Γουίντοζ Γιουεζμπί
Γουίντοζ Γιουεζμπί
Πως καίνε το usbάκι; Με το dd δεν γράφτηκε καλά. Έλειπε ένα αρχείο λέει κατά την εγκατάσταση. Με το WoUSB το ίδιο. Μιλάω για τα 10. Πρέπει να τα βάλω γιατί τον Οκτώβριο βγαίνει το Age of Empires 4 και το έχω υποσχεθεί στα παιδιά. (Αν και και μου λέει ότι με το wine μια χαρά θα παίζει αλλά τέλος πάντων.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 11 Ιούλ 2021, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Γουίντοζ Γιουεζμπί
UNetbootin
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Το σκέφτηκα. Θα δοκιμάσω. Δεν έχω και κάποιο γουίντοουζ να έβαζα το rufus. Δεν τα ξέρω καν πως είναι

Το usbάκι το έκανα gpt. Την κατάτμηση να την κάνω exfat; ntfs; Τι;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Σε στικάκια γενικά προτιμώ τα fatοειδή για συμβατότητα

Δεν θυμάμαι καν τι είχα βάλει την τελευταία φορά, νομίζω άφησα τα default
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τι;
- hellegennes
Το έχεις δει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι. Μόνο τα ελληνικά ενισχύω. Είδα και το ενήλικες στην αίθουσα

- hellegennes
Για το νέο εϊτζάκι, λέω. Το έχεις δει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι σε διαφημιστικά. Δεν κατάλαβα πόσο ευχάριστο θα είναι την ώρα που παίζεις, αλλά ωραίο φάνηκε. Είχα επιχειρήσει και το 3 κάποτε αλλά ήταν πολύ ξενέρωτο. Παρέμεινα στο 2 όλα αυτά τα χρόνια και παίζουμε ακόμη με αυτό.
Το 4, καλά δεν κατάλαβα; Τον Οκτώβριο θα πουλιέται;
- hellegennes
Αν δεν υπάρξει άλλη καθυστέρηση, ναι. Αλλά εμένα μού φαίνεται σούπερ παρωχημένο ήδη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209
Με το tool της microsoft απο το λινκ θα κατεβασει σχετικα τελευταια έκδοση και θα φτιαξει bootable usb για εγκατασταση
Με το tool της microsoft απο το λινκ θα κατεβασει σχετικα τελευταια έκδοση και θα φτιαξει bootable usb για εγκατασταση
Native windows σε υπολογιστή ρε μαλάκα; Καλάς σας κράζω τόσα χρόνια που λέτε στον κόσμο να "βάλει linux".Χαοτικός έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 23:24Πως καίνε το usbάκι; Με το dd δεν γράφτηκε καλά. Έλειπε ένα αρχείο λέει κατά την εγκατάσταση. Με το WoUSB το ίδιο. Μιλάω για τα 10. Πρέπει να τα βάλω γιατί τον Οκτώβριο βγαίνει το Age of Empires 4 και το έχω υποσχεθεί στα παιδιά. (Αν και και μου λέει ότι με το wine μια χαρά θα παίζει αλλά τέλος πάντων.)
Βάλε linux.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Σε τι να τα βάλω ρε; Στο θερμοσίφωνα;klg έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 11:28Native windows σε υπολογιστή ρε μαλάκα;Χαοτικός έγραψε: ↑10 Ιούλ 2021, 23:24Πως καίνε το usbάκι; Με το dd δεν γράφτηκε καλά. Έλειπε ένα αρχείο λέει κατά την εγκατάσταση. Με το WoUSB το ίδιο. Μιλάω για τα 10. Πρέπει να τα βάλω γιατί τον Οκτώβριο βγαίνει το Age of Empires 4 και το έχω υποσχεθεί στα παιδιά. (Αν και και μου λέει ότι με το wine μια χαρά θα παίζει αλλά τέλος πάντων.)
Καλά κάνουμε και λέμε στον κόσμο να βάλει λίνουξ μπας και γιάνει αλλά βλέπεις το επίπεδο. Το καταλαβαίνεις κι από τι κυβέρνηση βγάζουν.

Ξαναλέω πάντως ότι κάτι μου λέει πως μια χαρά θα παίζει με το wine

Ο λόγος πάντως (κυρίως) είναι ότι τα παιδιά μεγαλώνουν και θα βρίσκουν μπροστά τους την κατεστημένη μαλακία. Καλό θα είναι να είναι εξοικειωμένα με το περιβάλλον αυτό (που όποτε τυχαίνει να κάτσω μου σπάει τα νεύρα με τη αχρηστία του).
Δεν υπάρχει παρωχημένο όταν έχεις να κάνεις με προσωπικά γούστα.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 00:16Αν δεν υπάρξει άλλη καθυστέρηση, ναι. Αλλά εμένα μού φαίνεται σούπερ παρωχημένο ήδη.