Τα μίντια στην Ελλάδα είναι κρατικοδίαιτα. Ικανό τον έχω να φάει και λεφτά από την προώθηση των εμβολίων. Ειδικά τώρα που έχει την πρώην στο υπουργείο...ST48410 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 12:20Σωστά. Αρκεί να μη δούμε χορηγίες και διαφημίσεις πληρωμένες από κρατικό χρήμα μέσα. Αλλιώς όπως τα λέει ο Belisarius. Ας το πουλάει και ένα χιλιάρικο άμα μπορεί.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 12:16Σιγά μην δεν μπορούμε και να κοιμηθούμε. Απλά γελάμε. Γι' αυτό μπαίνουμε κυρίως στο φόρουμ.Belisarius έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 11:159 ευρώ το Νίτρο του Κωστόπουλου και μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τη τιμή. Απλά μη το αγοράσετε ρε γαμημένοι μαλάκες. Περιοδικό της πλάκας είναι, δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης. Αν βρίσκει ο Κωστόπουλος και το πουλάει 999 ευρώ, μαγκιά του.
9 ευρώ το νέο Νίτρο;Το λιγουρεύεστε;
-
Re: 9 ευρώ το νέο Νίτρο;Το λιγουρεύεστε;
Κι εγώ δεν πολυπιστεύω ότι έμπειρος επιχειρηματίας στο χώρο αποφάσισε ότι είναι βιώσιμο να κυκλοφορήσει έντυπο περιοδικό. Θα έχει κάνει τα κουμάντα του και θα ξέρει ότι δύσκολα θα τον εμπιστευτούν συνεργάτες και προμηθευτές μετά το προηγούμενο κανόνι. Όποιος το έχει πάρει μπορεί να μας πει ποιος διαφημίζεται μέσα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 12:22Τα μίντια στην Ελλάδα είναι κρατικοδίαιτα. Ικανό τον έχω να φάει και λεφτά από την προώθηση των εμβολίων. Ειδικά τώρα που έχει την πρώην στο υπουργείο...
under αν έχεις την καλοσύνη
Τριμηνιαίο είναι παίδες. Δεν είναι κάτι φοβερό για τις διαφημιστικές που έχουν τους μεγάλους λογαριασμούς να δώσουν ένα διαφημιστικό πακέτο για 4 τεύχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εννοω οτι συμφωνησε με μια πιπα που πεταξες (κατι καθολου σπανιο για την περιπτωση σου) χωρις να σκεφτει τι ακριβως σημαινε αυτη η μαλακια και για τον ιδιο που εχει μαγαζι και πουλαει κατι σε ανθρωπους που για τον α, β λογο επιλεγουν να αγορασουν κατι απο αυτπν.nik_killthemall έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 12:06Τι εννοείς βίρνα, ότι ο ασέβαστος άλλαξε επαγγελματικό κλάδο και πουλάει cd με τα μεγαλυτερα ξεφτιλικια του αντερ, ωροσκόπια για δαπιτες και γιγαντοαφίσες του άδωνη ?
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Οπως το ξεφυλλισα στα γρηγορα δεν εχω δει κρατικη διαφημιση.ST48410 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 12:27Κι εγώ δεν πολυπιστεύω ότι έμπειρος επιχειρηματίας στο χώρο αποφάσισε ότι είναι βιώσιμο να κυκλοφορήσει έντυπο περιοδικό. Θα έχει κάνει τα κουμάντα του και θα ξέρει ότι δύσκολα θα τον εμπιστευτούν συνεργάτες και προμηθευτές μετά το προηγούμενο κανόνι. Όποιος το έχει πάρει μπορεί να μας πει ποιος διαφημίζεται μέσα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 12:22Τα μίντια στην Ελλάδα είναι κρατικοδίαιτα. Ικανό τον έχω να φάει και λεφτά από την προώθηση των εμβολίων. Ειδικά τώρα που έχει την πρώην στο υπουργείο...
under αν έχεις την καλοσύνη
Βεβαια οι τρωγλοδυτες του πχορουμ ειναι σιγουροι οποτε δεν εχει και νοημα η ολη συζητηση με τον καθε κακομοιρη που βγαζει πονο επειδη καποιος γουσταρει να ξοδεψει τα χρηματα του χωρις να δωσει λογαριασμο σε κανενα φτωχομπινε τρομπα.
Και πάλι δύσκολο μου φαίνεται να αντέξει. Εδώ φυτοζωούν ειδικά περιοδικά που κάνουν τεστς και αναλύσεις εργαστηρίου. Τι ύλη υπάρχει μέσα που δεν θα σχολιαστεί σε μεσημεριανάδικα και ραδιόφωνα και θα αξίζει να το αγοράσεις για να την διαβάσεις;
Ας είναι. Αρκετά ασχολήθηκα με αυτό.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι. Κωστόπουλος = ΠΑΣΟΚ forever.under έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 11:16Εσυ δεν εγραψες για πασοκισμο ρε τραυλε;Green Dragon έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 11:11Σημαίνει ότι μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τα κωλοκόμματά σας.
Και η σημερινή ΝΔ φουλ σημιτοπασόκ είναι.
- Golden Age
Έλα βλάχοι, δώστε καμμιά κρατική διαφήμιση να ξεβλαχευτείτε ρεεει

-
Πάντα είχα μια απορία για το τι σόι λουζερς διάβαζαν τα περιοδικά του κωστοπουλου το 90. Όσοι τα διαβάζουν το 2021 είναι άξιοι λύπηση
Δεν ξερω αν αντεξει ή οχι αλλα αυτο το τευχος ειναι τιγκα στη διαφημιση.
Περιοδικό ρε άνθρωπε; Περιοδικό;
Μύρισε βασιλικός κι ασβέστης στις γειτονιές
- Υδράργυρος
Έμπειρος μπορεί να είναι αλλά μην υποτιμάς τον ανθρώπινο παράγοντα.ST48410 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 12:27
Κι εγώ δεν πολυπιστεύω ότι έμπειρος επιχειρηματίας στο χώρο αποφάσισε ότι είναι βιώσιμο να κυκλοφορήσει έντυπο περιοδικό. Θα έχει κάνει τα κουμάντα του και θα ξέρει ότι δύσκολα θα τον εμπιστευτούν συνεργάτες και προμηθευτές μετά το προηγούμενο κανόνι. Όποιος το έχει πάρει μπορεί να μας πει ποιος διαφημίζεται μέσα.
Έστω οτι είσαι επιχειρηματίας που η επιτυχία σου οφείλεται στις σχέσεις σου με το κυβερνών κόμμα μια στρεβλή εποχή που ο κάθε φελλός επέπλεε αρκεί να είχε τα κατάλληλα κονε στο πασοκ. Σχέσεις που στην πορεία γίναν διακομματικές και συστημικές. Ο εγωισμός σου τρέφει μια πλάνη και νομίζεις οτι η επιτυχία σου οφέιλεται στην προσωπικότητά σου και οτι είσαι ο γαμάουα επιχειρηματιας και τύπος που σκατά πιάνει και γίνονται χρυσάφι. Στο τέλος πιστεύεις τα ίδια σου τα ψέμματα.
Λίγο αυτό, λίγο και το γεγονός οτι αρνείσαι να το βάλεις κάτω και να παραδεχτείς οτι γέρασες, σε κάνουν να πιστεύεις οτι καλλιεργώντας τα κατάλληλα κονέ με το τώρα κυβερνών κόμμα θα μπορέσεις να κάνεις ρηστάρτ στα 70 σου και να ξαναγίνεις αυτό που ήσουν.
Δε θα πιάσει. ΚΑι πιστεύω οτι ο Κωστό θα έχει σκληρό τέλος
Σε εβαλα κεχαγια στον τσοκο μου και δεν το θυμαμαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως λέμε «τα λιγουρεύεστε» στα αγγλικά;
από Μαδουραίος » 13 Απρ 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος