Για μένα είναι συνεύρεση ηλιθίων.
38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφού η κοπέλα δεν ήθελε να συνευρεθει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άρα, είναι ηλίθια που δεν ήθελε να συνευρεθεί, κατά Γαλή.
Επομένως, οι έξυπνες, κατά Γαλή, θέλουν να συνευρεθούν.
Άρα βιάζονται μόνο όσες είναι ηλίθιες και δεν θέλουν να συνευρεθούν. Οι έξυπνες απλά θέλουν κι επομένως δεν υπάρχει βιασμός.
Κατά Γαλή πάντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 04 Ιούλ 2021, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- John Brown Gun Club
Η επιλογη χρησης ενος πιο δοκιμου λογου εξαρταται κυριως απο το σε ποιον απευθυνομαι: δεν ειναι για τα δοντια σου δηλαδη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Όχι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τι ήθελε;
Να την πάει ο μαλάκας σπίτι για να μην πληρώσει ταξί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, αν δεν μπορείς να τον διατηρήσεις, μην τον χρησιμοποιείς. Απλό είναι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Ιούλ 2021, 10:16Η επιλογη χρησης ενος πιο δοκιμου λογου εξαρταται κυριως απο το σε ποιον απευθυνομαι: δεν ειναι για τα δοντια σου δηλαδη.
Διαφορετικά θα εγκλωβιστείς σ' αυτόν και ξέρω ότι ήδη νοιώθεις άβολα, καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ετσι για τον vagabondo. Η χρήση βίας για να ακινητοποιησεις μια γυναίκα και να ερθεις σε σεξουαλική επαφή μαζί της πάρα τη θέληση της, δεν είναι βιασμός.
"Φίλος της από την παρέα που της λέει θα σε γυρίσω εγώ σπίτι και τη βιάζει στο δρόμο"
"αυτη ήθελε να τη γυρίσει ο μαλακας σπίτι για να μη πληρώσει ταξί και επειδή ήταν και ηλιθια την βίασε"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οδηγώ ωραία και καλά και έρχεται ο άλλος, περνάει το στοπ και πέφτει πάνω μου.
Φταίω;
Εξαρτάται.
Μα εγώ είμαι το θύμα αφού...
Εγώ κανονικά πήγαινα.
Ο άλλος πέρασε το στοπ
Οδήγηση υπό αλκοόλ
Στην περίπτωση που οδηγάτε υπό αλκοόλ, καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν σας καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος.
Είτε έχετε μικτή ασφάλεια, είτε φταίει το άλλο όχημα που σας χτύπησε, σε όλες τις περιπτώσεις λόγω κατανάλωσης αλκοόλ εσείς θα βγείτε ο ζημιωμένος.
Φταίω;
Εξαρτάται.
Εγώ κανονικά πήγαινα.
Ο άλλος πέρασε το στοπ
Οδήγηση υπό αλκοόλ
Στην περίπτωση που οδηγάτε υπό αλκοόλ, καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν σας καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος.
Είτε έχετε μικτή ασφάλεια, είτε φταίει το άλλο όχημα που σας χτύπησε, σε όλες τις περιπτώσεις λόγω κατανάλωσης αλκοόλ εσείς θα βγείτε ο ζημιωμένος.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Στην αρχή ή κοπέλα ήθελε και μετά την ερωτική πράξη δεν ήθελε ...
ΚλαιωPrepon έγραψε: ↑04 Ιούλ 2021, 10:31Οδηγώ ωραία και καλά και έρχεται ο άλλος, περνάει το στοπ και πέφτει πάνω μου.
Φταίω;
Εξαρτάται.
Εγώ κανονικά πήγαινα.
Ο άλλος πέρασε το στοπ
Οδήγηση υπό αλκοόλ

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Από ποιο σημείο εσύ πήρες την ένδειξη ότι η κοπέλα ήθελε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το όλο θέμα τελικά είναι ότι κανένας άνδρας που κατηγορείται για βιασμό δεν θα πρέπει να αθωώνεται
Δεν χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία αρκεί μόνο ή μαρτυρία μιας γυναίκας (εστω και μετά από χρόνια..) να τον καταδίκασει
Δεν χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία αρκεί μόνο ή μαρτυρία μιας γυναίκας (εστω και μετά από χρόνια..) να τον καταδίκασει
Μαζί σου έχω κόψει κάθε επικοινωνία και συζήτηση
Είσαι βιαστης της ..Λογικής !!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ η ΗΜΕΔΑΠΟΣ
από Frappezitis » 25 Οκτ 2024, 15:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 1840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
30 Οκτ 2024, 07:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 8006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση H 12χρονη είχε καταγγείλει πως έγινε ο βιασμός της με χρήση όπλων και απειλών.
από Αρίστος » 16 Μαρ 2024, 14:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Μαρ 2024, 20:18
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Δεκ 2023, 19:00