Α, οκ. Η γερμανική πολιτική είναι ένα από τα τρία πράγματα που δεν ξέρω.Beria έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 22:22Δεν είναι "κόμμα αναρχικών" ρε σεις
Είναι ένα τρολοκομμα αυτουνου του μουρλοπανκη
Που εμφανίζεται όσα χρόνια θυμάμαι τις γερμανικές εκλογές
Γερμανία: Απαγορεύτηκε η συμμετοχή του Κομμουνιστικού Κόμματος στις εκλογές. Το ΚΚΕ καταδικάζει
- hellegennes
Re: Γερμανία: Απαγορεύτηκε η συμμετοχή του Κομμουνιστικού Κόμματος στις εκλογές. Το ΚΚΕ καταδικάζει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Golden Age
Re: Γερμανία: Απαγορεύτηκε η συμμετοχή του Κομμουνιστικού Κόμματος στις εκλογές. Το ΚΚΕ καταδικάζει
Δεν παίζεις το παιχνίδι της θεωρίας των άκρων με την εξίσωση που κάνεις;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 00:01Συμφωνουμε λοιπον να απαγορευτουν τα κομμουνιστικα κομματα μαζι με τα ναζιστικα κατακαθια? Ναι η Οχι?Golden Age έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 23:34Η θωράκιση της δημοκρατίας δεν είναι αντιδημοκρατική. Τουλάχιστον έτσι λέτε εσείς του "τόξου".BlastFromThePast έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 22:26
Για να τη χειροκροτούν χιτλερικοί νεοναζί σαν και του λόγου σου δεν θα είναι;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί, υπάρχουν κόμματα στον κομμουνισμό πέρα από το Κόμμα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 13:56Μπράβο τους. Αφού λοιπόν στον καπιταλισμό απαγορεύονται τα κομμουνιστικά κόμματα, μην ακούω διαμαρτυρίες γιατί στον κομμουνισμό απαγορεύονται τα καπιταλιστικά κόμματα.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αν ειναι σαν το ΚΚΕ αυτοι οι κομμουνιστες της Γερμανιας καλα τους εκαναν,αφου δεν εχουν λογο υπαρξης.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Μπορεί να υπάρχουν, αλλά όχι με την έννοια της εναλλαγής.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 00:51γιατί, υπάρχουν κόμματα στον κομμουνισμό πέρα από το Κόμμα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 13:56Μπράβο τους. Αφού λοιπόν στον καπιταλισμό απαγορεύονται τα κομμουνιστικά κόμματα, μην ακούω διαμαρτυρίες γιατί στον κομμουνισμό απαγορεύονται τα καπιταλιστικά κόμματα.

- hellegennes
Συμφωνώ. Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο για την κινέζικη γραφή και διαπίστωσα, προς έκπληξή μου, ότι υπάρχουν κόμματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 01:00Μπορεί να υπάρχουν, αλλά όχι με την έννοια της εναλλαγής.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 00:51γιατί, υπάρχουν κόμματα στον κομμουνισμό πέρα από το Κόμμα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 13:56Μπράβο τους. Αφού λοιπόν στον καπιταλισμό απαγορεύονται τα κομμουνιστικά κόμματα, μην ακούω διαμαρτυρίες γιατί στον κομμουνισμό απαγορεύονται τα καπιταλιστικά κόμματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- wooded glade
Δεν είναι απαγόρευση.
Βαρέθηκε ο σύντροφος - μοναδικός ψηφοφόρος να πάει να καταθέσει τα δικαιολογητικά.
Το χιτλερικό κόμμα απαγορεύεται ; Απ' ότι έχω δει δεν μπορείς να έχεις μία σημαία με τη σβάστικα και μερικοί το έχουν αλλάξει και είναι ένα κόκκινο πανί με ένα στρεβλό Η στη μέση. Στην Αμερική όμως επιτρέπεται και ο κανονικός αγκυλωτός σταυρός.
Δεν ξέρω τι κάνουν πάντως ότι ισχύει για τα κόμματα των νάζων έπρεπε βέβαια να ισχύει και για το ΚΚΕ.
Βαρέθηκε ο σύντροφος - μοναδικός ψηφοφόρος να πάει να καταθέσει τα δικαιολογητικά.
Το χιτλερικό κόμμα απαγορεύεται ; Απ' ότι έχω δει δεν μπορείς να έχεις μία σημαία με τη σβάστικα και μερικοί το έχουν αλλάξει και είναι ένα κόκκινο πανί με ένα στρεβλό Η στη μέση. Στην Αμερική όμως επιτρέπεται και ο κανονικός αγκυλωτός σταυρός.
Δεν ξέρω τι κάνουν πάντως ότι ισχύει για τα κόμματα των νάζων έπρεπε βέβαια να ισχύει και για το ΚΚΕ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αφου δεν έχει λόγο υπαρξης γιατί να απαγορευτεί;
Αυτό με θυμίζει το επιχείρημα πως οι συνδικαλιστικοι αγώνες δεν φέρνουν αποτέλεσμα αλλά όλο νομοθετούνται νέα πλαισιο για περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης.
Απαγορεύτηκε κόμμα που πρεσβεύει μια αντικοινωνική ιδεολογία μίσους και έχει για αιτήματα, μέσα σ' άλλα, την κατάλυση της δημοκρατίας και υποδούλωση του Γερμανικού λαού; Μα γιατί;
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Και στα δικά μας. Θάνατος στους αντικοινωνικούς εχθρούς της ελευθερίας του ανθρώπου.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
γιαυτό πρέπει να παλέψουμε για τον σοσιαλισμο, για να μην χρειαζομαστε αντισοσιαλιστες
Το φίδι το πατάς στο κεφάλι.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες στη Βενεζουέλα στις 28 Ιουλίου. Ηγέτες της αντιπολίτευσης απαγορεύτηκε να κατέβουν
από Ίακχος » 06 Μαρ 2024, 09:28 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
06 Μαρ 2024, 09:58
-
-
- 57 Απαντήσεις
- 1343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
02 Ιούλ 2024, 11:02