνεία. Είσαι αρκετά καλή, αλλα όχι άριστη στο άθλημα όπως εγώ..
Θα απαντήσεις ή θα πρέπει να διαβάσουμε τΙς ιερές Ναϊδο-γλυφές, για να προσδιορίσουμε σε πόσο πρώιμο στάδιο σκέψης βρίσκεσαι;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Κατσε ρε Βιρνα,για τις καθαριστριες τιποτα;Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 13:42Μα ναι βρε σου λέω, λέει για όλα τα θύματα βιασμού. Δεν τα διαχωρίζουν αν ήταν προκλητική και ο καημένος βιαστής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Κάνει ζέστη για να πάω για τσίπουρα και μινάρω εδώ μέσα. Συγχώρεσέ με.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 14:33Και μετά μου λες ότι δεν έχεις καεί στο πχώρουμ.

Αφού ειναι θύμα βιασμού άρα λέει και για αυτή. Τι νόμιζες βρε; ότι θα ξεχώριζαν τα θύματα ανάλογα με την άποψη που έχουν για τις γυναίκες; τς τς Βιρνα, μάθε μπάλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ η ΗΜΕΔΑΠΟΣ
από Frappezitis » 25 Οκτ 2024, 15:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
30 Οκτ 2024, 07:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 8009 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση H 12χρονη είχε καταγγείλει πως έγινε ο βιασμός της με χρήση όπλων και απειλών.
από Αρίστος » 16 Μαρ 2024, 14:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Μαρ 2024, 20:18
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Δεκ 2023, 19:00