Pc για μαθητή γυμνασίου
Pc για μαθητή γυμνασίου
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Re: Pc για μαθητή γυμνασίου
Tι να το κάνει; Παρτου ενα tablet για fb, instagram, tiktok.
Αν θα παίζει παιχνίδια (λογικά ναι) δεν ξέρω πόσο μακρυά θα τον πάει αυτός ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών. Ας πουν όσοι γνωρίζουν καλύτερα. Δηλαδή το ερώτημα είναι για πόσα χρόνια κάνεις αυτή την επένδυση;
Ακριβο ( μπορει να εχω λαθος δεν γουγλαρα ) refurbished με 200ευρω και αλλα 200 για περιφερειακα .Prepon έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 01:21https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/ ... 8-_3739422
Πως το βλέπετε;
Και τι θα κανει με το ταμπλετ . τα ταμπλετ ειναι για μεχρι νηπια . κανα παιδικο στρεαμινγκ και τελος . με το σταθερο - laptop θα παιξει με κανα οφισ και θα μαθει βασικη πληκτρολόγηση .
Σιγα μην γραψει και στην ενότητα πολιτικής ο μαθητής γυμνασιου.Νon4me έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 01:33Ακριβο ( μπορει να εχω λαθος δεν γουγλαρα ) refurbished με 200ευρω και αλλα 200 για περιφερειακα .Prepon έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 01:21https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/ ... 8-_3739422
Πως το βλέπετε;Και τι θα κανει με το ταμπλετ . τα ταμπλετ ειναι για μεχρι νηπια . κανα παιδικο στρεαμινγκ και τελος . με το σταθερο - laptop θα παιξει με κανα οφισ και θα μαθει βασικη πληκτρολόγηση .
Ε αμα το παμε ετσι ας του παρει ενα πατινι . Με το σταθερο θα μαθει βασικα πραγματα . το ταμπλετ ειναι για καβλαντα μονο . να ειχε σταθερο η λαπτοπ και να του επαιρνε ταμπλετ η πλει στεισον σαν δωρο ειναι αλλη κουβεντα .nick έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 01:42Σιγα μην γραψει και στην ενότητα πολιτικής ο μαθητής γυμνασιου.Νon4me έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 01:33Ακριβο ( μπορει να εχω λαθος δεν γουγλαρα ) refurbished με 200ευρω και αλλα 200 για περιφερειακα .Prepon έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 01:21https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/ ... 8-_3739422
Πως το βλέπετε;Και τι θα κανει με το ταμπλετ . τα ταμπλετ ειναι για μεχρι νηπια . κανα παιδικο στρεαμινγκ και τελος . με το σταθερο - laptop θα παιξει με κανα οφισ και θα μαθει βασικη πληκτρολόγηση .
Έχει και τάμπλετ και λάπτοπ και κινητό
Τώρα μας έχουν δώσει 2 voucher των 200 ευρώ , έχω δύο παιδιά, και δεν ξέρω τι σκατα να παρω
Τώρα μας έχουν δώσει 2 voucher των 200 ευρώ , έχω δύο παιδιά, και δεν ξέρω τι σκατα να παρω
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αφού έχει λαπτοπ, πάρε οθόνη ποντίκι ,πληκτρολόγιο και μια βάση για το λαπτοπ και είναι κομπλέ.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν δικαιολογούνται αυτά νομίζω.enterprise-psi έγραψε: ↑02 Ιούλ 2021, 08:31Αφού έχει λαπτοπ, πάρε οθόνη ποντίκι ,πληκτρολόγιο και μια βάση για το λαπτοπ και είναι κομπλέ.
Μόνο τάμπλετ, λάπτοπ, πισι
Για τα λεφτά του μια χαρά είναι.
Απλά μετά πάρε ένα σκληρό HDD.
Απλά μετά πάρε ένα σκληρό HDD.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γιατί;
Πόσο κοστίζει;
Occasio facit furem
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Χαρακτηριστικά καλά αλλά ακριβώς. Θα σου έλεγα φτιάξε έναν μόνος σου. Και τα περιφεριακά είναι χάλια. Ακόμα και το πιο φθηνό keyboard της MS είναι καλύτερο από το turbo-x.
Οκ,το πιασα.
Θεωρείς ότι έχει μικρή μνήμη και ίσως χρειαστεί ένας εξωτερικός ως προσθήκη μελλοντικά.
Δεκτον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ρέθυμνο: Μαθητής γυμνασίου χτύπησε έγκυο καθηγήτρια εν ώρα μαθήματος..
από Parrot » 26 Ιαν 2024, 11:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 141 Απαντήσεις
- 3378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
02 Φεβ 2024, 09:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση 19χρονος Γεωργιανός τραυμάτισε δάσκαλο και μαθητή.
από Πτολεμαίος » 26 Μαρ 2024, 11:17 » σε Εγκληματικότητα - 22 Απαντήσεις
- 1178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
26 Μαρ 2024, 17:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: 25χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι
από Μαδουραίος » 01 Απρ 2024, 11:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 113 Απαντήσεις
- 3006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
02 Απρ 2024, 11:33
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 1275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
19 Δεκ 2024, 19:00