38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιούλ 2021, 17:45

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:15
Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:13
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:59

Ρε φιλαράκι μπορεί να πάω με χαρά και να μη θέλω να συνεχίσω,μπορεί να βρωμάει και να ξενερώσω,να τον βγάλει έξω να είναι 10 ποντοι και να ξενερώσω,
να γίνει πιο άγριος και να τον φοβηθω, να μου έρθει αναγούλα από το ποτό, να το μετανιώσω μωρ μαλακαα, πρέπει να κάτσω με το ζόρι να γαμηθω επειδή ο άλλος καβλωσε αλλιώς έχει βιασμό; (αγαπημένη ατάκα).
οχι. και odds are, αμα συμβει στα αληθεια, δε θα σε βιασει κανεις. αλλα αμα εισαι γκαντεμω και πεσεις στον μαλακα, προβλημα.

γιαυτο, καλο ειναι αυτες οι περιπτωσεις που κανεις κατι τετοιο να ειναι οσο το δυνατον σπανιοτερες. να μην πηγαινεις καθε φορα με χαρα και μετα να το μετανιωνεις, αστο, χεστο, καλυτερα μην πας καθολου, μεχρι να εισαι 100% σιγουρη τι θες.
να μην αντιμετωπιζεις τετοιες καταστασεις με τη σκεψη "παμε και βλεπουμε", γιατι δε θα τη γλυτωνεις παντα.
Ναι το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί που τον λες μαλακα. Δεν είναι μαλακας.
ναι τωρα κι εσυ, εκει κολλησες. καθικι, ανωμαλος, μουνοπανο, εγκληματιας, οτι θες. δηλαδη το θεμα ειναι αν θα χρησιμοποιησω λιγο η πολυ υποτιμητικο χαρακτηρισμο; οτι μου βγει σε καθε ποστ λεω, συνηθως λεω πολυ χειροτερα, δεν ειμαι και του κατηχητικου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 02 Ιούλ 2021, 17:46

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:38
O I έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:24
Το συγκεκριμένο σχόλιο είναι ενδεικτικό για το τι γίνεται γενικώς εδώ στο νήμα ρε παιδιά.
SpoilerShow
Έβαλα το κεφάλι μου στη θάλασσα, ψυχράθηκε ο εγκέφαλός μου από το προηγούμενο "κάψιμο" της συζήτησης εδώ, επέστρεψα να δω την εξέλιξη από περιέργεια και είπα να το "κάψω" λίγο ακόμα, ο μαζόχας :-?
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:30

Οκ, πάμε πάλι.
Λες ότι το θύμα βιασμού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει την ευθύνη για λανθασμένες συμπεριφορες και επιλογές που οδήγησαν στο να... συμπλήρωσε.
...προκαλέσει τον τυχόντα μλκ, γνωστό ή άγνωστο, με λανθασμένες συμπεριφορές. μπήκε στο αυτοκίνητό του ενώ είναι έκδηλα μλκας (για να τον χαρακτηρίζουμε ως τέτοιο) και ως εκ τούτου είναι άξια τής μοίρας της, ΑΝ ο μλκας ως μλκας παρερμηνεύσει; γίνεται πρόκληση με σκοπό το "παιχνιδάκι' να ξεφτηλίσει τον μλκ; ο μλκας θεωρήσει ως κοροϊδία την πρόκληση εις βάρος του που καταλήγει σε άρνηση ενώ καλά καλά τον ξεσήκωσε το υποτιθέμενο θύμα;
Τότε, αυτή έρμαιο τής τύχης της και ο μλκας τής απόφασής του... :102:

Θες κι άλλα;
Κάποια τέτοια επιχειρήματα αναφέρθηκαν ανωτέρω από τους συνομιλητές σου. και πάλι ρωτάς τα ίδια στους ίδιους ρε Νάντια.. :lol:

Αν θες να μ' ακούσεις, μη βιάζεις τόσο πολύ τη λογική και την υπομονή των συνομιλητών σου και τους κατηγορείς μάλιστα και για ψεύτες. και να στο τεκμηριώσω.
Στην αρχή κατηγορείς τον συνομιλητή σου: "Μη λες ψεμματα. Λέμε αυτό ακριβώς που λέτε. Ότι σε έναν βιασμό, το θυμα έχει την προσωπική του ευθύνη." και μόλις ο συνομιλητής σου βάζει τα πράγματα στη σωστή του σειρά, τού λες "Λες ότι το θύμα βιασμού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει την ευθύνη για λανθασμένες συμπεριφορες και επιλογές που οδήγησαν στο να... συμπλήρωσε." [συμπλήρωσα εγώ από πάνω] και εκτός των εκπτώσεων, του ζητάς πάλι να σου πει τα ίδια! :fp:

Τους συγχαίρω για την υπομονή τους πάντως. Εκτός αν έχουν διαθέσιμο όλο το χρόνο τους για ατέρμονες συζητήσεις
τι να πω..

.,
Ο εκδηλα μαλακας που θα βιασει έχει κάποιο χαρακτηριστικό γνώρισμα που τον αναγνωριζετε;
Δική σου έκφραση που λες μάλιστα "Η γυναίκα που θα πέσει θύμα βιασμού από τον ξαναμμενο" μαλακά που όλοι ξέρουμε έναν τέτοιο".

Οπότε ξέρεις κι τα χαρακτηριστικά του. Τι ρωτάς εμένα; :lol:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιούλ 2021, 17:47

Naida έγραψε:
Ο εκδηλα μαλακας που θα βιασει έχει κάποιο χαρακτηριστικό γνώρισμα που τον αναγνωριζετε;
Πιθανόν ναι, πιθανόν όχι.

Δεν βλέπουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια πράγματα.
Αλλά ουδείς μπορεί να βιάσει οπουδήποτε.
Οπότε, το μόνον που μένει, είναι να μην ακολουθείς -ή να μην επισκέπτεσαι- τον οποιονδήποτε οπουδήποτε.
Είναι μάλλον απλό, δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 17:47

Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:45
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:15
Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 14:13

οχι. και odds are, αμα συμβει στα αληθεια, δε θα σε βιασει κανεις. αλλα αμα εισαι γκαντεμω και πεσεις στον μαλακα, προβλημα.

γιαυτο, καλο ειναι αυτες οι περιπτωσεις που κανεις κατι τετοιο να ειναι οσο το δυνατον σπανιοτερες. να μην πηγαινεις καθε φορα με χαρα και μετα να το μετανιωνεις, αστο, χεστο, καλυτερα μην πας καθολου, μεχρι να εισαι 100% σιγουρη τι θες.
να μην αντιμετωπιζεις τετοιες καταστασεις με τη σκεψη "παμε και βλεπουμε", γιατι δε θα τη γλυτωνεις παντα.
Ναι το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί που τον λες μαλακα. Δεν είναι μαλακας.
ναι τωρα κι εσυ, εκει κολλησες. καθικι, ανωμαλος, μουνοπανο, εγκληματιας, οτι θες. δηλαδη το θεμα ειναι αν θα χρησιμοποιησω λιγο η πολυ υποτιμητικο χαρακτηρισμο; οτι μου βγει σε καθε ποστ λεω, συνηθως λεω πολυ χειροτερα, δεν ειμαι και του κατηχητικου.
Βιαστής είναι, πες το μην ντρέπεσαι. Ο μαλακας είναι λέξη χωρίς βάρος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 17:48

O I έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:46
Naida έγραψε:
O I έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:24
Το συγκεκριμένο σχόλιο είναι ενδεικτικό για το τι γίνεται γενικώς εδώ στο νήμα ρε παιδιά.
SpoilerShow
Έβαλα το κεφάλι μου στη θάλασσα, ψυχράθηκε ο εγκέφαλός μου από το προηγούμενο "κάψιμο" της συζήτησης εδώ, επέστρεψα να δω την εξέλιξη από περιέργεια και είπα να το "κάψω" λίγο ακόμα, ο μαζόχας :-?
...προκαλέσει τον τυχόντα μλκ, γνωστό ή άγνωστο, με λανθασμένες συμπεριφορές. μπήκε στο αυτοκίνητό του ενώ είναι έκδηλα μλκας (για να τον χαρακτηρίζουμε ως τέτοιο) και ως εκ τούτου είναι άξια τής μοίρας της, ΑΝ ο μλκας ως μλκας παρερμηνεύσει; γίνεται πρόκληση με σκοπό το "παιχνιδάκι' να ξεφτηλίσει τον μλκ; ο μλκας θεωρήσει ως κοροϊδία την πρόκληση εις βάρος του που καταλήγει σε άρνηση ενώ καλά καλά τον ξεσήκωσε το υποτιθέμενο θύμα;
Τότε, αυτή έρμαιο τής τύχης της και ο μλκας τής απόφασής του... :102:

Θες κι άλλα;
Κάποια τέτοια επιχειρήματα αναφέρθηκαν ανωτέρω από τους συνομιλητές σου. και πάλι ρωτάς τα ίδια στους ίδιους ρε Νάντια.. :lol:

Αν θες να μ' ακούσεις, μη βιάζεις τόσο πολύ τη λογική και την υπομονή των συνομιλητών σου και τους κατηγορείς μάλιστα και για ψεύτες. και να στο τεκμηριώσω.
Στην αρχή κατηγορείς τον συνομιλητή σου: "Μη λες ψεμματα. Λέμε αυτό ακριβώς που λέτε. Ότι σε έναν βιασμό, το θυμα έχει την προσωπική του ευθύνη." και μόλις ο συνομιλητής σου βάζει τα πράγματα στη σωστή του σειρά, τού λες "Λες ότι το θύμα βιασμού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει την ευθύνη για λανθασμένες συμπεριφορες και επιλογές που οδήγησαν στο να... συμπλήρωσε." [συμπλήρωσα εγώ από πάνω] και εκτός των εκπτώσεων, του ζητάς πάλι να σου πει τα ίδια! :fp:

Τους συγχαίρω για την υπομονή τους πάντως. Εκτός αν έχουν διαθέσιμο όλο το χρόνο τους για ατέρμονες συζητήσεις
τι να πω..

.,
Δική σου έκφραση που λες μάλιστα "Η γυναίκα που θα πέσει θύμα βιασμού από τον ξαναμμενο" μαλακά που όλοι ξέρουμε έναν τέτοιο".

Οπότε ξέρεις κι τα χαρακτηριστικά του. Τι ρωτάς εμένα; :lol:

.,
Α καλά σε άλλο τόπο και χρόνο. Απόλαυσε την θέα σου.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 17:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:47
Naida έγραψε:

Οπότε, το μόνον που μένει, είναι να μην ακολουθείς -ή να μην επισκέπτεσαι- τον οποιονδήποτε οπουδήποτε.
Έχω βγει 2 φορές με έναν τύπο που νομίζω πως μ αρέσει. Εχω τα σοσιαλ του, ξέρω στοιχεία του, έχουμε μιλήσει αρκετά. Μου πρότεινε σήμερα να πάμε παραλία το βράδυ να πιούμε λίγο κρασί. Να πάω ή κινδυνεύ να βιαστω;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιούλ 2021, 17:52

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:21

Έχω πει άπειρες φορές; ναι άπειρες, ότι όλοι οι άνθρωποι παίρνουμε αποφάσεις κρίνοντας βάσει της εκτίμησης μας εκείνη την στιγμή, πχ ακόμα και για το αν θα περάσουμε το δρόμο.
Αυτό τι σχέση έχει με τον βιασμό;
εχει να κανει με το αν θα σε πατησουν η οχι οταν θα περνας το δρομο. μπορει να εισαι σε διαβαση, και ναχεις το δικιο με το μερος σου, αλλα κοιτα και λιγο.

εκτος αν σκοπος της ζωης σου ειναι να εχεις δικιο, και οχι να παραμεινεις ζωντανη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιούλ 2021, 17:55

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:43
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:39
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:29

Να το εκφυλιζουν πιο πολύ από την άποψη ότι το θύμα βιασμού έχει ευθύνη για τον βιασμό του; ότι μπορεί να τον προκάλεσε;
ή ότι ο φίλος που θα βιάσει την κοπέλα στο αυτοκίνητο είναι απλά ο μαλακας της παρέας;
έλα λίγο ντροπή.
Δεν ντρέπομαι στο ελάχιστο για τις απόψεις μου. :)

Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να φέρονται ως υπεύθυνα όντα αν θέλουν να τις παίρνουν στα σοβαρά.

Αν διεκδικούν απλώς το δικαίωμα στην αφέλεια, στην ανάγκη επιβεβαίωσης (αλλά πάντα βάσει πάντα των σεξιστικών πατριαρχικών προτύπων που οι φεμ καταδικάζουν, μην ξεχνιόμαστε) και σε ό,τι άλλο τις καθιστά ως ανήλικα που ψάχνουν ταυτότητα και οι ενήλικοι οφείλουν να προστατεύουν, λυπάμαι αλλά δεν είναι ακριβώς το γυναικείο μοντέλο, που προτίθεμαι να υποστηρίξω.

Ακόμη και αν θεωρεί ρατσιστικό θα υποστηρίξω αυτές που φέρονται ως ενήλικα και όχι ως ανήλικα όντα.

Με λίγα λόγια, δεν είναι θέμα φύλου αλλά ενηλικίωσης.
Κι αυτές που υποθάλπουν τις συμπεριφορές του κάθε μαλάκα, είναι όσες θεωρούν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν ή να εξουσιάσουν -έστω για λίγο- τους μαλάκες.
Είναι συγκοινωνούντα δοχεία συμπεριφορών, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Με λίγα λόγια ΓΑΛΗ η περίπτωση Τοπαλουδη ήταν δύο μαλακες και μια ανευθύνη κοπέλα;

Υγ διαπιστώνω ότι οι φεμινιστριες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σου, άρα σε καλό δρόμο είναι :D
Με λίγα λόγια, έχεις απίστευτο θράσος και μηδενική συναίσθηση συσχετισμών.

Αλλά για να το ξεκαθαρίσω, η περίπτωση Τοπαλούδη ήταν μία αφελής κοπέλα που όντως πλήρωσε με τη ζωή της την αφέλεια της. Και οι δύο μαλάκες, δεν ήταν απλά δύο μαλάκες αλλά δύο δίποδα, στα οποία αξίζουν πραγματικά ισόβια. Το ίδιο δίποδα είναι και όσοι ψάχνουν δικαιολογίες για αυτά τα δύο άτυχα παιδγιά. Σαφές ή να το ζωγραφίσω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 17:56

Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:52
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:21

Έχω πει άπειρες φορές; ναι άπειρες, ότι όλοι οι άνθρωποι παίρνουμε αποφάσεις κρίνοντας βάσει της εκτίμησης μας εκείνη την στιγμή, πχ ακόμα και για το αν θα περάσουμε το δρόμο.
Αυτό τι σχέση έχει με τον βιασμό;
εχει να κανει με το αν θα σε πατησουν η οχι οταν θα περνας το δρομο. μπορει να εισαι σε διαβαση, και ναχεις το δικιο με το μερος σου, αλλα κοιτα και λιγο.

εκτος αν σκοπος της ζωης σου ειναι να εχεις δικιο, και οχι να παραμεινεις ζωντανη.
Καμία σχέση το παράδειγμα σου.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιούλ 2021, 17:57

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:51
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:

Έχω βγει 2 φορές με έναν τύπο που νομίζω πως μ αρέσει. Εχω τα σοσιαλ του, ξέρω στοιχεία του, έχουμε μιλήσει αρκετά. Μου πρότεινε σήμερα να πάμε παραλία το βράδυ να πιούμε λίγο κρασί. Να πάω ή κινδυνεύ να βιαστω;
Δώσε στους φίλους σου τα στοιχεία του και το μέρος που θα πάτε και αν γουστάρεις, πήγαινε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιούλ 2021, 17:57

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:31
ST48410 έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:25

Κάποιες αποφάσεις μπορεί να σε φέρουν στο δωμάτιο ενός επίδοξου βιαστή. Χωρίς κανέναν να σε βοηθήσει. Είναι κακές αποφάσεις. Έχεις ευθύνη για αυτές. Όχι για τον βιασμό. Αυτή είναι η ευθύνη σου που αναφέρονται αρκετοί άλλοι χρήστες και εσύ θεωρείς (λανθασμένα) ότι την αφαιρούν ή την συμψηφίζουν με μέρος της ευθύνης του βιαστή. Δεν το κάνουν.
Θα σε ξαναρωτήσω, τι σχέση έχει με τον βιασμό;
θα σε ξαναρωτησω, η καθαριστρια, καθαριζει;

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 02 Ιούλ 2021, 17:59

Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:48
Α καλά σε άλλο τόπο και χρόνο. Απόλαυσε την θέα σου.
Την απόλαυσα
εδώ είμαι
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:22
Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 13:20
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 11:30

Οκ, πάμε πάλι.
Λες ότι το θύμα βιασμού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει την ευθύνη για λανθασμένες συμπεριφορες και επιλογές που οδήγησαν στο να... συμπλήρωσε.
οχι δεν παμε παλι. σημερα βαριεμαι, αυριο αμα εχω κεφια, ξαναζουμε τη μερα της μαρμοτας. :102:
Να πάντα σε αυτό το σημείο με κόβεις. Σαν να κάνουμε σεξ(συναινετικό) και να με κόβεις πριν την ολοκλήρωση. Έλεος κάπου :cry
Εεεε, πόσους οργασμούς πχιά!!

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 17:59

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:55
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:43
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:39

Δεν ντρέπομαι στο ελάχιστο για τις απόψεις μου. :)

Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να φέρονται ως υπεύθυνα όντα αν θέλουν να τις παίρνουν στα σοβαρά.

Αν διεκδικούν απλώς το δικαίωμα στην αφέλεια, στην ανάγκη επιβεβαίωσης (αλλά πάντα βάσει πάντα των σεξιστικών πατριαρχικών προτύπων που οι φεμ καταδικάζουν, μην ξεχνιόμαστε) και σε ό,τι άλλο τις καθιστά ως ανήλικα που ψάχνουν ταυτότητα και οι ενήλικοι οφείλουν να προστατεύουν, λυπάμαι αλλά δεν είναι ακριβώς το γυναικείο μοντέλο, που προτίθεμαι να υποστηρίξω.

Ακόμη και αν θεωρεί ρατσιστικό θα υποστηρίξω αυτές που φέρονται ως ενήλικα και όχι ως ανήλικα όντα.

Με λίγα λόγια, δεν είναι θέμα φύλου αλλά ενηλικίωσης.
Κι αυτές που υποθάλπουν τις συμπεριφορές του κάθε μαλάκα, είναι όσες θεωρούν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν ή να εξουσιάσουν -έστω για λίγο- τους μαλάκες.
Είναι συγκοινωνούντα δοχεία συμπεριφορών, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Με λίγα λόγια ΓΑΛΗ η περίπτωση Τοπαλουδη ήταν δύο μαλακες και μια ανευθύνη κοπέλα;

Υγ διαπιστώνω ότι οι φεμινιστριες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σου, άρα σε καλό δρόμο είναι :D
Με λίγα λόγια, έχεις απίστευτο θράσος και μηδενική συναίσθηση συσχετισμών.

Αλλά για να το ξεκαθαρίσω, η περίπτωση Τοπαλούδη ήταν μία αφελής κοπέλα που όντως πλήρωσε με τη ζωή της την αφέλεια της. Και οι δύο μαλάκες, δεν ήταν απλά δύο μαλάκες αλλά δύο δίποδα, στα οποία αξίζουν πραγματικά ισόβια. Το ίδιο δίποδα είναι και όσοι ψάχνουν δικαιολογίες για αυτά τα δύο άτυχα παιδγιά. Σαφές ή να το ζωγραφίσω;

Μα γιατί μηδενική συναίσθηση συσχετισμών;
αφού γνωριζόντουσαν και πήγε μαζί τους στο σπίτι.
Όπως στην περίπτωση του αυτοκινήτου που σου είχα αναφέρει και μου είπες ότι ο τύπος που θα βίαζε την κοπέλα, θα ήταν ο μαλακας που όλοι γνωρίζουμε έναν.
Τι διαφορά έχει; επειδή την σκότωσαν;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 18:00

Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:57
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:31
ST48410 έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 15:25

Κάποιες αποφάσεις μπορεί να σε φέρουν στο δωμάτιο ενός επίδοξου βιαστή. Χωρίς κανέναν να σε βοηθήσει. Είναι κακές αποφάσεις. Έχεις ευθύνη για αυτές. Όχι για τον βιασμό. Αυτή είναι η ευθύνη σου που αναφέρονται αρκετοί άλλοι χρήστες και εσύ θεωρείς (λανθασμένα) ότι την αφαιρούν ή την συμψηφίζουν με μέρος της ευθύνης του βιαστή. Δεν το κάνουν.
Θα σε ξαναρωτήσω, τι σχέση έχει με τον βιασμό;
θα σε ξαναρωτησω, η καθαριστρια, καθαριζει;
Αυτή που βίασαν;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Ιούλ 2021, 18:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:57
Naida έγραψε:
02 Ιούλ 2021, 17:51
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δώσε στους φίλους σου τα στοιχεία του και το μέρος που θα πάτε και αν γουστάρεις, πήγαινε.
Ναι τα δίνω οκ. Να πάω ή κινδυνεύω να βιαστώ;

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών