Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Ιούλ 2021, 16:07
Jack Shephard έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 13:20
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 13:08
δηλαδή εγώ που έχω κλείσει ραντεβού θα πάω στο όχι
αλλά αυτό έτσι δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα
Εύγε που το αποφάσισες (όποιος κι αν είναι ο λόγος),
αποφάσισα να το κάνω από μόνος μου, δεν με ανάγκασε κανείς
θέλω να είμαι προστατευμένος
γενικά δεν είμαι αντι-εμβολιαστής, απλά είχα και έχω μερικές ανησυχίες λόγω της επισπευμένης κυκλοφορίας των εμβολίων
και ο φόβος μου αφορά το αν υπάρχει πιθανότητα τυχόν παρενέργειες να εμφανιστούν μακροπρόθεσμα
αλλά αποφάσισα να το κάνω..
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
Highlander
από Highlander » 07 Ιούλ 2021, 16:09
Εμβολιαστηκα με pfizer και δεν είχα καμία παρενέργεια ούτε στην πρώτη ούτε στη δεύτερη δόση που την έκανα τις προάλλες εκτός από προσωρινό πόνο στο χέρι.
Περίμενα λίγο παραπάνω γιατί δεν ήθελα αστραζενεκα
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
από Green Dragon » 07 Ιούλ 2021, 16:11
Highlander έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 16:09
Εμβολιαστηκα με pfizer και δεν είχα καμία παρενέργεια ούτε στην πρώτη ούτε στη δεύτερη δόση που την έκανα τις προάλλες εκτός από προσωρινό πόνο στο χέρι.
Αν με ρώταγε τζίνι πάντως ποιές είναι οι τρεις ευχές μου η μία θα ήταν να έχεις σαν παρενέργεια να γίνεις λυσσασμένος ρατσιστής. Κανονικός, όχι σαν αυτούς που νομίζεις ότι βλέπεις παντού γύρω σου

-
Highlander
από Highlander » 07 Ιούλ 2021, 16:22
Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 16:11
Αν με ρώταγε τζίνι πάντως ποιές είναι οι τρεις ευχές μου η μία θα ήταν να έχεις σαν παρενέργεια να γίνεις λυσσασμένος ρατσιστής. Κανονικός, όχι σαν αυτούς που νομίζεις ότι βλέπεις παντού γύρω σου

Το χεις κάψει λίγο ε;

Παρεμπιπτόντως το συγκεκριμένο εμβόλιο αναπτύχθηκε από έναν Τούρκο και μια Τουρκάλα μεταναστων στη Γερμανία και προωθήθηκε από σεφαραδιτη Εβραίο της Θεσσαλονίκης.
Καραμπινατη περίπτωση απόπειρας αλλοίωσης του αιλινικου dna

-
Μπίστης
από Μπίστης » 07 Ιούλ 2021, 16:27
Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 16:11

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Μπίστης
από Μπίστης » 07 Ιούλ 2021, 16:31
Highlander έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 16:22
το συγκεκριμένο εμβόλιο αναπτύχθηκε από έναν Τούρκο και μια Τουρκάλα μεταναστων στη Γερμανία και προωθήθηκε από σεφαραδιτη Εβραίο της Θεσσαλονίκης.
Καραμπινατη περίπτωση απόπειρας αλλοίωσης του αιλινικου dna

Με τέτοιες προδιαγραφές θα σε έπιανε και το placebo
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
waldorf
από waldorf » 07 Ιούλ 2021, 16:36
Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 13:08
...
και χωρίς συνανασγροφες με κόσμο που έχει θέματα υγείας οπότε πρακτικά δεν το χρειάζομαι
Δεν βγαίνεις καν απ`το σπίτι ε;
Nandros έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:56
Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
-
Thor
- Phorum.gr user: Thor
από Thor » 07 Ιούλ 2021, 16:37
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 16:10
Εχω εμβολιαστεί με το pfider και εγώ και ή γυναίκα μου
Α,επιτελους κυκλοφορησε και το pfider;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 07 Ιούλ 2021, 16:37
foscilis έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 13:25
Νομίζω είναι σαφές ότι τελικά οι περισσότεροι θα εμβολιαστούν.
Εξίσου σαφές είναι ότι η κυβέρνηση για δεύτερη συνεχή χρονιά παρέδωσε την κατάσταση
στον αυτόματοστα συμφέροντα των πελατών της και άρα στην εκθετική αύξηση και την κουλτούρα YOLO πολύ πριν τα ποσοστά εμβολιασμού φτάσουν σε επίπεδα που θα επέτρεπαν να ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.
Από ότι μου λένε συγγενείς και φίλοι στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον τα εμβολιαστικος κέντρα είναι άδεια. Ως πότε να περενει ξ κυβέρνηση τους ψεκ να το.παροθμ απόφαση? Σιγά μην τους παρακαλάει κιόλας. Όποιος ήθελε να εμβολιαστεί έχει κάνει ήδη τουλάχιστον μία δόση άρα έχει κάποια προστασία οποίος δεν θέλει κακό του.κεφαλιου του.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 07 Ιούλ 2021, 16:41
Εμβολιασμενος κι εγώ και η γυναίκα μου με.δυο.δοσεις Pfizer, μόλις χθες.καναμε τη δεύτερη.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Δημοκράτης
από Δημοκράτης » 07 Ιούλ 2021, 16:41
waldorf έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 16:36
Δημοκράτης έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 13:08
...
και χωρίς συνανασγροφες με κόσμο που έχει θέματα υγείας οπότε πρακτικά δεν το χρειάζομαι
Δεν βγαίνεις καν απ`το σπίτι ε;
όλοι οι φίλοι μου είναι στην κατηγορία 25-40, είναι όλοι expats και άρα δεν ζουν με γονείς κτλ εδώ και οι μισοί τουλάχιστον έχουν περάσει ήδη κόβιντ. Επίσης εδώ μέχρι τον Ιουνιο ήταν όλα κλειστά οπότε συγκεντρωνόμασταν (παράνομα) μόνο σε σπίτια. Δεδομένου ότι και ο χειμώνας φέτος μα ξεπάτωσε. Είχαμε την πιο κρύα άνοιξη από τον 50. Κατέβασε χιόνια τον Απρίλη. Γενικώς η χρονιά μας πήγε λίγο @#@#ντας ναι. 1.5 μήνα τώρα είναι όλα καλά ευτυχώς γιατί το 90% στην εταιρία ήταν με μπερναουτ και και ψυχολογικά
-
Σέλευκας
- Phorum.gr user: Seleykos
από Σέλευκας » 07 Ιούλ 2021, 17:02
Έπρεπε να κάνω δεν είχα επιλογή γιατί σίγουρα θα κολλούσα και δεν είμαι έτοιμος να τα κακαρώσω. Ετσι προστατεύω και τους Ρομά και πρόσφυγες συμπολίτες μου που δεν θα κάνουν
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
-
- 257 Απαντήσεις
- 4164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
10 Ιαν 2025, 00:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Σεπ 2023, 14:45
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
29 Ιαν 2025, 19:50
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.