38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 03 Ιούλ 2021, 21:08

stavmanr έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 14:38

Πόση θέλεις να ρίξουμε δηλαδή εσύ που είσαι της λογικής "το θύμα φέρει ευθύνη";
10%;1%;0,5%;

Είναι πολύ απλό. Την επόμενη φορά που κάποιος θα σου κλέψει 100ευρώ και θα πιαστεί επ' αυτοφόρω θα του ζητήσεις πίσω τα 90 γιατί το 10% της ευθύνης ανήκει σε εσένα που δεν πρόσεξες.
Την επόμενη φορά που κάποιος θα σου κλέψει το αυτοκίνητο και θα συλληφθεί να ζητήσεις το 90 της αξίας του και το υπόλοιπο να το επιστρέψεις στο δράστη επειδή είχες 10% ευθύνη, καθώς δεν πρόσεχες.

Μιας και θέλεις να είσαι δίκαιος και να αναγνωρίζεις τις ευθύνες σου δηλαδή.
stavmanr έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 14:49

Δεν υπάρχει "ευθύνη του θύματος". Δεν είναι καν ελληνικά αυτά που γράφεις.
Σε οποιοδήποτε έγκλημα υπάρχει ευθύνη των δύο πλευρών έχουμε συνυπευθυνότητα, δηλαδή αμοιβαία ενοχή των δύο, προς αλλήλους.

Πολύ σωστά.

Άρα εσύ όταν φεύγεις από το σπίτι αφήνεις την πόρτα ανοικτή.
Όταν παρκάρεις το αυτοκίνητο αφήνεις τα κλειδιά στη μηχανή.

Ναι ή ου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 04 Ιούλ 2021, 10:55, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 03 Ιούλ 2021, 21:11

inb4 άρα λες ότι ο βιασμός είναι το ίδιο με την κλοπή!!

Κάθεστε κι απαντάτε σε ιδρυματικούς...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιούλ 2021, 22:37

Naida έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 17:05
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 16:02
Οι έρευνες γράφουν επίσης ότι οι βιασμοί που καταγράφονται είναι αυτοί για τους οποίους γίνεται καταγγελία.

Το ίδιο ακριβώς που συμβαίνει και με την κακοποίηση γυναικών, που σαφώς είναι περισσότερο ενδοοικογενειακό θέμα. Περισσότερες γυναίκες κακοποιούνται από συντρόφους παρά από ξένους στο δρόμο.

Το ερώτημα λοιπόν γλυκειά μου Νάιδα είναι το γιατί δεν καταγγέλονται οι συγκεκριμένοι ξυλοδαρμοί.

Και -ω του θαύματος- οι λόγοι είναι ακριβώς οι ίδιοι για τους οποίους δεν καταγγέλονται οι αντίστοιχοι βιασμοί.

Και -ω του επαναλαμβανόμενου θαύματος- οι ίδιοι λόγοι ακριβώς παίζουν σε όλα τα θύματα που φωνασκούν για την σεξουαλική βία.

Η ντροπή για το "τι θα πει ο κόσμος".

Όπερ σημαίνει, ότι η συγκεκριμένη επιθετικότητα από τις καταπιεσμένες μονάδες θηλυκού ή απροσδιόριστου φύλου, είναι μια ψευδαίσθηση αντίστασης. Κατηγορούν όλους τους άλλους για κάτι που οι ίδιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν και απαιτούν από αυτούς που κατηγορούν να δώσουν λύση.

Είναι αυτό που αναφέρω ως επιθετική κλάψα.
Δεν πάει έτσι.
Αν θες να κάνεις επίθεση ή να αντιδράσεις, βρες τους τρόπους να την κάνεις μόνη σου ή μόνος σου. Υπάρχουν. Όπως υπάρχουν και φορείς που μπορούν να βοηθήσουν. Κάνε το ένα ή το άλλο και δέξου τις συνέπειες.
Αν δεν θες, κόψε τις απειλές και κάτσε στη γωνία σου, συνεχίζοντας το επιθετικό κλαψούρισμα. Δεν πρόκειται να φοβίσεις κανέναν.

ΥΓ. Η χρήση του δεύτερου ενικού στην τελευταία παράγραφο δεν σε αφορά άμεσα, είναι γενική.
Γλυκιά μου ΓΑΛΗ δεν καταγγελονται γιατί υπάρχει η νοοτροπία " η ευθύνη του θύματος". Γιατί το θυμα θα σκεφτεί όλα αυτά που αναπαραγονται σε αυτές τις σελίδες τόσες μέρες "γιατί πήγε" οπότε προτιμά να το βουλώσει από το να το καταγγείλει. Ειδικά όταν είναι από γνωστό.
Γιατί αν είχες δυνατότητα να μιλήσεις στην βιασμενη, τσακισμενη και πνιγμενη Τοπαλουδη, θα της έλεγες "ναι οι βιαστές φταίνε αλλά εσύ γιατί πηγές; ".
Γι' αυτό εμείς λέμε να σιωπήσουν όσοι ασχολούνται με τις ευθύνες ενός θυματος βιασμού γιατί δεν υπάρχουν, να ασχοληθούν με τους βιαστές που υπάρχουν και τις νοοτροπίες που χαϊδεύουν τα αυτιά σε βιαστές που επίσης υπάρχουν, για να μπορούν να μιλάνε τα θύματα. Όσο μιλάνε τα θύματα τόσο θα φοβούνται οι βιαστές να δράσουν.
Για αυτό η κοινωνία θα πρέπει να μιλάει για τους βιαστές μόνο. Αν θέλει να μιλήσει η κοινωνία για πρόληψη, να μάθει να μην καλλιεργεί τρύπες να βγαίνουν τα σκουλήκια και να προσπαθεί να κλείνει τις υπάρχουσες. Να μάθει να ακούει τα θύματα και να δίνει λύσεις ουσιαστικές.
Θα έλεγα για αρχή την αυτοάμυνα αλλά ξέρω είσαι κατά ως τρόπο πρόληψης οπότε δεν θα το αναπτύξω
Εγώ θα επιμείνω στην προσωπική ευθύνη των γυναικών για έναν πολύ απλό λόγο. Η ευθύνη του κάθε βιαστή είναι αναμφισβήτητη. Αυτό όμως που είναι αμφισβητήσιμο είναι ο σεβασμός που νοιώθει η κάθε γυναίκα για τον εαυτό της.
Γιατί αν θες να δούμε το θέμα στην πραγματική του βάση Νάιδα, ο λόγος που οι περισσότερες γυναίκες δεν καταγγέλουν τους βιασμούς που υφίστανται, είναι γιατί ντρέπονται να υποστηρίξουν μπροστά στον κάθε αρμόδιο φορέα (αστυνομικό, ανακριτή, δικαστή οποιονδήποτε) ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν σεξ και ότι δεν είναι μια αμαρτία στην οποία παρασύρθηκαν από τον κακό λύκο. Ενώ οι άντρες δεν ντρέπονται γι' αυτό, αντιθέτως το θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα τους.
Από τη στιγμή λοιπόν που οι γυναίκες θα το εμπεδώσουν αυτό, κανένα αρχιδάκι από την αστυνομία ή οποιαδήποτε αρχή δεν θα τολμήσει να τους βγάλει γλώσσα ή να τις κοιτάξει με ειρωνικό υφάκι, γιατί μπορεί να του πάρουν και τα σώβρακα αν κάνει κάτι τέτοιο. Με τα σόγια τους, που παίζει και συναίσθημα στη μέση, ας το διαχειρισθούν όπως θέλουν. Με λίγα λόγια, το κόνσεπτ "μοιραία, ελεύθερη και ωραία" και όταν γίνει η στραβή "μωρή παρθένα", δεν λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Ιούλ 2021, 22:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 22:37

Εγώ θα επιμείνω στην προσωπική ευθύνη των γυναικών για έναν πολύ απλό λόγο. Η ευθύνη του κάθε βιαστή είναι αναμφισβήτητη. Αυτό όμως που είναι αμφισβητήσιμο είναι ο σεβασμός που νοιώθει η κάθε γυναίκα για τον εαυτό της.
Γιατί αν θες να δούμε το θέμα στην πραγματική του βάση Νάιδα, ο λόγος που οι περισσότερες γυναίκες δεν καταγγέλουν τους βιασμούς που υφίστανται, είναι γιατί ντρέπονται να υποστηρίξουν μπροστά στον κάθε αρμόδιο φορέα (αστυνομικό, ανακριτή, δικαστή οποιονδήποτε) ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν σεξ και ότι δεν είναι μια αμαρτία στην οποία παρασύρθηκαν από τον κακό λύκο. Ενώ οι άντρες δεν ντρέπονται γι' αυτό, αντιθέτως το θεωρούν κεκτημένο δικαίωμα τους.
Από τη στιγμή λοιπόν που οι γυναίκες θα το εμπεδώσουν αυτό, κανένα αρχιδάκι από την αστυνομία ή οποιαδήποτε αρχή δεν θα τολμήσει να τους βγάλει γλώσσα ή να τις κοιτάξει με ειρωνικό υφάκι, γιατί μπορεί να του πάρουν και τα σώβρακα αν κάνει κάτι τέτοιο. Με τα σόγια τους, που παίζει και συναίσθημα στη μέση, ας το διαχειρισθούν όπως θέλουν. Με λίγα λόγια, το κόνσεπτ "μοιραία, ελεύθερη και ωραία" και όταν γίνει η στραβή "μωρή παρθένα", δεν λέει.
Δεν καταγγελουν τον βιασμό γιατί ντρέπονται να υποστηρίξουν μπροστά στους αστυνομικούς ότι εχουν δικαίωμα να κάνουν σεξ και δεν παρασύρθηκαν από τον κακό το λύκο; για περίπτωση βιασμου;
μλκ μου τι διαβάζω.
Το κάψες μαρη ΓΑΛΗ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Ιούλ 2021, 22:56

Naida έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 22:47
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν καταγγελουν τον βιασμό γιατί ντρέπονται να υποστηρίξουν μπροστά στους αστυνομικούς ότι εχουν δικαίωμα να κάνουν σεξ και δεν παρασύρθηκαν από τον κακό το λύκο; για περίπτωση βιασμου;
μλκ μου τι διαβάζω.
Το κάψες μαρη ΓΑΛΗ;
Δεν καταγγέλουν το βιασμό γιατί ντρέπονται γενικώς και αυτό είναι τεκμηριωμένο.

Από εκεί και πέρα, οι φάσεις strangers in the night κάτω από τα άστρα ενίοτε δεν καταλήγουν τόσο σωστά, ms Watson.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Ιούλ 2021, 23:08

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 22:56

Δεν καταγγέλουν το βιασμό γιατί ντρέπονται γενικώς και αυτό είναι τεκμηριωμένο.

Από εκεί και πέρα, οι φάσεις strangers in the night κάτω από τα άστρα ενίοτε δεν καταλήγουν τόσο σωστά, ms Watson.

Όταν έχει μέρος της κοινωνίας να διερωτάται για την προσωπική ευθύνη του θυματος, δεν διευκολύνει την κατάσταση :D
Ούτε οι strangers in the night μπορει να καταλήξουν καλά, ούτε η βόλτα στη παραλία με το νέο φλερτ της μιας εβδομάδας , ούτε η επιστροφή στο σπίτι, ούτε καν τα δύο ποτά με την παρέα. Γενικά οι γυναίκες πρέπει πάντα να είμαστε σε επιφυλακή ε; τι λες;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2021, 08:50

Naida έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 23:08

Όταν έχει μέρος της κοινωνίας να διερωτάται για την προσωπική ευθύνη του θυματος, δεν διευκολύνει την κατάσταση :D
Ούτε οι strangers in the night μπορει να καταλήξουν καλά, ούτε η βόλτα στη παραλία με το νέο φλερτ της μιας εβδομάδας , ούτε η επιστροφή στο σπίτι, ούτε καν τα δύο ποτά με την παρέα. Γενικά οι γυναίκες πρέπει πάντα να είμαστε σε επιφυλακή ε; τι λες;
Ρε συ Νάιδα, πάντα ένα "μέρος της κοινωνίας" θα λέει τα δικά του.
Εμένα γιατί θα πρέπει να με απασχολεί αν νοιώθω καλά με τον εαυτό μου και συναναστρέφομαι με ανθρώπους που έχουν ίδιες απόψεις με τις δικές μου;

Κατά τα άλλα, αυτές που θεωρούν βιαστή όποιο αρσενικό κινείται πρέπει να είναι μονίμως σε επιφυλακή, όχι εγώ.
Δεν έχω εγώ μανία καταδίωξης, αυτές έχουν. Από τη στιγμή λοιπόν που θεωρούν ότι περιβάλλονται από βιαστές, καλό είναι να προσέχουν γιατί αυτά τα θέματα δεν λύνονται με κραυγές και ταμπελάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2021, 09:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 08:50
Naida έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 23:08

Ρε συ Νάιδα, πάντα ένα "μέρος της κοινωνίας" θα λέει τα δικά του.
Εμένα γιατί θα πρέπει να με απασχολεί αν νοιώθω καλά με τον εαυτό μου και συναναστρέφομαι με ανθρώπους που έχουν ίδιες απόψεις με τις δικές μου;

Κατά τα άλλα, αυτές που θεωρούν βιαστή όποιο αρσενικό κινείται πρέπει να είναι μονίμως σε επιφυλακή, όχι εγώ.
Δεν έχω εγώ μανία καταδίωξης, αυτές έχουν. Από τη στιγμή λοιπόν που θεωρούν ότι περιβάλλονται από βιαστές, καλό είναι να προσέχουν γιατί αυτά τα θέματα δεν λύνονται με κραυγές και ταμπελάκια.
Μα εσείς λέτε μια γυναίκα έχει ευθύνη αν πέσει θύμα βιασμού γιατί δεν προσεξε. Άρα κατά την άποψή σας πρέπει να προσέχει να μην βιαστεί από αγνώστους. Ή γνωστούς.
Μιας και στην πραγματικότητα οι περισσότεροι βιασμοί δεν γίνονται σε γυναίκες που περπατάνε γυμνές στα Χαφτεια. Ούτε από τυχαίους άγνωστους.
Μήπως το αφήγημα σας περί ευθύνης του θύματος να αλλάξει;

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:01

Prepon έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 21:08
stavmanr έγραψε:

10%;1%;0,5%;

Είναι πολύ απλό. Την επόμενη φορά που κάποιος θα σου κλέψει 100ευρώ και θα πιαστεί επ' αυτοφόρω θα του ζητήσεις πίσω τα 90 γιατί το 10% της ευθύνης ανήκει σε εσένα που δεν πρόσεξες.
Την επόμενη φορά που κάποιος θα σου κλέψει το αυτοκίνητο και θα συλληφθεί να ζητήσεις το 90 της αξίας του και το υπόλοιπο να το επιστρέψεις στο δράστη επειδή είχες 10% ευθύνη, καθώς δεν πρόσεχες.

stavmanr έγραψε:

Σε οποιοδήποτε έγκλημα υπάρχει ευθύνη των δύο πλευρών έχουμε συνυπευθυνότητα, δηλαδή αμοιβαία ενοχή των δύο, προς αλλήλους.

Πολύ σωστά.

Ναι ή ου;
Ου.

Τώρα, εσύ να απαντήσεις στο παραπάνω με τα bold.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 04 Ιούλ 2021, 09:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 17:05
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 16:02
Οι έρευνες γράφουν επίσης ότι οι βιασμοί που καταγράφονται είναι αυτοί για τους οποίους γίνεται καταγγελία.

Το ίδιο ακριβώς που συμβαίνει και με την κακοποίηση γυναικών, που σαφώς είναι περισσότερο ενδοοικογενειακό θέμα. Περισσότερες γυναίκες κακοποιούνται από συντρόφους παρά από ξένους στο δρόμο.

Το ερώτημα λοιπόν γλυκειά μου Νάιδα είναι το γιατί δεν καταγγέλονται οι συγκεκριμένοι ξυλοδαρμοί.

Και -ω του θαύματος- οι λόγοι είναι ακριβώς οι ίδιοι για τους οποίους δεν καταγγέλονται οι αντίστοιχοι βιασμοί.

Και -ω του επαναλαμβανόμενου θαύματος- οι ίδιοι λόγοι ακριβώς παίζουν σε όλα τα θύματα που φωνασκούν για την σεξουαλική βία.

Η ντροπή για το "τι θα πει ο κόσμος".

Όπερ σημαίνει, ότι η συγκεκριμένη επιθετικότητα από τις καταπιεσμένες μονάδες θηλυκού ή απροσδιόριστου φύλου, είναι μια ψευδαίσθηση αντίστασης. Κατηγορούν όλους τους άλλους για κάτι που οι ίδιοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν και απαιτούν από αυτούς που κατηγορούν να δώσουν λύση.

Είναι αυτό που αναφέρω ως επιθετική κλάψα.
Δεν πάει έτσι.
Αν θες να κάνεις επίθεση ή να αντιδράσεις, βρες τους τρόπους να την κάνεις μόνη σου ή μόνος σου. Υπάρχουν. Όπως υπάρχουν και φορείς που μπορούν να βοηθήσουν. Κάνε το ένα ή το άλλο και δέξου τις συνέπειες.
Αν δεν θες, κόψε τις απειλές και κάτσε στη γωνία σου, συνεχίζοντας το επιθετικό κλαψούρισμα. Δεν πρόκειται να φοβίσεις κανέναν.

ΥΓ. Η χρήση του δεύτερου ενικού στην τελευταία παράγραφο δεν σε αφορά άμεσα, είναι γενική.
Γλυκιά μου ΓΑΛΗ δεν καταγγελονται γιατί υπάρχει η νοοτροπία " η ευθύνη του θύματος". Γιατί το θυμα θα σκεφτεί όλα αυτά που αναπαραγονται σε αυτές τις σελίδες τόσες μέρες "γιατί πήγε" οπότε προτιμά να το βουλώσει από το να το καταγγείλει. Ειδικά όταν είναι από γνωστό.
Γιατί αν είχες δυνατότητα να μιλήσεις στην βιασμενη, τσακισμενη και πνιγμενη Τοπαλουδη, θα της έλεγες "ναι οι βιαστές φταίνε αλλά εσύ γιατί πηγές; ".
Γι' αυτό εμείς λέμε να σιωπήσουν όσοι ασχολούνται με τις ευθύνες ενός θυματος βιασμού γιατί δεν υπάρχουν, να ασχοληθούν με τους βιαστές που υπάρχουν και τις νοοτροπίες που χαϊδεύουν τα αυτιά σε βιαστές που επίσης υπάρχουν, για να μπορούν να μιλάνε τα θύματα. Όσο μιλάνε τα θύματα τόσο θα φοβούνται οι βιαστές να δράσουν.
Για αυτό η κοινωνία θα πρέπει να μιλάει για τους βιαστές μόνο. Αν θέλει να μιλήσει η κοινωνία για πρόληψη, να μάθει να μην καλλιεργεί τρύπες να βγαίνουν τα σκουλήκια και να προσπαθεί να κλείνει τις υπάρχουσες. Να μάθει να ακούει τα θύματα και να δίνει λύσεις ουσιαστικές.
Θα έλεγα για αρχή την αυτοάμυνα αλλά ξέρω είσαι κατά ως τρόπο πρόληψης οπότε δεν θα το αναπτύξω
Εγώ θα επιμείνω στην προσωπική ευθύνη των γυναικών (...).
Ε μα.
Προσωπική η ευθύνη της γυναίκας που βιάζεται...

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 04 Ιούλ 2021, 09:03

stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:01
Prepon έγραψε:
stavmanr έγραψε:

10%;1%;0,5%;

stavmanr έγραψε:

Πολύ σωστά.

Ναι ή ου;
Ου.
Γιατί ου;
Αφού 0 ευθύνη αφού...
Aριστοτελης έγραψε:
Ζενίθεδρος έγραψε:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:05

Prepon έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:03
stavmanr έγραψε:
Prepon έγραψε:

Πολύ σωστά.

Ναι ή ου;
Ου.
Γιατί ου;
Αφού 0 ευθύνη αφού...
Γιατί δεν είναι ζήτημα ευθύνης. Είναι ζήτημα αυτοσυντήρησης.
Αν μου κλέψουν το ξεκλείδωτο όχημα δεν θα ζητήσω μειωμένη αποζημίωση επειδή είμαι ...συνυπεύθυνος.
Περιμένω απάντηση παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2021, 09:11

stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:05

Αν μου κλέψουν το ξεκλείδωτο όχημα δεν θα ζητήσω μειωμένη αποζημίωση επειδή είμαι ...συνυπεύθυνος.
Αν σου κλέψουν το ξεκλείδωτο όχημα ή τη σκηνή :) , είναι επαρκής ένδειξη ότι έγινε η κλοπή αλλά συνεχίζεις να κοιτάς τα άστρα, mr Watson.

Η τεκμηρίωση του βιασμού, αν δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία κακοποίησης, είναι άλλο πράγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:13

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:11
stavmanr έγραψε:

Αν σου κλέψουν το ξεκλείδωτο όχημα ή τη σκηνή :) , είναι επαρκής ένδειξη ότι έγινε η κλοπή αλλά συνεχίζεις να κοιτάς τα άστρα, mr Watson.
:smt017

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 04 Ιούλ 2021, 09:15

stavmanr έγραψε:
Prepon έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:03
stavmanr έγραψε:

Ου.
Γιατί ου;
Αφού 0 ευθύνη αφού...
Πες το και ζήτημα λαμπαντερ

Όσο λαμπαντερ είναι να αφήνεις τα κλειδιά σου πάνω στη μηχανή του αυτοκινήτου, όσο λαμπαντερ είναι να αφήνεις ανοικτή την πόρτα του σπιτιού σου και να φεύγεις, τόσο λαμπαντερ είναι για την Τοπαλουδη να πηγαίνει στο σπίτι ενός Αλβανού που γνώρισε στο Ίντερνετ.
Aριστοτελης έγραψε:
Ζενίθεδρος έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών