Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Kι εγώ εύχομαι στους ΨΕΚΕΣ εμβολιασμένους να είναι καλά ,να μην πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και με το καλό το 3ο,το 4ο,το 5ο κλπ εμβόλιο.
Για μενα θα κανω οσα εμβολια χρειαστει ΑΡΚΕΙ να μου αποδεικνύουν οτι σκοτώνουν και ειναι αποτελεσματικά
Εκανα ναι μεν το PFIZER αλλα μια του κλέφτη δύο του κλέφτη...τρίτη δόση δεν κανω.
Τώρα οσο αφορά τους ανεμβολιαστούς δικαιωμα τους αλλα μην μας το παιζουν υπεράνω οταν γεμιζουν οι ΜΕΘ απο αυτούς τοτε να πληρώνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ τα νοσήλεια.
Τότε να μην πληρώνουμε φόρους καθόλου ρε μεγάλε. Βάλε και τους καπνιστές να πληρώνουν την νοσηλεία τους. Και αυτούς που πίνουν Coca Cola επίσης
Οχι φιλε μου οσοι απασχολούν προσωπικό στην covid κλινική και ξερεις οτι αρκετοι και ειδικά εγώ που εργάζομαι στο τομέα της δημοσιας υγείας στο λέω να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ καθαρα τα νοσηλεία τους διοτι πολυ απλά μπλοκάρουν το σύστημα, διοτι ενα covid περιστατικό μπορει να στερήσει πχ ενα κρεβάτι ενός τροχαίου ενος 25χρονου πχ.
Γιατι λοιπον αφου ο ανεμβολιαστος που δικαιωμα του να παραμενει ανεμβολιαστός να ΣΤΕΡΕΙ απο το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ενα κρεβάτι εντατικης σε ΜΕΘ απο την στιγμη που ειναι πολύ λιγες;
Δεν ειμαστε ουτε Γερμανια, ουτε Αγγλια για να μπορουμε να εχουμε αρκετές ΜΕΘ και εξειδικευμενο προσωπικό.
Οποτε το επιχειρήμα σου ειναι άκρως λάθος
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
Για μενα θα κανω οσα εμβολια χρειαστει ΑΡΚΕΙ να μου αποδεικνύουν οτι σκοτώνουν και ειναι αποτελεσματικά
Εκανα ναι μεν το PFIZER αλλα μια του κλέφτη δύο του κλέφτη...τρίτη δόση δεν κανω.
Τώρα οσο αφορά τους ανεμβολιαστούς δικαιωμα τους αλλα μην μας το παιζουν υπεράνω οταν γεμιζουν οι ΜΕΘ απο αυτούς τοτε να πληρώνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ τα νοσήλεια.
Τότε να μην πληρώνουμε φόρους καθόλου ρε μεγάλε. Βάλε και τους καπνιστές να πληρώνουν την νοσηλεία τους. Και αυτούς που πίνουν Coca Cola επίσης
Οχι φιλε μου οσοι απασχολούν προσωπικό στην covid κλινική και ξερεις οτι αρκετοι και ειδικά εγώ που εργάζομαι στο τομέα της δημοσιας υγείας στο λέω να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ καθαρα τα νοσηλεία τους διοτι πολυ απλά μπλοκάρουν το σύστημα, διοτι ενα covid περιστατικό μπορει να στερήσει πχ ενα κρεβάτι ενός τροχαίου ενος 25χρονου πχ.
Γιατι λοιπον αφου ο ανεμβολιαστος που δικαιωμα του να παραμενει ανεμβολιαστός να ΣΤΕΡΕΙ απο το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ενα κρεβάτι εντατικης σε ΜΕΘ απο την στιγμη που ειναι πολύ λιγες;
Δεν ειμαστε ουτε Γερμανια, ουτε Αγγλια για να μπορουμε να εχουμε αρκετές ΜΕΘ και εξειδικευμενο προσωπικό.
Λάθος έχεις εσύ. Ο καπνιστής μπορεί να μην καπνίσει. Το κράτος μπορεί να μην πουλάει τα τσιγάρα. Γιατί αυτά μπλοκάρουν το σύστημα υγείας και στερεί το κρεβάτι από ένα θύμα τροχαίου. Με την δική σου ηλίθια λογική βέβαια ακόμα και ο τραυματίας του τροχαίου, εφόσον φταίει επειδή έτρεχε ή πέρασε από κόκκινο πρέπει να πληρώσει τα νοσήλεια. Κλασσική νεοναζιστική προσέγγιση και ιδεολογία. Αυτός είσαι, ένας νεοναζιστής που περηφανεύεσαι κιόλας για αυτό. Κατάλαβες φασιστάκο;
Λάθος έχεις εσύ. Ο καπνιστής μπορεί να μην καπνίσει. Το κράτος μπορεί να μην πουλάει τα τσιγάρα. Γιατί αυτά μπλοκάρουν το σύστημα υγείας και στερεί το κρεβάτι από ένα θύμα τροχαίου. Με την δική σου ηλίθια λογική βέβαια ακόμα και ο τραυματίας του τροχαίου, εφόσον φταίει επειδή έτρεχε ή πέρασε από κόκκινο πρέπει να πληρώσει τα νοσήλεια. Κλασσική νεοναζιστική προσέγγιση και ιδεολογία. Αυτός είσαι, ένας νεοναζιστής που περηφανεύεσαι κιόλας για αυτό. Κατάλαβες φασιστάκο;
Ναζιστης εισαι εσυ και η ηλιθια προσέγγιση που εχεις τα πράγματα.Δεν αναφέρομαι σε καπνιστές ουτε ριχνω ατομική ευθυνη σε κάποιον αλλα οταν ομως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το ξαναλεω στερεις ενα κρεβατι απο θυμα τροχαίου η απο κάποιον που εχει πάθει ενα ισχαιμικο εγκεφαλικο επεισόδιο τότε τι εισαι;
Για απαντησε μου...διοτι δεν ΣΕΒΕΣΑΙ το κοινωνικο ΣΥΝΟΛΟ.
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
Lol ρε. Στην Αγγλία σαν τα κοτόπουλα ψοφαγανε όταν εμείς ειμασταν πένα πριν έναν χρόνο.
Ναζιστης εισαι εσυ και η ηλιθια προσέγγιση που εχεις τα πράγματα.Δεν αναφέρομαι σε καπνιστές ουτε ριχνω ατομική ευθυνη σε κάποιον αλλα οταν ομως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το ξαναλεω στερεις ενα κρεβατι απο θυμα τροχαίου η απο κάποιον που εχει πάθει ενα ισχαιμικο εγκεφαλικο επεισόδιο τότε τι εισαι;
Είσαι και αστείος. Και ο καπνιστής συνειδητά κάνει κακό στον εαυτό του και στους γύρω του και στερεί κρεβάτι από θύμα τροχαίου.Α! μήπως καπνίζεις και δεν σε "συμφέρει";
Εσύ βέβαια την προάσπιση της ελευθερίας μου την βαφτίζεις έγκλημα, αλλά το έγκλημα του καπνίσματος το κάνεις γαργάρα, αυτό σε κάνει νεοναζιστή, κατάλαβες φασιστάκο;
Είσαι και αστείος. Και ο καπνιστής συνειδητά κάνει κακό στον εαυτό του και στους γύρω του και στερεί κρεβάτι από θύμα τροχαίου.Α! μήπως καπνίζεις και δεν σε "συμφέρει";
Εσύ βέβαια την προάσπιση της ελευθερίας μου την βαφτίζεις έγκλημα, αλλά το έγκλημα του καπνίσματος το κάνεις γαργάρα, αυτό σε κάνει νεοναζιστή, κατάλαβες φασιστάκο;
Οπότε εγώ που δεν καπνίζω, δεν έχω ζάχαρο, ούτε χοληστερίνη, ούτε τριγλυκερίδια, ούτε περιττά κιλά, αλλά μόνο κάποιες αλλεργίες μια χαρά μπορώ να σε λέω και νεοναζί και φασιστάκο.
Done!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Kι εγώ εύχομαι στους ΨΕΚΕΣ εμβολιασμένους να είναι καλά ,να μην πέφτουν σαν τα κοτόπουλα και με το καλό το 3ο,το 4ο,το 5ο κλπ εμβόλιο.
Καλό θα ήταν να κάνεις τεστ αντισωμάτων, αφού πέρασες κορωνοϊό.
Έχε πάντως υπόψη ότι δεν είσαι τόσο προστατευμένος όσο αν εμβολιαστηκες. Επειδή η ινδική μετάλλαξη πλήττει τους νέους, με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή, θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς.
Δεν εμβολιάστηκα, ούτε πρόκειται .Θα αγοράσω άλλα 2 rapid τεστ απ' το φαρμακείο + τεστ αντισωμάτων , δε θέλω επαφή με κανέναν ούτε εγώ ούτε οι οικείοι κι από Σεπτέμβριο θα μετρηθούμε ....
Είναι σα να λες πως θα σταματήσεις γαστρεντερίτιδα σε παιδικό σταθμό.
Απλά δεν γίνεται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γραβάνης: Alert προς ανεμβολίαστους, το 4ο κύμα το φθινόπωρο θα σας αφορά αποκλειστικά
«Το 4ο κύμα της Πανδημίας το φθινόπωρο θα αφορά σχεδόν αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους» υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης, επισημαίνοντας στους τελευταίους ότι οι περιπτώσεις βαριάς νόσου και θανάτου θα τους αφορούν σχεδόν κατά 95%.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2021 - 07:53
«Το 4ο κύμα της Πανδημίας το φθινόπωρο θα αφορά σχεδόν αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους» υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης, επισημαίνοντας στους τελευταίους ότι οι περιπτώσεις βαριάς νόσου και θανάτου θα τους αφορούν σχεδόν κατά 95%.
«Επειδή θα είστε η μειοψηφία (περίπου το 70% θα έχει εμβολιαστεί) θα είναι δύσκολη η κοινωνική και οικονομική αιτιολόγηση ενός γενικού lockdown που θα σας προστατεύσει», σημείωνει και προσθέτει πως:
«Το πολύ επικίνδυνο νέο στέλεχος του ιού, το Delta της Ινδίας που επικρατεί ταχύτατα λόγω της μεγαλύτερης κατά 60% μολυσματικότητας, καλύπτεται από τον πλήρη εμβολιασμό και με τις δυο δόσεις των Pfizer και AstraZeneca εμβολίων (αναμένουμε τα αποτελέσματα για τα Moderna και J&J), η μια δόση δεν προστατεύει (δημοσιευμένα δεδομένα πριν λίγες μέρες από το Public Health England αλλά και το Francis Crick Institute). Η πλήρης λοιπόν προστασία από το Delta στέλεχος απαιτεί 40-80 μέρες για πλήρη εμβολιασμό. Ανεμβολίαστοι γρηγορείτε … (**)
ΔΗΛΩΣΗ
Δεν έχω μετοχές και οποιαδήποτε οικονομική η επιστημονική σχέση με οποιαδήποτε φαρμακευτική εταιρεία των εμβολίων κατά της Covid19».
Ναι γιατί αν πιάσει και εμβολιασμένους το 4ο κύμα θα το πούνε ? Αφού οι ημερήσιες εκθέσεις του ΕΟΔΥ αποκρύπτουν την διάκριση εμβολιασμένοι / ανεμβολίαστοι σε κρούσματα, ΜΕΘ, θανάτους. Και "το 4ο κύμα θα πιάσει τους ανεμβολιαστους σκυλους" να πουνε, μέσα θα πέσουνε. Δήλωση για την οποία δεν υπάρχει τρόπος ελέγχου είναι κωλόχαρτο.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Οπότε εγώ που δεν καπνίζω, δεν έχω ζάχαρο, ούτε χοληστερίνη, ούτε τριγλυκερίδια, ούτε περιττά κιλά, αλλά μόνο κάποιες αλλεργίες μια χαρά μπορώ να σε λέω και νεοναζί και φασιστάκο.
Done!
Βλακεία είπες. Εφάρμοσα την δική σας νεοναζιστική ιδεολογία σε ένα άλλο θέμα για να καταλάβετε ότι αυτό που ισχυρίζεστε είναι ηλίθιο. Δεν είμαι εγώ ο νεοναζιστής, εσύ είσαι, μην μπερδέυεσαι.
Τα εμβόλια, πιθανόν από το Φθινόπωρο, δεν θα είναι δωρεάν. Είχαν όλοι την ευκαιρία να τα κάνουν δωρεάν.
Καλα φαινεται να πηγαινει αυτη η προβλεψη
1) Ήρθε Φθινόπωρο;
2) Το σχόλιο αφορά αυτούς που ακύρωσαν τα ραντεβού τους.
Αν ακυρώνεις το ραντεβού σου 2 και 3 φορές κι αποφεύγεις να κάνεις το εμβόλιο, γιατί να συντηρώ εμβόλια για εσένα;
Υπάρχει ο ιδιωτικός τομέας, ο οποίος μπορεί να τα συντηρεί με δική σου επιβάρυνση.
1) Ήρθε Φθινόπωρο;
2) Το σχόλιο αφορά αυτούς που ακύρωσαν τα ραντεβού τους.
Αν ακυρώνεις το ραντεβού σου 2 και 3 φορές κι αποφεύγεις να κάνεις το εμβόλιο, γιατί να συντηρώ εμβόλια για εσένα;
Υπάρχει ο ιδιωτικός τομέας, ο οποίος μπορεί να τα συντηρεί με δική σου επιβάρυνση.
Ηρθε το Φθινοπωρο
Νομιζαν θα ξεπουλαγαν οι πλασιε αλλα δεν
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.