Πολύ σε βλέπω να σε απασχολεί.
Ψάχνεσαι;
Ε ναι, εγώ δεν έχω γυναίκα, αδερφή, κόρη, φίλες.Naida έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 18:58Μα δεν σε ενδιαφέρουν οι βιασμοί των γυναικών πραγματικά. Σε ενδιαφέρει να μη γίνονται από αλλοδαπούς.Prepon έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 18:54Σωστό.
Ας τους διώξουμε, ούτε εγώ τους θέλω .
Θα πρότεινα μάλιστα ακόμη και να τους εκτελέσουμε, είμαι βέβαιος ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπιανε εμένα ο πόνος αλλά εσάς.
Οπότε δεν μπορείς να μου τη βγεις εσύ από δεξιά ότι δήθεν ενδιαφέρεσαι περισσότερο εσύ για το πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι είσαι γυναίκα.
Αντίθετα, ιδεολογικά , αποτελείς εμπόδιο. Εξαιτίας θέσεων σαν και τη δική σου , πεντακόσια επιπλέον νέα κορίτσια θα βιάζονται διαρκώς.
Εγώ πάντως τα λυπάμαι και προτείνω λύσεις που θα τα σώσουν γιατί με ενδιαφέρουν περισσότερο από τους Πακιστανούς.
Το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις και εσύ , γνώμη μου
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Σίγουρα υπάρχει διαμοιρασμός και σίγουρα 100% για τον θύτη από την πλευρά του!Naida έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:22Δεν υπάρχει διαμοιρασμός ευθύνης. Η ευθύνη είναι 100% του εκάστοτε θύτη.O I έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:18Άσε εμένα
Εγώ είπαμε ήμουν ψυλλιασμένος και το έκοψα απ' την αρχή.
Το ερώτημα πήγε σε άλλο στάδιο τώρα. Στο ανυποψίαστο θύμα.
Ακόμα κι αν ανοίξουν διάλογο με τον θύτη και παρασυρθούν από την εμπιστοσύνη που τους εμπνέει και τον ακολουθήσουν όπως στην περίπτωση Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη και της αντιπαράθεσης που είχατε/με εκεί. επαναλαμβάνω: πως θα μοίραζες τις ευθύνες;
.,
Nope.O I έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:31Σίγουρα υπάρχει διαμοιρασμός και σίγουρα 100% για τον θύτη από την πλευρά του!Naida έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:22Δεν υπάρχει διαμοιρασμός ευθύνης. Η ευθύνη είναι 100% του εκάστοτε θύτη.O I έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:18
Άσε εμένα
Εγώ είπαμε ήμουν ψυλλιασμένος και το έκοψα απ' την αρχή.
Το ερώτημα πήγε σε άλλο στάδιο τώρα. Στο ανυποψίαστο θύμα.
Ακόμα κι αν ανοίξουν διάλογο με τον θύτη και παρασυρθούν από την εμπιστοσύνη που τους εμπνέει και τον ακολουθήσουν όπως στην περίπτωση Re: 38χρονος ημεδαπός κατηγορείται ότι βίαζε 12χρονη και της αντιπαράθεσης που είχατε/με εκεί. επαναλαμβάνω: πως θα μοίραζες τις ευθύνες;
.,
Επίσης, 100% για το ανεγκέφαλο θύμα που τον ακολούθησε ενώ ο θύτης έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του (πάμε μαζί παραλία για μπανάκι κλπ).
.,
Όχι μωρέ
Αν έχεις κόρη, γυναίκα, αδερφή, μάνα κτλ φρόντισε να δουλεύεις υπέρ τους.Prepon έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:30Ε ναι, εγώ δεν έχω γυναίκα, αδερφή, κόρη, φίλες.Naida έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 18:58Μα δεν σε ενδιαφέρουν οι βιασμοί των γυναικών πραγματικά. Σε ενδιαφέρει να μη γίνονται από αλλοδαπούς.Prepon έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 18:54
Σωστό.
Ας τους διώξουμε, ούτε εγώ τους θέλω .
Θα πρότεινα μάλιστα ακόμη και να τους εκτελέσουμε, είμαι βέβαιος ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπιανε εμένα ο πόνος αλλά εσάς.
Οπότε δεν μπορείς να μου τη βγεις εσύ από δεξιά ότι δήθεν ενδιαφέρεσαι περισσότερο εσύ για το πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι είσαι γυναίκα.
Αντίθετα, ιδεολογικά , αποτελείς εμπόδιο. Εξαιτίας θέσεων σαν και τη δική σου , πεντακόσια επιπλέον νέα κορίτσια θα βιάζονται διαρκώς.
Εγώ πάντως τα λυπάμαι και προτείνω λύσεις που θα τα σώσουν γιατί με ενδιαφέρουν περισσότερο από τους Πακιστανούς.
Το ίδιο θα έπρεπε να κάνεις και εσύ , γνώμη μου
Είμαι ουρανοκατέβατος.
Και τους λάθρο δεν τους θέλω όχι επειδή κάνουν εγκλήματα, αλλά επειδή είμαι ρατσιστής. Για αυτό ακριβώς δε θέλω στην Ελλάδα και Ιάπωνες, Σουηδούς και Καναδούς
Σταμάτα να μου την πέφτεις, με κάνεις και νοιώθω άβολα.
Δε στην "πέφτω"Βλήμα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:41Σταμάτα να μου την πέφτεις, με κάνεις και νοιώθω άβολα.
Ναι, το ανεφερα και ο ιδιος, αλλα δεν μπορω να σου φερω πηγες για το πως αντιμετωπιζεται αυτο το χωριο της Σαριας παροτι τεχνικα, το Αφγανισταν βρισκεται σε εμπολεμη κατασταση και η ιδεολογικη προετοιμασια των Μουτζαχεντιν γινοταν επι Πακιστανικου εδαφους.Βλήμα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:07[...]
2. Σε αυτό που παρέθεσα δεν δικαιολογείται ο βιασμός γενικά, αλλά κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες που είναι πολύ δύσκολο να προκύψουν στις μέρες μας και τελείως αδύνατο να προκύψουν προς Ελληνίδες, οπότε είναι σαν να παρέθεσες ένα παραμυθάκι κι όχι μία οδηγία "πάτε βιάστε".
https://lawyereadia.wordpress.com/2015/ ... -pakistan/The Offence of Zina (Enforcement of Hudood) Ordinance, 1979 included in its definition of rape "to whom he or she is not validly married". This ordinance was repealed by the Protection of Women (Criminal Laws Amendment) Act, 2006 and rape was now defined in Section 375 of the Penal Code.[law 104] The new definition did not include a reference to marriage. It was argued that the intent was to include marital rape in the offence.[327][328] However, as of February 2015, there were no reports of a case being brought before a superior court to clarify the law.[327]
Εγώ πάντως θα συνεχίσω να αναφέρω τις αναρτήσεις που θεωρώ προβληματικές κι εσύ κάνε ό,τι καταλαβαίνεις.Bazoomba έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:48Τωρα, εαν δικαιολογουν αυτα τον ισχυρισμο "θρησκευτικο καθηκον" δεν το γνωριζω(υπο την εννοια πως δεν υποχρεουται κανεις να βιασει εντος γαμου ή αλλοπιστες) και ακριβως πανω σε αυτη την γενικοτητα παταω λεγοντας πως ηταν υπερβολικη η αντιδραση σου. Σκεψου, θα ειχαν παρατεθει οσα παρατεθηκαν εαν δεν ειχε συμβει οτι προηγηθηκε;Θα ηταν ακομα ενας μονολογικος διαλογος οπως αυτους που συνηθισαμε, πλεον, να βλεπουμε στην καθημερινοτητα μας
Πάλι τα ίδια μωρέ; Πάλι προσωπική επίθεση;Naida έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:40Αν έχεις κόρη, γυναίκα, αδερφή, μάνα κτλ φρόντισε να δουλεύεις υπέρ τους.
Γιατί διαβάζοντας ένα 20χρονο αγόρι τις απόψεις σου θα νιώσει καλά όταν θα βάλει ένα ποτάκι να χαλαρώσει η κόρη σου να είναι πιο δεκτική κτλ κτλ.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Που την είδες την προσωπική επίθεση;Prepon έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:56Πάλι τα ίδια μωρέ; Πάλι προσωπική επίθεση;
Κι όλα αυτά γιατί αποκάλυψα πως ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τα προβλήματα των νεαρών Πακιστανων από τα προβληματα των γυναικών;
Δεν βαρέθηκες;
Πληροφοριακά , επειδή η κόρη μου είναι όμορφο και γυμνασμενο κοριτσάκι θεωρώ ότι θα τα πίνει μονο με όσους γουστάρει να είναι μαζί, επομένως αν μετά τα χαλαρωτικά ποτάκια κάνουν και κάτι άλλο δικό τους θέμα. Και θέλω να πιστεύω πως δε θα καταντήσει απελπισμένο μπαζο ωστε να έχει πάρει δώσε με λαθρο ελπίζοντας σε κάνα ψυχικό.
Αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια, θα αφήσω τη ζωή να μιλησει
1. Τι σχέση έχει η κόρη μου με τη συζήτηση; Δε θυμάμαι να ενέπλεξα σε σενάριο ποτέ το παιδί κάποιου χρήστη;Naida έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:59Που την είδες την προσωπική επίθεση;Prepon έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 19:56Πάλι τα ίδια μωρέ; Πάλι προσωπική επίθεση;
Κι όλα αυτά γιατί αποκάλυψα πως ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τα προβλήματα των νεαρών Πακιστανων από τα προβληματα των γυναικών;
Δεν βαρέθηκες;
Πληροφοριακά , επειδή η κόρη μου είναι όμορφο και γυμνασμενο κοριτσάκι θεωρώ ότι θα τα πίνει μονο με όσους γουστάρει να είναι μαζί, επομένως αν μετά τα χαλαρωτικά ποτάκια κάνουν και κάτι άλλο δικό τους θέμα. Και θέλω να πιστεύω πως δε θα καταντήσει απελπισμένο μπαζο ωστε να έχει πάρει δώσε με λαθρο ελπίζοντας σε κάνα ψυχικό.
Αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια, θα αφήσω τη ζωή να μιλησει