Tρολλ
Αν ηταν Θεος θα ελεγα "εναν".
Μαθε γραμματικη βρε Αινιαν.
Tρολλ
Δεν απαγορεύεται.Stalker έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 15:07Χαίρω πολύ, σεξουαλική παρενόχληση λέγεται.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 15:04Με την ίδια λογική κάθε ερωτική σχέση μεταξύ συναδέλφων ή ατόμων που εργάζονται στο ίδιο επάγγελμα και έχουν διαφορά στην ιεραρχία απαγορεύεταιStalker έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:56
Μόνο αν τον βιάσει, αλλιώς απλά είναι αντιδεοντολογική συμπεριφορά που εκθέτει τους πάντες και μπορεί να την στείλει ταμείο ανεργίας, μια και λίγα μπορεί να κάνει αν πεις ότι σε έκοψε επειδή δεν κάνεις καλό κρεβάτι.
Εσένα καλή τύχη να πάρουν στα σοβαρά τους τίτλους σπουδών σου αν βγει βρώμα ότι είχες πιάσει γκόμενα την υπεύθυνη του διδακτορικού σου.
Λογικά το σεξ με τρολ εμπίπτει στην κακομεταχείριση ζώου και μπορεί να φάει μέχρι και μια δεκάρα χρόνια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:40Λυστε μου μία σοβαρή (μη τρολ) απορία
Εάν εγώ σαν 58 χρόνων ενήλικας οαω και σπούδαζω σε δημόσιο ή και ιδιωτικό πανεπιστήμιο, και ..συναψω ερωτική σχέση μία μία , νεώτερη ίσως από εμένα στην ηλικία , καθηγήτρια μου
Αυτή διαπράττει ποινικό αδίκημα επειδή μπλέξει με ..ενήλικο μαθητή της ;
Υπέθεσα ότι λέγοντας με την ίδια λογική εννοεί πιο πάνω που είπα ότι είναι αντιδεοντολογικό. Αλλιώς ναι δίκιο έχεις.
Kala oti peis.Καραμελίτσα έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:25Αγαπητέ, τρεις προτάσεις έγραψες και έβγαλες σεξουαλικό συμπλεγματισμό αρκετό για τρεις ζωές. Συνέχισε.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:07Ωχ καλα το βρηκες.Καραμελίτσα έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 10:20
Χμμμ, τι δίλημμα. Ή εμείς είμαστε ευνουχισμένες ή εσύ έχεις τραγικα απωθημένα με το σεξ, τι να ισχύει, τι να ισχύει;
Κανενα απωθημενο δεν εχω απλα εχω σιχαθει να σας διαβαζω να σχολιαζεται με αμετρητους τονους πουριτανισμου, συμπλεγματισμου,κτλ κτλ πανω σε οποιοδηποτε θεμα σεξ.
Δεν φταιτε εσεις. Σας ευνουχισαν απο παιδια ακομα.
Είναι από τις ελάχιστες μη τρολ απορίες σου και έχει ενδιαφέρον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:40Λυστε μου μία σοβαρή (μη τρολ) απορία
Εάν εγώ σαν 58 χρόνων ενήλικας οαω και σπούδαζω σε δημόσιο ή και ιδιωτικό πανεπιστήμιο, και ..συναψω ερωτική σχέση μία μία , νεώτερη ίσως από εμένα στην ηλικία , καθηγήτρια μου
Αν και τρολιάΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:40Λυστε μου μία σοβαρή (μη τρολ) απορία
..στο σπίτι μου ή στο δικό τηςO I έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 16:24Αν και τρολιάΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:40Λυστε μου μία σοβαρή (μη τρολ) απορία
Που θα γίνει το σεχ;
στην τάξη εν ώρα μαθήματος, στο διάλυμα;
στο προαύλιο σε μια κρυφή γωνιά;
στις τουαλέτες τού σχολείου/πανεπιστήμιου;
στο γραφείο της καθηγήτριας;
στον διαδρομο σε μια γωνιά;
μέσα σε φοριαμό;
ΠΟΥ τέλος πάντων;
.,
Θα περνάμε και εξεταστική επιτροπή για να συνάψουμε ερωτική σχέση σαν ενήλικοι συναινουντες άνθρωποι ;
Με αυτά που λες για στειρώσεις κλπ, μάλλον εσύ πάσχεις από κόμπλεξ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 10:20Χμμμ, τι δίλημμα. Ή εμείς είμαστε ευνουχισμένες ή εσύ έχεις τραγικα απωθημένα με το σεξ, τι να ισχύει, τι να ισχύει;Οργισμένος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 01:13Καλα θα ταν να μουν εφηβος ξανα.
Μαλακιες λετε παντως σεις οι γκομενες. Δεν φταιτε και τοσο καθως σας εχουν ευνουχισει διαπαιδαγωγικα οι παπαδες και οι ινστρουχτορες απο τη βρεφικη σας ηλικια ακομα.
ΞΕΝΕΡΩΜΑΤΑ
Να τα φτιάχνεις με την δασκάλα σου ή τον εργοδότη σου δεν το λες και υποδειγματικά ενήλικη συμπεριφορά.
Αν για το υπογραμμισμένο παίζεταιΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 16:27..στο σπίτι μου ή στο δικό τηςO I έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 16:24Αν και τρολιάΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 14:40Λυστε μου μία σοβαρή (μη τρολ) απορία
Που θα γίνει το σεχ;
στην τάξη εν ώρα μαθήματος, στο διάλυμα;
στο προαύλιο σε μια κρυφή γωνιά;
στις τουαλέτες τού σχολείου/πανεπιστήμιου;
στο γραφείο της καθηγήτριας;
στον διαδρομο σε μια γωνιά;
μέσα σε φοριαμό;
ΠΟΥ τέλος πάντων;
.,
Μιλησα για ερωτική σχέση ενηλίκων συναινουντων άσχετα με την ιδιότητα καθηγήτριας μαθητή και ..δεν μιλησα ούτε για εκμετάλλευση για προνομιακή μεταχείριση έναντι άλλων σπουδαστών ή παράβαση επαγγελματικών υποχρεώσεων ούτε για .. βιασμούς ή σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έγραψε ι άλλος από πάνω
Και στην Ελλαδα αλλωστε υπαρχει αυτο το βραβειο και διδεται τακτικα.
Γιατί ;
Φαντάσου να εισαι Καθηγητης Φυσικης και να σου πουνε οτι σου απενεμηθη το Κavli Prize και εσυ να γυριζεις και να φωνάζεις:Thor έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 17:52Και στην Ελλαδα αλλωστε υπαρχει αυτο το βραβειο και διδεται τακτικα.
Οχι απαραιτητα σε φυσικους.