Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Νομίζω είναι σαφές ότι τελικά οι περισσότεροι θα εμβολιαστούν.
Εξίσου σαφές είναι ότι η κυβέρνηση για δεύτερη συνεχή χρονιά παρέδωσε την κατάσταση στον αυτόματοστα συμφέροντα των πελατών της και άρα στην εκθετική αύξηση και την κουλτούρα YOLO πολύ πριν τα ποσοστά εμβολιασμού φτάσουν σε επίπεδα που θα επέτρεπαν να ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.
Εξίσου σαφές είναι ότι η κυβέρνηση για δεύτερη συνεχή χρονιά παρέδωσε την κατάσταση στον αυτόματοστα συμφέροντα των πελατών της και άρα στην εκθετική αύξηση και την κουλτούρα YOLO πολύ πριν τα ποσοστά εμβολιασμού φτάσουν σε επίπεδα που θα επέτρεπαν να ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.
- Aprilianos
Με pfizer. Και τις 2 δόσεις
- Bill Hicks

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Εδω επιστημονες διεθνους κυρους ειναι υπερ κ εσεις ακομα λετε οχι?

- Bill Hicks

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Το φάρμακο δεν της το δίνουν. Το παίρνει.
Το μυστικό βρίσκεται στο ρήμα κι όχι στο αντικείμενο.
Αν της πεις να κάνει μόνη της το εμβόλιο, δεν έχει αντίρρηση. Να της το κάνουν άλλοι, με τίποτα!
- Bill Hicks

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εμβολιαστηκα 23/6 με Pfizer
Αναμονη 7 μερες ακομα για την δευτερη δόση.
Αναμονη 7 μερες ακομα για την δευτερη δόση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έχουν περάσει 2+ μήνες από την δεύτερη δόση Pfizer.
Συνυπολογίζοντας πολλούς παράγοντες αποφάσισα να δεχθώ το εμβόλιο που μου προσφέρθηκε. Κατανοώ όμως τις αντιρρήσεις άλλων. Εξάλλου αντιρρήσεις έχω και εγώ για άλλες ασθένειες. Θεωρώ υποκριτή όποιον δήθεν ενδιαφέρεται για την υγεία του άλλου, αλλά όχι για την οικονομική κατάσταση του και το επίπεδο ζωής του, πόσο μάλλον όταν ο άλλος δεν είναι ρέμπελος αλλά εργαζόμενος. Καλή ώρα όπως ενδιαφέρονται για την υγεία δήθεν των πολιτών σε μαζική κλίμακα, αλλά όχι για όλα τα άλλα που συνθέτουν μια πολιτεία.
Συνυπολογίζοντας πολλούς παράγοντες αποφάσισα να δεχθώ το εμβόλιο που μου προσφέρθηκε. Κατανοώ όμως τις αντιρρήσεις άλλων. Εξάλλου αντιρρήσεις έχω και εγώ για άλλες ασθένειες. Θεωρώ υποκριτή όποιον δήθεν ενδιαφέρεται για την υγεία του άλλου, αλλά όχι για την οικονομική κατάσταση του και το επίπεδο ζωής του, πόσο μάλλον όταν ο άλλος δεν είναι ρέμπελος αλλά εργαζόμενος. Καλή ώρα όπως ενδιαφέρονται για την υγεία δήθεν των πολιτών σε μαζική κλίμακα, αλλά όχι για όλα τα άλλα που συνθέτουν μια πολιτεία.
Δεν το πιασες, το μου δινουν σημαινει ότι με υποχρεωνουν ενω το φαρμακο το παιρνω και μονη μου.
Δες τι απαντησα στον/στην Bill Hicks.stavmanr έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 13:45Το φάρμακο δεν της το δίνουν. Το παίρνει.
Το μυστικό βρίσκεται στο ρήμα κι όχι στο αντικείμενο.
Αν της πεις να κάνει μόνη της το εμβόλιο, δεν έχει αντίρρηση. Να της το κάνουν άλλοι, με τίποτα!
Ο Τραμπ πηρε φαρμακο, το ιδιο και ο Ιερωνυμος, μαλλον και ο Τζονσον και ποσοι αλλοι που δεν γνωριζουμε, εμεις γιατι δηλαδη, στο πηγαδι κατουρησαμε;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Υποψιάζομαι ότι τα ΜΜΑ έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σ' αυτό.Jack Shephard έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 13:20Εύγε που το αποφάσισες (όποιος κι αν είναι ο λόγος),ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 13:08δηλαδή εγώ που έχω κλείσει ραντεβού θα πάω στο όχι
αλλά αυτό έτσι δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα
Στην έρευνα σου ωστόσο δε θα ψηφίσω. Σε τόσο μικρό δείγμα είναι εύκολο να δημιουργηθεί αλλοιωμένη εικόνα.
Φρέσκια όμως έρευνα: https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... tis-covid/
68% ναι, 20% αναποφάσιστοι, 12% δε θα εμβολιαστούν σίγουρα. Και έχουμε αυτή τη θλιβερή πρωτιά ανάμεσα σε 21 χώρες:
Σε σύγκριση, πάντως, με τις άλλες 20 χώρες που περιλήφθηκαν στην έρευνα, που έγινε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.004 ατόμων στην Ελλάδα, η χώρα μας εμφανίζεται με τη συγκριτικά μικρότερη αναλογία εμβολιασμένων/θετικών προς το εμβόλιο (68%). Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που βρίσκονται στην κορυφή, το αντίστοιχο ποσοστό είναι 93%, ενώ σε Βρετανία και Ισπανία από 91%.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 257 Απαντήσεις
- 4164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
10 Ιαν 2025, 00:21
-
-
Νέα δημοσίευση Αργόσχολοι του πχώρουμ τρεχάτε
από talaipwros » 14 Σεπ 2023, 14:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Σεπ 2023, 14:45
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
29 Ιαν 2025, 19:50
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-