ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2021, 14:02
stavmanr έγραψε: ↑03 Ιούλ 2021, 14:00
ST48410 έγραψε: ↑03 Ιούλ 2021, 13:53
Αυτά έχουν λυθεί σελίδες πριν. Μάλιστα ο Ασέβαστος μου πρότεινε να κάνω τατουάζ στο κούτελο την απάντηση να την βλέπετε. Είπαμε δεν υπάρχει συμψηφισμός ευθυνών. Η ευθύνη της πράξης βαρύνει εξολοκλήρου το δράστη. Ρε, πόσες φορές πρέπει να το ξαναγράψουμε;
Όσες φορές χρειαστεί προκειμένου να σταματήσετε να γράφετε ταυτόχρονα ότι έχει ευθύνη και το θύμα.
Φάσκετε κι αντιφάσκετε. Δεν μπορεί να έχει αποκλειστικά την ευθύνη ο δράστης και ταυτόχρονα να έχει ευθύνη και το θύμα.
Αποφασίστε.
Το θύμα έχει ευθύνη γιατί δεν πρόσεξε
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Ευθύνη έχεις όταν προκαλείς βλάβη σε τρίτο.
Δεν είναι νομική ευθύνη και ούτε αυτο απαλλάσσει τον βιαστή
Πως δεν τον απαλλάσσει αφού σύμφωνα με το σκεπτικό σου μοιράζεται την ευθύνη;
Σου λέει "αν εσύ πρόσεχες εγώ δεν θα μπορούσα να εγκληματίσω. Άρα κακώς ευθύνομαι για όλο το έγκλημα. Να το μοιραστούμε. Αυτοβιάστηκες κατά 50%.".
Έρχεται λοιπόν ο χούλιγκαν και σου λέει "δεν φταίω που σε ξυλοκόπησα. Εσύ φταις που ήρθες για να σε ξυλοκοπήσω! Μάλιστα, θέλω και αποζημίωση για το πρήξιμο στο χέρι από την γροθιά που λόγω απροσεξίας σου με ανάγκασες να σου ρίξω."
Το πρόβλημα σου είναι να κανεις ιδεολογική προπαγάνδα ΔΕΝ δε ενδιαφέρει ή ασφάλεια και προστασία του γυναικείου πληθυσμού από βιαστές
Το πρόβλημά σου, και άλλων, είναι ότι βιάζετε την ελληνική γλώσσα πριν κι αφού ο βιαστής βιάσει το θύμα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
stavmanr την 03 Ιούλ 2021, 14:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.