Συμφωνούμε. Σαφώς τίμια δουλειά σε σχέση με το να το παίζει επιστήμονας αλλά να κάνει ό,τι του λένε οι πολιτικοί, όπως κάτι Σύψες και λοιπή συνομοταξία, στην οποία εύχομαι καλό κορωνοϊό.
Ειδικευομενος γιατρός εκανε "μαιμου" εμβόλια σε αρνητες εμβολιασμου για να παιρνουν το πιστοποιητικο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Ειδικευομενος γιατρός εκανε "μαιμου" εμβόλια σε αρνητες εμβολιασμου για να παιρνουν το πιστοποιητικο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Ειδικευομενος γιατρός εκανε "μαιμου" εμβόλια σε αρνητες εμβολιασμου για να παιρνουν το πιστοποιητικο
Ο μόνος που φταίει είναι η ρουφιάνα νοσοκόμα.
Αν και να το κάνει ακάλυπτος είναι λίγο μούφα στόρυ
...
Αν και να το κάνει ακάλυπτος είναι λίγο μούφα στόρυ
...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Οι άλλοι ψεκ.Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:46πιθανον ψεκ και ο ιδιος, οποτε για καλο ειναι, ποιος θαθελε εναν ψεκογιατρο;Awesomatic έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:41Ο τύπος θα πάει για κακούργημα, θα χάσει την άδεια του και θα του απαγορεύσουν να εξασκήσει το επάγγελμα. Πέταξε όλη του τη ζωή στα σκουπίδια για να εξυπηρετήσει πέντε ψεκασμένους.
hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:50Συμφωνούμε. Σαφώς τίμια δουλειά σε σχέση με το να το παίζει επιστήμονας αλλά να κάνει ό,τι του λένε οι πολιτικοί, όπως κάτι Σύψες και λοιπή συνομοταξία, στην οποία εύχομαι καλό κορωνοϊό.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- NewModelArmy
Το εχω ξαναγραψει,εφιαλτης μου ειναι να πεσω σε ψεκασμενο γιατρο/νοσοκομα που θα σου κανει πλασιμπο η θα αχρηστευσει τα εμβολια βαζοντας τα σε φουρνο μικροκυματων ξερω εγω.Αυτον τον επιασαν,ποιος ξερει ποσοι ψεκασμενοι γιατροι/νοσοκομες θα σαμποταρουν την διαδικασια και εχουν ξεφυγει.Για αυτο προτεινεται ελεγχος αντισωματων για παν ενδεχομενο.
όλος ο δυτικός κόσμος παραλογίζεται μονο ο ελληγενής σκέπτεται σωστάhellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:47Αυτά συμβαίνουν αν αρχίζεις τους παραλογισμούς με πιστοποιητικά και πίπες.George_V έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:15Μολις το ακουσα στον ΑΝΤ1 και δεν εχω πηγη.
Ειδικευομενος γιατρος λεει εκανε εμβολια μαιμου (χυνοντας το εμβολιο στο πατωμα η πετοντας την συριγγα) σε μιλημενους αρνητες εμβολιασμου που ερχονταν συστημενοι σε αυτον για να παιρνουν το χαρτι χωρις να κανουν εμβολιο.
Οποιος εχει πηγη ας τη βαλει.
Αλλα ο τυπος ειναι απλα αθλιος...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το αλατόνερο παίζει να είναι πολύ ευεργετικότερο για τον οργανισμό απ' ό,τι ένα πειραματικό εμβόλιο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σωστά, ας κάνει ό,τι του λέει ο Γρηγόρης Πετράκος, ο επίσκοπος Μορφου και η Αντζυ Σαμίουhellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:50Συμφωνούμε. Σαφώς τίμια δουλειά σε σχέση με το να το παίζει επιστήμονας αλλά να κάνει ό,τι του λένε οι πολιτικοί, όπως κάτι Σύψες και λοιπή συνομοταξία, στην οποία εύχομαι καλό κορωνοϊό.
- hellegennes
Κάποτε όλος ο δυτικός κόσμος έκανε δουλεμπόριο. Η αριθμητική υπεροχή μιας άποψης ή μιας τακτικής δεν είναι επιχείρημα.Lord Brum έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:04όλος ο δυτικός κόσμος παραλογίζεται μονο ο ελληγενής σκέπτεται σωστάhellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:47Αυτά συμβαίνουν αν αρχίζεις τους παραλογισμούς με πιστοποιητικά και πίπες.George_V έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:15Μολις το ακουσα στον ΑΝΤ1 και δεν εχω πηγη.
Ειδικευομενος γιατρος λεει εκανε εμβολια μαιμου (χυνοντας το εμβολιο στο πατωμα η πετοντας την συριγγα) σε μιλημενους αρνητες εμβολιασμου που ερχονταν συστημενοι σε αυτον για να παιρνουν το χαρτι χωρις να κανουν εμβολιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πιο σοβαρά θα πάρω την Άντζι Σαμίου από τον Σύψα και τις απίστευτες αρχιδιές που έχει πει τον τελευταίο χρόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η τέχνη του να εχεις πάντα δίκαιο. Δεν έκανε όλος ο δυτικός κόσμος δουλεμπόριο έκανε όλος ο κόσμος. Εκτός αν νομίζεις ότι οι αφρικανοί που φορτώνονταν στα πλοία για αμερική δεν θα υποδουλώνονταν από άλλες φυλές της αφρικής. Επίσης δεν μιλάμε για αριθμητική αλλά για ποιοτική υπεροχή μιας άποψης. Και αυτό αποδεικνύεται από την πορεία του ιου σε χώρες με εμβολιασμένο μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Σου αρέσει δεν σου αρέσει τα εμβόλια δουλεύουν, όσοι δεν τα κάνουν είναι αντικοινωνικά κατακάθια και ψεκhellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:07Κάποτε όλος ο δυτικός κόσμος έκανε δουλεμπόριο. Η αριθμητική υπεροχή μιας άποψης ή μιας τακτικής δεν είναι επιχείρημα.Lord Brum έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:04όλος ο δυτικός κόσμος παραλογίζεται μονο ο ελληγενής σκέπτεται σωστάhellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:47
Αυτά συμβαίνουν αν αρχίζεις τους παραλογισμούς με πιστοποιητικά και πίπες.
αν δεν θελει, μπορει να μην κανει εμβολια. κι αν τον ζορισουν να παραιτηθει, και να παει στα γιδια.hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:50Συμφωνούμε. Σαφώς τίμια δουλειά σε σχέση με το να το παίζει επιστήμονας αλλά να κάνει ό,τι του λένε οι πολιτικοί, όπως κάτι Σύψες και λοιπή συνομοταξία, στην οποία εύχομαι καλό κορωνοϊό.
αυτο που κανει, ειναι απατη, με πιθανα θανατηφορες συνεπειες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αυτο το παιδι το θυμαμαι σαν ορθολογιστη. κατι βλαβη επαθε τελευταια, ευελπιστω οτι θα σιαξει, στο τελος.Lord Brum έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:04όλος ο δυτικός κόσμος παραλογίζεται μονο ο ελληγενής σκέπτεται σωστάhellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:47Αυτά συμβαίνουν αν αρχίζεις τους παραλογισμούς με πιστοποιητικά και πίπες.George_V έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:15Μολις το ακουσα στον ΑΝΤ1 και δεν εχω πηγη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Υδράργυρος
hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:47Αυτά συμβαίνουν αν αρχίζεις τους παραλογισμούς με πιστοποιητικά και πίπες.George_V έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 13:15Μολις το ακουσα στον ΑΝΤ1 και δεν εχω πηγη.

Σωστό.
Οι στρεβλές πολιτικές δημιουργούν στρεβλές αντιδράσεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Kλειστό επάγγελμα στην Ελλάδα του 24... Ειδικευόμενος Ιατρός