Εδω που εχω τα διαμερισματα εχει ειδη οπτικο καταστημα,οπως δεν εχω και το κεφαλαιο πλεον για να το ανοιξω.bluerose έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 13:28Σου ξαναειπα.Εδω μενει η αδερφή μιας που εχει οπτικα εκει που εχω το εξοχικο. Μια χαρα δουλεύειzteo έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 13:18Σαν πολη ενταξει ειναι απλα σε συγκριση με την Αθηνα η ευκαιριες να εργαστεις ειναι απειροελαχιστες εδω.Εγω οπτικος τελειωσα και η δυνατοτητα να εργαστω στον κλαδο μου στην Θεσσαλονικη ειναι ελαχιστοτατες.Heritage86 έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 13:06
Είναι χειρότερα πό Αθήνα,η ζωή στη Σαλονίκη;Έχω ακούσει τα καλύτερα για την πόλη.
Μηπως θα πρεπει να δεις τι σου προσφερει η ζωη;
Εκει μπορεις να μενεις και να εργαζεσε εχει τοσα ξενοδοχεια επισης
Τι να κανουμε. Κι εγω θελω κεντρο αλλα δε γίνετε δλ γινοταν. Εκανα υπομονη
Μετα λετε δεν υπαρχει Θεος. Εμ...οτι θελουμε δε γίνετε. Οτι ευκαιριες παρουσιαζοντε ειναι θαυμα.
Αλλοι μενουν 5 5 σε δωματια ξενοδοχειων κι εργαζοντε και μετα πισω Θεσνικη
Για δες το
Για δες να πας σε κανενα ιεκ τουριστικα
Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγω ενω το πουλουσα και εκεινο και αυτο.. και μαλιστα βρέθηκε αγοραστης για της Χαλκιδικης τελευταια στιγμη ειπα οχι σκεπτομενη οτι θα υπηρετούμε τους σκοπιανους αν τυχον να παω να μενω εκει και να γινω καμαριερα. Τουλαχιστο να εχω ενα χωρο.
Εσυ αν μεγαλωσεις κι αλλο και δε το κανεις απο τωρα θα δυσκολευτείς. Εγω θα παω να ψοφησω εκει αν χειροτερέψουν. Δυστυχως μιλαω ετσι γιατι ετσι ειναι και μας καταντησανε. Δλ ειχα εργασία και δε ξεκινησα εκει και μεγαλωνω. Καντο θα με θυμηθεις
Ακομη εχει εργασιες στα ξενοδοχεια
Επισης να πω δε βγάλατε τον εφκα στα ενοικιαζομενα του
Μαζι με αυτον δε συμφαιρει με τη καμμια ουτε 2 διαμ.
Εσυ αν μεγαλωσεις κι αλλο και δε το κανεις απο τωρα θα δυσκολευτείς. Εγω θα παω να ψοφησω εκει αν χειροτερέψουν. Δυστυχως μιλαω ετσι γιατι ετσι ειναι και μας καταντησανε. Δλ ειχα εργασία και δε ξεκινησα εκει και μεγαλωνω. Καντο θα με θυμηθεις
Ακομη εχει εργασιες στα ξενοδοχεια
Επισης να πω δε βγάλατε τον εφκα στα ενοικιαζομενα του
Μαζι με αυτον δε συμφαιρει με τη καμμια ουτε 2 διαμ.
-
Ρε zteo τους άλλους 9 μήνες δεν βρίσκεις άνθρωπο να το νοικιασεις έστω και 200 ευρώ το μήνα;
Θα έβαζες αλλά 3500 το χρόνο στο χαλαρό , θα νεινες τα εξοδα συντήρησης και θα είχες και από τα δύο πάνω από 10.000 το χρονο.
Θα έβαζες αλλά 3500 το χρόνο στο χαλαρό , θα νεινες τα εξοδα συντήρησης και θα είχες και από τα δύο πάνω από 10.000 το χρονο.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μιλάμε για τουριστικές περιοχές, το χειμώνα νέκρα ερημιάtalaipwros έγραψε: ↑26 Ιούλ 2018, 16:57Ρε zteo τους άλλους 9 μήνες δεν βρίσκεις άνθρωπο να το νοικιασεις έστω και 200 ευρώ το μήνα;
"Μέχρι το τέλος του μήνα, εκτός απροόπτου, θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις" δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.
Ο κ. Πιτσιλής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλοκαίρι Μαζί στις 7", είπε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο ώστε να αρχίσει η λειτουργία της πλατφόρμας
http://www.enikonomia.gr/economy/194679 ... a-tis.html
Ο κ. Πιτσιλής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλοκαίρι Μαζί στις 7", είπε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο ώστε να αρχίσει η λειτουργία της πλατφόρμας
http://www.enikonomia.gr/economy/194679 ... a-tis.html
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
θελω να νοικιασω ενα δωματιο για να κανω διακοπες τον Σεπτεμβριο ,στειλτε πμ παρακαλω ,εαν το μελος Ναιδα εχει μπορουμε να πατσισουμε με μαθηματα μαγειρικης.
Εδω εισαι
https://eatlikeagreek.com.gr
Θα δεχεσε ξενους θα τους μαγειρεύεις και θα πληρωνεσε
edit
Λαθος θα εκανα. Καπου ειχα δει κατι σα το airbnb που επισκεπτεσε τοπικους η σ επισκέπτονται ξενοι και τους μαγειρευεις.
Δε θυμαμαι τη σελίδα
edit
Λαθος θα εκανα. Καπου ειχα δει κατι σα το airbnb που επισκεπτεσε τοπικους η σ επισκέπτονται ξενοι και τους μαγειρευεις.
Δε θυμαμαι τη σελίδα
Είπαμε έρχεται σενεγαλέζικος φαλός για τους ερμπινμπαδες, τα έχουμε πει. Και καλώς έρχεται. Δε μπορεί ο άνθρωπος με ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα, που πληρώνουν ένα σκασμό φόρους για τις εταιρείες τους, να χάνουν χρήματα απο τον κάθε ένα στο τζάμπα.
Απο ότι μαθαίνω η μια μετα την άλλη πόλεις, βάζουν περιορισμούς.
Πέρασε το παιδί ενος γνωστού μου στη Θεσσαλονίκη και απο μια πρώτη όψη δεν υπάρχει για δείγμα σπίτι, λόγω αυτής της συμμορίας.
Απο ότι μαθαίνω η μια μετα την άλλη πόλεις, βάζουν περιορισμούς.
Πέρασε το παιδί ενος γνωστού μου στη Θεσσαλονίκη και απο μια πρώτη όψη δεν υπάρχει για δείγμα σπίτι, λόγω αυτής της συμμορίας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτό πολύ θα μ' άρεσε να το κάνω!bluerose έγραψε: ↑17 Αύγ 2018, 23:04Εδω εισαι
edit
Δε θυμαμαι τη σελίδα
Το μέλος Naida ξέρει να μαγειρεύει από πιτσιρίκα εσείς δε ξέρετε να φάτε.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μπουλο και από το Amsterdam Η συμμορία.
Διαβάστε τι λέει ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα ταξίδια και τον τουρισμό.
https://www.travelstyle.gr/10-logoi-air ... po-ellada/
Διαβάστε τι λέει ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα ταξίδια και τον τουρισμό.
https://www.travelstyle.gr/10-logoi-air ... po-ellada/
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όταν θεωρείς αξιόπιστο και αντικειμενικό το συγκεκριμένο άρθρο αντιλαμβάνομαι και από πού αντλείς όλες αυτές τις "θέσεις" που έχεις "αναπτύξει" σ' αυτό το νήμα.
Και δεν είσαι ο μόνος.
Και δεν είσαι ο μόνος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ως και 100% η πληρότητα στους δημοφιλείς εγχώριους χειμερινούς προορισμούς τα Χριστούγεννα..
από Parrot » 25 Δεκ 2024, 17:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 58 Απαντήσεις
- 1339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
03 Ιαν 2025, 18:50
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Σεπ 2024, 18:42
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1069 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 343 Απαντήσεις
- 7238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
17 Σεπ 2024, 09:52