38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:20

Εφόσον αποφεύγεις συστηματικά να απαντήσεις στο ερώτημα, η συζήτηση μαζί σου τερματίζεται.
Δεν υπάρχει νόημα να κάνω διάλογο με κάποιον που απλά επιμένει στα δικά του αποφεύγοντας την τριβή.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2021, 09:22

stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:20
Εφόσον αποφεύγεις συστηματικά να απαντήσεις στο ερώτημα, η συζήτηση μαζί σου τερματίζεται.
Περίμενε πήρε νερό ή πλακέτα, θέλει λίγο χρόνο να στεγνώσει :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:25

Naida έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 08:50
Naida έγραψε:
03 Ιούλ 2021, 23:08

Όταν έχει μέρος της κοινωνίας να διερωτάται για την προσωπική ευθύνη του θυματος, δεν διευκολύνει την κατάσταση :D
Ούτε οι strangers in the night μπορει να καταλήξουν καλά, ούτε η βόλτα στη παραλία με το νέο φλερτ της μιας εβδομάδας , ούτε η επιστροφή στο σπίτι, ούτε καν τα δύο ποτά με την παρέα. Γενικά οι γυναίκες πρέπει πάντα να είμαστε σε επιφυλακή ε; τι λες;
Ρε συ Νάιδα, πάντα ένα "μέρος της κοινωνίας" θα λέει τα δικά του.
Εμένα γιατί θα πρέπει να με απασχολεί αν νοιώθω καλά με τον εαυτό μου και συναναστρέφομαι με ανθρώπους που έχουν ίδιες απόψεις με τις δικές μου;

Κατά τα άλλα, αυτές που θεωρούν βιαστή όποιο αρσενικό κινείται πρέπει να είναι μονίμως σε επιφυλακή, όχι εγώ.
Δεν έχω εγώ μανία καταδίωξης, αυτές έχουν. Από τη στιγμή λοιπόν που θεωρούν ότι περιβάλλονται από βιαστές, καλό είναι να προσέχουν γιατί αυτά τα θέματα δεν λύνονται με κραυγές και ταμπελάκια.
Μα εσείς λέτε μια γυναίκα έχει ευθύνη αν πέσει θύμα βιασμού γιατί δεν προσεξε. Άρα κατά την άποψή σας πρέπει να προσέχει να μην βιαστεί από αγνώστους. Ή γνωστούς.
Μιας και στην πραγματικότητα οι περισσότεροι βιασμοί δεν γίνονται σε γυναίκες που περπατάνε γυμνές στα Χαφτεια. Ούτε από τυχαίους άγνωστους.
Μήπως το αφήγημα σας περί ευθύνης του θύματος να αλλάξει;
Και να φταίει 100% ο βιαστής επειδή δεν μπορεί να κρατήσει όσα προεξέχουν μέσα στο σώβρακό του;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2021, 09:28

stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:11
stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:05

Γιατί δεν είναι ζήτημα ευθύνης. Είναι ζήτημα αυτοσυντήρησης.
Αν μου κλέψουν το ξεκλείδωτο όχημα δεν θα ζητήσω μειωμένη αποζημίωση επειδή είμαι ...συνυπεύθυνος.
Περιμένω απάντηση παραπάνω.
Αν σου κλέψουν το ξεκλείδωτο όχημα ή τη σκηνή :) , είναι επαρκής ένδειξη ότι έγινε η κλοπή αλλά συνεχίζεις να κοιτάς τα άστρα, mr Watson.
:smt017
Οκ, θα στο ζωγραφίσω. Όταν καταγγέλεται μία κλοπή (αυτοκινήτου πχ) το αυτοκίνητο λείπει από το χώρο που ήταν.

Όταν καταγγέλεται ένας βιασμός χωρίς σαφή σημάδια σωματικής κακοποίησης, είναι σα να καταγγέλεις ότι ο τάδε έκλεψε το αυτοκίνητο σου χωρίς την άδεια σου και το ξανάφερε πίσω.

Το θέτω ακραία αλλά έτσι ακριβώς είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:30

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:28
stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:11

Αν σου κλέψουν το ξεκλείδωτο όχημα ή τη σκηνή :) , είναι επαρκής ένδειξη ότι έγινε η κλοπή αλλά συνεχίζεις να κοιτάς τα άστρα, mr Watson.
:smt017
Οκ, θα στο ζωγραφίσω. Όταν καταγγέλεται μία κλοπή (αυτοκινήτου πχ) το αυτοκίνητο λείπει από το χώρο που ήταν.

Όταν καταγγέλεται ένας βιασμός χωρίς σαφή σημάδια σωματικής κακοποίησης, είναι σα να καταγγέλεις ότι ο τάδε έκλεψε το αυτοκίνητο σου χωρίς την άδεια σου και το ξανάφερε πίσω.
Δηλαδή, αν κάποιος σε βιάσει χωρίς να αφήσει σημάδια (πχ. με χρήση χαπιού), θα το θεωρήσεις ως "χρησιδάνειο του σώματός σου στο πέος του βιαστή";

Επιπλέον, μου λες ότι μπορεί κανείς να παίρνει το αυτοκίνητό σου όποια ώρα επιθυμεί, αρκεί να το επιστρέφει πίσω στη θέση του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 04 Ιούλ 2021, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2021, 09:30

stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:25

Και να φταίει 100% ο βιαστής επειδή δεν μπορεί να κρατήσει όσα προεξέχουν μέσα στο σώβρακό του;
Μα το λένε φταίει 100% ο βιαστής, θελουν να το κάνουν τατουάζ στο πρόσωπο για να πείσουν ότι πιστεύουν. Αλλά να μωρέ και το θυμα γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο; δεν φταίει που μπήκε; φταίει. Αλλά για τον βιασμό φταίει ο βιαστής. Αλλά το ότι έφτασε να βιαστεί έχει μερίδιο ευθύνης το θυμα που δεν προσεξε. Αλλά φταίει μόνο ο βιαστής για τον βιασμό. Δεν ρίχνουν ευθύνη στο θύμα.
Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνουμε;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 04 Ιούλ 2021, 09:32

Η Γαλη νομιζει πως υποτιμωντας τις αλλες γυναίκες γινεται στα ματια των αντρων πιο αποδεκτη, επειδη ετσι δειχνει ποσο «ηθικη» και "κυρια" ειναι. Ο καθωσπρεπισμος απο τον οποιο πασχει (αναμεσα στα αλλα) της δινει την ψευδαισθηση οτι η κοινωνια ειναι τελεια κι οτι τετοια πραγματα συμβαινουν μονο σε οσες δεν υπακουν στα πατριαρχικα προτυπα. Υποκρινεται πως ο σεξισμος δεν υπαρχει και οταν υπαρχει, δεν θα την πειραξει την ιδια, επειδη "ξερει να φερεται". Τοποθετει λοιπον τον θυτη στη θεση του θυματος και του δινει ελαφρυντικα, αποσιωπωντας ετσι το αληθινο προβλημα και συμβαλοντας στην κανονικοποιηση του σεξισμου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:32

Naida έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:30
stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:25

Μα το λένε φταίει 100% ο βιαστής, θελουν να το κάνουν τατουάζ στο πρόσωπο για να πείσουν ότι πιστεύουν. Αλλά να μωρέ και το θυμα γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο; δεν φταίει που μπήκε; φταίει. Αλλά για τον βιασμό φταίει ο βιαστής. Αλλά το ότι έφτασε να βιαστεί έχει μερίδιο ευθύνης το θυμα που δεν προσεξε. Αλλά φταίει μόνο ο βιαστής για τον βιασμό. Δεν ρίχνουν ευθύνη στο θύμα.
Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνουμε;
Φταίει 100% ο βιαστής, αλλά φταίει και η βιασθείσα.
Νέα μαθηματικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2021, 09:34

Prepon έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:26
stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:20
Δεν υπάρχει νόημα να κάνω διάλογο με κάποιον που απλά επιμένει στα δικά του αποφεύγοντας την τριβή.
Δεν κάνουνε διάλογο βλακεντιε, εγώ διδάσκω και εσύ θα έπρεπε να ακούς για να μαθαίνεις.

Δε θες να μάθεις μπάλα; Μείνε στουρνος.

Και μετά αναρωτησου, γιατί μου κλέβουν το αυτοκίνητο, γιατί μπαίνουν ληστές στο σπίτι, γιατί μας βιάζουν τις γυναίκες;
stavmanr δεν ξέρω άμα σώζεται η πλακέτα. Βγάζει error A.
Ίσως Albanian? Δεν ξέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 04 Ιούλ 2021, 09:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:34

John Brown Gun Club έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:32
Η Γαλη νομιζει πως υποτιμωντας τις αλλες γυναίκες γινεται στα ματια των αντρων πιο αποδεκτη, επειδη ετσι δειχνει ποσο «ηθικη» και "κυρια" ειναι.
Ποιος σου είπε ότι είναι η...;
Ένα προφίλ είναι. Μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Επιπλέον η γαλή είναι το ζώο γάτα, σε αρσενικό και θηλυκό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 04 Ιούλ 2021, 09:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 04 Ιούλ 2021, 09:35

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:37

vagabondo έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:35
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
Τι πάθαμε; :smt017

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2021, 09:39

stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:34
Η Γαλη νομιζει πως υποτιμωντας τις αλλες γυναίκες γινεται στα ματια των αντρων πιο αποδεκτη, επειδη ετσι δειχνει ποσο «ηθικη» και "κυρια" ειναι.

Επιπλέον η γαλή είναι το ζώο γάτα, σε αρσενικό και θηλυκό.
Σταμάτα βρε γυναίκα είναι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 04 Ιούλ 2021, 09:39

stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:34
Αυτο δεν με αφορα καταρχας, δεν ειμαι εγω αυτος που θα αμφισβητησει την γυναικεια της ταυτοτητα. Υπαρχουν και γυναικες με τετοιες αποψεις, not like other girls και καλα.

Ενα ανθολογιο αναλογης εσωτερικευμενης πατριαρχιας εδω: https://www.reddit.com/r/notlikeothergirls/
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 04 Ιούλ 2021, 09:41

This is madness. Μαρούσκα! Το evian! :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”