Δεν κατάλαβες, εγώ είμαι πάνω από 40. Το έκανα το εμβόλιο και εγώ και η γυναίκα μου και οι γονείς μου.πατησιωτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 08:41Είναι "αργά" επειδή δεν χρειάζεται.Δεν απειλείται η ευστάθεια της χώρας από τους θανάτους μερικών χιλιάδων.Όλα αυτά τα έγραψα για την πιθανότητα μιας άλλης ασθένειας.Μην κρίνεις από τα επιφαινόμενα.Prepon έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 08:07Είναι αργά τώρα Πατπατησιωτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 07:49
Η φύση δεν γνωρίζει τα κατασκευάσματα των ανθρώπων που είναι τα δικαιώματα.Όταν άρχισε αυτή η ιστορία είχα γράψει ότι εάν η θνητότητα ήταν μεγαλύτερη θα βλέπατε στρατό να φρουρεί την καραντίνα και να πυροβολεί όποιον την παραβιάζει.
Από τη Ν.Σμυρνη φάνηκε.
Από τους αριστερούς έξω από τα δικαστήρια στην υπόθεση Φύσσα φανηκε
30 χρόνια για τα οικονομικά έλεγαν "αυτά δεν γίνονται" αλλά όταν ήλθε ο Τόμσεν έγιναν αυτά και άλλα τόσα.
Εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι η ατομική σου απόφαση.Μπορείς να αποφασίσεις να ακούσεις τη γνώμη των πλέον ανεπτυγμένων χωρών και των ιατρικών συλλόγων τους ή του Κούβελα.
Το θέμα είναι αφενός η φίμωση ως ψεκ όσων έχουν αντίθετη άποψη και επιπροσθέτως η απαίτηση να σκεφτεί συλλογικά εκείνος που τον υποχρέωσαν να συζεί με λάθρο