Να της αρέσει εμφανισιακά εννοείς;Αλητάκι88 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 14:39Πιστευεις ότι ενας ερωτικος αντρας μπορει να ασκησει ελξη ασχετως αν αρεσει ή όχι σε καποια;
Απορίες
Re: Απορίες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κατα την γνώμη μου ναι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδη η ελξη, ο ερωτισμος και ο μαγνητισμος καποιου μπορει να υπερβει την απαρεσκεια, την δυσαρεσκεια και την αντιπαθεια ισως ενός αλλου, ετσι;
Κάτσε μου το άλλαξες τώρα. Εγώ λέω να γνωρίζεις κάποιον να μην είναι εμφανισιακά όπως σ αρέσει και να προκύψει έλξη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν στο αλλαξα, το ιδιο σου λεω, αν προκυψει ελξη, αρα ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ αντρας προξενει ελξη ακατανικητη στην γυναικα που δεν της αρεσει και τόσο αυτος. Αυτο δεν λεμε;
- kongrosian
φίλη Αλητάκι88 νομίζω πως στις γυναίκες είναι πιο έντονο το φαινόμενο να ελκύονται από τον εσωτερικό κόσμο των αντρών, σε σχέση με τους άντρες που ελκύονται περισσότερο από την εμφάνιση.
Μαλιστα, ευχαριστω kongrosian!kongrosian έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:10φίλη Αλητάκι88 νομίζω πως στις γυναίκες είναι πιο έντονο το φαινόμενο να ελκύονται από τον εσωτερικό κόσμο των αντρών, σε σχέση με τους άντρες που ελκύονται περισσότερο από την εμφάνιση.
Επειδή μου εγραψες αν μπορεί η έλξη να υπερβεί την δυσαρέσκεια, αντιπάθεια. Αυτό είναι διαφορετικό. Αλλο δεν είναι του στυλ μου ο άλλος εμφανισιακά και άλλο μου είναι αντιπαθής ή μου δημιουργεί δυσαρέσκεια όταν τον βλέπω.Αλητάκι88 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:08Δεν στο αλλαξα, το ιδιο σου λεω, αν προκυψει ελξη, αρα ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ αντρας προξενει ελξη ακατανικητη στην γυναικα που δεν της αρεσει και τόσο αυτος. Αυτο δεν λεμε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δες στο λεξικο λίγο, απαρεσκεια σημαινει δεν μου αρεσει ο αλλος. Και για την αντιπαθεια ειπα "ισως". Δεν πειραζει, πολυ καλες οι απαντησεις σας!Naida έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:12Επειδή μου εγραψες αν μπορεί η έλξη να υπερβεί την δυσαρέσκεια, αντιπάθεια. Αυτό είναι διαφορετικό. Αλλο δεν είναι του στυλ μου ο άλλος εμφανισιακά και άλλο μου είναι αντιπαθής ή μου δημιουργεί δυσαρέσκεια όταν τον βλέπω.
- kongrosian
σου μιλάνε χρόνια εμπειρίας τώρα. στο λέω αυτό επειδή είμαι άσχημος, αλλά πολύ καλό παιδί.Αλητάκι88 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:12Μαλιστα, ευχαριστω kongrosian!kongrosian έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:10φίλη Αλητάκι88 νομίζω πως στις γυναίκες είναι πιο έντονο το φαινόμενο να ελκύονται από τον εσωτερικό κόσμο των αντρών, σε σχέση με τους άντρες που ελκύονται περισσότερο από την εμφάνιση.
- kongrosian
είμαι παιδί μ ά λ α μ α 

Έχεις τον τρόπο σου ε; ε;kongrosian έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:18σου μιλάνε χρόνια εμπειρίας τώρα. στο λέω αυτό επειδή είμαι άσχημος, αλλά πολύ καλό παιδί.Αλητάκι88 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:12Μαλιστα, ευχαριστω kongrosian!kongrosian έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:10φίλη Αλητάκι88 νομίζω πως στις γυναίκες είναι πιο έντονο το φαινόμενο να ελκύονται από τον εσωτερικό κόσμο των αντρών, σε σχέση με τους άντρες που ελκύονται περισσότερο από την εμφάνιση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- kongrosian
Έτσιkongrosian έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:26ουουουουυυυυυυ!Naida έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:25Έχεις τον τρόπο σου ε; ε;kongrosian έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 15:18
σου μιλάνε χρόνια εμπειρίας τώρα. στο λέω αυτό επειδή είμαι άσχημος, αλλά πολύ καλό παιδί.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες απορίες που έχω γι αυτό το βίντεο.
από Εκτωρ » 30 Οκτ 2023, 17:40 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
30 Οκτ 2023, 17:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-