38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2021, 09:41

vagabondo έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:35
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
Εσύ μου είχες ζητήσει να σε ενημερώσω όταν βρω το ποστ εκείνο που έγραφε η ΓΑΛΗ για τον μαλάκα της παρέας που θα βιάσει την άλλη στο αυτοκίνητο. Το έφερα, σε τάγκαρα κιόλας. Δεν είδα να σχολιάσεις κάτι τελικά. Απλά ήθελες να το δεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:41

John Brown Gun Club έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:39
stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:34
04 Ιούλ 2021, 09:32
Η Γαλη νομιζει πως υποτιμωντας τις αλλες γυναίκες γινεται στα ματια των αντρων πιο αποδεκτη, επειδη ετσι δειχνει ποσο «ηθικη» και "κυρια" ειναι.
Ποιος σου είπε ότι είναι η...;
Ένα προφίλ είναι. Μπορεί να είναι οτιδήποτε.
Αυτο δεν με αφορα καταρχας, δεν ειμαι εγω αυτος που θα αμφισβητησει την γυναικεια της ταυτοτητα.
Ποιος σου είπε βρε συ ότι γράφεις σε γυναίκα; Ποια ταυτότητα;
Η λέξη Γαλή είναι ίδια σε αρσενικό και θηλυκό. Δεν είναι όνομα. Παρατσούκλι είναι. Παρωνύμιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 04 Ιούλ 2021, 09:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 04 Ιούλ 2021, 09:42

Naida έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:41
vagabondo έγραψε:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
Εσύ μου είχες ζητήσει να σε ενημερώσω όταν βρω το ποστ εκείνο που έγραφε η ΓΑΛΗ για τον μαλάκα της παρέας που θα βιάσει την άλλη στο αυτοκίνητο. Το έφερα, σε τάγκαρα κιόλας. Δεν είδα να σχολιάσεις κάτι τελικά. Απλά ήθελες να το δεις;
Τότε ήταν μαγκιά: "αν έχεις κότσια βρες το!".
Τώρα δεν είναι.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2021, 09:45

stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:42
Naida έγραψε:
vagabondo έγραψε:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
Τότε ήταν μαγκιά: "αν έχεις κότσια βρες το!".
Τώρα δεν είναι.
Ναι και μένα μου έκανε εντύπωση που ήθελε να τον ενημερώσω αν το βρω, και οταν το βρήκα και τον ενημέρωσα ούτε ένα μπράβο που το βρήκες, ένα κλαπ κλαπ κάτι να πω ο άνθρωπος ήθελε να ενημερωθεί και χαίρεται που του λύθηκε η απορία. Τίποτα.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2021, 09:47

Η Γαλη νομιζει πως υποτιμωντας τις αλλες γυναίκες γινεται στα ματια των αντρων πιο αποδεκτη, επειδη ετσι δειχνει ποσο «ηθικη» και "κυρια" ειναι. Ο καθωσπρεπισμος απο τον οποιο πασχει (αναμεσα στα αλλα) της δινει την ψευδαισθηση οτι η κοινωνια ειναι τελεια κι οτι τετοια πραγματα συμβαινουν μονο σε οσες δεν υπακουν στα πατριαρχικα προτυπα. Υποκρινεται πως ο σεξισμος δεν υπαρχει και οταν υπαρχει, δεν θα την πειραξει την ιδια, επειδη "ξερει να φερεται". Τοποθετει λοιπον τον θυτη στη θεση του θυματος και του δινει ελαφρυντικα, αποσιωπωντας ετσι το αληθινο προβλημα και συμβαλοντας στην κανονικοποιηση του σεξισμου.
Απλώς θεωρώ ότι οι υστερίες καίνε τα χλωρά, δηλαδή τις γυναίκες που είναι θύματα βιασμών που -και να ήθελαν- δεν θα μπορούσαν να τον αποφύγουν.

Σαφώς λοιπόν και θα υποτιμήσω τις γυναίκες που θολώνουν τη συγκεκριμένη εικόνα, μεταθέτοντας την έννοια του βιασμού σε ένα τόσο ομιχλώδες πλαίσιο, επειδή έχουν πρόβλημα ταυτότητας.

Οπότε, άντε να πεις αυτές τις παπαριές σε κάποια μικροφωνική του συντάγματος, τζόνι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 04 Ιούλ 2021, 09:53

Naida έγραψε:
vagabondo έγραψε:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
Ναι, απλά ήθελα να δω αν λες την αλήθεια. Τελικά την βίασε εκείνος στο αμάξι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2021, 09:54

vagabondo έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:53
Naida έγραψε:
vagabondo έγραψε:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
Ναι, της βίασε την προσωπικότητα σειριακώς και ασυστόλως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 04 Ιούλ 2021, 09:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:47
Η Γαλη νομιζει πως υποτιμωντας τις αλλες γυναίκες γινεται στα ματια των αντρων πιο αποδεκτη, επειδη ετσι δειχνει ποσο «ηθικη» και "κυρια" ειναι. Ο καθωσπρεπισμος απο τον οποιο πασχει (αναμεσα στα αλλα) της δινει την ψευδαισθηση οτι η κοινωνια ειναι τελεια κι οτι τετοια πραγματα συμβαινουν μονο σε οσες δεν υπακουν στα πατριαρχικα προτυπα. Υποκρινεται πως ο σεξισμος δεν υπαρχει και οταν υπαρχει, δεν θα την πειραξει την ιδια, επειδη "ξερει να φερεται". Τοποθετει λοιπον τον θυτη στη θεση του θυματος και του δινει ελαφρυντικα, αποσιωπωντας ετσι το αληθινο προβλημα και συμβαλοντας στην κανονικοποιηση του σεξισμου.
Απλώς θεωρώ ότι οι υστερίες καίνε τα χλωρά, δηλαδή τις γυναίκες που είναι θύματα βιασμών που -και να ήθελαν- δεν θα μπορούσαν να τον αποφύγουν.

Σαφώς λοιπόν και θα υποτιμήσω τις γυναίκες που θολώνουν τη συγκεκριμένη εικόνα, μεταθέτοντας την έννοια του βιασμού σε ένα τόσο ομιχλώδες πλαίσιο, επειδή έχουν πρόβλημα ταυτότητας.

Οπότε, άντε να πεις αυτές τις παπαριές σε κάποια μικροφωνική του συντάγματος, τζόνι.
εσυ εχεις προβλημα ταυτοτητας, κυρια, κι εσυ εισαι αυτη που μεταθετεις το εγκλημα του βιασμου σ ενα ομιχλωδες τοπιο με τα ναι μεν αλλα σου και την εμμεση δικαιολογηση των βιαστων που προκαλουνται απο τις ατιμες γυναικες (τις αλλες, οχι εσενα, εσυ εισαι σπεσιαλ ειπαμε.) Γιατι εαν ακολουθησει κανεις την λογικη σου, ειναι νορμαλ να βιαζουν οι αντρες και οι γυναικες φερουν την ευθυνη οταν τους εμπιστευονται.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 04 Ιούλ 2021, 09:55

Ας ξεκινήσουμε την ηλιόλουστη αυτή μέρα μ'ένα παραδοσιακό Γιαννιώτικο, ( μισή Γιαννιώτισσα γαρ..). :romance-hearteyes:

Έλα πάμε τον καρσιλαμά λέμε! :lol:

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 04 Ιούλ 2021, 09:56

stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:39
stavmanr έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:34

Ποιος σου είπε ότι είναι η...;
Ένα προφίλ είναι. Μπορεί να είναι οτιδήποτε.
Αυτο δεν με αφορα καταρχας, δεν ειμαι εγω αυτος που θα αμφισβητησει την γυναικεια της ταυτοτητα.
Ποιος σου είπε βρε συ ότι γράφεις σε γυναίκα; Ποια ταυτότητα;
Η λέξη Γαλή είναι ίδια σε αρσενικό και θηλυκό. Δεν είναι όνομα. Παρατσούκλι είναι. Παρωνύμιο.
ναι, αλλα πισω απο το ονομα χρηστη βρισκεται ενα ατομο που εχει πολλες φορες πει πως ειναι γυναικα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2021, 09:57

vagabondo έγραψε:
Naida έγραψε:
vagabondo έγραψε:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
Τελικά έλεγα την αλήθεια;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2021, 10:05

04 Ιούλ 2021, 09:55
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:47

εσυ εχεις προβλημα ταυτοτητας, κυρια, κι εσυ εισαι αυτη που μεταθετεις το εγκλημα του βιασμου σ ενα ομιχλωδες τοπιο με τα ναι μεν αλλα σου και την εμμεση δικαιολογηση των βιαστων που προκαλουνται απο τις ατιμες γυναικες (τις αλλες, οχι εσενα, εσυ εισαι σπεσιαλ ειπαμε.) Γιατι εαν ακολουθησει κανεις την λογικη σου, ειναι νορμαλ να βιαζουν οι αντρες και οι γυναικες φερουν την ευθυνη οταν τους εμπιστευονται.
Βρε τζόνι, κάνε μου μια χάρη.

Μην μου γράφεις λες και είμαι ντομ.

Κατά τα άλλα, καλό το ακαδημαϊκό στυλάκι αλλά ξέρεις καλά ότι δεν αντέχεις να το κρατήσεις για πολύ, έτσι δεν είναι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2021, 10:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:54
vagabondo έγραψε:
Naida έγραψε:

Ναι, της βίασε την προσωπικότητα σειριακώς και ασυστόλως.
Πάμε λίγο παιδιά, εεωτησουλες.
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Ιαν 2020, 19:18
Naida έγραψε:
12 Ιαν 2020, 18:30

Ξέχασες να βάλεις στο.παραδειγμα σου ότι ο οδηγός και στις δύο περιπτώσεις ήθελε να σκοτώσει τον πεζό.

Μήπως η δεύτερη περίπτωση είναι ολίγον σπάνια και ολίγον φανταστική; Μήπως το πιο πιθανό είναι να είναι μια με την παρέα της να πιει λίγο παραπάνω, ίσως και πολύ να της πει πχ ο φίλος θα σε γυρίσω εγώ και στο αυτοκίνητο να της την πέσει και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τα αντίστοιχα σπρωξιδια
-δεν θέλω
-ελα αφου το θες
- αλήθεια δεν θέλω
-ελα αφου σε είδα πως χόρευες και με κοιταγες
-μα δεν θέλω, άσε με
-ελα που δεν θες, δε θα το μάθει ο δικός σου
-δε γουστάρω @#@&#&
-ελα μωρή καριόλα που δεν θες κιολας
Και κάπου εκεί επιβάλεται η μυϊκή δύναμη.
Νομίζω είναι πιο ρεαλιστικό από τη δική σου περίπτωση.
Αυτός είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση μαλάκα βρε Νάιδα. Όλες έχουμε γνωρίσει τέτοιους, είτε στη δουλειά είτε σε παρέες. Μπορεί να θεωρήσουν ερωτική πρόκληση ακόμη και μια συζήτηση για τον καιρό σε μια παρέα 10 ατόμων. Αλλά αν είναι γνωστοί από παρέα, το βλέπω μάλλον χλωμό να προχωρήσει στα περαιτέρω με μυϊκή επιβολή, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει "δικός". Σε κάθε περίπτωση, σε αμάξι με μαλάκα δεν μπαίνεις. Παίρνεις ταξί.

Για αυτή την περίπτωση η ΓΑΛΗ θεωρεί ότι η κοπέλα δεν βιάστηκε. Θεωρεί ότι δεν βιάστηκε πραγματικά. Η ΓΑΛΗ που αγχώνεται μην θολώσει το τοπίο για τα πραγματικά θυματα βιασμού όπως λέει.
Και θα σε ρωτήσω ΓΑΛΗ, τι διαφορά έχει η παραπάνω περίπτωση από την περίπτωση Τοπαλουδη.

Επίσης θα ρωτήσω τον αγαπητό vagabondo
αν η παραπάνω περίπτωση θεωρείται κατά τη γνώμη του βιασμός.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 04 Ιούλ 2021, 10:09

Naida έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:57
vagabondo έγραψε:
Naida έγραψε:

Την βίασε την κοπέλα στο αμάξι; Κατηγορήθηκε για ποτέ από δικαστήριο (όχι από Naidες) για βιασμό;
Αν ναι, είχες δίκιο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιούλ 2021, 10:10

vagabondo έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 10:09
Naida έγραψε:
04 Ιούλ 2021, 09:57
vagabondo έγραψε:

Την βίασε την κοπέλα στο αμάξι; Κατηγορήθηκε για ποτέ από δικαστήριο (όχι από Naidες) για βιασμό;
Αν ναι, είχες δίκιο.
Σου έγραψα παρακάτω, και θέλω την γνώμη σου. Είσαι ένας αόρατος παρατηρητής και βλέπεις να εξελίσσεται αυτό το σκηνικό. Είναι βιασμός ναι ή όχι;

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών